תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ממש מתחת לאף שלנו - 17 מיליון בקופה (מה?!)
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 15:31 
moshiko כתב:
סימרוטיץ כתב:
בני12 כתב:
המספרים האלה שמפורסמים לא שווים את הנייר שהם כתובים עליו (ואני מאמין לפואד שהיה פרסום כזה).
חודש לפני הבמבי, מוני טען שאין כסף בקופה. אחרי שהוא הפסיד בבמבי פתאום חזרו להם 50 מליון ש"ח לקופה.
בכל השנים האחרונות ההנהלות (גם מוני וגם טביב) מפרסמים כאילו הם בהפסדים ולא יודעים איך יגמרו את העונה כשהקופה מפוצצת.
המספרים הללו מודלפים כל פעם בשביל המטרה של המדליף והעיתונאים לא טורחים לשאול את השאלות הבסיסיות.
אין להם שום קשר למצב הקופה באמת.

אתה צודק והאמת שאין באמת יכולת לדעת (אלא אם הבעלים החליט לחשוף) מה ההוצאות של המועדון .
אני ארשום רק את הכסף שהפועל קיבלה על פי פרסומים לא של הפועל אלא גופים רשמיים כמו ההתאחדות UEFA וקבוצות שקנו מאיתנו שחקנים .
UFEA- על הצ'מפיונס נתנו 10.1 מליון יורו ועל העליה לשלב הבתים של הליגה האירופאית השנה מליון יורו נוספים ,סה"כ: 11.1 מליון יורו
הפועל הכניסה כסף נוסף על מנוים וכרטיסים מהצ'מפיונס ומהליגה האירופאית על פי ההערכה כ 10 מליון ש"ח
ההתאחדות - מענקי מיקום
את המקום הראשון במכירת כרטיסים וכרטיסי מנוי תפסה הפועל ת"א. הקבוצה מכרה כ-62 אלף כרטיסים רגילים, שהכניסו לקופתה כ-3.9 מיליון שקלים, ו-9,007 כרטיסי מנוי שהכניסו כ-9 מיליון שקלים. יחד: קרוב ל- 13 מיליון שקלים.
השנה הפועל מכרה מעל 7000 מנוים יחד עם הכרטיסים גם השנה מובטחת הכנסה של 10 מש"ח לפחות
אלופה גם בבונוסים: הפועל ת"א תקבל מענקים בגובה 2.7 מיליון שקל בנוסף תקבל 4.5 מליון ש"ח מההתאחדות כמענק קבוע לקבוצה בליגת העל סה"כ: 7.2 מש"ח
הפועל ת"א, שתסיים עונה עם הכנסות כוללות של קרוב ל-100 מיליון שקל בזכות קמפיין ליגת האלופות, תהנה בין היתר מ- 6.47 מיליון שקל ממענקי ליגת העל והיא מדורגת במקום השני מבין קבוצות הליגה
מכירת שחקנים :
מ 2009 רכש מול מכירה:
יבואה 700 אלף יורו, דה סילבה 2.6 מליון יורו,נאתכו 650 אלף יורו ,זהבי 1.2 מליון יורו, שכטר 1.55 מליון יורו(62%) ורמוט 600 אלף יורו(80%)
סה"כ: 7.3 מליון יורו

עלו כסף לקבוצה : ורוצ'ינה 400 אלף יורו ,מנטש 100 אלף יורו,אלרואי 800 אלף יורו ,פרנסמן 350 אלף יורו, תמוז 210 אלף יורו ,פאצ'לקה 600 אלף יורו, דמארי 1.5 מליון יורו,רוקי 300 אלף יורו, חוטבא 40 אלף יורו, איגבור 850 אלף יורו, אורומוש 200 אלף יורו .
סה"כ : 5.3 מליון יורו

רווח ממכירת שחקנים כ 2 מליון יורו
כמובן שיש את ה 20 מליון ש"ח שטרי הון שיו"ר הבקרה התקציבית הצהיר עליהם
והכנסות נוספות של ספונסרים זכויות שידור וטוטו שגם הן מעורכות ב 10 מש"ח

אני הגעתי בשנתיים לרווחים של 122 מליון ש"ח + 20 מליון ש"ח בשטרי הון , כמה הוצאות היו בשנתיים האלו ??????????????????????????????

אתה כתבת הערכות לגבי הכנסות. רווח זה ההפרש בין הכנסות להוצאות , בגדול מכוון שיש סיווגים שונים של רווחים.

צודק הכוונה כמובן להכנסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אבו-דגל כתב:
האדס כתב:
לא רגע, באמת אבל באמת.
אתה חושבים שזה אפשרי לקחת כסף מהקופה של הפועל, ולשים אותו בכיס?

צאו מהסרט. דיי עם התאוריות החסרות בסיס האלו.
הדבר היחידי שנכון פה הוא שטביב מוציא פרסומים שקריים לעיתונות לגבי הסכומים שנמצאים בקבוצה.
גם אם (ולפי מה שהבנתי זה בלתי אפשרי) הוא עשה עסקה סיבובית עם לוזון על מיליון וחצי יורו, זה לא מתקרב להיות הסכומים שאתם מדברים עליהם.

מה מונע מאדון טביבי לקחת כסף לכיס תחת השם "הוצאות הנהלה והוצאות כלליות נלוות"?

בוא אני אגיד לך את זה הכי פייר.
אני ילד בן 22, אין לי מושג בכלכלה, חשבונאות ובעסקים.
מעבר לכך אין לי מושג בחוקים של הבקרה התקציבית.

מה שכן, אני קורא קצת עיתונים, ושומע קצת מאנשים שיותר מבינים ממני.
ואין שום אפשרות לקחת כסף מהקופה של המועדון לכיס. ככה ע"פ אנשים שמבינים.

אם יבוא מישהו בפורום ויוכיח לי שאפשר אחרת, ז"א יש אפשרות כזו. אני אהיה מוכן להקשיב.

סבם כמה דוגמאות שאני יכול לחשוב עליהן:
-להעסיק בקבוצה את אחד החברים שלך על חוזה מאוד שמן וארוך טווח, לוודא שהוא יכשל טוטאלית בתפקיד שלו, ואז "להענות לבקשת האוהדים" ולפטר אותו(כשהפיצויים יהיו יתרת החוזה המלאה).
-להעסיק במקומו חבר אחר, שכבר מסוכסך עם האוהדים, ולפטר אותו "לבקשת האוהדים" כבר לאחר מספר שבועות.
-להביא שחקנים חופשיים, ולשלם לסוכן(כל פעם אותו אחד) שלהם עמלה גדולה לפחות פי 5 מעמלת סוכן סטנדרטית.
-להחליף את כל הספקים החיצוניים שהקבוצה עובדת איתם(קייטרינג, ליסינג, אבטחה, תחזוקה) באלה שמנוהלים ע"י חברים שלך, ובתשלום הרבה יותר גבוה מהמצוי בשוק.
-להפר את החוזים עם כל הספקים האלה, לשלם להם פיצויים, ולהחליף אותם בספקים של חברים אחרים.

ואלה סתם כמה רעיונות פשוטים שחשבתי עליהם, ולי אין שום הרשעה על עבירה של קבלת דבר במרמה, ואפילו לא הרשעה אחת על התחזות לאדם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לכאורה כמובן לקנות שחקן מקבוצה מפ"ת ותמורת המחיר על השולחן אפשר לקבל כסף מתחת לשולחן + שטח באיזור האיצטדיון החדש בפ"ת לכאורה במחיר מוזל לכאורה.
אפשר גם לקבל כסף לחשבון פרטי בשוויץ לכאורה אם מוכרים/קונים שחקן דרך סוכן.
אפשר להעסיק לכאורה חברת אבטחה או קייטרינג במחיר מופקע שקשורה לבעל הקבוצה.
כמובן שהכל לכאורה ומפי דמיונו של הכותב ...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אפשר לכאורה כמובן לקנות שחקן מקבוצה מפ"ת ותמורת המחיר על השולחן אפשר לקבל כסף מתחת לשולחן + שטח באיזור האיצטדיון החדש בפ"ת לכאורה במחיר מוזל לכאורה.

זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש ערבויות שמאחוריהן עומדים אנשים שרואים הכל.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

זה לא מכולת. זה הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:37 
Maor7 כתב:
פאביו כתב:

זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

נרגעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
פאביו כתב:

זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

וזה העניין-כל הדברים שאני ופאביו רשמנו הם חוקיים לחלוטין כל עוד לא הוכח שזה נעשה בשביל להוציא כסף מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:47 
פאביו כתב:

אני כותב שוב:
לכל החוכמולוגים כמוך שמעלים כל מיני "לכאורה", תתחילו להזיז את הביצים ולעשות מעשה. יש לכם רסיסי מידע על דברים מסריחים? תבעירו אותם לעתונאים שהנכם מעריכים (נותרו כאלה) או לעורכי דין שכותבים כאן . אותם עורכי דין יוכלו להעריך האם יש "בשר" במידע ולהמשיך. כל עוד אתם מגלגלים שמועות ועוד שמועות ועוד "לכאורה", אתם מדשדשים וסתם מקשקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:55 
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:
GATE7 כתב:
mkorman1 כתב:
תקרא מה ש-yardende כתב
וכל ניתוח חשבונאי שאינו מתבצע על סמך נתונים שיש להם אסמכתאות הוא בהכרח חובבני אם לא גרוע מזה
תחשוב שמחר בבוקר תרצה להגיש תביעה נגד טביב בענין התנהולותו הכספית של המועדון
(אין לך זכות עמידה אבל נניח שכן לצורך הדוגמה)
מה תכתוב שם שאתה חושב ככה וככה?
אומר לך פעם נוספת, ההנחה שלי היא (תקן אותי אם אני טועה)
שאתה מונע משנאה ומרצון לנקמה ושתיהן הן יועצות רעות מאד

כן אני בטוח שהוא היה אומר לך שזה באמת משנאה ונקמה. רק כל הודעה שלו קשורה לזה שטביב צריך לעוף והוא עשה פה חישוב של כל ההכנסות שלא נדבר על זה שהוא אוסף כתבות נגד טביב.
אבל סימרוטיץ' הוא אחד האנשים האובייקטיבים פה.

ברגע שנשיג שקיפות (אמיתית) של התקציב ונמצא שם שהרבה כסף נעלם הדרך של טביב החוצה תהיה מהירה מאוד והייתי מתעסק בזה במקום בספקולציות.
כמובן שאם לא נמצא תמיד יהיה את סימרוטיץ' שינסה בדרכים ילדותיות לעשות משהו.

אגב סימרוטיץ' אחרי שבדקתי קצת בגוגל שנה שעברה היה תקציב של 60 מליון ש"ח השנה תקציב של 45 בערך
זה יוצא 105 ככה שלא הייתי רחוק.

http://business.il.msn.com/article.aspx ... =154238194

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000674900

רואים שאתה מתאקלם בפורום ,אתה עושה את הדבר הכי נפוץ בפורום וזה להצטרף לחגיגה ברגע שמריחים דם ,אבל בניגוד להתלהמות שלך שבגללה דרך אגב אתה זוכה לשלל כינוים (שאני לא מכנה אותך בהם) ואני זוכה להם הרבה פחות ,אתה יודע למה ?
כי אני לא רושם שאני יודע על סמך פרסום אחד (אתה יודע כמה גרסאות יש לתקציב הזה שהבאת ????) אני הולך למקומות כמו דו"ח כספי של אופ"א או ההתאחדות לכדורגל שמפרסמת נתונים על מכירת כרטיסים וכו .
תמיד יהיו כאלה שיטענו עלייך כל מיני דברים לא משנה מה תעשה ואיך .
בכל מקרה אני יודע שזה מתסכל להיות בור .

נ.ב : אני מביא את הדברים האלו בפעם האלף ולא טרחתי לרשום שום דבר ,אתה פשוט חדש אז בשבילך זו הפעם הראשונה לראות זאת

מה נסגר?? מה נסגר איתך? על איזה דם אתה מדבר?? איזה התלהמות??
לאיזה כינויים אני זוכה שאתה זוכה להם הרבה פחות?? שתול של טביב? או טרול? אתה חושב שבאמת איכפת לי מה אנשים שלא יכולים להתמודד עם כמה שורות של מילים וכל מה שיוצא להם מרוב עצבים זו איזו קללה, אנשים כאלה והתגובות שלהם מזיזים לי? אתה חושב שאני רושם פה על סמך מה שאתה או החברים שלך חושבים? לא אני רושם מה שאני חושב ואני חושב שאתה טועה סבבה?
עזוב את זה שזרקתי שתי כתבות בחיפוש של דקה וחצי -
אתה חושב שאתה עושה תחקיר יותר טוב על התקציב של הפועל מגלובס? סבבה אז בוא תמכור את העיתון שלך אני בטוח שהרבה אנשים ישמחו לקרוא את עיתון "סימרוטיץ'" לענייני כלכלה כי אתה משיג את הנתונים הכי מדוייקים.
קשה לך להתמודד עם המציאות שאתה מתנהג כמו ילד ושאולי יש פה כמה אנשים שראו שאתה לא אובייקטיבי בשיט אז אתה מכניס את הכינויים שזכיתי להם בפורום? נו באמת..............!
יאלה תקרא לי איך שאתה רוצה בור, טיפש, שתול באמת מעניין לי תתחת המציאות היא שזה שאתה בפורום יותר זמן ממני לא הופך אותך לחכם ולאהוב יותר בעולם הזה.

אני אומר דבר הגיוני - צריך להביא שקיפות. אחרי שתהיה שקיפות אני אבנה את הטענות שלי לגבי התקציב של הפועל.
אתה מצד שני אומר הנה אני יודע לעשות חשבון לא צריך הוכחות טביב אשם. כאילו באמת על מי אתה מנסה לעבוד?? על החברים שלך פה בפורום שיאהבו אותך יותר?
אז באמת לך תגיש תביעה כמו שמושיקו אומר ותפסיק לחפור פה עם מספרים - לך תגיש תביעה עם הנתונים המדוייקים שיש לך ויאלה תעיף את טביב. נמאס כבר להתווכח על זה.

וYARDENDE דיברתי על סימרוטיץ'.

אני לא אתייחס לחלק הראשון של התגובה שלך מפאת כבודך .
אבל לחלק המודגש אתייחס גם אתייחס , לצערך הרב כמעט כל הסכומים שלקחתי בסיכום הן הוכחות ברות קיימא ,מה לעשות שאופ"א וההתאחדות מפרסמות כמה כסף הן מעבירות לקבוצות ? אבל כרגיל אני קבעתי שטביב אשם על סמך השמש לא ??? דרך אגב ,אשם במה ? אני מציג את הנתונים טביב הוא הבעלים ביכולתו לעשות מה שהוא רוצה עם הכספים ,על מה בדיוק אני אמור להגיש תביעה עדיין לא הבנתי .
אבל מהתגובה שלך מה שמשתמע זה בעצם "אל תבלבל אותנו עם נתונים מספרים והוכחות " , כי אתה יכול לחלוק על המסקנה הסופית אבל לא על הנתונים .
בקיצר כתבת תגובה שלמה עם הרבה רוח וצלצולים אבל בלי תוכן ,כנראה בגלל זה "החברים" שלי בפורום לא לוקחים אותך ברצינות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
פאביו כתב:

אני כותב שוב:
לכל החוכמולוגים כמוך שמעלים כל מיני "לכאורה", תתחילו להזיז את הביצים ולעשות מעשה. יש לכם רסיסי מידע על דברים מסריחים? תבעירו אותם לעתונאים שהנכם מעריכים (נותרו כאלה) או לעורכי דין שכותבים כאן . אותם עורכי דין יוכלו להעריך האם יש "בשר" במידע ולהמשיך. כל עוד אתם מגלגלים שמועות ועוד שמועות ועוד "לכאורה", אתם מדשדשים וסתם מקשקשים.

אין ספק שעסקת דמארי היא כשרה ודמארי שווה 3מיליון יורו "החכרה" ל-3 שנים שכן אם דמארי לא יימכר לאירופה הוא חוזר למכבי פ"ת בחינם.
אין ספק שעסקת אלרואי כהן לא קשורה לשום פרוייקט נדלני של הראל .
כל הלכאורה זה להראות לך מושיקול'ה שאני חוכמלוג מדשדש.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:12 
סימרוטיץ' אתה דמגוג מהשורה הראשונה. קודם כל אתה קורא לכל מה שאתה אומר הוכחות, אחר כך אתה חושב שאנשים לא שמים לב שכל מה שאתה כותב זה תמיד נגד טביב ושאתה לא אובייקטיבי בגרוש.
כשאני אומר את זה אתה מעלה את היחס של הפורום כלפי כאילו מה הקשר? וכמובן שכשאתה מביא את ה"הוכחות" שלך זה תמיד הנתונים שיחזקו את הטענה שלך.
אז אני אומר לך אולי בפורום הזה אנשים תופסים ממך איש מבין ואולי אתה תופס מעצמך אבל אם אתה תלך עם הנתונים האלה למקום רציני, שזה מה שאנשים מחפשים, אתה תצא בדיחה.
אז למה אתה מפרסם פה כל שטות שמצאת בYnet? לך עם ההוכחות שלך למקום רציני כמו בית משפט ותשיג מה שאתה מנסה להשיג כבר.
כותב פה נתונים כאילו אתה יושב-ראש הפועל תל אביב אתה חושב שאני נמצא בפורום הזה בשביל להתווכח איתך? אתה כבר מעצבן לך תעשה עם זה משהו ותחזור אחרי שתעיף את טביב.

מה אתה רוצה לרשום עכשיו? תם הטקס? שאתה לא רוצה להגיב בשביל לא לפגוע בכבודי? שאתה לא לוקח אותי ברצינות?
יאלה סימרוטיץ' באמת תם הטקס, אמרת כל מה שיש להגיד והבאת את כל ההוכחות אני לא מבין איך טביב עדיין בהפועל שאתה עומד בין אוהדי הפועל גאון שכמותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:
אבו-דגל כתב:
האדס כתב:
לא רגע, באמת אבל באמת.

הדבר היחידי שנכון פה הוא שטביב מוציא פרסומים שקריים לעיתונות לגבי הסכומים שנמצאים בקבוצה.
גם אם (ולפי מה שהבנתי זה בלתי אפשרי) הוא עשה עסקה סיבובית עם לוזון על מיליון וחצי יורו, זה לא מתקרב להיות הסכומים שאתם מדברים עליהם.

אם יבוא מישהו בפורום ויוכיח לי שאפשר אחרת, ז"א יש אפשרות כזו. אני אהיה מוכן להקשיב.

-להעסיק בקבוצה את אחד החברים שלך על חוזה מאוד שמן וארוך טווח, לוודא שהוא יכשל טוטאלית בתפקיד שלו, ואז "להענות לבקשת האוהדים" ולפטר אותו(כשהפיצויים יהיו יתרת החוזה המלאה).
-להעסיק במקומו חבר אחר, שכבר מסוכסך עם האוהדים, ולפטר אותו "לבקשת האוהדים" כבר לאחר מספר שבועות.
-להביא שחקנים חופשיים, ולשלם לסוכן(כל פעם אותו אחד) שלהם עמלה גדולה לפחות פי 5 מעמלת סוכן סטנדרטית.
-להחליף את כל הספקים החיצוניים שהקבוצה עובדת איתם(קייטרינג, ליסינג, אבטחה, תחזוקה) באלה שמנוהלים ע"י חברים שלך, ובתשלום הרבה יותר גבוה מהמצוי בשוק.
-להפר את החוזים עם כל הספקים האלה, לשלם להם פיצויים, ולהחליף אותם בספקים של חברים אחרים.

ואלה סתם כמה רעיונות פשוטים שחשבתי עליהם, ולי אין שום הרשעה על עבירה של קבלת דבר במרמה, ואפילו לא הרשעה אחת על התחזות לאדם אחר.

נהדר שאין לך הרשעה.
אך לדעתי גם אין לך הוכחות לשום דבר שרשום פה.
ויותר מזה, אפילו לא בסיס.
אני יותר מאשמח לחצי עובדה, על חצי דבר ממה שרשמת פה.
שלא תטעה, אני אשמח לראות את טביב נופל. אבל אתם מחפשים איפה שאין. (שזו בערך הטקטיקה של כל המחאה החדשה הזו-הבעלים שלנו לא משקיע כסף? בוא נאמר שהוא גונב אותנו! זה בטח ישמע יותר טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
סימרוטיץ' אתה דמגוג מהשורה הראשונה. קודם כל אתה קורא לכל מה שאתה אומר הוכחות, אחר כך אתה חושב שאנשים לא שמים לב שכל מה שאתה כותב זה תמיד נגד טביב ושאתה לא אובייקטיבי בגרוש.
כשאני אומר את זה אתה מעלה את היחס של הפורום כלפי כאילו מה הקשר? וכמובן שכשאתה מביא את ה"הוכחות" שלך זה תמיד הנתונים שיחזקו את הטענה שלך.
אז אני אומר לך אולי בפורום הזה אנשים תופסים ממך איש מבין ואולי אתה תופס מעצמך אבל אם אתה תלך עם הנתונים האלה למקום רציני, שזה מה שאנשים מחפשים, אתה תצא בדיחה.
אז למה אתה מפרסם פה כל שטות שמצאת בYnet? לך עם ההוכחות שלך למקום רציני כמו בית משפט ותשיג מה שאתה מנסה להשיג כבר.
כותב פה נתונים כאילו אתה יושב-ראש הפועל תל אביב אתה חושב שאני נמצא בפורום הזה בשביל להתווכח איתך? אתה כבר מעצבן לך תעשה עם זה משהו ותחזור אחרי שתעיף את טביב.

מה אתה רוצה לרשום עכשיו? תם הטקס? שאתה לא רוצה להגיב בשביל לא לפגוע בכבודי? שאתה לא לוקח אותי ברצינות?
יאלה סימרוטיץ' באמת תם הטקס, אמרת כל מה שיש להגיד והבאת את כל ההוכחות אני לא מבין איך טביב עדיין בהפועל שאתה עומד בין אוהדי הפועל גאון שכמותך.

לא בדקתי אם סימרוטיץ' פרסם את זה, אבל לפחות בארבעה מקרים שונים, בתי משפט פסקו נגד טביב בעבירות שונות, ולפחות במקרה אחד, שופט פסק, בתשובה לעתירה ספציפית בנושא הזה, שהוא לא רשאי לנהל קבוצת כדורגל.
זה שההתאחדות בחרה לשים פס על פסיקות בתי משפט לא הופך את מי שמביא את העובדות האלה לדמגוג.
והעובדה שהוא, ולא רק הוא, כותבים "נגד טביב" אומרת משהו. וממתי אוהד אמור להיות אובייקטיבי? הוא, בדיוק כמוני, מוטים לחלוטין - אני בעד הפועל תל אביב ונגד כל מה שרע לקבוצה.
דמגוגיה זה לקרוא למישהו "דמגוג" בלי לנסות להתווכח עם העובדות שמוצגות בפניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
רגע רגע רגע, שאני אבין.
יכול להיות מצב, שבית משפט במדינת ישראל פסק שלמישהו אסור להיות בעלים של קבוצת כדורגל, וההתאחדות לכדורגל(גוף ציבורי) שמה על זה פס?

יאללה. יש לנו קייס אחושרמוטה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:30 
אמיר, זה פשוט מיותר ופתטי.
טביב בעלים לא טוב להפועל כי יש לו ערכים קלוקלים, סגנון נוראי, חוסר מושג בשיט והוא מזיק למועדון (בין אם בכוונה ובין אם לאו)
להתעסק בהיסטוריה שלו (הקביעה שהוא לא ראוי היתה ב 2000) כדי לחזק את הטיעון מעיד בדיוק על ההיפך.
להתעסק רק בדברים השליליים ולהעלים את החיוביים שהוא עשה (יצא לו כמה בפוקס), גם מחליש את הטיעון.

המטרה כרגע היא לגייס כמה שיותר אוהדים למחאה.
הסגנון הקונפירטיבי הזה רק מרחיק ומגחיך את זה בעיני חלק מהאוהדים. זו המציאות.
עכשיו תבחר- אתה רוצה לצאת יודע/צודק/מבין וכו' או פשוט לגייס קהל?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 25 אוקטובר 2011, 00:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:
אבו-דגל כתב:
האדס כתב:
לא רגע, באמת אבל באמת.

נהדר שאין לך הרשעה.
אך לדעתי גם אין לך הוכחות לשום דבר שרשום פה.
ויותר מזה, אפילו לא בסיס.
אני יותר מאשמח לחצי עובדה, על חצי דבר ממה שרשמת פה.
שלא תטעה, אני אשמח לראות את טביב נופל. אבל אתם מחפשים איפה שאין. (שזו בערך הטקטיקה של כל המחאה החדשה הזו-הבעלים שלנו לא משקיע כסף? בוא נאמר שהוא גונב אותנו! זה בטח ישמע יותר טוב)

מה שכתבתי פה זה לא עובדה כי העובדות לא ידועות לנו.
מצד שני, הוא עשה הרבה דברים שמעוררים חשד כזה(עמלות הסוכן על נוסא ועל אדל עומדות, אם אני לא טועה, על 300 אלף יורו לכל אחד), הביא את קצרה ופיטר אותו אחרי שהפילו עליו את האשמה על כל הכשלונות הניהוליים, הביאו את ארז הורוביץ שאיים על אוהדים כבר בתחילת העונה, החליף את חברת האבטחה(אנשים פה אומרים שהחברה החדשה היא של איתן ספיר), עסקאות דמארי וטב"ח), והוא לא טרח להכחיש את זה(גם כשהוא ירד לסוכת המחאה, ובמשך 20 דקות רק שיקר או התחמק מהשאלות הקשות, כשעלו שאלות שקשורות לכסף, אפילו אלה שאמורות ליהיות קלות כמו "אתה מתכוון לקחת את הכסף שהקבוצה הרוויחה עכשיו לעצמך?", הוא התחמק מהן.)

מה שכן, כדאי שתקרא שוב את התגובה שלך שהגבתי אליה, במיוחד את החלק המודגש(אליו הגבתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
רגע רגע רגע, שאני אבין.
יכול להיות מצב, שבית משפט במדינת ישראל פסק שלמישהו אסור להיות בעלים של קבוצת כדורגל, וההתאחדות לכדורגל(גוף ציבורי) שמה על זה פס?

הוא הרער בבית המשפט העליון והערעור התקבל.
בכל אופן זה לא רלוונטי כי זה היה בשנת 2000, כשהקלון על העבירות הפליליות שלו עוד היה בתוקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:
רגע רגע רגע, שאני אבין.

בכל אופן זה לא רלוונטי כי זה היה בשנת 2000, כשהקלון על העבירות הפליליות שלו עוד היה בתוקף.

וואלה.
בערך שנתיים שאנשים מביאים לי פה את הלינק על ההרשעה הזאת ומעולם לא שאלתי את השאלה הכי חשובה.

עכשיו אני יודע. ונראה לי שאני גם זוכר מה החוק אומר. בית משפט עליון זיכה אותו?
הוא זכאי.

בכל מקרה, לא שאני מחפש אותך בפינה, אבל בזמנך הפנוי-מחכה לעובדות לגבי הדברים שרשמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אמיר, זה פשוט מיותר ופתטי.
טביב בעלים לא טוב להפועל כי יש לו ערכים קלוקלים, סגנון נוראי, חוסר מושג בשיט והוא מזיק למועדון (בין אם בכוונה ובין אם לאו)
להתעסק בהיסטוריה שלו (הקביעה שהוא לא ראוי היתה ב 2000) כדי לחזק את הטיעון מעיד בדיוק על ההיפך.
להתעסק רק בדברים השליליים ולהעלים את החיוביים שהוא עשה (יצא לו כמה בפוקס), גם מחליש את הטיעון.

המטרה כרגע היא לגייס כמה שיותר אוהדים למחאה.
הסגנון הקונפירטיבי הזה רק מרחיק ומגחיך את זה בעיני חלק מהאוהדים. זו המציאות.
עכשיו תבחר- אתה רוצה לצאת יודע/צודק/מבין וכו' או פשוט לגייס קהל?

קיבלתי.
והסיבות שהבאת הן הסיבות האמיתיות שבגללן אני שותף למחאה. כל מה שכתבתי היה כתגובה ל"כניסה" אישית בסימרוטיץ'.
טעיתי, ואתה צודק בכל מילה. בלי גרם ציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:
רגע רגע רגע, שאני אבין.

וואלה.
בערך שנתיים שאנשים מביאים לי פה את הלינק על ההרשעה הזאת ומעולם לא שאלתי את השאלה הכי חשובה.

עכשיו אני יודע. ונראה לי שאני גם זוכר מה החוק אומר. בית משפט עליון זיכה אותו?
הוא זכאי.

בכל מקרה, לא שאני מחפש אותך בפינה, אבל בזמנך הפנוי-מחכה לעובדות לגבי הדברים שרשמת.

אין לי הוכחות. לאף אחד מאיתנו אין הוכחות. זאת בדיוק הבעיה.
כתבת:
ציטוט:

אז הבאתי לך בתגובה כמה דרכים שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:
רגע רגע רגע, שאני אבין.

אני חוזר בי:
הפסיקה המקורית במחוזי:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-52210,00.html
הערעור שנדחה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-174468,00.html

למרות זאת אני חושב שהוגש ערעור נוסף בעליון והוא התקבל, אבל אני כבר ממש לא בטוח, כי אני לא מצליח למצוא שום זכר אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
סלח לי, רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך.
ובכן, אתה צודק זה מה שאמרתי. ואני אכן מוכן להקשיב, וקראתי בעיון.
ועדיין בכל הטענות שלך אין חצי ביסוס לדברים.
אתם קובעים שאלי טביב שקרן, כי פשוט תשובותיו אינן מתאימות לכם. אבל שוב, אתם לא יודעים אם הוא דובר אמת/שקר.

בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר, כבר במשך חודש, תפסיקו לחפש את אלי טביב איפה שאין לכם מה לחפש.
זה מוציא את כולנו מטומטמים.
רק חסר שאיזה אוהד הפועל יקח יוזמה ויתראיין לאיזה כלי תקשורת, ויגיד את כל הגיבובים האלו שהמצאתם על טביב.
יכול מאוד להיות שאלי טביב גנב מהקופה! אבל כרגע, אין לנו שום הוכחה לזה.
זה שאלי טביב מתנהל בצורה בזיונית? יש הוכחות.
זה שאלי טביב לא מביא כסף מהבית? יש הוכחות.
זה שאלי טביב זורע רעל דרך העיתונים ואתרי האינטרנט? יש הוכחות.
זה שאלי טביב הצליח להסתכסך בשלושה חודשים עם חצי עולם? יש הוכחות.

אז שחררו מכל הקטע של "אלי טביב גנב ורוצח". כי זה לא יעזור לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:36 
אוגוסטוס היל כתב:
Maor7 כתב:
פאביו כתב:

זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

נרגעתי

לגמרי.
כאשר תהיה שקיפות תקציבית מלאה, ולדוגמא נדע לאיפה הלכו ה-1.5 מליון שפ"ת קיבלה, או מה השכר של ביתו של טביב, אוחל גם להירגע באמת.

בכל מקרה, אם טביב החליט לרוקן את הקופה, אף אחד לא יעמוד בדרכו ושרק יעשה את זה יותר מהר. החיים עוברים, השחקנים כמו תמוז יחלפו והניקוד האירופי יורד. חוץ מזה, אני מפונק ולא יכול לראות איך אגודת הספורט המפוארת והאהובה הפועל תל אביב נאנסת להיות האגודה למטרות אישיות ולגחמות אישיות ע"ש אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
פאביו כתב:

זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

איפה היית בחודשים האחרונים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Maor7 כתב:
זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

נרגעתי

לגמרי.
כאשר תהיה שקיפות תקציבית מלאה, ולדוגמא נדע לאיפה הלכו ה-1.5 מליון שפ"ת קיבלה, או מה השכר של ביתו של טביב, אוחל גם להירגע באמת.

בכל מקרה, אם טביב החליט לרוקן את הקופה, אף אחד לא יעמוד בדרכו ושרק יעשה את זה יותר מהר. החיים עוברים, השחקנים כמו תמוז יחלפו והניקוד האירופי יורד. חוץ מזה, אני מפונק ולא יכול לראות איך אגודת הספורט המפוארת והאהובה הפועל תל אביב נאנסת להיות האגודה למטרות אישיות ולגחמות אישיות ע"ש אלי טביב.

אני לא מבין? איך שקיפות מלאה של מועדון הפועל ת"א תעזור לך לראות מה עושה מועדון מכבי פ"ת עם הכסף?
מה גם שזה לא עונה על כלום בתאורית הקונספירציה שפיתחו כאן.
התאוריה אומרת שטביב קונה מלוזון את דאמרי במחיר מופקע, נגיד שמקום 1.5 מליון יורו לכרטיס שלם אז 1.5 לחצי כרטיס)
וזאת בשביל שלוזון לא יכניס כסף מהבית, בתמורה לוזון קונה מטביב שירותי הסעדה ל 1000 אנשים במחיר של 1000 דולר,
במקום במחיר של 1000 שקל, וכך נוצר מצב שטביב הוציא "לכאורה" 2.6 מליון שקל מהקבוצה לכיסו הפרטי ולוזון השקיע "רק"
מליון דולר וקיבל מליון וחצי יורו.

כמובן שהגל לכאורה ומדובר בסיטואציה היפוטטית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
סלח לי, רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך.
ובכן, אתה צודק זה מה שאמרתי. ואני אכן מוכן להקשיב, וקראתי בעיון.
ועדיין בכל הטענות שלך אין חצי ביסוס לדברים.
אתם קובעים שאלי טביב שקרן, כי פשוט תשובותיו אינן מתאימות לכם. אבל שוב, אתם לא יודעים אם הוא דובר אמת/שקר.

בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר, כבר במשך חודש, תפסיקו לחפש את אלי טביב איפה שאין לכם מה לחפש.
זה מוציא את כולנו מטומטמים.
רק חסר שאיזה אוהד הפועל יקח יוזמה ויתראיין לאיזה כלי תקשורת, ויגיד את כל הגיבובים האלו שהמצאתם על טביב.
יכול מאוד להיות שאלי טביב גנב מהקופה! אבל כרגע, אין לנו שום הוכחה לזה.
זה שאלי טביב מתנהל בצורה בזיונית? יש הוכחות.
זה שאלי טביב לא מביא כסף מהבית? יש הוכחות.
זה שאלי טביב זורע רעל דרך העיתונים ואתרי האינטרנט? יש הוכחות.
זה שאלי טביב הצליח להסתכסך בשלושה חודשים עם חצי עולם? יש הוכחות.

אז שחררו מכל הקטע של "אלי טביב גנב ורוצח". כי זה לא יעזור לנו.

אני חושב כמה משתמשים שניסחפו, אף אחד לא קרא לביב גנב.
מה שכן-יש הרבה כסף בקופה, יש חשש מאוד גדול שביב פה בשביל לשים עליו יד, ויש חשש שהוא כבר הצליח בזה, לפחות חלקית. זה שאין לנו שום גישה לנתונים האמיתיים, ושהוא לא טורח להכחיש את זה רק מגביר את החשש. אני באמת לא רואה משהו רע שיכול לצאת מזה.
לביב מותר להתנהל בצורה בזיוניץ, לביב מותר לא להביא כסף מהבית, לביב מותר לזרוע רעל בתקשרות, ולביב מותר להסתכסך עם חצי עולם, וגם עם החצי השני שלו.
כל אלה לא יעיפו את טביב. הם מקסימום יחזקו את קריאות ה"הנהלה זונה", ויגבירו במעט את ההענות למחאות מחוץ לגבולות 90 הדקות השבועיות.
לעומת זאת, הוכחה לשקל שעבר מהקופה של הפועל לכיס של טביב תעיף אותו בנוק אאוט.
כמובן שלהוכיח את זה יהיה ממש לא קל, ולכן צריך לפעול בכל החזיתות, ואני חושב שזה גם מה שעושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה עם זה.
נראה לי שאלי טביב לא כזה מטומטם כמו שאתם עושים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
בהצלחה עם זה.
נראה לי שאלי טביב לא כזה מטומטם כמו שאתם עושים אותו.

ברור שלא, ואנחנו גם לא בונים על זה. אבל אם בכל זאת הוא יעשה טעות, עדיף שלא נפספס אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 16:51 
el dudernio כתב:
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Maor7 כתב:
זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

נרגעתי

לגמרי.

אני לא מבין? איך שקיפות מלאה של מועדון הפועל ת"א תעזור לך לראות מה עושה מועדון מכבי פ"ת עם הכסף?
מה גם שזה לא עונה על כלום בתאורית הקונספירציה שפיתחו כאן.
התאוריה אומרת שטביב קונה מלוזון את דאמרי במחיר מופקע, נגיד שמקום 1.5 מליון יורו לכרטיס שלם אז 1.5 לחצי כרטיס)
וזאת בשביל שלוזון לא יכניס כסף מהבית, בתמורה לוזון קונה מטביב שירותי הסעדה ל 1000 אנשים במחיר של 1000 דולר,
במקום במחיר של 1000 שקל, וכך נוצר מצב שטביב הוציא "לכאורה" 2.6 מליון שקל מהקבוצה לכיסו הפרטי ולוזון השקיע "רק"
מליון דולר וקיבל מליון וחצי יורו.

כמובן שהגל לכאורה ומדובר בסיטואציה היפוטטית לחלוטין.

הכוונה הייתה לימות המשיח, כשהשקיפות נכפית על כל הקבוצות בליגה. כולל מכבי פ"ת.

לגבי קונספירציה, ברור שאין לנו הוכחות. ועדין סביר לתהות למה רכשו שחקן עם שכר שנתי של 130,000 דולר לפי ערך 4,200,000 דולר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:33 
אמיר ונונו כתב:
GATE7 כתב:

לא בדקתי אם סימרוטיץ' פרסם את זה, אבל לפחות בארבעה מקרים שונים, בתי משפט פסקו נגד טביב בעבירות שונות, ולפחות במקרה אחד, שופט פסק, בתשובה לעתירה ספציפית בנושא הזה, שהוא לא רשאי לנהל קבוצת כדורגל.
זה שההתאחדות בחרה לשים פס על פסיקות בתי משפט לא הופך את מי שמביא את העובדות האלה לדמגוג.
והעובדה שהוא, ולא רק הוא, כותבים "נגד טביב" אומרת משהו. וממתי אוהד אמור להיות אובייקטיבי? הוא, בדיוק כמוני, מוטים לחלוטין - אני בעד הפועל תל אביב ונגד כל מה שרע לקבוצה.

דבר ראשון הוא לא כתב את זה (כאן לפחות). אבל שמעתי כבר על הפסיקות.
וכן שאתה רוצה להגיע למצב שאתה מעיף בעלים כדאי שתהיה אובייקטיבי ולא תזרוק האשמות באוויר רק בשביל ליצור רעש.

עכשיו אולי כדאי שאתה וכל הפלצנים שמגיבים פה תקראו תגובות לפני שאתם מגיבים כי אתה כנראה לא קראת את התגובה שלי ולא את התגובות של סימרוטיץ'.
והנה ההסבר אם זה באמת מעניין אותך:
אדון סימרוטיץ' בשביל להוכיח את טענותיו (או יותר נכון בשביל בסך הכל להציג עובדות בצורה תמימה כמו שהוא אומר) הראה איך הוא עשה חישוב מדוייק אך ורק של הרווחים של הפועל וכשדיברו על הוצאות הוא זרק איזה טופס של בני יהודה שאלוהים יודע מאיפה הוא הביא וזרק סכום של 45 מליון בערך בהוצאות לשנתיים. אחרי שבדקתי בדיוק דקה וחצי בגוגל מצאתי שזה היה רק לשנה הזו כשבשנה שעברה הוציאו בסביבות ה60 מליון. בתגובה לזה הוא אמר שאני בודק בצורה חובבנית (שזה נכון לא התיימרתי להיות גלובס) וזרק משהו על היחס של הפורום אלי בשביל להעביר לגמרי את הנושא.
כמובן ששאר התגובות שלו הן בסגנון של אני לא אגיב כי אני לא רוצה לפגוע בכבודך עאלק.
זו דמגוגיה אמיר ולא מה שאתה בוחר שהיא תהיה.

ובפעם האחרונה גם אני רוצה שלהפועל יהיה טוב ושההנהלה תהיה כמו שצריך. זה שאני לא הולך כמו ילד עם תוף וצועק טביב אכל לי טביב גנב לי זה לא אומר שאני פחות רוצה מכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 17:56 
GATE7 כתב:
אמיר ונונו כתב:
GATE7 כתב:

דבר ראשון הוא לא כתב את זה (כאן לפחות). אבל שמעתי כבר על הפסיקות.
וכן שאתה רוצה להגיע למצב שאתה מעיף בעלים כדאי שתהיה אובייקטיבי ולא תזרוק האשמות באוויר רק בשביל ליצור רעש.

עכשיו אולי כדאי שאתה וכל הפלצנים שמגיבים פה תקראו תגובות לפני שאתם מגיבים כי אתה כנראה לא קראת את התגובה שלי ולא את התגובות של סימרוטיץ'.
והנה ההסבר אם זה באמת מעניין אותך:
אדון סימרוטיץ' בשביל להוכיח את טענותיו (או יותר נכון בשביל בסך הכל להציג עובדות בצורה תמימה כמו שהוא אומר) הראה איך הוא עשה חישוב מדוייק אך ורק של הרווחים של הפועל וכשדיברו על הוצאות הוא זרק איזה טופס של בני יהודה שאלוהים יודע מאיפה הוא הביא וזרק סכום של 45 מליון בערך בהוצאות לשנתיים. אחרי שבדקתי בדיוק דקה וחצי בגוגל מצאתי שזה היה רק לשנה הזו כשבשנה שעברה הוציאו בסביבות ה60 מליון. בתגובה לזה הוא אמר שאני בודק בצורה חובבנית (שזה נכון לא התיימרתי להיות גלובס) וזרק משהו על היחס של הפורום אלי בשביל להעביר לגמרי את הנושא.
כמובן ששאר התגובות שלו הן בסגנון של אני לא אגיב כי אני לא רוצה לפגוע בכבודך עאלק.
זו דמגוגיה אמיר ולא מה שאתה בוחר שהיא תהיה.

ובפעם האחרונה גם אני רוצה שלהפועל יהיה טוב ושההנהלה תהיה כמו שצריך. זה שאני לא הולך כמו ילד עם תוף וצועק טביב אכל לי טביב גנב לי זה לא אומר שאני פחות רוצה מכם.

מה שקלדרון אמר על נחמד מתאים לך בול, יום טוב לך, לא הבטחת לפרוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: