תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 16:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרואי כהן
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 14:34 
GATE7 כתב:
אם זהבי הפך למה שהוא הפך אז גם אלרואי יכול

זהבי ברבע שעה הראשונה שלו בתור שחקן בבוגרים של הפועל תל אביב הראה יותר כשרון ואופי ממה שאלרואי הראה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 15:04 
לאקרדה!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
לא מסכים עם רובכם
זה שחקן שאחרי שיבין שהוא בטוח בהרכב ויקבל ביטחון רק אז יביא פירות
עם הק$טן היה פחות אפס היו לאלרואי את ה10 מחזורים עד עכשיו והיינו מקבלים תוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 15:35 
שחקן טוב+,
היה לגמריי לא רע,
הרבה אשנים פה יאכלו את הכובע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:38 
YardenDe כתב:
לפעמים הוא גרוע מאוד. לפעמים פחות, וזהו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 00:36 
מי ששכח הוא אצלנו כבר מינואר שעבר מתי בדיוק הוא ישחק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 00:37 
תזכיר לי כמה הוא עלה בדיוק????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 15:11 
yos כתב:
אני מתנצל מראש שאני כותב את זה על שחקן של הפועל, אבל מדובר בשחקן שיש לו צמר גפן בגולגולת.
אגב, הוא לא היחיד בהרכב הנוכחי. מה שחסר לקבוצה הזאת הוא השתלת IQ.

קבוצה של מטומטמים
יש אולי שני שחקנים שמבינים כדורגל בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
yos כתב:
אני מתנצל מראש שאני כותב את זה על שחקן של הפועל, אבל מדובר בשחקן שיש לו צמר גפן בגולגולת.
אגב, הוא לא היחיד בהרכב הנוכחי. מה שחסר לקבוצה הזאת הוא השתלת IQ.

קבוצה של מטומטמים
יש אולי שני שחקנים שמבינים כדורגל בהפועל

אשכרה
קבוצה נטולת חוכמה ויצירתיות לגמרי
ההפך הגמור מהקבוצה של גאוני הכדורגל גילי וערן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 18:03 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

צחקתי בקול, נשבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 18:44 
GATE7 כתב:

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
GATE7 כתב:

זהבי ברבע שעה הראשונה שלו בתור שחקן בבוגרים של הפועל תל אביב הראה יותר כשרון ואופי ממה שאלרואי הראה עד היום.

אני מזה עייף מידי כדי לחפש בארכיון הפורומים,
אבל זהבי ממש לא הבריק מהנגיעה הראשונה.
לקח לו שנה וחצי לפרוץ, וגם זה קרה בעיקר בגלל המכירה של נאתכו.

מה שכן, אני גם חושב שזה לא המקרה. אלרואי זה פשוט לא זה.
(לגילי לקח 4 שנים, אז אולי...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אדום כתב:
GATE7 כתב:

זהבי היה מצוין מהמשחק הראשון שלו בהפועל ומי שלא ראה שהוא הולך להיות שחקן ענק לא מבין בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
האדס כתב:
אדום כתב:
GATE7 כתב:

זהבי היה מצוין מהמשחק הראשון שלו בהפועל ומי שלא ראה שהוא הולך להיות שחקן ענק לא מבין בכדורגל.

הגול שלו בגביע הטוטו במשחק הראשון שלו :HEART2:
זהבי תמיד היה שחקן טוב ומהתחלה ראו את גודל הפוטנציאל.
מהרגע שאלי גוטמן העביר אותו קצת אחורה מעמדת החלוץ הוא הפך לשחקן ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
האדס כתב:
אדום כתב:
GATE7 כתב:

יובל, אני זוכר את המשחק הראשון שלו בשוקו.
ראו עליו את הכשרון, את הניידות, הבעיטה והחוצפה.
יחד עם זה, הוא הפגין חוסר הבנה של המשחק הקבוצתי, עד כדי אגואיזם.
אני זוכר שיצאתי מהמשחק, התקשרתי לחבר שלא היה באותו יום ואמרתי לו שיש לנו שחקן עם כשרון אדיר, שכנראה יירד לפח על סעיף שכל.
כמה אני שמח שטעיתי, אבל באמת שזה לא אומר שאני לא מבין כדורגל.
באותה מידה, מהנגיעה הראשונה של ביבראס בכדור ידעתי ואמרתי שמדובר בשחקן ענק מסוג נדיר במיוחד. זה לא עושה אותי לגאון כדורגל.
ואת התכונה החשובה ביותר של זהבי - הווינריות - אי אפשר היה לראות, עד שזה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אלרואי כהן
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
יובל כתב:
האדס כתב:
אדום כתב:
GATE7 כתב:

אני זוכר שיצאתי מהמשחק, התקשרתי לחבר שלא היה באותו יום ואמרתי לו שיש לנו שחקן עם כשרון אדיר, שכנראה יירד לפח על סעיף שכל.
באותה מידה, מהנגיעה הראשונה של ביבראס בכדור ידעתי ואמרתי שמדובר בשחקן ענק מסוג נדיר במיוחד. זה לא עושה אותי לגאון כדורגל.

ביבראס היה מההתחלה גאון כדורגל אבל ככל שרמת הציפיות ממנו עלתה כך הוא איכזב יותר,היה לו חיסרון מנטלי ברור אבל אפשר להבין אותו אחרי מה שהוא עבר בחיים.
זהבי מעולם לא הוריד את הראש,מנטליות שתביא אותו למקומות שאף ישראלי לא חלם עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
יובל כתב:
האדס כתב:
אדום כתב:
GATE7 כתב:

אני לא מדבר על מי שהתעצבן עליו אחרי המשחק הראשון. אחרי העונה הראשונה שלו בהפועל שבה הוא היה מצוין וכבש המון שערים מכריעים - שער ניצחון מול הפועל פ"ת, שערים בתוספת הזמן נגד מכבי פ"ת וק"ש, שער ניצחון בדרבי (וכבר אז אפשר היה לראות שהוא ווינר), עדיין רוב האוהדים לא סבלו אותו. אפילו אחרי עונה שנייה אדירה הרוב לא ספרו אותו והרבה שלחו אותו לעזאזל כשההנהלה עשתה לו את המוות עם חידוש החוזה (גם ההנהלה לא ספרה אותו עם סעיף שחרור מטומטם. אם הם היו מבינים משהו אז היו מכפילים לו את השכר ולא נותנים לו סעיף שחרור). ואפילו בתחילת העונה שעברה, כשקרטענו בפתיחת הליגה, כולם כבר גמרו אותו ואם לא הייתי מתבייש בשביל חלק מהאוהדים הייתי מחפש אשכולות עליו. רק אחרי שהוא שוב ניצח לנו דרבי הוא התחיל לקבל חלק מהמעמד שהגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן הרג אותו. פשוט הרג אותו.
אחד שיודע, ושגם חושב שצריך להחזיר את גוטמן ל30 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני לא מדבר על מי שהתעצבן עליו אחרי המשחק הראשון. אחרי העונה הראשונה שלו בהפועל שבה הוא היה מצוין וכבש המון שערים מכריעים - שער ניצחון מול הפועל פ"ת, שערים בתוספת הזמן נגד מכבי פ"ת וק"ש, שער ניצחון בדרבי (וכבר אז אפשר היה לראות שהוא ווינר), עדיין רוב האוהדים לא סבלו אותו. אפילו אחרי עונה שנייה אדירה הרוב לא ספרו אותו והרבה שלחו אותו לעזאזל כשההנהלה עשתה לו את המוות עם חידוש החוזה (גם ההנהלה לא ספרה אותו עם סעיף שחרור מטומטם. אם הם היו מבינים משהו אז היו מכפילים לו את השכר ולא נותנים לו סעיף שחרור). ואפילו בתחילת העונה שעברה, כשקרטענו בפתיחת הליגה, כולם כבר גמרו אותו ואם לא הייתי מתבייש בשביל חלק מהאוהדים הייתי מחפש אשכולות עליו. רק אחרי שהוא שוב ניצח לנו דרבי הוא התחיל לקבל חלק מהמעמד שהגיע לו.

טוב, אז מההודעה שלך אפשר שרוב האוהדים לא מבינים כדורגל.
חוץ מיובלי.

ובכל מקרה, ראו שיש לו כישרון, זה נכון.
אבל להעריך שהוא יתפתח למה שהוא היום? אף אחד לא יכל לחשוב על זה בכלל. אפילו לא גאון כדורגל כמוך.

זהבי הוא הילד הרע של הכדורגל הישראלי, הילד שהגיע משום מקום למקום הכי גבוה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
שחקן שבחצי שנה כבש 7 והבקיע 7 בעונתו הראשונה כשחקן פותח בקבוצה בוגרת (שפירקה אותנו בבלומפילד),
הוא לא אפס, טיפש וכל הלקסיקון שאתם משתמשים בו כלפיו. אם זאת אין ספק שהוא אכזבה בהפועל, לדעתי הרבה
בגלל שההושבה שלו על הספסל מיד אחרי שקנו אותו, די שברה אותו מנטלית. אנחנו צריכים לזכור שהעיתונות הפכה
אולו לעילוי כמו ורמוט ושכטר, ואז הוא מגיע ורואה שהוא בקושי עילוי כמו שיבחון (לפחות לדעת גוטמן), לילד זה חתיכת מכה.

לגבי זהבי, כבר מהתחלה הוא ניפק קבלות לא רעות לשחקן ספסל צעיר, להגיד שלקח לו זמן לפרוץ זה לא נכון, לקח זמן שיתנו לו במה. זה התחיל עם הפציעה של נמה, והמשיך עם המכירה של ביבראס, לחובתו אפשר לציין שזה היה נורא "קל" לפרוח כשאתה משחק עם ורמוט בכושר שיא ושכטר (שאצלו אי אפשר לדעת מה השיא). עם זאת בשנה שעברה כאשר גוטמן נתן לו את המפתחות להוביל את הפועל הקבוצה נראה הרבה פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
להגיד שגוטמן נתן לו את המפתחות זה עיוות של ההיסטוריה המאוד קרובה. גוטמן לא בנה על זהבי כיותר משחקן הרכב, הוא נאלץ לסחוב את הקבוצה רק בגלל ששכטר היה פצוע כל העונה וגילי היה רחוק מלהזכיר את היכולת של עונת הדאבל. הקבוצה הייתה פחות טובה לא בגלל שהוא הנהיג אותה אלא בגלל שהשחקנים מסביבו היו פחות טובים מאשר השחקנים שהיו סביב גילי (או שכטר) בעונת הדאבל. אם מסתכלים על התרומה האישית הרי שזהבי תרם בעונה שעברה מבחינה מספרית כמו שגילי תרם בעונת הדאבל עם שחקנים פחות טובים, כשבסיכום שתי העונות האחרונות זהבי תרם אפילו קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
ולהגיד שערן זהבי שיחק בקבוצה "פחות טובה" משהיא הייתה שנה קודם לכן, זה אחושרמוטה עיוות ההיסטוריה.
כי הסגל נשאר אותו סגל. היחידי שעזב הוא נאתכו, אותו נאתכו שפינה לערן את המקום.

לא שאני חושב שהוא עשה טעויות בשנה שעברה.
הוא היה שחקן מושלם ומדהים. אני חושב שהפועל הפסידה את האליפות אך ורק בגלל בעיות שמחוץ למגרש.(הנהלה, סוכנים, חוזים וכו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל זהבי הפך להיות בעל הבית.
גוטמן הרבה פעמים במודה ובבחירה הכניס אותו לאמצע לנהל את ההתקפה, נתן לו הרבה יותר "חופש", דבר שכלל גם בעיטות חופשיות, בכלל הקבוצה הפכה להיות הרבה יותר של ערן זהבי מזאת שהיתה לפני זה. בהחלט יתכן והסיבה היא הפציעה של שכטר, אבל גילי כתוצאה מזה נגע הרבה פחות בכדור.

אני יודע שאין סטסטיקה על זה, אבל לדעתי זהבי בעונה האחרונה נגע בכדור הרבה יותר מאשר בשתי העונת הראשונות,
וגילי הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
גוטמן הרבה פעמים במודה ובבחירה הכניס אותו לאמצע לנהל את ההתקפה, נתן לו הרבה יותר "חופש", דבר שכלל גם בעיטות חופשיות, בכלל הקבוצה הפכה להיות הרבה יותר של ערן זהבי מזאת שהיתה לפני זה. בהחלט יתכן והסיבה היא הפציעה של שכטר, אבל גילי כתוצאה מזה נגע הרבה פחות בכדור.

אני יודע שאין סטסטיקה על זה, אבל לדעתי זהבי בעונה האחרונה נגע בכדור הרבה יותר מאשר בשתי העונת הראשונות,
וגילי הרבה פחות.

אתה צודק, אבל אני לא בטוח שזה עניין של הוראה של מאמן.
גם זהבי וגם גילי הם שחקנים שמבקשים הרבה את הכדור במשחק. לרוב שיחקו אצל גוטמן "חופשי" במרכז השדה ומעלה.
גילי היה פחות דומיננטי בעונה שעברה, מסיבותיו, וערן לקח את המושכות.
הבעיה הכי גדולה, שבאגפים, איפה שהיה רץ אדון שכטר ועושה שמות להגנות הליגה, נכנסו בן שהר וטוטו תמוז, שלא ממש הצליחו לספק את הסחורה בכניסות מהאגפים פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ולהגיד שערן זהבי שיחק בקבוצה "פחות טובה" משהיא הייתה שנה קודם לכן, זה אחושרמוטה עיוות ההיסטוריה.

הוא היה שחקן מושלם ומדהים. אני חושב שהפועל הפסידה את האליפות אך ורק בגלל בעיות שמחוץ למגרש.(הנהלה, סוכנים, חוזים וכו)

ויני נפצע בשליש האחרון של העונה וכשחזר כבר לא תיפקד. דה סילבה היה חלש הרבה יותר ובכלל נמכר בינואר, כשהתחליף שלו היה הרבה פחות טוב. הביאו את פרנסמן אבל סה"כ היכולת של צמד הבלמים הייתה פחות טובה לאורך כל העונה. דדי היה הצל של עצמו. ידין לא הזכיר את היכולת שלו. לא רוקי ולא שי היו יותר טובים מנאתכו. גילי נתן שליש מהתפוקה שלו. שכטר היה פצוע כל העונה. מהראן היה פצוע כל העונה. היה לו את סהר ותמוז אבל סה"כ התפוקה שלהם לא הייתה יותר גדולה משל שכטר, מהראן ויבואה/ורוצ'ינה ביחד (הם כבשו חמישה שערים יותר לדעתי, אבל אף אחד מהם לא נתן ערך מוסף כמו שכטר).
ובנוסף לכל הפציעות (עונת הדאבל הייתה נדירה, חוץ מנמה אף שחקן משמעותי לא נפצע) והבעיות המקצועיות האלה, הקבוצה הייתה פחות מחוברת, הריבים בהנהלה הפריעו וגם הצוות המקצועי כבר לא היה אותו דבר.

יש פה איזה 15 סיבות שבגללן לא לקחנו אליפות, אחד הגורמים שהכי גרמו למזעור הבעיות האלה ולכך שנאבקנו על האליפות בעונה שעברה (וכנראה שהמשמעותי מבין כולם) הוא זהבי שנתן עונה הרואית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

וגילי הרבה פחות.

דבר ראשון, היכולת של גילי הייתה רחוקה מלהיות הבעיה המרכזית שלנו בעונה שעברה. אם שכטר לא היה מתחיל להיפצע, או ויני לא נפצע, או דה סילבה לא מציג יכולת חלשה ועוד אחר כך נמכר באמצע העונה, אם רק אחד מהדברים האלה לא היה קורה היינו לוקחים אליפות בקלות, וזה מבלי להתייחס לבעיות מקצועיות או שהיו קשורות לבניית הקבוצה (בן דיין, פרנסמן, רוקי, אי הבאה של זר ברמה אחרי העלייה לצ'מפיונס). אבל גם היכולת של גילי לא הייתה קשורה כל כך לדומיננטיות של זהבי. אני לא זוכר שהועלו כאלה טענות בעונה שעברה, גילי פשוט היה פחות טוב מבחינת היכולת האישית שלו, הוא הצליח לעבור שחקנים הרבה פחות מאשר בעונת הדאבל (חלק גדול מזה נובע מהפציעה שלו).

לכן הטענה שקבוצה בהנהגת זהבי היא פחות טובה ויותר אפורה בהסתמך על ההשוואה בין שתי העונות האחרונות היא לא נכונה, כי שתי הקבוצות לא ניתנות למדידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
האדס כתב:

ויני נפצע בשליש האחרון של העונה וכשחזר כבר לא תיפקד. דה סילבה היה חלש הרבה יותר ובכלל נמכר בינואר, כשהתחליף שלו היה הרבה פחות טוב. הביאו את פרנסמן אבל סה"כ היכולת של צמד הבלמים הייתה פחות טובה לאורך כל העונה. דדי היה הצל של עצמו. ידין לא הזכיר את היכולת שלו. לא רוקי ולא שי היו יותר טובים מנאתכו. גילי נתן שליש מהתפוקה שלו. שכטר היה פצוע כל העונה. מהראן היה פצוע כל העונה. היה לו את סהר ותמוז אבל סה"כ התפוקה שלהם לא הייתה יותר גדולה משל שכטר, מהראן ויבואה/ורוצ'ינה ביחד (הם כבשו חמישה שערים יותר לדעתי, אבל אף אחד מהם לא נתן ערך מוסף כמו שכטר).
ובנוסף לכל הפציעות (עונת הדאבל הייתה נדירה, חוץ מנמה אף שחקן משמעותי לא נפצע) והבעיות המקצועיות האלה, הקבוצה הייתה פחות מחוברת, הריבים בהנהלה הפריעו וגם הצוות המקצועי כבר לא היה אותו דבר.

יש פה איזה 15 סיבות שבגללן לא לקחנו אליפות, אחד הגורמים שהכי גרמו למזעור הבעיות האלה ולכך שנאבקנו על האליפות בעונה שעברה (וכנראה שהמשמעותי מבין כולם) הוא זהבי שנתן עונה הרואית.

אתה צודק בכל מילה.
אבל זה לא שהוא קיבל קבוצה פחות טובה. פשוט חלק מהשחקנים "ירדו" ברמתם, שיחקו בצורה שונה.
הסגל עצמו היה אותו סגל, פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: