http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/299 ... 1&cat=7101שחקני הפועל ת"א מפחדים על הכיס
בית הדין הקל את העונש? תקרית בין ידין לציבלין? היכולת המקצועית? שחקני הפועל ת"א דאגו אתמול בעיקר מהעונש הקולקטיבי שיחטפו במקרה של הדלפות
רון עמיקם | 26/10/2011 13:20
מדהים, אבל שיחת הערב אצל שחקני הפועל ת"א אתמול (שלישי) לא היתה בנוגע לוויתור של בית הדין על משחק ללא קהל מול מכבי חיפה, או על רבע
גמר גביע הטוטו הערב, או אפילו חילופי המילים בין אביחי ידין לעוזר המאמן רון ציבלין באימון.
מה שהכי הדאיג אותם הוא העונש הקולקטיבי על תנאי שהוצב בפניהם, 10,000 שקל, במידה ושיחות פנימיות יודלפו לתקשורת. התקרית אתמול בין ידין וציבלין הכניסה את השחקנים לפאניקה. "זה לא לעניין," אמר אחד מהם, "דברים כאלה לא כותבים."
אתמול עברו השחקנים מיאוצים אצל ציבלין, עוזר המאמן ומאמן הכושר. ידין לא התאפק ואמר: "לא עשינו כבר ספרינטים? למה יום לפני משחק עושים את זה."?
ציבלין אמר: "אני לא המאמן." אחד השחקנים העיר בציניות: "אתה יותר ממאמן," וציבלין ענה: "אם הייתי המאמן, חלק מכם לא היה פה."
חלק מהשחקנים לא אוהב את העובדה כי במהלך משחקים ציבלין שולח שחקנים לחימום על דעתו. בעבר עשה זאת יוסי אבוקסיס, אלא שהשחקנים הוותיקים מתייגים את ציבלין כמאמן כושר.
ידין הוא אחד המועמדים לשחרור בינואר, במסגרת ריענון שמתכננים בקבוצה. גם ביוואן פרנסמן ומירקו אורמוש מועמדים לעזוב. ועדת אביבי אישרה את העברת הבעלות בהפועל לאלי טביב ללא כל הסתייגויות. יו"ר הוועדה, עו"ד משה אביבי: "טביב הביא מעל ומעבר הנדרש."
התשלומים שהעבירה הקבוצה בימים האחרונים לכל בעלי החוב שהצטברו, בגובה של שישה מיליון שקל, התאפשרו בעקבות קבלת מיליון יורו מאופ"א לפני מספר ימים על ההעפלה לשלב הבתים בליגה האירופית. תקראו את המודגש ,אני כותב את זה כבר בפעם העשירית ,מעניין אם ידין יהיה פה בינואר ?
ולא מובן לי למה היו צריכים לחכות למילון יורו האלה כדי לסגור חובות ?