תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אפשר הסבר בצורה רגועה ומסודרת - מה הבעיה עם טביב?
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 22:55 
תמסור לבוס, הכל אחלה ושהוא גבר אחושרמוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 22:56 
azran כתב:
GATE7 כתב:
dino כתב:
story1 כתב:
לגבי התגובה שכולם אומרים שהוא חייב להם כסף....
מה אתה מודאג? אתה לא הולך לשלם את החובות שלו.
אם הוא חייב - הוא ישלם,
אם הוא לא חייב - הוא לא ישלם,
אין אופציה אחרת.

ולגבי כל השאר - אתם ממש מצחיקים, זה בטח כל אלה שסתם מקללים כמו עדר ולא עוצרים אפילו לשאול למה...

זה שהוא חייב כסף לכל העולם ואשתו, זה לא מספיק בשביל להדליק לך נורה אדומה? זה משהו שגרתי שיום יום מנהלים נגדך מאבקים על חובות כספיים?
אם לא מדליק לך כלום, אז זה כבר גדול עליי.

זה לא בטוח שזה הכל באשמתו היה עוד בעלים גרוע שעזב לפני חודשיים.
בגלל זה אני בגישה של לראות אם הוא מסדר את העניינים עד סוף העונה ואם לא, להכנס בו.

לפותח האשכול:
זו לא בדיחה שהרבה אנשים שונאים אותו בגלל שהוא תימני אבל שאר הסיבות זה שיש לו תמונה עם רקע של בית"ר ושהוא "פירק" את כפ"ס.
שמדיניות הרכש שלו מוזרה - משלם על שחקן אחד 1.5 יורו לחצי כרטיס ועם שחקן אחר מתווכח על כמה עשרות אלפי דולרים וביחד עם העובדה שהיו לו עבירות קודמות זה יוצר חשד בבן אדם.
הרבה אנשים משווים אותו לשאול אייזנברג בעיקר מסוג של טראומה ממה שקרה בכדורסל.
זה פחות או יותר כל מה שאני הבנתי מחודש של קללות ותגובות ציניות על שאלה דומה.

איזה שטויות אתה מדבר אלוהים שישמור.

לפחות אני מסביר את עצמי.
חחח איזה שטויות אני מדבר? אמרתי את מה שאני הבנתי אולי אתה גם רוצה להגיד לי מה אני הבנתי ומה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 22:58 
מוזר בכל אשכול אתה מעדכן את הסטטוס שלך, מ"טביב אחלה אתם מפגרים" ל"נבחן אותו בסוף ובלה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
azran כתב:
GATE7 כתב:
dino כתב:
story1 כתב:
לגבי התגובה שכולם אומרים שהוא חייב להם כסף....
מה אתה מודאג? אתה לא הולך לשלם את החובות שלו.
אם הוא חייב - הוא ישלם,
אם הוא לא חייב - הוא לא ישלם,
אין אופציה אחרת.

ולגבי כל השאר - אתם ממש מצחיקים, זה בטח כל אלה שסתם מקללים כמו עדר ולא עוצרים אפילו לשאול למה...

זה שהוא חייב כסף לכל העולם ואשתו, זה לא מספיק בשביל להדליק לך נורה אדומה? זה משהו שגרתי שיום יום מנהלים נגדך מאבקים על חובות כספיים?
אם לא מדליק לך כלום, אז זה כבר גדול עליי.

זה לא בטוח שזה הכל באשמתו היה עוד בעלים גרוע שעזב לפני חודשיים.
בגלל זה אני בגישה של לראות אם הוא מסדר את העניינים עד סוף העונה ואם לא, להכנס בו.

לפותח האשכול:
זו לא בדיחה שהרבה אנשים שונאים אותו בגלל שהוא תימני אבל שאר הסיבות זה שיש לו תמונה עם רקע של בית"ר ושהוא "פירק" את כפ"ס.
שמדיניות הרכש שלו מוזרה - משלם על שחקן אחד 1.5 יורו לחצי כרטיס ועם שחקן אחר מתווכח על כמה עשרות אלפי דולרים וביחד עם העובדה שהיו לו עבירות קודמות זה יוצר חשד בבן אדם.
הרבה אנשים משווים אותו לשאול אייזנברג בעיקר מסוג של טראומה ממה שקרה בכדורסל.
זה פחות או יותר כל מה שאני הבנתי מחודש של קללות ותגובות ציניות על שאלה דומה.

איזה שטויות אתה מדבר אלוהים שישמור.

לפחות אני מסביר את עצמי.
חחח איזה שטויות אני מדבר? אמרתי את מה שאני הבנתי אולי אתה גם רוצה להגיד לי מה אני הבנתי ומה לא?

בקרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
-בגלל הריח הרע שנובע מהעסקאות שלו. שופך כספים גדולים מדי וסוגר כל מיני עסקאות סבוכות שכוללות חלקים מכרטיסי שחקן שלא קשורים (בעסקת אלרואי כהן הועברו גם 20% מהכרטיס של איתי שכטר. מה הקשר?).
-בגלל שיטת ה"סמוך" שלו קבוצות לא רוצות למכור לנו שחקנים (נתניה שאנחנו עדיין חייבים לה כסף הצהירה שלא תמכור לנו שחקנים בגלל הסחבת)
-לא קשוב לאוהדים.
-לא אוהד הפועל
-עושה רושם של אדם מפוקפק שיפגע בנו ובמועדון
-עם עבר של ריסוק שתי קבוצות (עלייה והפועל כפ"ס)
-לא ריצה במלואו את הקלון
מספיק סיבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
טוב , אם אתה שואל ברצינות אז כמה דברים שאמורים להדליק נורה אדומה:
1.אלי טביב לא סיים את הקלון נגדו ולפי הבנתי אינו יכול להחזיק קבוצת כדורגל.
2.אלי טביב כבר הרס קבוצה (הפועל כפר סבא).
3.אלי טביב ניסה לעשות קומבינה במכירת שכטר&ורמוט , ולשלם פחות לנתניה.
4.אלי טביב עשה עסקה עם לוזון (דמארי) ולא ברור עד היום עם העסקה כשרה (כנראה שגם לא נידע לעולם , לוזון).
5.אלי טביב דאג להביא את הורוביץ (מנהל הקבוצה לשעבר) , שלפי כמה אוהדים לא חשש לאיים עליהם באימון הפתיחה.
6.אלי טביב דאג לא לענות לשאלות הקשות ששאלו אותו האוהדים ב"סוכת המחאה" ובנוסף דאג שלא תהיה כלל סוכה כזאת.
7.אלי טביב נעלם למיאמי בדיוק שצריך את בעל הבית בארץ.
8.אלי טביב דאג להודיע לכלי התקשורת שטל בן חיים סגור בהפועל , רק בלי להודיע לטועמה שהוא חלק מהעסקה.
9.אלי טביב , האיש העסוק וחשוב לא יכל לפנות זמן לפגוש את שי אבוטבול שחיכה לו 3 שעות מחוץ למשרד , על פי שהוא אמר לו לבוא אליו אחרי האימון , כמובן שדאג גם להאשים אותו למשוך אותו בלי הארכת חוזה ובסופו של דבר למסיבת עיתונאים בה שי ביקש ממנו סליחה.
10.אלי טביב קצת שכח שיש שחקנים שעזבו את המועדון והוא חייב להם כסף.
11.אלי טביב בזמן הבמבי הלא מוצלח , היה במיאמי ומול ביתו התארגנה מחאה , רק שדורון אוסידון החליט שהוא מוציא הודעות לתקשורת בעילום שם שההפגנה עברה לביתו בניסיון להרוס את המחאה.
12.אין לי כוח להמשיך לרשום ... יום טוב

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 22 אוקטובר 2011, 23:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:06 
בגלל שהוא שולח עבריינים להגן עליו? בגלל שהוא מוריד בכוח מחאה לגיטימית? בגלל שכל שחקן שיוצא מהפועל יש לו בטן מלאה על ההתנהלות הביזיונית שלו? בגלל שזהבי היה קרוב להיחתך בקיץ על פער של כמה עשרות אלפי דולרים, מורשת קצרה? בגלל שיכלו לחזק את הקבוצה בשחקנים והחליטו שלא בזין שלהם? בגלל שרצו להעיף את טועמה בדקה ה90 ולא טרחו לעדכן אותו ובסוף גם לא הביאו חיזוק והחלישו את הקבוצה? בגלל שהוא הפך את הקבוצה לבית קברות? בגלל שהוא נעלם למיאמי בחלון ההעברות ועובד על כולם בעיניים? בגלל שהוא עושה עסקאות מסריחות עם עמוס לוזון? בגלל שהיה לו מאמן מצליח שהוא עשה לו את המוות כל הקדנציה שלו ובסוף החזיר לנו את קשטן? בגלל שהוא הוכיח ב100 ימים שהוא חלאה? בגלל שאנחנו מאמינים שהשקר הכי גדול שאף אחד לא עומד בתור לקנות את הפועל? בגלל שמגיע לנו הנהלה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:08 
ציטוט:
אדום ותיק כתב:
Bruno ידידי , ושאר עמיתי בפורום,
ברור שיש כאן כשל הסברתי גדול ביותר כשלא ברור מה מפריע בטביב.
הטיעון המרכזי שלך שלא נתנו לו צאנס - זה גם הטיעון של מרבית האנשים שישבו סביבי בשער 8 בשבת, וכנראה הטיעון המרכזי של הרוב הדומם (לא דיברתי עם מרביתם, ורובם המכריע לא חבר בפורום לצערי).
אתה גם מציין שהיו בעלים שקיבלו הרבה יותר מ 100 ימי חסד.
אז אסביר לך מה אישית מפריע לי, בהשואה לבעלים הקודמים:
א. הוא לא היה מעולם אוהד הפועל . זה אינו אוהד כדורגל ניטרלי שבונה את מרכיב האהדה שלו באופן הדרגתי. הוא מתחיל מידית בכניסה לבעלות. הצטרפותו היא משיקול עיסקי טהור. אם הינו באנגליה ארהב וכו, שם ברור שהבעלות היא מהלך עיסקי . אין בעיה. אבל בארץ זה מלכ"ר. יתכבד כבוד הבעלים להסביר להדיוטות את מניעיו לכניסה לבעלות. יש לי ניתוח שעשיתי לעצמי ואיני רוצה להלאות אתכם. אבל מבחינתו לאחר ירידת כס, מיקסום הנכסים שהיו לו בכס יכול היה להיות רק בהפועל של אז. מותר לנו לחשוש ממהלך לא מוסבר ותמוה של האיש?
ב. התנהלותו, יחד עם מוני, בשנת המאבק על הבעלות היתה מבזה ומבישה (שניהם). הם פעלו נגד טובת הקבוצה גרמו להחלשתה ואחראים ישירות יחד עם השחקנים לאי לקיחת אליפות אשתקד.
הוא חלק מה"צוות" שהלבינו את פנינו כאוהדי הפועל והפכו אותנו לשק החבטות הקבוע של כל זב חוטם בעיתונות.
ג. זהו הבעלים היחדי שנכנס להפועל כשהקופה מלאה ואינו צריך להביא גרוש מהבית!(זהו הבעלים היחידי בארץ שנכנס לקבוצה שהקופה בה מלאה לכן אין אח ורע לזה, ולכן הציפיה להתנהגות אחרת ושקיפות אחרת). החשש הגדול של כולנו, האקטיביסטים בשער 5 והפסיביים בשערים אחרים וכולל יושבי הכורסאות בבית, שיגנוב את הקופה וילך הביתה תוך זה שהוא משאיר אותנו עם שוקת שבורה. מודל יונה וססי משופר! או מודל הכדורסל של שאול.
ד. מאז שהפך לבעלים יחיד, במקום לשקם יחסים עם השחקנים הוא רק נוקט מהלכים מבזים כלפי חלק מהם . ויכוחים עיסקיים עם קבוצות אחרות לגיטימיים אבל כולם תובעים את הפועל , כל שחקני העבר מתלוננים על סיום הדרך , בוררות עם כל אחד - כנראה שהרוויח את זה בצדק. גם בחיפה יש בוררות עם כל מועדון ועם כל שחקן שהם מוכרים או קונים?
ה. הספינים התמידים - "נחזק את הקבוצה" - לקנות הגנה אין כסף פתאום הקבוצה כפי שהיא מספיק טובה, אבל עיסקה מפוקפקת עם לוזון על טל בן חיים במחיר מופקע?
הספין הנוכחי - אני אחנך את אוהדי הפועל - אתה שמורשע בפלילים? שכניסתך להפועל היתה נכלוליות אחת גדולה (צינון? ). והשיא ניצול ציי של האוירה הציבורית נגד שירי שואה (שלא יהיה ספק - אני נגד שירי שואה ולא מהיום!)כדי לצאת נגד החלק האקטיביסטי באוהדים שחושש ממעשיך ודורש התנהלות אחרת. חוסר היכולת לקיים דיון רציני בנושא מניעיו והתנהלות הכספית, רק מחזקת את החששות!

לכן ברונו ידידי, אני מודאג מאד.
לכן נתנו לו מאה ימי חסד ולא 5 שנים.
כתר בשנת 2003 הכניסו מכה למועדון שכמעט גרמה לירידתו - אבל הם לפחות הוציאו כסף משלהם (על גובה הסכומים שהם השקיעו ניתן להתווכח). כנ"ל עם מוני. הם גם היו אוהדים.ניתן להאשימם בשלומיאליות עיסקית, בחוסר ניסיון ניהול כדורגל, אבל איש לא חשד בהם שהם באו לעיסקת קומבינציה רצון להוציא כסף מקופת האגודה. פשוט לא היה כסף בקופת האגודה. הם רצו להנפיק בבורסה שהיה עושה טוב לכולם. אבל הם באו לקופה ריקה!

ציטוט דיי ממצה של אדום ותיק

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 22 אוקטובר 2011, 23:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:08 
אין שום בעיה איתו. הכל בסדר.
צריך להחליף את כל האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:09 
אגב, אם כבר.. מה אנשים חושבים כאן על ניר ענבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:

חוץ מזה שהוא מעביר מיקרופונים בצורה מצויינת במסיבת עיתונאים ?
בובה על חוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:

בחור טוב
אבל הוא בסך הכל בובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:10 
מתנחל אדום כתב:

ההגדרה המדוייקת לעלה תאנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:13 
chimpfive כתב:
מוזר בכל אשכול אתה מעדכן את הסטטוס שלך, מ"טביב אחלה אתם מפגרים" ל"נבחן אותו בסוף ובלה"

לא שימפנז. אולי אתה לומד לקרוא מאשכול לאשכול. תמיד זו הייתה הגישה שלי ואם אמרתי משהו בסגנון של טביב בסדר זה היה קשור למקרה ספציפי שאני לא חושב שהוא האשם היחיד בו.
תמיד אמרתי שצריך לבחון אותו לפחות בינואר אם לא בסוף העונה. עוד מעט תגיד גם שאני מרוצה מהמצב של הקבוצה ואז זה יראה שבכלל לא הבנת את מה שאני אמרתי עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:14 
שחר כתב:
מתנחל אדום כתב:

ההגדרה המדוייקת לעלה תאנה.
azran כתב:
מתנחל אדום כתב:

בחור טוב
אבל הוא בסך הכל בובה
אל באנדי כתב:
מתנחל אדום כתב:

חוץ מזה שהוא מעביר מיקרופונים בצורה מצויינת במסיבת עיתונאים ?
בובה על חוט
בהנחה שמעיפים את טביב.. היו רוצים שישאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
מקורב לניר ענבר זה אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:18 
azran כתב:
מקורב לניר ענבר זה אדיר

אם אתה מדבר עלי אתה תצחק אם תדע מי אני.. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:35 
ניר ענבר הוא נכס והלוואי שישאר בהפועל לעוד הרבה שנים.
קשוב לאוהדים, עוזר, עונה לעניין ורוצה באמת רק טוב.
כולי רחמים שהוא צריך לעבוד תחת אנשים כמו אוסידון וטביב כי באמת שבסביבה נורמאלית הוא יכול לעשות פלאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
ניר ענבר הוא נכס והלוואי שישאר בהפועל לעוד הרבה שנים.
קשוב לאוהדים, עוזר, עונה לעניין ורוצה באמת רק טוב.
כולי רחמים שהוא צריך לעבוד תחת אנשים כמו אוסידון וטביב כי באמת שבסביבה נורמאלית הוא יכול לעשות פלאים.

לא שאני בעד טביב או משהו, אבל מינוי איש כמו ענבר לא נותן לו נקודות זכות כלשהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:38 
תנסה להשוות מהלך כזה מול כל המהלכים הלא לגיטימיים של טביב.
מה גם שטביב ניסה להעביר את משחקי הצ'מפיונס לרמת גן בעוד הרבה בזכות ניר ענבר הם היו בבלופילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
תנסה להשוות מהלך כזה מול כל המהלכים הלא לגיטימיים של טביב.
מה גם שטביב ניסה להעביר את משחקי הצ'מפיונס לרמת גן בעוד הרבה בזכות ניר ענבר הם היו בבלופילד.

טביב רצה, ובסוף התרצה. שחר אפילו לא ניסה. ואם בזכות איש שטביב מינה שיחקנו בבלומפילד, על אחת כמה וכמה.
שלא תבין, בעיני השחיטות הכלכלית היא הסיבה שבגללה צריך להעיף אותו. אם הוא יגנוב שקל מהמועדון זה כי אנשים בעלי השפעה וידע לא עשו את התפקיד שלהם. אבל לגבי שאר המהלכים שלו, אני לא בטוח שאני מסכים עם בעייתיות מסוימת..לפחות לא עם הרוב..

שמישהו יכנס כבר לספרי החשבונות של הפועל.. קיבינימט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

אתה מטומטם. גם אני בלי האינטרנט די בטוח שלא הייתי נגד טביב, אולי קצת בגלל הראיון בחדשות הספורט לפני בנפיקה ואי חיזוק הקבוצה בינואר. בטח לא כמו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
ילדים מפגרים, תתפלאו לגלות שלא כל הקהל של הפועל מחובר באינפוזיה לפורום ולאינטרנט ויש כאלו שלא מבינים על מה המחאה
גם אם לנו זה ברור מאליו, התשובות המטומטמות שלכם לא יעזרו למשוך למחאה את אלו שקצת פחות יודעים מה הולך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 00:22 
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

אתה מטומטם. גם אני בלי האינטרנט די בטוח שלא הייתי נגד טביב, אולי קצת בגלל הראיון בחדשות הספורט לפני בנפיקה ואי חיזוק הקבוצה בינואר. בטח לא כמו היום.

מוזר כולם צפו יום אחד בפורום וכולם חייבים הסברים עם אשכולות "תסבירו לי" לרובם אני מאמין שהם משתשמים תמימים שבאמת לא מבינים מה המהומה, לפותח האשכול הזה איכשהו אני קצת יותר נוטה לחשדנות מה לעשות. קצת מטומטם מצידי אני מודה. בכל מקרה פותח אשכול יקר, אתה מוזמן לקרוא את עשרות האשכולות בפורום זה שנפתחו על ידי משתמשים חדשים כמוך ולקרוא את כל הטיעונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 00:31 
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

מוזר כולם צפו יום אחד בפורום וכולם חייבים הסברים עם אשכולות "תסבירו לי" לרובם אני מאמין שהם משתשמים תמימים שבאמת לא מבינים מה המהומה, לפותח האשכול הזה איכשהו אני קצת יותר נוטה לחשדנות מה לעשות. קצת מטומטם מצידי אני מודה. בכל מקרה פותח אשכול יקר, אתה מוזמן לקרוא את עשרות האשכולות בפורום זה שנפתחו על ידי משתמשים חדשים כמוך ולקרוא את כל הטיעונים.

צריך פשוט לפתוח אחד מרוכז כמו שעשו לשאול פעם. ופשוט להפנות משתמשים לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

!!!

אמרתי תמיד שצריך פה אשכול פשעי הדון מודבק,
עכשיו צריך להוסיף גם של טביב.

א' ב' של פורום אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

עדיף היה (באמת) לעצב איזו כרזה או קומוניקט שנותן את כל האינפורמציה על מהות המאבק שלנו בטביב בצורה מרוכזת, נהירה וברורה. נקודה אחר נקודה.

גם אם לא יודפס באלפי עותקים, לפחות יהיה קובץ תמונה שאפשר יהיה להפיץ באינטרנט (בפורום, בפייסבוק).

לא חסרים אנשים יצירתיים ורהוטי ניסוח שיוכלו לנסח מסמך נקודות כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 00:37 
Frank Serpico כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

עדיף היה (באמת) לעצב איזו כרזה או קומוניקט שנותן את כל האינפורמציה על מהות המאבק שלנו בטביב בצורה מרוכזת, נהירה וברורה. נקודה אחר נקודה.

גם אם לא יודפס באלפי עותקים, לפחות יהיה קובץ תמונה שאפשר יהיה להפיץ באינטרנט (בפורום, בפייסבוק).

עדיף גם לשכור משרד יחסי ציבור, לפרסם שלט ענק על הבניין בבורסה שפונה לאיילון וכו', אבל אתה יודע..
זה לא חוכמה לדרוש מאנשים אחרים לעשות דברים שאתה לא מסוגל לעשות בעצמך או שאין לך זמן או שאין לך כח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Frank Serpico כתב:

עדיף גם לשכור משרד יחסי ציבור, לפרסם שלט ענק על הבניין בבורסה שפונה לאיילון וכו', אבל אתה יודע..
זה לא חוכמה לדרוש מאנשים אחרים לעשות דברים שאתה לא מסוגל לעשות בעצמך או שאין לך זמן או שאין לך כח..

לא דרשתי - עלה לי רעיון ממש עכשיו, שיתפתי אותו עם כולם. בהחלט אנסה לנסח טקסט כזה בעצמי.
אפשר לוותר על הנימה התוקפנית. זה לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 01:05 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

רעיון מבורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: