תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 16:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נערך: שריקות הבוז היום במחצית
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:00 
ציטוט:
אתה שמת לב שרשמתי בערך 100 פעמים שאני לא בא אליהם בטענות, נכון?
או שפשוט מתחילת ההודעה חיפשת משהו להיתפס עליו ולא באמת שינה לך מה היה התוכן?

ושער 5 וחלק גדול מהגוש הוא לא בן 17. וזה לא קשור בכלל לשער 5. אבא שלי בן55, 40 שנה אוהד הפועל, עובד במשרה מלאה, מחזיק משפחה, הוא לא מנוי בכלל אלא מגיע לעיתים קרובות, אבל הוא מהמעגל הראשון.
למה? כי הוא עסוק בהפועל לפחות שעה וחצי ביום, בין אם זה לקרוא בפורום, להתעדכן בעיתונים ואפילו לדבר עם אנשים מתוך המערכת. הוא גם התווכח עם אוהדים בשער 8 וכשהוא שמע "מה אתה מתעצבן אנחנו פה בשביל הFUN" הוא כמעט השתגע.

והוא היה נגד טביב כבר מתחילת הדרך. איש מוני כמו שדורון אוסידון קורא לזה.

[q

אני עדין לא מבין מה אתה רוצה לומר.
אתה רוצה שכולם יהיו כמו אבא שלך?
אתה רוצה שרק האלף או האלפיים מהמעגל הראשון יגיעו?
זה מה יש ככה בנוי קהל של אוהדים, ככה בנוי כל קהל, אתה יכול להתעצבן עד מחר אבל זה לגיטימי לגמרי שאנשים באים לכיף וגם אתה אומר שאין לך טענות אז מה אתה רוצה?
ודרך אגב אני דיי בטוח שאבא שלך לא עומד כל המשחק בלי חולצה על הברזלים ומעודד וגם לא מגיע לפגישות קונפטי (ואני בכוונה מגזים) וכל מה שאני מנסה לומר זה שזה שיש אנשים ושערים שמעודדים פחות זה בסדר ונובע בעיקר מהבדלי גיל. אחד הטיעונים שרצים כאן נון סטופ ואולי אתה לא שותף לו זה שכולם צריכים להודות לשער 5 כי רק בגללו יש עידוד ואני טוען שזה תפקידו של שער 5 כשער הצעיר בבלומפילד ושאי אפשר לצפות מאנשים מבוגרים את אותה רמת עידוד או קיצוניות של נערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:09 
טיש כל מה שאני אומר זה "נאה דורש- נאה מקיים".
אני לא דורש מאף שער אחר שיעודד כמו שער 5, זה עדיין לא אומר שבשנתיים האחרונות העידוד בשער 7 נהיה זוועה
ודווקא אחרי שנים שהוא היה מצויין.
יש בשערים אחרים אנשים שעושים הרבה יותר נזק להפועל משירי השואה, כמו למשל אוהדים שמקללים שחקנים שלנו כל המשחק,
זה החל עוד מימי ביבראס נתאכו ומגיע, היה אצל בן סהר וכמובן אלרואי כהן. לא סתם קרה ששחקנים בקבוצה החלו לצאת נגד הקהל בשלוש
השנים האחרונות.

למי שיש את היכולת לבוא ולדרוש מאחרים- צריכה להיות היכולת לבוא ולדרוש גם מעצמו. כל מה שאמרתי זה שכל אחד צריך לבדוק את עצמו -
שער 5 כבר התחיל לעשות את זה, אני לא רואה שאנשים בשערים אחרים בכלל חושבים על זה, בגלל זה פתחתי קצת את הפה (לא שאני באמת בונה
על זה שמשהו יקרה מזה).

ועוד נקודה למחשבה- אצל הרבה אנשים באולטראס נוצרה תחושה שלא משנה מה שהם יעשו עבור הקהל- תמיד הקהל יהיה נגדם בסופו של דבר ורק תהיה
לו ביקורת. אני לא יכול להגיד שהתחושה הזו מנותקת מהמציאות, בתור אחד שניסה לעזור קצת בנוגע לאירוח בבלומפילד בליגת האלופות ביחד עם האולטראס-
היה נורא מתסכל לראות איך הקהל יוצא נגד האולטראס אחרי שהצלחנו להעביר את המשחק לבלומפילד אבל מחירי הכרטיסים היו גבוהים (וגם שם כמובן- היחידים
שבאו למחות על זה היו האולטראס, אבל "לא מספיק" לטענת כמה פלצנים פה). מה גם שאתם דורשים מאנשי שער 5 סולידאריות עם שערים אחרים- אבל
כשהייתה נדרשת סולידאריות גם בכיוון ההפוך- היא ממש לא קרתה. אז שוב, טיש- אף אחד לא מושלם, וכל הצדדים לא היו בסדר בדברים האחרונים. השאלה מה עושים
עם זה עכשיו, ואיך משנים את המצב לטובת הפועל? כמו שכתב פה כבר אינספור פעמים- לצערי דיי ברור לי מה יקרה ומי יהיה זה שבאמת יעשה וילחם
ומי ימשיך להעביר ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
ראצו-התחושה שנוצרה אצל אנשי האולטראס מוטעית:
אם נשים את שירי השואה בצד רוב האוהדים מעריצים את ההשקעה של אולטראס הפועל בתפאורה עידוד וארגון .
רוב האנשים פה אף מעירים שלוליא האולטראס היה מתנער מהכתובות בשירותים או הקילול נגד אהובה תומר ובעיקר שירי השואה רוב הקהל היה תומך ללא סייג באולטראס.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:40 
יש כאן פרדוקס מובנה
לולא האולטראס היו מי שהם היה הקהל תומך בהם
וברצינות,
אני חושב שאל לאולטראס לפתח ציפיות כלשהן מהקהל הרחב
וזו גם לא היתה דרכו עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יש כאן פרדוקס מובנה
וברצינות,

נצא מהנחה שמה שכתוב כאן נכון במלואו.
מה עם הצד השני?
האם מי שאינו "אולטראס" מוכן לטבוע עם הספינה בשל הסיבות האלה?
מתוך השיחות שיש לי ביציע - לא.
מתוך ציפיה לאינטרס קיומי בסיסי של בני - אדם באשר הם, לא.
אז אולי אפשר להניח לויכוח הפנימי בינינו, מתוך הבנה שהויכוח הוא באמת פנימי, בין אנשים שרוצים את טובת הקבוצה,
ונתרכז בסכנה החיצונית לקיום המועדון?
מקורמן, אתה יודע שאין כאן התקפה אישית עליך. אני לא משחק במשחק ה"הוא לא מסכים איתי ולכן הוא לא אוהד". יש כאן שאלה אמיתית וחרדה אמיתית לגורל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:01 
mkorman1 כתב:
יש כאן פרדוקס מובנה
וברצינות,

כנראה לא הבנת אותי. האולטראס לא מצפה לכלום מהקהל הרחב, זה לא אומר שמתסכל לראות את התגובות של אותו הקהל
וגם לנסות לפעול בשביל אותו הקהל כל הזמן. אולטראס במהות שלו זה ארגון שלא אמור להיות זה שמייצג את הקהל, זה ארגון קיצוני
יותר שמייצג את השער בו הוא יושב. אולטראס הפועל תל אביב זה האולטראס היחיד בעולם שהוא גם זה שמייצג את קהל האוהדים,
שעושה תפאורה לכל השערים וכו'.

ועוד דבר- כל מי שהיה מעורב במאבק על אוסישקין, שהיה שותף למאבקים של הקהל בכדורגל, יודע שאי אפשר לסמוך על הקהל של הפועל
כמו שאי אפשר לסמוך על החברה הישראלית (ובזה הוא לא יוצא דופן). היתרון שלנו היה תמיד באותם 300 איש פחות או יותר שהם הגרעין
הקשה של הפועל, אולטראס או לא אולטראס, שנלחמו את המלחמות לטובת המועדון. אז אולי יהיו כמה חדשים שיצטרפו, אבל בסופו של דבר
אלו יהיו אותם האנשים שיעשו את אותן המלחמות, מקווה שהשאר לא יפריעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה של האולטראס זה הדווקא שהיה עם שירי השואה.
הנזק שנגרם בקרב הקהל הוא גדול מאוד ואי אפשר להתעלם ממנו, גם אם מאוד רוצים.
אם האולטראס ייצא בהודעה שמהיום השירים האלו ייפסקו אני בטוח שתהיה יותר הבנה מהקהל לגבי המאבק בהנהלה, כרגע זה אנטי מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:16 
ראצ'ו כתב:
mkorman1 כתב:
יש כאן פרדוקס מובנה
וברצינות,

כנראה לא הבנת אותי. האולטראס לא מצפה לכלום מהקהל הרחב, זה לא אומר שמתסכל לראות את התגובות של אותו הקהל
וגם לנסות לפעול בשביל אותו הקהל כל הזמן. אולטראס במהות שלו זה ארגון שלא אמור להיות זה שמייצג את הקהל, זה ארגון קיצוני
יותר שמייצג את השער בו הוא יושב. אולטראס הפועל תל אביב זה האולטראס היחיד בעולם שהוא גם זה שמייצג את קהל האוהדים,
שעושה תפאורה לכל השערים וכו'.

ועוד דבר- כל מי שהיה מעורב במאבק על אוסישקין, שהיה שותף למאבקים של הקהל בכדורגל, יודע שאי אפשר לסמוך על הקהל של הפועל
כמו שאי אפשר לסמוך על החברה הישראלית (ובזה הוא לא יוצא דופן). היתרון שלנו היה תמיד באותם 300 איש פחות או יותר שהם הגרעין
הקשה של הפועל, אולטראס או לא אולטראס, שנלחמו את המלחמות לטובת המועדון. אז אולי יהיו כמה חדשים שיצטרפו, אבל בסופו של דבר
אלו יהיו אותם האנשים שיעשו את אותן המלחמות, מקווה שהשאר לא יפריעו.

אכן האולטרס הנו ארגון פעיל התנדבותי. הוא יוצר בידול וחלק מעוצמתו קשור לדימוי עצמי של "יחידת עלית". הדימוי הנ"ל מחזק את תחושת השליחות של חבריו ומושך אליו מועמדים להצטרפות. הארגון יוצר מסורת ומורשת. ארגון כזה לא יכול להיות המוני.
בגלל שהאולטרס לקחו על עצמם תפקיד "מוביל המחנה", טבעי שמצפים ממנו התייחסות פומבית להתרחשויות של המועדון ושליטה על מה שקורה מתחת לאף שלו.
לאולטרס יש זכויות רבות אך עם הזכויות יש גם חובות. לא בטוח שארגון האולטרס מוכן להתמודד עם אותם החובות.

דבר נוסף: האולטרס צריך להפנים שאיננו מובן מאליו שהוא יודע מה טוב לכול הקהל. האולטרס זה לא ארגון נבחר, הסמכות שלו (אם יש כזו) הגיעה אליו בגלל פעילותו. כל ניסיון לכפות עמדות או להתערבות בניהול המועדון "כי הוא יודע טוב יותר מה טוב לקבוצה", יתקבל בהסתייגות על ידי חלק גדול מהציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:24 
אמיר ונונו כתב:
mkorman1 כתב:
יש כאן פרדוקס מובנה
וברצינות,

מה עם הצד השני?
אז אולי אפשר להניח לויכוח הפנימי בינינו, מתוך הבנה שהויכוח הוא באמת פנימי, בין אנשים שרוצים את טובת הקבוצה,
מקורמן, אתה יודע שאין כאן התקפה אישית עליך. אני לא משחק במשחק ה"הוא לא מסכים איתי ולכן הוא לא אוהד". יש כאן שאלה אמיתית וחרדה אמיתית לגורל הקבוצה.

אין בינינו מחלוקת אסטרטגית אלא רק טקטית
כיוון שאף אחד לא רוצה שהספינה תשקע
השאלה היא איך משכנעים אנשים שעוד מעט נתנגש בקרחון
ומה צריך לעשות לקראת זה
אני בעד בניית סירות הצלה כי אין כרגע כאלו
לא רואה חלופה הגיונית לזה אבל אשמח באם תאיר את עיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:41 
בואו אסביר לכל צועקי "הנעלה זונה" משער 5 למה אני שורק ואשרוק בוז כל פעם.
אני חוזר לפגרה בקיץ האחרון שההתנהלות של טביב וחבורתו הייתה מחפירה ומסריחה שאין דברים כאלה. באותם זמנים ניסתה קבוצה של אנשים להרים הפגנות מול ביתו ובעוד מקומות שגם אני הייתי בהם.
לצערי הפגנות אלה לא העלו דבר וגם כמות האנשים היית מאוד דלה כי לא היה איש מאותו אירגון שיושב בשער חמש שהיה מוכן לתרום למאבק, הסיבות כנראה שמורות עימם אבל אפשר לחשוב מהם.
מתי כן ניכנס למאבק הזה אותו ארגון אוהדים?? רק כאשר טביב החליט להלחם בכמה ילדים ששיכים לאותו ארגון או מקורבים אליו ובצדק.
פה אני אומר לא. אני לא מצטרף למחאה הזאת בהנהלה, אני כן רוצה שטביב יצליח במלחמה שלו בילדים המקשקשים על קירות השירותים ועל תדמית האוהדים ולתת שקט למועדון כי זאת הדרך היחידה שלנו להצליח כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא מדייק בעובדות ואתה מונע מאגו ומשנאה כלפי אוהדים אחרים במקום לדאוג לטובת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:27 
ראצ'ו כתב:
טיש כל מה שאני אומר זה "נאה דורש- נאה מקיים".
אני לא דורש מאף שער אחר שיעודד כמו שער 5, זה עדיין לא אומר שבשנתיים האחרונות העידוד בשער 7 נהיה זוועה
ודווקא אחרי שנים שהוא היה מצויין.
יש בשערים אחרים אנשים שעושים הרבה יותר נזק להפועל משירי השואה, כמו למשל אוהדים שמקללים שחקנים שלנו כל המשחק,
זה החל עוד מימי ביבראס נתאכו ומגיע, היה אצל בן סהר וכמובן אלרואי כהן. לא סתם קרה ששחקנים בקבוצה החלו לצאת נגד הקהל בשלוש
השנים האחרונות.

למי שיש את היכולת לבוא ולדרוש מאחרים- צריכה להיות היכולת לבוא ולדרוש גם מעצמו. כל מה שאמרתי זה שכל אחד צריך לבדוק את עצמו -
שער 5 כבר התחיל לעשות את זה, אני לא רואה שאנשים בשערים אחרים בכלל חושבים על זה, בגלל זה פתחתי קצת את הפה (לא שאני באמת בונה
על זה שמשהו יקרה מזה).

ועוד נקודה למחשבה- אצל הרבה אנשים באולטראס נוצרה תחושה שלא משנה מה שהם יעשו עבור הקהל- תמיד הקהל יהיה נגדם בסופו של דבר ורק תהיה
לו ביקורת. אני לא יכול להגיד שהתחושה הזו מנותקת מהמציאות, בתור אחד שניסה לעזור קצת בנוגע לאירוח בבלומפילד בליגת האלופות ביחד עם האולטראס-
היה נורא מתסכל לראות איך הקהל יוצא נגד האולטראס אחרי שהצלחנו להעביר את המשחק לבלומפילד אבל מחירי הכרטיסים היו גבוהים (וגם שם כמובן- היחידים
שבאו למחות על זה היו האולטראס, אבל "לא מספיק" לטענת כמה פלצנים פה). מה גם שאתם דורשים מאנשי שער 5 סולידאריות עם שערים אחרים- אבל
כשהייתה נדרשת סולידאריות גם בכיוון ההפוך- היא ממש לא קרתה. אז שוב, טיש- אף אחד לא מושלם, וכל הצדדים לא היו בסדר בדברים האחרונים. השאלה מה עושים
עם זה עכשיו, ואיך משנים את המצב לטובת הפועל? כמו שכתב פה כבר אינספור פעמים- לצערי דיי ברור לי מה יקרה ומי יהיה זה שבאמת יעשה וילחם
ומי ימשיך להעביר ביקורת.

דבר ראשון התחושה של האולטראס היא פשוט לא נכונה, תמיד יהיו אנשים שיגידו כך או אחרת אבל בגדול יש פרגון עצום לפעילות שלהם, או לפחות היה פרגון עצום עד לפני שהסיפור עם שירי השואה תפס תאוצה והגיע לשיא עם עניין הכתובות.
יכול להיות שאתה צודק לגבי רמת העידוד והקללות משער 7 בכל אופן יש הבדל אחד ברור בין שער 7 לשער 5 והוא האולטראס. בשער 7 אין ארגון וחוץ מזה שאני יכול להתווכח עם היושבים ליידי על שריקות הבוז שלהם או על חוסר העידוד שלהם אין הרבה מה לעשות, בשער 5 זה יותר פשוט ועובדה שברגע שאולטראס החליטו שאין שירי שואה השירים פסקו מייד. בשער 5 נלקחה החלטה ברורה של אוהדים מאורגנים לעשות דווקא, בשערים האחרים אלה החלטות של בודדים. מאותה סיבה בדיוק זה ייפסק ברגע מצד שער 5 אבל ייקח לזה זמן להרגע בשערים האחרים ואתם חייבים להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אמיר ונונו כתב:
mkorman1 כתב:
יש כאן פרדוקס מובנה
וברצינות,

מה עם הצד השני?

ומה צריך לעשות לקראת זה

הייתי אומר שאם יש בינינו מחלוקת, היא אפילו לא טקטית,אלא טכנית.
כלומר, אני מסכים שאנחנו צריכים לבנות סירות הצלה, או - דימוי שיעשה עבודה כפולה - גשר.
אבל יש יותר מיד אחת שצריכה לבנות את הגשר הזה.
כולם עשו טעויות בעבר, במה שקשור להתנהלות הפנימית בינינו, וכאשר "צד" אחד (מרחאות - כי בסופו של דבר כולנו באותו צד) מושיט יד וקורא להתגייסות לבניית הגשר, אין תועלת למועדון בכך שאחרים יגידו "כן, אבל בעבר...".
עכשיו הזמן להציל את המועדון, ואני חושב, מניסיון ארוך בדינמיקות קבוצתיות, שעצם העובדה שאנשים שחלוקים בדעותיהם עובדים ביחד תסייע לפתרון המחלוקות שיש.
הגשר שאני רואה כרגע הוא ברור ופשוט: התגייסות כללית למחאה, מה שיגרום להנהלה להבין שטקטיקת "הפרד ומשול" לא תצליח עוד, ועבודה שקטה וארוכת טווח כדי שבעתיד, לכלל הקהל תהיה אמירה בנושאי התנהלות המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
RedMan כתב:
אני חוזר לפגרה בקיץ האחרון שההתנהלות של טביב וחבורתו הייתה מחפירה ומסריחה שאין דברים כאלה. באותם זמנים ניסתה קבוצה של אנשים להרים הפגנות מול ביתו ובעוד מקומות שגם אני הייתי בהם.
לצערי הפגנות אלה לא העלו דבר וגם כמות האנשים היית מאוד דלה כי לא היה איש מאותו אירגון שיושב בשער חמש שהיה מוכן לתרום למאבק, הסיבות כנראה שמורות עימם אבל אפשר לחשוב מהם.
מתי כן ניכנס למאבק הזה אותו ארגון אוהדים?? רק כאשר טביב החליט להלחם בכמה ילדים ששיכים לאותו ארגון או מקורבים אליו ובצדק .
פה אני אומר לא. אני לא מצטרף למחאה הזאת בהנהלה, אני כן רוצה שטביב יצליח במלחמה שלו בילדים המקשקשים על קירות השירותים ועל תדמית האוהדים ולתת שקט למועדון כי זאת הדרך היחידה שלנו להצליח כיום.

כל העובדות שהצגת לא נכונות.
וגם אם היו נכונות, מה הקשר?
האם תתמוך בשלטון החמאס, כי הוא נלחם בעוני ומספק מקומות עבודה למובטלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:45 
אמיר ונונו כתב:
mkorman1 כתב:
אמיר ונונו כתב:
mkorman1 כתב:
יש כאן פרדוקס מובנה
וברצינות,

מה עם הצד השני?

ומה צריך לעשות לקראת זה

כלומר, אני מסכים שאנחנו צריכים לבנות סירות הצלה, או - דימוי שיעשה עבודה כפולה - גשר.
כולם עשו טעויות בעבר, במה שקשור להתנהלות הפנימית בינינו, וכאשר "צד" אחד (מרחאות - כי בסופו של דבר כולנו באותו צד) מושיט יד וקורא להתגייסות לבניית הגשר, אין תועלת למועדון בכך שאחרים יגידו "כן, אבל בעבר...".
עכשיו הזמן להציל את המועדון, ואני חושב, מניסיון ארוך בדינמיקות קבוצתיות, שעצם העובדה שאנשים שחלוקים בדעותיהם עובדים ביחד תסייע לפתרון המחלוקות שיש.
הגשר שאני רואה כרגע הוא ברור ופשוט: התגייסות כללית למחאה, מה שיגרום להנהלה להבין שטקטיקת "הפרד ומשול" לא תצליח עוד, ועבודה שקטה וארוכת טווח כדי שבעתיד, לכלל הקהל תהיה אמירה בנושאי התנהלות המועדון.

העניין הוא שאחד הצדדים לא הבין בכלל שהושיטו לו יד כי אף אחד לא טרח לאמר שיד כזאת מושטת.
האם יושב שער 7 ממוצע אמור להבין מכך שבמשך 45 דקות לא הושרו שירי שואה שמישהו החליט להפסיק אותם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 14:25 
RedMan כתב:
מתי כן ניכנס למאבק הזה אותו ארגון אוהדים?? רק כאשר טביב החליט להלחם בכמה ילדים ששיכים לאותו ארגון או מקורבים אליו ובצדק .

אתה טועה ומטעה!!!
האולטראס נכנס למאבק רישמית ביום המשחק מול פ"ת ולראייה השלט המדובר שהורד ע"י עבדיו של טביב.
אז אל תזבל את השכל ותערבב את המאבק בטביב בגלל הילדים המקשקשים!
ביי דורון ניפגש היום באשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אמיר ונונו כתב:
mkorman1 כתב:
אמיר ונונו כתב:
mkorman1 כתב:
יש כאן פרדוקס מובנה
וברצינות,

מה עם הצד השני?

ומה צריך לעשות לקראת זה

העניין הוא שאחד הצדדים לא הבין בכלל שהושיטו לו יד כי אף אחד לא טרח לאמר שיד כזאת מושטת.
האם יושב שער 7 ממוצע אמור להבין מכך שבמשך 45 דקות לא הושרו שירי שואה שמישהו החליט להפסיק אותם ?

1. אין קשר, לא היה קשר, לא צריך להיות קשר. אם יש לך מחלוקת עם אוהד אחר, פתור אותה במילים. אני יודע מניסיון שאם תרצה באמת, יהיה מי שיקשיב.
2. ובהתעלם מזה שאין קשר, בכל זאת, היד הושטה, ועכשיו שאתה יודע שזה המצב, מה תעשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 17:02 
לפעמים נראה שיהיה יותר קל לשכנע את רומאריו שאין אלוהים.

אני יודע את המצב עוד לפני זה. אני גם לא שרקתי בוז.
אבל אני גם לא האוהד הממוצע בבלומפילד, כי אני משתמש כאן בפורום.

כמה פעמים צריך להסביר לכם שמי שצריך להסביר לו זה לא המשתמשים בפורום אלא אלה שקוראים רק את מדורי הספורט.
להם לא היה מושג שהושטה יד ולדעתי עד עכשיו הם לא מודעים לכך.

אם אין לכם שום מושג על קהל היעד של ההסברה שלכם איך תצליחו להסביר אותה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 17:28 
צנציפר כתב בידיעות היום
ככה ידעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
צנציפר כתב בידיעות היום
ככה ידעו

מה אמר החלאה בידיעות ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 17:40 
mkorman1 כתב:
צנציפר כתב בידיעות היום
ככה ידעו

צנציפר כתב היום בעיתון שאדון "אני לא משקר" אוסידון יצא מהמשחק וראה שצמיגי מכוניתו מנוקבים.שקר מוחלט!!!
אוסידון יצא בלווית 3 יסמניקים כאילו שהוא ראש אירגון פשע שמאויים על חייו,נכנס למכוניתו ונסע אל עבר השקיעה.
רק תיראו כמה חרא מוכרים לכם בשם העתונאות המגוייסת והמתוגמלת,אבל מה מה שנכון הוא שאוהד הפועל ממוצע שלא נמצא פה או בפורומים אחרים אוכל את כל החרא הזה מהעיתון ואנחנו מאבדים כך הרבה אוהדים פוטנציאלים למחאה.
תמות צנציפר,שיגדל לך האף מר אוסידון השקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
לפעמים נראה שיהיה יותר קל לשכנע את רומאריו שאין אלוהים.

אני יודע את המצב עוד לפני זה. אני גם לא שרקתי בוז.
אבל אני גם לא האוהד הממוצע בבלומפילד, כי אני משתמש כאן בפורום.

כמה פעמים צריך להסביר לכם שמי שצריך להסביר לו זה לא המשתמשים בפורום אלא אלה שקוראים רק את מדורי הספורט.
להם לא היה מושג שהושטה יד ולדעתי עד עכשיו הם לא מודעים לכך.

אם אין לכם שום מושג על קהל היעד של ההסברה שלכם איך תצליחו להסביר אותה ?

בני, למה כל השימוש הזה ב"אתם"?
נכון מאוד שהמשתמשים בפורום מעודכנים יותר מרוב הקהל.
אני מדבר עם אלה מחברי שלא מעורבים. רובם מסכימים עם המחאה עכשיו. חלקם לא. כולם עדיין חברים שלי.
המחאה הזו היא לא "שלכם". היא שלנו. שלי ושלך ושל כל אוהד אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 18:50 
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
צנציפר כתב בידיעות היום
ככה ידעו

צנציפר כתב היום בעיתון שאדון "אני לא משקר" אוסידון יצא מהמשחק וראה שצמיגי מכוניתו מנוקבים. שקר מוחלט!!!
אוסידון יצא בלווית 3 יסמניקים כאילו שהוא ראש אירגון פשע שמאויים על חייו,נכנס למכוניתו ונסע אל עבר השקיעה.
רק תיראו כמה חרא מוכרים לכם בשם העתונאות המגוייסת והמתוגמלת,אבל מה מה שנכון הוא שאוהד הפועל ממוצע שלא נמצא פה או בפורומים אחרים אוכל את כל החרא הזה מהעיתון ואנחנו מאבדים כך הרבה אוהדים פוטנציאלים למחאה.
תמות צנציפר,שיגדל לך האף מר אוסידון השקרן.

אתה יודע את זה בוודאות?
אתה יודע שאפשר להתלונן נגד כתבים שמדווחים שקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
אם יש לך מחלוקת עם אוהד אחר, פתור אותה במילים. אני יודע מניסיון שאם תרצה באמת, יהיה מי שיקשיב

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אמיר ונונו כתב:
אם יש לך מחלוקת עם אוהד אחר, פתור אותה במילים. אני יודע מניסיון שאם תרצה באמת, יהיה מי שיקשיב

אפשר תרגום, פרנק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
Frank Serpico כתב:
אמיר ונונו כתב:

אפשר תרגום, פרנק?

אתה חדש פה בפורום. שנים, עשרות אשכולות, אלפי מילים, מאות קריאות נגד - והכל במטרה לפתור את המחלוקת בעניין שירי השואה, או לפחות להסביר למזמרים כי יש רבים בקהל שנפגעים מהם.
היה מי שהקשיב. פחחח...

מסתבר שבישראל, כמו בישראל, רק כוח עובד.
במקרה הזה הכוח של טביב את לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אמיר ונונו כתב:
Frank Serpico כתב:
אמיר ונונו כתב:

אפשר תרגום, פרנק?

אתה חדש פה בפורום. שנים, עשרות אשכולות, אלפי מילים, מאות קריאות נגד - והכל במטרה לפתור את המחלוקת בעניין שירי השואה, או לפחות להסביר למזמרים כי יש רבים בקהל שנפגעים מהם.
היה מי שהקשיב. פחחח...

מסתבר שבישראל, כמו בישראל, רק כוח עובד.
במקרה הזה הכוח של טביב את לוזון.

אני חדש בפורום, אבל לא בקבוצה.
כשכתבתי שצריך לפתור במילים, התכוונתי לשיחה ממש, אמיתית, עם בן אדם חי ולא עם מסך מחשב.
כבר שנה שאני מצפה לקטסטרופה שאנחנו עוברים בימים אלה, ולכן החלטתי שלא אסתפק בלהיות אוהד שבא, מעודד והולך הביתה.
אני מדבר עם אנשים במגרש, מחוץ למגרש, איפה שאפשר. חלקם לא פתוחים לדבר. רובם כן.
אם הניסיון שלך שונה, צר לי. זו לא סיבה לוותר על הקבוצה שלנו.
ועוד דבר: הדבר היחיד שיוצא מכוח הוא כוח נגדי. זה חוק טבע, שתקף גם לנפש האדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אז קהל שרמוטות ערב טוב לכם:
האם גם במשחק הבא תצעקו בוז?
או שבכלל קשטן אשם?
או בגלל שתקפנו הפוך אנחנו נראים כמו תא של ביוב?
הבנתם שמישהו מסדר אותכם הערב?
לא נורא.
לצערי והלוואי ואני טועה,יהיו עוד ערבים כאלו,עד שטביבי לא יעוף מפה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
במשחק הבא רוב הגרעין שמנסה לשמור על הפועל יהיה מחוץ לבלומפילד.
במקרה אוסידון רוצה להעניש רק אותם.
הגועל נפש האמיתי הוא שבגלל חסרונו של הגרעין הקריאות עלולות להתנקז מול קשטן במקום מול טביב (ראה האדיוט באשכול המקביל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
גם היום היו שריקות בוז במחצית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: