הבן של רונית כתב:
באמת יש צורך לפרט?
כן, כי מההודעה שלך עושה רושם שאני, אוהד הפעול משכבר הימים שיגיע ביום שבת לראות את המשחק בתוך בלומפילד
פועל לרעתה, כי אני לא בחרתי בצד של הפועל.
ולכן אני נאלץ להגיד את הדבר ההפוך, לאחר ששאלתי ומשום מה הסבר לסיבת החרם לא קיבלתי, מי שמחרים מנסה לשמור על האגו שלו וע"י זה מחזק את טביב, אבל בניגוד אליך אני אסביר למה.
טביב העניש את שער 5-4 מכיוון שהוא רואה בשער הזה כאיום עליו. טביב נטפל לשער 4-5 מכיוון שבשער הזה ישנם אנשים אשר מעשיהם נתפסים בציבור הרחב וע"י התאחדות לכדורגל כמעשים פסולים שבגינם מגיע לנו עונש.
כתוצאה מזה, שני אירגונים שרובם יושבים בשער 5, בוחרים להחרים משחקים שהם מורחקים מהם, וקוראים לאחרים להצטרף לחרם הזה. בכך נוצר מצב שבמקום להראות לטביב שלא רק ה"חוליגנים" בשער 5 נגדו, אנחנו יוצרים מצב בו יראה ויוצג ע"י התקשורת כי כלל אוהדי הפועל ת"א תומכים באותו שער 5 אשר מוקצה תקשורתיתמ ע"י טביב כתוצאה מהשתלחות החוליגנים אליו.
בתוצאה הזאת אם החרם יצליח (ו1000 איש בחוץ זה הצלחה מסחררת) יכול בידול מאוד משמעותי בין אותה 1000 + אנשי שער 5, לבין הקהל שנשאר בפנים שלא מודע למתרחש או לא חושב שהצדק הוא עם האירגונים.
הטענה שלנו הרי היא שטביב מנסה לפלג בין האוהדים, והצעד הזה למעשה משחק לידו בצורה הכי פשוטה,
לא משנה כמה יהיו בחוץ הפועל והקהל של הפועל יפסידו מזה.
כל-כך פשוט כל-כך נכון.
מה גם שמכיוון שהרב הדומם הוא ב 7-2-23-8 הבקשה שהאנשים השקטים יביעו סולידריות (שורקי הבוז למינהם) עם שער 5 (סיבת הבוז לרקים) היא דרישה מנותקת מהציאות.
לכן לא רק שהצעד הוא צעד מוטעה שיחזק את טביב ויפלג את הקבל הוא גם צעד שיפגע ישירות בלגיטימיות של אותם שני אירגונים.
לכן אני קורא בםפעם המאה היום, לבטל את החרם, להודיע שתוכנית ההקרנה ממשיכה, וינקטו צעדי מחאה נוספים בתוך האצטדיון.