villa crespo כתב:
האדס כתב:
כן אדון אוהד, כל תרומתי להפועל היא הודעותי בפורום.
לא העובדה שאני מנוי לקבוצה כבר 14 שנה והולך אחריה לכל משחק.
מצטער שאני לא מעודד בין הדקות 67 ל-78, את שירת ה"אוהו אוהו".
סע סע.
אמרתי, מגיע ומזיין ת'שכל בפורום. לא יותר.
רק מה? יצא לי לראות כמה מההודעות האחרונות שלך בפורום.
משפטים כמו "בלומפילד צריך להיות בית-קברות כדי שיבינו את החשיבות של הקהל" או "אין קיום בלי שער 5", מעידות על כך שגם אתה מבין את החשיבות של הקהל והעידוד.
,אז מילא היית אוהד שחושב שאוהד צריך לעשות מינוי, להגיע ולצעוק כשבא לו (שער 7 נניח), אבל גם אתה יודע שהעידוד (סטייל שער 5) חשוב, אז למה אתה לא לוקח בו חלק פעיל? מישהו עובד בשבילך? מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה בשבילך? אם זה חשוב, אז תעשה, אם לא (וזו לא דעתך לםי ההודעות שלך), אז לא.
למה מי אתה בכלל שתזלזל בדעה שלי על העידוד? לא מעניין אותך, אל תגיב.
אמרתי, סע סע. אבל אין דלק אני מבין.
ולמה נראה לך שאני חוזר בי מההודעות שלי? פשוט מצחיק אותי, אבל באמת מצחיק אותי הדיון על איזה קטעים אוהדים כן שרים ואיזה לא.
לא ברמה של להוריד מהערך של שער 5, יותר ברמה של אשכרה לנהל דיון על חלקי משפט ששרים או לא, כאילו שיש לזה השפעה על אנשים באותו הרגע.
למה אני לא לוקח חלק פעיל בעידוד? כי אני פשוט לא מסוגל. לא רוצה להגיע כל שבת ולעודד 90 דקות. זה מוציא אותי מריכוז ומהעניין של המשחק. ולמען האמת הייתה שנה שכן ניסיתי לעשות את זה, כי ראיתי בזה דבר חשוב.
בסופו של דבר הבנתי שזה לא בשבילי, ושחווית הכדורגל שאני מחפש, היא לא בשער 5, אלא בשער 7. מקום שבו אני יכול לעמוד, לעודד כשבא לי, וגם אשכרה לראות את המשחק ולהתרכז בו.
אבל זה אני.
אתה לא עובד בשבילי. גם לא זה שיושב לידי בשער 7. ואפילו לא אלו שיושבים בשער 1. אז אם אני חושב שהעידוד תורם לקבוצה, זה אומר שאני מחוייב לעשות אותו?