תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמותת פועלים באדום מצטרפת לאולטראס בקריאה להחרמה
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
הבן של רונית כתב:
באמת יש צורך לפרט?

כן, כי מההודעה שלך עושה רושם שאני, אוהד הפעול משכבר הימים שיגיע ביום שבת לראות את המשחק בתוך בלומפילד
פועל לרעתה, כי אני לא בחרתי בצד של הפועל.

ולכן אני נאלץ להגיד את הדבר ההפוך, לאחר ששאלתי ומשום מה הסבר לסיבת החרם לא קיבלתי, מי שמחרים מנסה לשמור על האגו שלו וע"י זה מחזק את טביב, אבל בניגוד אליך אני אסביר למה.

טביב העניש את שער 5-4 מכיוון שהוא רואה בשער הזה כאיום עליו. טביב נטפל לשער 4-5 מכיוון שבשער הזה ישנם אנשים אשר מעשיהם נתפסים בציבור הרחב וע"י התאחדות לכדורגל כמעשים פסולים שבגינם מגיע לנו עונש.
כתוצאה מזה, שני אירגונים שרובם יושבים בשער 5, בוחרים להחרים משחקים שהם מורחקים מהם, וקוראים לאחרים להצטרף לחרם הזה. בכך נוצר מצב שבמקום להראות לטביב שלא רק ה"חוליגנים" בשער 5 נגדו, אנחנו יוצרים מצב בו יראה ויוצג ע"י התקשורת כי כלל אוהדי הפועל ת"א תומכים באותו שער 5 אשר מוקצה תקשורתיתמ ע"י טביב כתוצאה מהשתלחות החוליגנים אליו.
בתוצאה הזאת אם החרם יצליח (ו1000 איש בחוץ זה הצלחה מסחררת) יכול בידול מאוד משמעותי בין אותה 1000 + אנשי שער 5, לבין הקהל שנשאר בפנים שלא מודע למתרחש או לא חושב שהצדק הוא עם האירגונים.

הטענה שלנו הרי היא שטביב מנסה לפלג בין האוהדים, והצעד הזה למעשה משחק לידו בצורה הכי פשוטה,
לא משנה כמה יהיו בחוץ הפועל והקהל של הפועל יפסידו מזה.
כל-כך פשוט כל-כך נכון.

מה גם שמכיוון שהרב הדומם הוא ב 7-2-23-8 הבקשה שהאנשים השקטים יביעו סולידריות (שורקי הבוז למינהם) עם שער 5 (סיבת הבוז לרקים) היא דרישה מנותקת מהציאות.
לכן לא רק שהצעד הוא צעד מוטעה שיחזק את טביב ויפלג את הקבל הוא גם צעד שיפגע ישירות בלגיטימיות של אותם שני אירגונים.

לכן אני קורא בםפעם המאה היום, לבטל את החרם, להודיע שתוכנית ההקרנה ממשיכה, וינקטו צעדי מחאה נוספים בתוך האצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:31 
מה שצריך להניע את מנהיגי האולטראס זה לא מה "צודק" אלא מה תהיה התוצאה של המהלך הזה.
לעניות דעתי המהלך יוצר שני תהליכים- ריחוק בין האוהדים השונים והרמה להנחתה לטביב.
אם היו מועילים האולטראס לגנות את הצלבי קרס וכו', ניחא. אם היו יורדים מהעץ בעניין שירי השואה- סבבה. מה שקורה כרגע זה טקטיקה נטו. אבל האוהדים מהצד השני (וסליחה על הביטוי) לא אוכלים את הלוקש. זו המציאות. במקום להזמין את האוהדים להיות יחד, אתם דוחקים אותם לפינה. זה לא עובד.
בנוסף, מה שיקרה בשטח זה שיהיו בחוץ כמה מאות בודדות של אוהדים והאצטדיון יהיה די מלא. טביב רואה את מאמצי הגיוס של כל האוהדים לחרם ויקבל על מגש מה שהוא רוצה- הנה, יש את "הקומץ" ויש את "הרוב הדומם של האוהדים הטובים". ככה הוא ייצא צודק בתקשורת ויהיה לו קל לגייס אותה כנגד ה"קומץ" ולהצדיק את המלחמה בהם.
ולמי שלא הבין שהמלחמה בטביב היא גם (ואולי בעיקר) בזירה של הדימוי הציבורי- מוזמן להתעורר, ויפה דקה אחת קודם.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 25 אוקטובר 2011, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:38 
אל דוד,
יש הרבה היגיון במה שאתה אומר. זה בהחלט צעד דרסטי ולא פשוט של האולטרס. אישית, אני לא זוכר צעד כזה. יכול להיות שאני טועה והזיכרון שלי בוגד בי אבל אפילו בימים הרעים ביותר של שאול ויד אליהו לא יצאה הודעה רשמית של חרם.

יכול מאוד להיות שהצעד הזה ישחק גם לידיים של טביב, הכל נכון.

אבל, כמו שאמרתי, החיים לא תמיד מורכבים מבחירות רציונליות המבוססות על שיקולי רווח והפסד. לפעמים פשוט צריך לעשות את הצעד הראוי.
במקרה הנוכחי, הצעד הראוי הוא להפגין סולידאריות עם יציע שלם שנסגר רק כי ההנהלה מעוניינת לעשות 'הפרד ומשול' בתוך הקהל של הפועל, מתוך הנחה כי בידוד שער חמש והרחקתו מבלומפילד ישקיטו את המחאה כנגד ההנהלה ויאפשרו למי שפועל ברגעים אלה בניגוד לטובת המועדון - להמשיך בעבודותו.
כל בחירה אחרת היא בפועל תמיכה באלו שפועלים לרעת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:42 
החרם הוא הצעד הכי שגוי שיש.
כרגע המאבק שמוביל אותו שער 5 מתוייג בקרב הקהל הרחב ובעלי המנויים בפרט כמאבק שהחל על רקע נסיונות של ההנהלה לחנך אותם, ולאמר להם מה לא לשיר, שירים ומעשים שרוב הקהל של הפועל שותף להתנגדות אלייהם.
החרם ישיג מטרתו רק אם תהיה הענות של אלפים מחוץ לשערים 4-5, בהתחשב בכתוב למעלה ועל סמך מקרי העבר אני מניח שלא יותר מעשרות יענו לקריאה לחרם, ולכן החרם רק יגביר את השסעים בקהל ויתחזק את התחושות בקרבו של כל צד.
המחרימים יחושו בודדים במערכה ויראו בחוסר הענות כפגיעה והפקרה, שאר בעלי המנויים יראו בחרם כהמשך המאבק כנגד ההנהלה על רקע לא ענייני וסינגור על מרססי הקירות, בנוסף שאר בעלי המנויים יראו בהמלך של ההנהלה עשיית צדק עימם כי במצב הנוכחי נענשים רק השערים שמכילים את מרססי הקירות ולא כלל בעלי המנויים.

נערך לאחרונה על ידי שיקאגו בתאריך 25 אוקטובר 2011, 14:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:44 
הבן של רונית כתב:
אל דוד,
יש הרבה היגיון במה שאתה אומר. זה בהחלט צעד דרסטי ולא פשוט של האולטרס. אישית, אני לא זוכר צעד כזה. יכול להיות שאני טועה והזיכרון שלי בוגד בי אבל אפילו בימים הרעים ביותר של שאול ויד אליהו לא יצאה הודעה רשמית של חרם.

יכול מאוד להיות שהצעד הזה ישחק גם לידיים של טביב, הכל נכון.

אבל, כמו שאמרתי, החיים לא תמיד מורכבים מבחירות רציונליות המבוססות על שיקולי רווח והפסד. לפעמים פשוט צריך לעשות את הצעד הראוי.
במקרה הנוכחי, הצעד הראוי הוא להפגין סולידאריות עם יציע שלם שנסגר רק כי ההנהלה מעוניינת לעשות 'הפרד ומשול' בתוך הקהל של הפועל, מתוך הנחה כי בידוד שער חמש והרחקתו מבלומפילד ישקיטו את המחאה כנגד ההנהלה ויאפשרו למי שפועל ברגעים אלה בניגוד לטובת המועדון - להמשיך בעבודותו.
כל בחירה אחרת היא בפועל תמיכה באלו שפועלים לרעת הקבוצה.

לעולם לא הבין אנשים שחושבים טקטית ולא אסטרטגית ,במלחמה מי שמתנהל בצורה טקטית מובס והופך לנחלת עבר .
דרך אגב הגענו למצב הזה אך ורק בגלל קוצר רואי ומחשבות טקטיות ,גם ה100 ימי חסד היתה החלטה טקטית שבמעלה הדרך השיגה בדיוק את ההפך ממה שרצתה , לא מבין למה ממשיכים להתנהל באותה צורה , למרות שאני כן יפגין סולידריות במהלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
בן של...
אני צריך להבין בשביל להראות לטביב שאנחנו לא מפולגים אנחנו צריכים להתפלג?
אני מודה זה גדול עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:01 
אתה קורא לזה להתפלג, אני קורא לזה להפגין סולידאריות. ואם יש רק 500 איש שמפגינים סולידאריות אז כנראה שמגיע לנו כל הגזרות שטביב הולך להפיל עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:05 
כדי שלא ניתן להנעלה ליצור את ההפרדה והריחוק בין השערים , :LAGUH!:
וכדי שעדיין נישאר מאוחדים ונמשיך להראות שיש לנו עמדה ונמשיך להשמיעה , :LAGUH!:
וכדי שנראה להנעלה שלא רק שער 4/5 מוחאים נגד התנהלות ההנעלה , :LAGUH!:
מציע לפזר את השלטים המוכנים של האולטראס בין יצעי 2 , 7 , 8 ו-13
אני מתנדב לפזר ולתלות בשער 7 !!!
קדימה - מספיק להתפלפל !!!
בואו נעלה שלב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:13 
הבן של רונית כתב:
אל דוד,

אתה צוחק, נכון ?
הם מחרימים בדיוק את שני המשחקים שאסור להם להכנס בהם ממילא ?
אם הם היו מודיעים שהם מחרימים עד שטביב יעזוב היתה לזה משמעות, אבל, כל עוד הם מחרימים בדיוק את שני המשחקים הללו,
אז הם אישית לא מחרימים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:16 
הבן של רונית כתב:
אתה קורא לזה להתפלג, אני קורא לזה להפגין סולידאריות. ואם יש רק 500 איש שמפגינים סולידאריות אז כנראה שמגיע לנו כל הגזרות שטביב הולך להפיל עלינו.

איך יפגינו איתך סולידאריות אנשים שחושבים שאתה זה שלא סולידארי איתם ?

שוב נכנסים עם הראש בקיר בלי לעשות עבודת הכנה, בלי להכיר את השטח ובלי חשיבה לטווח ארוך
ואחר כך עוד בוכים שהראש כואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
אדומיניו כתב:
pelegs כתב:
אדום אופטימי כתב:
שוחחתי היום עם גורם בהתאחדות שמעורב בהעמדה לדין של הפועל.
לטענתו להנהלת הפועל הובהר לפני הדיון כי הקבוצה הולכת להענש בעונש של משחק/ים ללא קהל.
ההנהלה בשיחות המקדמיות ביקשה שיוטל עונש של סגירה חלקית של יציעים (כשברור לכולם היה שמדובר בשער 5) . תשובת נציגי ההתאחדות היתה אם תידרשו אתם בכתב ההגנה עונש כזה יעתרו כניראה הדיינים לבקשתכם.

גם בהודעת האולטראס וגם בהודעה באשכול זה מייחסים להנהלה, ממנה אני סולד, את העונש מיתוך כוונה להתחשבן עם ה"אוהדים השרופים". לא שאני בא וטוען שההנהלה היא טובה, אבל נוח להלהיט את הקהל שיש מילחמה שמכוונת ל"אוהדים השרופים".

ד"א עושה רושם שהאולטראס ופועלים באדום מבקשים סולידריות.
אז למה שהם לא יציעו ויתנדבו להחרים את 5 המשחקים הבאם של הפועל ?
הם מבקשים מאחרים להקריב עבורה כאשר הם לא מקריבים כלום. תראו שאתם מוכנים להיות בחוץ מעבר לעונש שניגזר ע"י ההתאחדות אולי זה יראה הרבה יותר אמין.

אתה יודע שרבים מהפעילים ב"פועלים באדום" הם לא משער 5, נכון?..

ובכל אופן, המהלך הזה מצד טביב הוא מהלך קלאסי של השתקה. זה שבמקרה זה תאם עוד אינטרסים שלו/של הקבוצה - לא מעניין. אם באמת להנהלה היה איכפת, הם היו מחפשים דרכים אחרות, כאלה שנמנעות מסגירת שער ספציפי ולהעניש את יושביו.

וחוץ מזה - כקבוצה שנושאת את השם "הפועל", סולדריות בסיסית היא מינימום. אתה מדבר כאילו היה מקרה שהיתה ענישה קולקטיבית על חלק מהאוהדים ו"פועלים באדום"/האולטראס בחרו לא להגיב.

אני חושב שיש דרך מאד פשוטה להבין מה לא בסדר בהנהלה של קבוצת הכדורגל: בכל פעם שהם עושים משהו שיש עליו ויכוח, עלינו לשאול את עצמנו האם אנחנו רואים את הנהלת הכדורסל מתנהגת באופן דומה. במקרה הזה, התשובה היא " לא " ברור וחד. למה שנסכים להתנהלות שכזו מצד הנהלת הכדורגל, אם כך?..

:COMMY: :hapoel:

אתה יודע שלא מעט מהפעילים ב"פועלים באדום" הם משער 5, נכון?..
אלה שנמצאים בשאר השערים כנראה ייכנסו למשחק .
והסולידריות הייתה צריכה להתחיל עוד כשהפורום געש וניסה להציע רעיונות לסילוק טביב ומירור חייו , היו כאלה שניסו להרים כמה דברים אך ללא הצלחה . חבל שבתקופה ההיא , כשחיפשו אותם , הם לא הופיעו ותמכו במאבקם של אחרים שעוד אז ראו את הנולד.
אבל עזוב .
גם מי שבוחר להיכנס אבל עדיין נגד ההנעלה יכול לתרום בהנפת שלטים .
מבקש בזאת מהאולטראס להביא כמה שלטים שכנגד ההנעלה למשחק הקרוב , אוהדים אשר מעוניינים להשתתף במחאה מבפנים , ייקחו כמה וידאגו להניפם במשך המשחק .
אני הראשון שמתנדב לכך .

שני דברים:
א. יכולת סתירת הטיעונים שלך מטרידה משהו. עלתה כאן הטענה שנוח לפועלים באדום להחרים את המשחקים, כי הם ממילא בשער 5 ולא יוכלו להגיע למשחקים הללו. אני טענתי כנגד שיש להם פעילים בשערים אחרים - כלומר, אוהדים שמוכנים לוותר על הכניסה לאצטדיון. לבוא ולנסות לענות לזה עם "אבל יש להם פעילים משער 5" לא עושה כלום לטיעון, כי לא אמרתי שאין להם פעלים משער 5, וכי זו לא הנקודה (הנקודה היא שקיימים פעילים משערים אחרים, ולכן הסתירה היחידה היא להראות לי שלא קיימים כאלה. בהצלחה עם זה).
ב. אתה מחפש להתחשבן עם האולטראס/פועלים באדום על זה שהם שיחקו זהיר ולא פעלו נכון בעבר? זה באמת הטיעון שלך?.. סבבה, אז אתה תשחק אותה נעלב ואל תשתתף איתם. אבל מה לעזאזל אתה רוצה מהם, זה לא שהם ביצעו בעבר "פשע" מכוון, הם פשוט שגו. ממש סיבה עכשיו להתנגד להצעה שלהם (זה נקרא "טהרנות" במקרה הטוב, ו"סגירת חשבונות" במקרה הרע. חבל)

ונמאס לי לעשות כאן שיעורי לוגיקה 101.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתיימר לקבוע לאף אחד מה יותר נכון או ראוי לעשות. יש כאן בעיה שמצד אחד האולטראס ופועלים באדום מנסים ליצור את הסולידריות בין שער 5 לשאר השערים ומצד שני כל האירועים שהובילו אותנו למצב זה (אי ההתגייסות למחאה בטביב,שירי השואה שנתפסים כפרנציפ) פגעו בסולדריות זו.
החרם במתכונתו יכול בהחלט לחזור אלינו כבומרנג ורק לפגוע בנו יותר. אני חושב שזה זמן לשני ה"צדדים" להוריד קצת מהאגו, שהאולטראס יגנה באופן חד משמעי את אותן כתובות בזויות וששאר יושבי השערים יבינו שזה לא הזמן לעשות דווקא בחזרה, ולתרום להצלחת החרם הזה.
אנחנו ניצבים בפרשת דרכים שתשליך הרבה על העונה הזו ובכלל על המשך דרכו של טביב בהפועל. אם הפילוג ימשיך ויעמיק, אנחנו משחקים לידיים שלו. האולטראס ופועלים באדום מושיטים יד לאיחוד של הקהל, גם אם באיחור ומהסיבות הלא נכונות כלפי חוץ.
אני באמת חושב שעם קצת יותר מאמץ וקצת פחות אגו, כולנו נרוויח. גינוי למה שקרה בשבת שעברה יעזור מאוד, גם אם זה לא יקרה אני מקווה שכקהל מאוחד נתגבר על הרגשות שלנו ונציג חזית מאוחדת.
בואו כולנו נגרום לחרם הזה להצליח.
כוחנו באחדותנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
לכאורה מהלך טבעי ומתבקש - הבעת סולידריות של שאר השערים עם שער חמש (החרם הוא כמו שציין בצדק בני לא של האולטראס ולא של פועלים באדום, שהרי הם בלאו הכי יושבים בשער חמש. החרם, ומי שמתבקש לשלם פה את מחיר הסולידריות, זה כל השערים מלבד שער חמש).

כאמור, לכאורה מהלך טבעי ומתבקש של סולידריות אלמנטרית. מצד שני, תוצאות המהלך הזה יהיו בבחינת יריה לעצמנו ברגל, שכן אין סיכוי שיותר מכמה עשרות יענו לקריאה הזאת - ואז תהיה מראית עין של פילוג בקהל, מראית עין של שער חמש "הילדים הרעים" שמוקצים מחוץ לאיצטדיון, ובפנים ה"אוהדים הטובים" שלכאורה יפגינו חוסר סולידריות עם אויבי טביב משער חמש. (והאיצטדיון יהיה מלא).

טביב יוכל להתגאות אז באיצטדיון מלא באוהדים "טובים" שלכאורה (רק לכאורה) תומכים בו. אז הוא יוכל לטעון, כמו שאול בזמנו, שרק קומץ אוהדים משער חמש יוצאים נגדו, והנה - כל שאר האוהדים, אלפים רבים, איצטדיון מלא, לא נענים לקריאת ה"קומץ" והם, הרוב השקט, תומכים בעצם בו.

גם התקשורת תציג את זה ככה - האולטראס נכשלו כישלון חרוץ בגיוס הרוב הדומם של האוהדים מכל שאר היציעים (שהרי כל שאר היציעים יהיו מלאים), ולפיכך מסקנת התקשורת תהיה שרוב האוהדים תומכים בטביב ולא באולטראס. טביב כמובן יחגוג על ה"ממצאים" הללו. יתרה מזאת - הוא יוכל אז להצדיק את מלחמתו בשער חמש, שכן "כל שאר האוהדים תומכים בי נגד האולטראס".

הקריאה הזאת פשוט משחקת לידיים של טביב. כל כך משחקת לידיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:57 
Frank Serpico כתב:
לכאורה מהלך טבעי ומתבקש - הבעת סולידריות של שאר השערים עם שער חמש .....הקריאה הזאת פשוט משחקת לידיים של טביב. כל כך משחקת לידיים שלו.

לכן ועל פי זאת ........
כדי שלא ניתן להנעלה ליצור את ההפרדה והריחוק בין השערים ,
וכדי שעדיין נישאר מאוחדים ונמשיך להראות שיש לנו עמדה ונמשיך להשמיעה ,
וכדי שנראה להנעלה שלא רק שער 4/5 מוחאים נגד התנהלות ההנעלה ,
בואו נעלה שלב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:04 
"כן, אבל זה ישחק לידיים של טביב" מה לא משחק לידיים שלו?

לפטר את קשטן - "כן, אבל זה ישחק לידיים של טביב"
חרם - "כן, אבל זה משחק לידיים של טביב"
הנהלה זונה - "כן, אבל זה משחק לידיים של טביב"
לתמוך בשחקנים נגד ההנהלה - "כן... בלה בלה בלה"
להקים סוכה מול הבית של טביב "כן, בלה בלה בלה"
לחלק פלריים נגד ההתנהלות - "כן אבל... טביב...."

מה אתם רוצים לעזאזל?

אני מאחל בהצלחה לאלה שמזיזים את התחת שלהם ועושים משהו, כל דבר שהוא לא דיבורי פורום מאוסים, בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אדומיניו כתב:
Frank Serpico כתב:
לכאורה מהלך טבעי ומתבקש - הבעת סולידריות של שאר השערים עם שער חמש .....הקריאה הזאת פשוט משחקת לידיים של טביב. כל כך משחקת לידיים שלו.

לכן ועל פי זאת ........
בואו נעלה שלב !

לא רואה איך זה ישנה במשהו את תמונת המצב שתתקבל - מצד אחד ארגוני האוהדים (שניהם) שיצאו בקריאה לאוהדים משאר היציעים לשמור על סולידריות איתם ועם יושבי שער חמש, ומצד שני האיצטדיון יהיה מפוצץ, כלומר שאר האוהדים לא נענים לקריאת הסולידריות עם ארגוני האוהדים, מה שיפרשו כולם כתמיכה בטביב אל מול האולטראס.

איך הרעיון שלך מנטרל את תמונת המצב הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

מה אתם רוצים לעזאזל?

אני מאחל בהצלחה לאלה שמזיזים את התחת שלהם ועושים משהו, כל דבר שהוא לא דיבורי פורום מאוסים, בהצלחה.

שדה המערכה הוא תדמיתי ותקשורתי. לא כלכלי ולא באיצטדיון. ובינתיים בשדה התדמיתי טביב מנחיל לנו מפלה אחר מפלה (וזאת תהיה עוד מפלה).

לא ייאמן שטביב, טביב! מנצח בשדה המערכה התדמיתי את הקהל הכי טוב בארץ.

חייבים להבין את זה ולנהוג בחוכמה בהתאם לזה. לשלוף מהשרוול לא יעזור.
יש צעדים טובים (חלק ממה שמנית זה דווקא צעדים טובים ומתבקשים - הסוכה, הפליירים, הקריאות נגד ההנהלה, התמיכה בשחקנים ואפילו הגיבוי לקשטן).
הצעד הזה לא. לא שהוא שגוי - מוסרית ועקרונית הוא נכון וצודק מאין כמותו. פשוט הוא לא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:21 
Frank Serpico כתב:
אדומיניו כתב:
Frank Serpico כתב:

לכן ועל פי זאת ........
בואו נעלה שלב !

לא רואה איך זה ישנה במשהו את תמונת המצב שתתקבל - מצד אחד ארגוני האוהדים (שניהם) שיצאו בקריאה לאוהדים משאר היציעים לשמור על סולידריות איתם ועם יושבי שער חמש, ומצד שני האיצטדיון יהיה מפוצץ, כלומר שאר האוהדים לא נענים לקריאת הסולידריות עם ארגוני האוהדים, מה שיפרשו כולם כתמיכה בטביב אל מול האולטראס.

איך הרעיון שלך מנטרל את תמונת המצב הזאת?

אין צורך להתעקש ולראות את הצטרפות השערים השונים למחאה בהקרנת המשחק כמבחן הסולידריות .
הרי ברור לכולנו שזה לא יקרה .
כן יספק ויצביע על אחדות האפשרות ששאר השערים כן יניפו שלטים בגנות ההנעלה וכן ישמיעו את קולם ויראו כי לא רק שער 5 מוחה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
ממש גלי מחאה יהיו בתוך האיצטדיון.
נניח וכמה ישירו הנהלה זונה ב-7, מה השתנה בשבוע האחרון שימנע מכל שורקי הבוז לחזור על השריקות (ולפחות בשער 2, הם ממש לא מעטים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:51 
chimpfive כתב:

מה אתם רוצים לעזאזל?

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:58 
Frank Serpico כתב:
chimpfive כתב:

מה אתם רוצים לעזאזל?

שדה המערכה הוא תדמיתי ותקשורתי. לא כלכלי ולא באיצטדיון. ובינתיים בשדה התדמיתי טביב מנחיל לנו מפלה אחר מפלה (וזאת תהיה עוד מפלה).

לא ייאמן שטביב, טביב! מנצח בשדה המערכה התדמיתי את הקהל הכי טוב בארץ.

חייבים להבין את זה ולנהוג בחוכמה בהתאם לזה. לשלוף מהשרוול לא יעזור.
יש צעדים טובים (חלק ממה שמנית זה דווקא צעדים טובים ומתבקשים - הסוכה, הפליירים, הקריאות נגד ההנהלה, התמיכה בשחקנים ואפילו הגיבוי לקשטן).
הצעד הזה לא. לא שהוא שגוי - מוסרית ועקרונית הוא נכון וצודק מאין כמותו. פשוט הוא לא חכם.

ברגע שטביב השתלט סופית על הקבוצה, זה בכלל לא כוחות, הוא כבר הוכיח בעבר שאין לו שום בעיה לרסק כל דבר שעומד בדרכו, לכן אני לא בשוק שהוא מנצח אותנו, צריך להחיל לתת לו יותר קרדיט .
הצעדים שמניתי עלו כאן בעבר ובכל זאת עוררו התנגדות, פעם סיבת ההתנגדות היא "כי צריך לחשוב לאן זה יוביל" פעם זה כי "אי אפשר לרתום את כל האוהדים למאבקים בהנהלה בלי להסביר א, בף ג" , פעם אחרת זה סגירת חשבונות עם האולטראס. אני מניח שצריך להתחיל לפעול, וכל פעולה צריכה להיות מבורכת, כבר טביב והבובה שלו הוציאו הודעה מניפולטיבית לתקשורת בדיוק עם מה שאתה חששת ממנו, האשמת שער 5 ופילוג, כך שאני לא רואה שום דבר שעלול להזיק למאבק בטביב עם הפעולה האחרונה שמתכננים האולטראס ופועלים באדום. אם הייתי עושה מנוי הייתי ממליץ להם להחרים את כל משחקי הבית עד שאדון טביב יתחיל להראות שינוי מהותי בהתנהלות שלו או שיועיל בטובו לשים את המפתחות ולמכור את הקבוצה לכל המרבה במחיר (פנטזיה כמובן) והייתי מצטרף אליהם.

עריכה: משחקי בית וחוץ כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:05 
סו אלן כתב:
chimpfive כתב:

מה אתם רוצים לעזאזל?

:ROSE: :ROSE:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:09 
כל הצעדים נכונים ומוצדקים. רק בעיה קטנה - הכל נעשה מאוחר מדי.
המחאה הזאת הייתה צריכה להתחיל משריקת הסיום של גמר הגביע בעונה
שעברה עם קריאה של האולטראס לחרם מנויים. כל מה שקרה/קורה בימים האחרונים
זה באמת פינטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

מה אתם רוצים לעזאזל?

רוצים להבין ולא ללכת אחרי האולטראס בעיניים עצומות.

אחרי שהבהרתי את זה יש לי שאלה:
למה דווקא הוחלט על חרם בשני המשחקים הקרובים (שמהם למעשה שער 4-5 מורחקים)?
למה לא חרם בדרבי (שהרי הדרבי הוא מעל הכל, אז אולי פעם אחת תראו שהקבוצה מעל הכל)?
למה דווקא לשני משחקים ולא משחק אחד או שלושה?

אל תבלבלו את השכל.
ברור שהחרם נעשה כי 4-5 מורחקים וכפי שרוי ציין לא מוכנים לקנות כרטיס לשער אחר.
אני יותר מאשמח אם תבהירו לי את הנקודה הספציפית הזו, ולא תתנו תשובות של "סופסוף עושים משהו ואת לא מעוניינת להפגין סולידריות".

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:36 
מלכה לב אדום כתב:
chimpfive כתב:

מה אתם רוצים לעזאזל?

למה לא חרם בדרבי (שהרי הדרבי הוא מעל הכל, אז אולי פעם אחת תראו שהקבוצה מעל הכל)?

אל תבלבלו את השכל.
אני יותר מאשמח אם תבהירו לי את הנקודה הספציפית הזו, ולא תתנו תשובות של "סופסוף עושים משהו ואת לא מעוניינת להפגין סולידריות".

אני אסביר לאט שגם מתקשים יבינו ,
החרם נעשה עקב כך שההנהלה שלנו יזמה סגירת שערים של אוהדי הפועל , היום זה 4-5 מחר זה 7 , ענישה קולקטיבית וסתימת פיות למחאה לגיטימית מול ההנהלה .
מחרימים את שני המשחקים הקרובים כי בשני המשחקים הקרובים אוהדי הפועל נענשים סתם בגלל שהם יושבים ביציע הלא נכון , שוב אם זה היה המצב עם שער 7 היו נוהגים בדיוק באותו האופן .

מקווה שעכשיו זה מובן , אני בטוח שלא ותמשיכי את , בעלך , וכל השאר לחפש ולחפש ועוד ועוד עד שתמצאו או שלא , יאללה ביי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
פשוט מגוחך.
אתם לא רואים את האבסורד שבדבר?
זה בדיוק כמו שיחליטו שמול חיפה אנחנו מארחים ללא קהל והאולטרס יוציא הודעה שאנחנו מחרימים את המשחק.

אגב1, אני מאוד מצטערת על כך שלא מוצא חן בעיניך ששואלים שאלות, מביעים דעה ולא מקבלים את החרם כתורה מסיני. לא מתאים לך? אל תגיב. ההודעה שלי לא הייתה מיועדת ספציפית אליך. ההודעה הייתה מיועדת למי שירצה להסביר את החרם.
אגב2, זו בדיוק הגישה שאתם נוהגים עם אלו ששורקים בוז ל"הנהלה זונה" במקום להסביר למה ההנהלה זונה (כמו שבעלי ואני מנסים לעשות בשער 7) אתם פשוט אומרים אתם עיוורים; חכו ותווכחו וכן הלאה.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:45 
מלכה לב אדום כתב:
זה בדיוק כמו שיחליטו שמול חיפה אנחנו מארחים ללא קהל והאולטרס יוציא הודעה שאנחנו מחרימים את המשחק.

זה בדיוק אותו הדבר , בול .
שלא רוצים להבין לא מבינים .
אין לי עיניין איתך .

מקווה שהרבה אנשים משערים אחרים יהיו בחוץ בדיוק כמו שהיה קורה אם המצב היה הפוך .
יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:53 
מלכה לב אדום כתב:
chimpfive כתב:

מה אתם רוצים לעזאזל?

אל תבלבלו את השכל.

ממש דיון את מחפשת "אל תבלבלו את השכל" וכמובן ""ברור שהחרם נעשה כי"
אז אם בכל זאת את פתוחה לדיון, הנה תשובה מאוד קלה ודי קצרה - גם אם את מאמינה בכל מה שכתבת (והסיבות לחרם הם ממש לא הטיעונים שהבאת) הנה רעיון, תהיו אנשים בוגרים ושימו את ה"למה עכשיו?" בצד ותצטרפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:55 
אני באמת מבין את הצורך לפעול ואני מכבד את כל מי שעושה ולא רק מדבר.
יחד עם זאת, אני טוען שאנשים שפועלים כדי לפתור לעצמם את הדיסוננס/לשרת את האגו שלהם מביאים לפעמים יותר נזק מתועלת.
מצטער, אבל הטיעון שאומר ש"עדיף לעשות מאשר לא לעשות" לא תופס מים.
נכון, עדיף לעשות ולא לדבר, אבל חייבים לחשוב קודם ולשאול את עצמנו האם הפעולה משרתת את המטרה או את רגשות האשם שלי, ולבדוק לאן זה מוביל.
אחרת, עם כל הרצון הטוב (שיש לי הרבה כבוד אליו) אנחנו עלולים להזיק יותר מאשר להועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
אני עוד יכול להבין את הקטע שאתם אומרים שהמהלך כולו מוטעה,
אבל כל עוד יש מחאה כזאת, איך לבוא ולהשתתף בה יכול לפגוע בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: