גביזון כתב:
העניין הוא פשוט, האולטראס חי בסרט שיש לו כח הרבה מעבר למה שבאמת יש לו.
חרם לא עושים שיורדים מהמקום הראשון, אלא אחרי שמחרבנים עליך במחירי כרטיסים ומנויים, אחרי שמנהל הקבוצה משקר לתקשורת, אחרי שהצוות המקצועי והשחקנים נופלים אחד אחד ופותחים את החרא שמתנהל בפנים החוצה. קריאות וזעקות לצאת למחאה נגד טביב נשמעו מהקהל כברלפני זמן רב, אבל אף אחד לא הרים את הכפפה, מהסיבה הפשוטה שהיום אין גוף שדואג לאוהדי הפועל תל אביב, ואין אף אחד שמאגד את האינטרס של הקהל סביבו, בזמן אמת אף אחד לא קם, למרות שאולי רובנו היינו בטוחים שיש לנו אחד כזה.תוסיפו לזה את העובדה שבקרב הקהל התנהל מאבק סביב שירי השואה כבר כמה שנים, וכבר התריעו שזה יבוא לנו בהפוכה, אבל העדפנו להיות לוחמים ויוצאי דופן, שבסוף בא עלינו כמו חרא מלמעלה. המחאה הזאת תסלחו לי מגוכחת.
אני תורם לאולטראס בכל משחק ואמשיך לתרום להם כי ללא ספק אני מרוויח את התפאורות הכי יפות בארץ, והעידוד בזכותם הוא ליגה אחרת. אבל אם אחרי מאבק אוסישקין חשבתי שיש לנו כקהל גוף מייצג, או לפחות דואג לאינטרסים משותפים, היום אני יודע שאין למה לצפות.
ודבר אחרון, שהאמת עד עכשיו לא חשבתי עליו,כארגון הקשור לאנטיפה, וקשור לשאר קהלים באירופה הדוגלים באג'נדה הזאת, זה מגוחך בצורה חסרת הגיון שלהעלות תמונות של צלבי קרס מגרפיטי בעולם מקהלים אחרים ממדינות אחרות, ולצאת נגד זה בקריאות "smash the fash" יחדעם קהלים אחרים בעולם, אבל לא לגנות שזה קורה פה בארץ, גם אם זה לא מכוון נגד יהודים או כל גזע אחר, שזה בא מהקהל שלך, זה בכלל חרבון במכנסיים.
בקיצור...חרם שמרם.
כל מילה!