תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ממה אתם עייפים אביחי? אה?
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
לפיאחת הכתבותהיתה לאחד השחקנים יציאה ממש רעה כלפיו, והוא אמור לעוף ליציע על טיל.
ציבלין הוא מאמן כושר, הוא מקבל הנחיות וכו' מהמנהל המקצועי ומישם אותם.
אם קשטן רוצה שציבלין יעבוד היום על הכושר משחק, והפיסיות אז השחקנים יהיו גמורים אם תוך כדי
ישלהם גם 3 משחקים ב 7 ימים, כי זה מסגרת של מחנה אימונים ולא של עונה סדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 11:39 
סימרוטיץ כתב:
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:
כל מי שהיה בקבוצה כלשהיא בחייו יודע שנאמרים דברים בשעת האימון בין המאמן והשחקנים ,לקחת את זה ולעשות מזה כותרת זה מביך על גבול השפל ,לא צריך מכל נמלה לעשות פיל ,זה אפילו די מטומטם .

תגיד אתה חושב שהאימון היה מלווה במסיבת עיתונאים?
על מי אתה מתלונן בדיוק?

אין לי כבר כוח אלייך , מה אתה רוצה ? מה קשור מסיבת עיתונאים עכשיו ? ואני מתלונן על כל מי שעושה מנמלה פיל ,אם עשית זאת אז גם עלייך !

כי כמה כתבים כותבים מה שנאמר באימון אז או שהייתה שם מסיבת עיתונאים או שיש שחקנים שמחליטים לשתף על כל דבר שנאמר באימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 11:43 
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:
כל מי שהיה בקבוצה כלשהיא בחייו יודע שנאמרים דברים בשעת האימון בין המאמן והשחקנים ,לקחת את זה ולעשות מזה כותרת זה מביך על גבול השפל ,לא צריך מכל נמלה לעשות פיל ,זה אפילו די מטומטם .

על מי אתה מתלונן בדיוק?

אין לי כבר כוח אלייך , מה אתה רוצה ? מה קשור מסיבת עיתונאים עכשיו ? ואני מתלונן על כל מי שעושה מנמלה פיל ,אם עשית זאת אז גם עלייך !

כי כמה כתבים כותבים מה שנאמר באימון אז או שהייתה שם מסיבת עיתונאים או שיש שחקנים שמחליטים לשתף על כל דבר שנאמר באימון.

א. אתה תמים !
ב. אז מה ???? נו מה לעזאזל זה כבר אומר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 11:48 
סימרוטיץ כתב:
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:

על מי אתה מתלונן בדיוק?

א. אתה תמים !
ב. אז מה ???? נו מה לעזאזל זה כבר אומר ?

א. סבבה ....
ב. שהשחקנים שעשו את זה הם האשמים בזה שהדברים שנאמרים באימון הם בתקשורת. כל מה שאפשר לצפות מכתבים כאלה שינפחו את כל מה שמביאים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: