NARKOTIKA כתב:
mkorman1 כתב:
ראצ׳ו
תנסה רגע לחשוב למה לא הצלחת להסביר את העמדות של שער 5
(אני חוטא בהכללה אני יודע אבל תסלח לי)
אולי כי קיים חוסר בסיס רעיוני משותף בין אנשי שער 5 (שוב הכללה אבל זה מקל עלי את ההקלדה)
לבין יתר הקהל?
אולי יתר הקהל לא מזדהה עם ״מייצגים את הפועל ולא את ישראל״
אולי יתר הקהל לא חושב שעולם דימויי השואה על נגזרותיה אינו מתאים לו?
אולי יתר הקהל מעדיף עולם ערכים ציוני ולאומי על פני עולם הערכים האנרכיסטי שמנסים להנחיל לו
אולי יתר הקהל לא רואה באנטי גזענות כערך עליון ונעלה על ערכים אחרים?
אולי יתר הקהל לא מוכן לצאת למאבק בהנהלה רק בגלל שאותה הנהלה העזה שומו שמים להוריד שלט (זאת אחרי תקופה ארוכה יחסית של שיתוף פעולה בין אותה הנהלה למוחים היום)
כשאתה מדבר על יתר הקהל אתה מדבר על 80 אחוז האוהדים שרואים בהפועל קבוצת כדורגל ולא שום דבר מעבר.
הם אוהדים אותה, הולכים לתמוך במשחקים, אבל איך אמר זה שלידי? אני פה סה"כ בשביל הFUN. הם לא רואים באהדה משהו קיצוני, הם לא לוקחים את זה יותר מדי ללב, והם לא מעורבים בכל הפרטים הקטנים במועדון- כי זה לא עד כדי כך מעניין אותם. הם לא יתעמקו יותר מדי בשאלה אם הבעלים טוב או רע כשהקבוצה מתפקדת בסה"כ.
קשקוש מוחלט. אין לך מושג מה אתה מדבר.
אם כבר נכנס לזה, סביר להניח שבשער 7 (וכנראה גם 2) יש הרבה יותר "גרעין קשה" ו "אנשים עוקבים" מאשר בשער 5. ה300-500 איש האלה בקומץ של שער 5 הם בסך הכל מיעוט אל מול גרעין האוהדים הכבד שהתפתח להפועל עם השנים. יש בשער 7 מאות אנשים שלא החליפו כיסא כבר 20 שנה.
וגם, הקומץ הזה בשער 5, רובו מורכב מילדים (הרבה גם מתחת לגילאי 16-17) שכבודם במקומם מונח ואנמי מכבד אותם מאוד.. אבל הם בדרך כלל ילכו אחרי מה שכתוב בפורום שדים או יותר נכון מה שיצעק להם האיש שעומד מעל כולם.
זה שאוהד כבר 20 שנה מנוי לא סותר שום דבר ממה שאמרתי. הבן אדם אוהב כדורגל ואוהד את הפועל, ויש לי המון כבוד אליו.
אתה מוזמן לכתוב קשקוש מוחלט עוד כמה פעמים, אבל אני מסתובב המון בשער 7 ו8, כמות האוהדים שלוקחים את כל עניין הכדורגל בeasy הוא עצום, ושוב, זה לא ביקורת, זה רק להסביר מאיפה הבעיה מתחילה.