תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 16:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אפשר הסבר בצורה רגועה ומסודרת - מה הבעיה עם טביב?
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 01:19 
הרעיון הוא מאוד פשוט, מגיע לנו יותר כקהל, אנחנו לא דורשים נצחונות ולא דורשים דאבלים, אבל ללא ספק מגיע לנו בעלים לגיטמי ולא מישהו שהוא פרסונה נון גרטה...

אין לי דבר וחצי דבר נגד טביב, מבחינתי שיהיה הבעלים לעוד שנים, אני חושב שמה שאנחנו דורשים בעיקר זוהי שקיפות כלכלית במיוחד כשאנו יודעים שיש כסף בקופה והוא אינו חייב להשקיע יותר מדיי מכספו ויותר חשוב זה דרך ארץ, לא ייתכן שרוב הטענות שנשמעות כלפיו מידיי קולגות ואנשי מקצוע וזה כולל שחקנים היא על הדרך שבה הוא נוהג ועולב בהם כתוצאה מהתנהלותו העיסקית, אין לי ספק שהוא לא פראייר כאיש עסקים פרטי אך יכול להיות שישנו הבדל בין הדרך שבה הוא מנהל את עסקיו הפרטיים לבין הדרך שבה הוא אמור לנהל את הפועל, בסופו של דבר הביזנס פה הוא תלוי אנשים ובפן הזה הוא כושל !

הוא כושל מול הקולגות שלו שבסופו של דבר בין אם הוא ירצה או לא איתם הוא יצטרך לנהל בסופו של דבר עסקים, הוא כושל מול שחקניו שבסופו של דבר צריכים לרצות לעבוד בשבילו (וזה פוגע בפן המנטלי, זה לא קשור למקצוענות שלהם,אלא, קשור להיותם כמוכם כמוני בני אדם) והוא כושל בהתנהלות שלו מולנו - לא ייתכן שבעלים באקט כוחני יוריד שלט שאוהדים הכינו רק מכיוון שהם באים לבקר את התנהלותו, בל ישכח שהפועל כתמהיל מורכבת לו רק מטביב והקבוצה אלא גם גם מאותם אוהדים שמאכלסים את יציעי האצטדיון.

כולנו רוצים בהצלחתה של הפועל תל אביב, 100 ימי החסד באו לציין שהקהל של הפועל עשה ועושה ככל שביכולתו ליישר קו עם דרכו הניהולית של טביב, אך נדמה שישנה ביקורת כלפיו, אף אחד לא חושב שבגלל הביקורת אלי טביב יעזוב מחר את המועדון אבל לא ייתכן שבמקום שהוא יהיה קשוב לטענותנו (גם אם יבחר להתעלם) הוא יבחר בנסיון לסתום פיות !

אני בטוח שהאוהדים רוצים בשקט תעשייתי שיתרום להצלחת המועדון ועד עכשיו כך באמת היה, בפועל מי שייצר את רוב הרעש בזמן הזה היה אלי טביב עצמו.

אני לפחות כאוהד הפועל ואני בטוח שרבים יסכימו איתי - חשובה לי הדרך, נצחון פה או נצחון שם זה לא הדרך זאת תוצאה, משהו במועדון כבוי, אנמי, עצוב, אם יש משהו שנהנתי ממנו בשנים האחרונות וגם בתקופות פחות טובות זה שהיתה אווירה טובה במועדון והכי מוזר שזה קורה דווקא שהפועל נמצאת במיקום טוב בטבלה, זה אומר דרשני !

אז יש שיאמרו שהשחקנים גורמים לכך ויש שיאמרו שזה דרור, אני טוען כמו בכל מערכת שבסופו של דבר זה מתחיל בזה שעומד בראש המערכת כמו בכל מערכת וזה דולף כלפי מטה.

אני אציין שאני באמת מקווה שאני טועה אבל התחושה היא שזאת הסיטואציה - טביב שעומד בראש המערכת הוא זה שבעצם תוקע לה מקלות בגלגלים - לא הכל זה כסף, בטח שלא בליגה כמו שלנו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אפשר הסבר בצורה רגועה ומסודרת - מה הבעיה עם טביב?
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
צור ש. כתב:
תנסה להשוות מהלך כזה מול כל המהלכים הלא לגיטימיים של טביב.
מה גם שטביב ניסה להעביר את משחקי הצ'מפיונס לרמת גן בעוד הרבה בזכות ניר ענבר הם היו בבלופילד.

טביב רצה, ובסוף התרצה. שחר אפילו לא ניסה. ואם בזכות איש שטביב מינה שיחקנו בבלומפילד, על אחת כמה וכמה.
שלא תבין, בעיני השחיטות הכלכלית היא הסיבה שבגללה צריך להעיף אותו. אם הוא יגנוב שקל מהמועדון זה כי אנשים בעלי השפעה וידע לא עשו את התפקיד שלהם. אבל לגבי שאר המהלכים שלו, אני לא בטוח שאני מסכים עם בעייתיות מסוימת..לפחות לא עם הרוב..

שמישהו יכנס כבר לספרי החשבונות של הפועל.. קיבינימט..

בעיניך זאת השחיתות הכלכלית,

בעיניי זה היחס לשחקנים (עבר והווה),

בעיני אוהדים תושבי כפר סבא זה בגלל שלפיהם הוא כבר פירק שתי קבוצות כדורגל מתפקדות בעיר הזאת (את עלייה פירוק רשמי אחרי שלא הסכים לתת לבקרת התקציבים צ'ק של 50,000 ש"ח למקרה שמישהו בונה ממנו על השקעה כלשהי של כספים אישיים מצדו, ואת הפועל סתם רוקן מנכסיה הדוממים והשחקנים) והם משוכנעים, לפי ההתנהלות שלו עד עכשיו בצדק, שהוא יעשה את זה גם בהפועל,

בעיני אנשים שמענין רק הרקורד שלו זה בגלל ההרשעה הפלילית (לא זוכר אם על נוכלות או על זיוף מסמכים) וקלון שהוטל עליו, ובגלל הרשעות בבית הדין המשמעתי על חוזים כפולים,

בעיני אחרים זה בגלל קומבינות שהוא ניסה לעשות על חשבון קבוצות שאיתן הוא עשה עסקים, דבר שגרם נזק תדמיתי עצום להפועל כמועדון ולשריפת קשרים עם קבוצות כמו נתניה וקרית שמונה (כשגם אשדוד לא הכי אוהבת אותנו כי סגול לא הסכים למכור את הפועל לג'קי), וככה אין כל כך אפשרות להביא שחקנים צעירים ומבטיחים שאינם מקבוצות מ"פתח תקוה" כל עוד הוא נמצא בקבוצה,

אחרים סתם לא אוהבים אותו בגלל נסיונות לפלג את הקהל ושליחת הבובות לשקר לקהל בשביל למנוע הפגנות נגדו (אוסידון לפני ההפגנה מול הבית של טביב לפני פתיחת האימונים),

יש כאלה שסתם לא אוהבים את הנסיונות שלו להציג את הקהל של הפועל כקהל גזעני שהוא יחנך לסובלנות באמצעות אמנה נגד גזענות שיחתים עליה את האוהדים,

יש כאלה שלא יאהבו אותו בגלל העונש שהוא ביקש מבית הדין במסגרת עסקת טיעון שבעקבותיו שער 5 ייסגר ל3 משחקים ונגד חיפה המשחק יהיה בלי קהל (בזמן שבאותו יום על רימון גז שפוצץ ביציע אוהדי הפועל באר שבע הם קיבלו משחק אחד בלי קהל שגם הוא היה הפעלה של על תנאי) בשביל להסית את שאר המנויים נגד שער 5 הנורא,

יש כאלה שבכלל יסתכלו מבחינה מקצועית כלכלית ויראו שבשנה שעברה נכנסו בסביבות 100 מיליון שקלים לקופה (לפחות 20 מיליון המסורתיים של מנויים וכרטיסים לליגה, ספונסרים, כרטיסים לגביע, טוטו וזכויות שידור, 60 מיליון מענקים, זכויות שידור ומנויים וכרטיסים על ליגת האלופות, ועוד פחות או יותר 20 מיליון על מכירת שחקנים) ולעומת הזאת הרכש שהגיע כולו חוץ מדמארי (שהגיע בעסקה מפוקפקת במקרה הטוב שאנשים פה טוענים שיש ראיות לעסקת נדל"ן שעומדת מאחוריה), טל בן חיים (כנ"ל אם העסקה הייתה עוברת בשלום) ונוסא איגייבור עלה פחות מההכנסות על מכירת הע"ז לפלרמו, ועל כך ישאלו לאן לעזאזל נעלם כל הכסף כך שקבוצה שמשחקת 4-4-2 תמצא את עצמה בסוף מועד ההעברות רק עם 3 חלוצים, 3 בלמים (שיש שיפקפקו בבלמותם של חלקם) ומגן שמאלי אחד.

ברגע שכל אחד בוחר לעצמו סיבה אחת מאלה, שכל אחת מהן סיבה מוצדקת בפני עצמה לרצות שהאיש הזה לא יהיה בהפועל, ובמיוחד כשיש כל כך הרבה כאלה כנראה שאסור שהאיש הזה והבובות שהוא מפעיל (חוץ מניר ענבר שהוא פשוט עושה עבודה נהדרת אבל לחלוטין OUT OF THE LOOP) יהיו בהפועל.

צריך גם להזכיר שבכל המשחקים עד המשחק האחרון נגד הפועל "פתח תקוה" השחקנים נראו כאילו הם בעונש שהם עלו לשחק, במשחק הזה ברגע שהתחילו הקללות נגד ההנהלה הם התחילו לטרוף את הדשא כמו שחקנים שעלו מהנוער וקיבלו את ההזדמנות הראשונה שלהם בהרכב באותו משחק ככה שתהיו בטוחים שבמאבק בין ההנהלה לקהל השחקנים הם עם הקהל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: