אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לא שאכפת לי, אבל זה לא קצת מוזר שהם קיבלו משחק בלי קהל, ואנחנו עם כל העבר שלנו הצלחנו לצאת בשן ועין?
איך אפשר להשוות בין רימון גז מדמיע לכתובות בשירותים?
מה נסגר עם המדינה הזאת.
למה צריך להשוות רימון גז לכתובות בשירותים? מה הקשר?
בחור עבריין, שכבר נעצר בעבר על הפרת סדר ועדיין הצליח להבריח רימון למגרש. הקהל של ב"ש השנה למרות הפתיחה האיומה לא השרה אלימות, פיזית או מילולית.
מה אשמים שאר האוהדים שאחד אדיוט זרק רימון שהמשטרה היתה צריכה לתפוס? העונש הוא בושה. לא צריך להעניש אותם בכלל.
רוצה להסתכל במראה? אנשים קשקשו בשירותים את מה שאלפים צועקים משחק משחק.
למען הסר ספק, אני לא מבין איך מסוגלים להעניש אותנו על זה. אבל דעת הקהל והמסע של התקשורת נגד קריאות השואה עשו את שלהם.
למה צריך להשוות? נהיית חתיכת דמגוג. הוא השווה בין העונשים של שתי הקבוצות, מבלי להתייחס לעבירות שעליהן כל קבוצה הועמדה לדין.
זה ששתי העבירות לא שוות משחק בלי קהל זה משהו אחר לגמרי ולא קשור למה שהוא כתב. שים לב - הוא לא דיבר חומרת העונש באופן אבסולוטי, אלא רק בהשוואה לעונש שלנו (הרי המטרה שלו הייתה לפאר את ההנהלה ולא באמת אכפת לו מהעונש של באר שבע). עדיין העבירה שלהם חמורה פי אלף.
ובמאמר מוסגר (כי לקריאות אין קשר לעונשים) - כשנוח אז קריאות השואה זה קומץ של מאות מול אלפים, וכשנוח אחרת אז זה אלפים שקוראים את הקריאות האלה כל משחק. תזכיר לי להזכיר את זה בפעם הבאה שתתווכח בעד/נגד קריאות שואה.