תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נערך: שריקות הבוז היום במחצית
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 19:50 
אבו-דגל כתב:
סומך כתב:
אני ישבתי אתמול, לצערי, בשער 8 (ש90% ממנו היו ילדים מתחת לגיל 10)
והייתי כמעט היחיד ששר הנהלה זונה...
אגב, אבו דגל, אתה מדבר על המפגר עם הכובע השחור שניסה ללכת מכות (יעני "תחזקו אותי" עם החברה המרגשים במעלה שער 7?

היה איזה מישהו בערך באמצע שבע שהסתובב אלינו, אני חושב שדווקא זה עם הכובע זה המשתמש אבו-כובע וכן הוא תמיד ב"תחזיקו אותי" :) עוד מעט הוא יבוא ויגיד שאני ילד זין :SMOKE:

אין לי כובע שחור והפעם,לשם שינוי לא הייתי מעורב ואף אחד לא היה צריך ''להחזיק'' אותי.

ואתה לא ילד זין,אתה סחי בלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אבו-דגל כתב:
סומך כתב:
אני ישבתי אתמול, לצערי, בשער 8 (ש90% ממנו היו ילדים מתחת לגיל 10)
והייתי כמעט היחיד ששר הנהלה זונה...
אגב, אבו דגל, אתה מדבר על המפגר עם הכובע השחור שניסה ללכת מכות (יעני "תחזקו אותי" עם החברה המרגשים במעלה שער 7?

היה איזה מישהו בערך באמצע שבע שהסתובב אלינו, אני חושב שדווקא זה עם הכובע זה המשתמש אבו-כובע וכן הוא תמיד ב"תחזיקו אותי" :) עוד מעט הוא יבוא ויגיד שאני ילד זין :SMOKE:

אם מדובר על צד שמאל : חבל שלא עלה למעלההזין הזה,היה זין דיי מרגש הטמבל :LAGUH!:

כן, כן, זה.
אגב, אתה הבחור המרגש שלבש חולצת ריבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 04:23 
הפתרון היחידי (לצערי), עונת השרדות דחוף.
אותם אנשים ש
-יוצאים דקה 85 להביס את הפקקים
-שורקים בוז כשהקבוצה לא מבקיעה עד דקה 70 (ואני לא מדבר כבר על אחרי הפסדים)
-מקללים את השחקנים והמאמן כל עת שלא מובילים
-בקושי מעודדים עשר דקות במשחק
-לא מגיעים למשחקי חוץ
-שורקים בוז ל"שירי השואה"
-שורקים בוז למחאות כנגד ההנהלה/קללות לטביב
-מתבטאים בשיא כפיות הטובה כנגד יושבי שער 5

הם רובם (לא כולם אמנם) אוהדים שנוספו מאז הדאבל.
בעונות פחות זוהרות לא היו (יחסית) שריקות בוז בהפסדים גם בתקופה שהיינו במצב ה-ר-ב-ה יותר קשה מבחינת תוצאות (גיא לוזון וכל זה) לעומת המקום הראשון שבו אנחנו נמצאים, ובטח לא שריקות בוז סתם ככה כי עדיין לא מובילים 3-0. בלומפילד לא היה נראה כמו הבית קברות שהוא היום גם בהפסדים ובתוקופות הרבה יותר קשות מקצועית.
לא היה שער שלא היה שר בשאגה רמה שואה למכבי בהפסדים בדרבי (מ2 ועד 13) ולא היה שער שלא היה מחזיר ל5 בקריאות "אבי נימני ניאו נאצי בן זונה". שלא נדבר על אדום עולה בבלומפילד שהיה מושר אחרי כל נצחון על ידי כללל האצטדיון.
כל זה מראה שהאוהדים שהיו בתקופות יותר קשות, האוהדים שמועדדים 90 דקות והולכים אחרי הקבוצה גם בהפסדים הם ממש לא האוהדים שכרגע מנסים לקבוע את הטון על ידי התנגדות לקללות להנהלה ובוז ל"שירי השואה" ולשחקנים אם לא מנצחים. אלו מכביסטים טרמפיסטים אוהדי הצלחות. וברור לי שהם ילכו ברגע הראשון שההישגים לא יהיו לרוחם.

אני לא אוהד הפועל כי שלפתי פתקים מכובע וזה מה שייצא, אני אוהד הפועל בגלל הרוח של המועדון והדברים שהוא מייצג בשבילי. אם זה הגועל נפש שהולך עכשיו במגרשים, אז לא אכפת לי מהתוצאות ומההישגים, אני לא אמכור את האופי של המועדון שלי בשביל עוד תואר (לא שאני חושב שיהיה עוד תואר במצב הזה, טביב בוודאות יוביל אותנו לקריסה, אבל נניח שכן). אני מעדיף שתהיה עונה שתיים קשות מקצועית ושכל האשפה המכביסטית שנוספה אלינו תחזור למאיפה שהיא באה. לא רוצה לשבת יחד עם אוהדים ששורקים בוז לשחקנים בהפסדים עוזבים את המגרש דקה 80 ולא מגיעים כשהקבוצה לא מנצחת. לא רוצה אותם בהפועל, לא מפחד משום פילוג, פילוג מאוהדים כאלה זה דבר מבורך. אין שום טעם בהישגים אם הם מביאים איתם את ההרס של הרוח של המועדון בשבילי.

הקבוצה היא לא של טביב ולא של כל הטרמפיסטים החדשים, הקבוצה היא בדיוק של האוהדים שהולכים אחריה באש ובמים, ותומכים ומעודדים ומגיעים לכל חור בעולם אחריה, עם תפאורות ושירים ומה שלא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 08:44 
תודה על שהארת את עיני
עד שקראתי את התגובה הזאת הייתי סמוך ובטוח כבר עשרות שנים שאני אוהד הפועל
אבל עכשיו אני יודע את האמת המרה איני אלא אשפה מכביסטית אוהד דאבל
ושתול
הלכתי להתבייש בשקט בצד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 09:48 
התעלומה הכי גדולה היא איך זה יכול להיות שחבורת בני עשרה שמכירים את הפועל בעיקר בעשר השנים האחרונות ושהזכרונות הכי מעצבים שלהם קשורים לדאבל לליגת האלופות ולהצלחות מעיזים לצאת נגד אנשים שמלווים עשרות שנים את הקבוצה ועוד לקרוא להם טרמפיסטים רק כי הם לא מתיישרים עם דעתם.
וכן כן אני יודע שהייתם גם בעונה שגוטמן הציל אותנו מירידה וואו ממש חוויתם צלקות קשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
התעלומה הכי גדולה היא איך זה יכול להיות שחבורת בני עשרה שמכירים את הפועל בעיקר בעשר השנים האחרונות ושהזכרונות הכי מעצבים שלהם קשורים לדאבל לליגת האלופות ולהצלחות מעיזים לצאת נגד אנשים שמלווים עשרות שנים את הקבוצה ועוד לקרוא להם טרמפיסטים רק כי הם לא מתיישרים עם דעתם.

סוג של התנשאות (מכביסטית בעצמה)?
הם בטוחים שהם המציאו את הגלגל. (או את הפועל לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
tamiror כתב:

אני מבין שעשית סקר בקרב כל שמונת אלפי המנויים. גם בשער 2, גם ב-13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 10:44 
tamiror כתב:
הפתרון היחידי (לצערי), עונת השרדות דחוף.
אותם אנשים ש
-יוצאים דקה 85 להביס את הפקקים
-שורקים בוז כשהקבוצה לא מבקיעה עד דקה 70 (ואני לא מדבר כבר על אחרי הפסדים)
-מקללים את השחקנים והמאמן כל עת שלא מובילים
-בקושי מעודדים עשר דקות במשחק
-לא מגיעים למשחקי חוץ
-שורקים בוז ל"שירי השואה"
-שורקים בוז למחאות כנגד ההנהלה/קללות לטביב
-מתבטאים בשיא כפיות הטובה כנגד יושבי שער 5

בעונות פחות זוהרות לא היו (יחסית) שריקות בוז בהפסדים גם בתקופה שהיינו במצב ה-ר-ב-ה יותר קשה מבחינת תוצאות (גיא לוזון וכל זה) לעומת המקום הראשון שבו אנחנו נמצאים, ובטח לא שריקות בוז סתם ככה כי עדיין לא מובילים 3-0. בלומפילד לא היה נראה כמו הבית קברות שהוא היום גם בהפסדים ובתוקופות הרבה יותר קשות מקצועית.
לא היה שער שלא היה שר בשאגה רמה שואה למכבי בהפסדים בדרבי (מ2 ועד 13) ולא היה שער שלא היה מחזיר ל5 בקריאות "אבי נימני ניאו נאצי בן זונה". שלא נדבר על אדום עולה בבלומפילד שהיה מושר אחרי כל נצחון על ידי כללל האצטדיון.
כל זה מראה שהאוהדים שהיו בתקופות יותר קשות, האוהדים שמועדדים 90 דקות והולכים אחרי הקבוצה גם בהפסדים הם ממש לא האוהדים שכרגע מנסים לקבוע את הטון על ידי התנגדות לקללות להנהלה ובוז ל"שירי השואה" ולשחקנים אם לא מנצחים. אלו מכביסטים טרמפיסטים אוהדי הצלחות. וברור לי שהם ילכו ברגע הראשון שההישגים לא יהיו לרוחם.

אני לא אוהד הפועל כי שלפתי פתקים מכובע וזה מה שייצא, אני אוהד הפועל בגלל הרוח של המועדון והדברים שהוא מייצג בשבילי. אם זה הגועל נפש שהולך עכשיו במגרשים, אז לא אכפת לי מהתוצאות ומההישגים, אני לא אמכור את האופי של המועדון שלי בשביל עוד תואר (לא שאני חושב שיהיה עוד תואר במצב הזה, טביב בוודאות יוביל אותנו לקריסה, אבל נניח שכן). אני מעדיף שתהיה עונה שתיים קשות מקצועית ושכל האשפה המכביסטית שנוספה אלינו תחזור למאיפה שהיא באה. לא רוצה לשבת יחד עם אוהדים ששורקים בוז לשחקנים בהפסדים עוזבים את המגרש דקה 80 ולא מגיעים כשהקבוצה לא מנצחת. לא רוצה אותם בהפועל, לא מפחד משום פילוג, פילוג מאוהדים כאלה זה דבר מבורך. אין שום טעם בהישגים אם הם מביאים איתם את ההרס של הרוח של המועדון בשבילי.

הקבוצה היא לא של טביב ולא של כל הטרמפיסטים החדשים, הקבוצה היא בדיוק של האוהדים שהולכים אחריה באש ובמים, ותומכים ומעודדים ומגיעים לכל חור בעולם אחריה, עם תפאורות ושירים ומה שלא יהיה.

גבר, במילים פשוטות, אתה חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 10:54 
לא לא עשיתי סקר, אבל כפי שאמרתי כשהתופעות של בוז על כל חצי מסירה לא טובה ועזיבה המונית דקה 80 לא היו קיימות בצורה כזו לפני 7 שנים, אז כן יש לי נטייה לחשוב שאלו הם אוהדי דאבל.
ואוהדים ששורקים בוז על כל הפסד או יוצאים דקה 80, הם מכביסטים אוהדי הצלחות, בלי שום קשר לכמה זמן הם הולכים למשחקים, אני לא יודע איך אתם יכולים לראות את זה אחרת. (וחבל לי שאתם רואים את זה אחרת)
אני לא חושב שהמצאתי שום רוח הפועל או שום דבר כזה, לא הנתשאתי על אף אחד, אפילו לא דיברתי על כמה אני קדוש ומה אני עושה, רק אמרתי מה היה במגרשים לפני כמה שנים ומה יש עכשיו. אולי היה מגעיל גם לפני שהגעתי אני לא יודע. מה שאני יודע הוא שלפני תשע שבע חמש וארבע שנים המצב היה אחרת מהיום. זה הכל.
אגב, אני לא בן עשרה, מה שכן אני לא רואה איך הגיל רלוונטי, מבחינתי כל מי שישרוק בוז בהפסד וייצא דקה 80 שווה הרבה פחות מכל "בן עשרה" שיעודד 90 דקות וירוץ אחרי הקבוצה לכל חור גם בהפסדים זה הכל. לא חסר גם אוהדים ותיקים בשער 2 שכבר שנים מקללים את השחקנים בכל משחק לא טוב אני בטוח, כפי שאמרתי לא כולם אוהדי דאבל, אבל רובם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
גם לפני 7 שנים היו אוהדים שהיו יוצאים בדקה ה- 80 - 85 .
גם לפני 7-8 שנים היו שטענו נגד הטרמפיסטים
גם לפני 7-8 שנים כאב מאוד לחלק מהאוהדים כאשר הונפו דגלי ישראל בלונדון בטרנדיני ובמילאנו וה' ישמור ביציע הפועל . גם אז ייחסו זאת לטרמפיסטים של הדאבל.

הטרמפיסטים ואוהדי ההצלחות הם דבר חיובי הם אלה שממלאים את השורות ומגדילים את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 11:14 
נכון, באחוזים, זה לא התקרב אפילו טיפה למה שקורה היום. עזיבות ובוז כזה אני לא זוכר הרבה זמן.
מה השתנה מלפני חמש שנים? הקהל הבין שאם הקבוצה בפיגור בדקה 70 צריך לשרוק בוז? הקהל פתאום התפקח והבין שהמילה שואה היא טאבו? או שיותר הגיוני שדברים אלו קשורים במסות של האוהדים שנוספו אחרי ההצלחות האחרונות.
הייתה עזיבה דקה 80 שלא התקרבה לכמויות של היום, היה בוז בפיגור, אבל לא בכמויות כאלה ולא כאשר הקבוצה במקום הראשון, אתה משקר לעצמך אם אתה אומר שהתופעות האלה לא גדלו בצורה ניכרת בשנים האחרונות.

בכלל אני לא מבין למה אני במגננה כאן, Frank Serpico טיש וmkorman1 אתם שורקים בוז בפיגור? יוצאים דקה 80? מקללים את פרנסמן כל המשחק? שורקים בוז לקללות נגד טביב? אתם מחבבים את התופעות האלו? אני מאמין שלא, אז על מה אתם מגינים? על זה שבגלל שאין לי יותר מ15 שנים במשחקים אסור לי להתבטא כנגד התופעות האלו. מה לעשות אם הייתי בן 35 היו לי עוד עשר שנים במגרשים, אני לא אשם שנולדתי מתי שנולדתי, אבל זה לא אומר שאסור לי להביע את דעתי. אני לא חי בסרט, אני מקסימום רומנטיקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
ראשית מותר לך להביע דעתך ללא כל קשר לגילך וניסיונך. זה אפילו מבורך .

לדעתי אין הבדל מהותי בכמות העוזבים לפני שריקת הסיום (ד"א אני לא רואה בכך דבר כל כך שלילי , אבל שיהיה).
אני לא מתייחס לשריקות הבוז של הקהל כלפי חלק אחר שלו. (טביב ף שואה וכו') אין ספק שהקהל היום יותר מפוצל מבעבר . מנקודת מבטי הגיע הזמן. זה לא קשור לטרמפיסטים אלה "לקש ששובר יותר ויותר את גב הגמל".
כמות שריקות הבוז של הקהל לשחקנים ולמאמן דומה לזו שהיתה בעבר. בנושא זה יש עליות וירידות.
אתה אולי לא זוכר אבל פישוטנט ואילן בכר כל הזמן קיבלו קללות מחלק מהקהל בשבע. אמנם חלק לא גדול אב כל משחק. לפעמים כל נגיעה בכדור. זה היה לפני יותר מ- 7 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 11:28 
תמיר, שני דברים עיקריים שיש לי איתם בעיה במה שכתבת:

1. הנסיון לעשות איזו חלוקה ברורה בין אוהד ההצלחות לאחרים לפי היחס שלהם למחאה או לשירי השואה. עובדתית אתה טועה, יש ביציע הרבה אוהדים מסורים ונאמנים - שלא מקללים, לא שורקים בוז לקבוצה וליוו אותה בתקופות הכי קשות - ושלא מתחברם למחאת טביב ומתנגדים לשירי השואה.

2. משפט נוסף שהפריע לי זה ביחס ל"כפיות טובה כלפי שער 5", עם כל הכבוד, אני לא חושב שבשער 5 צריכים לצפות להכרת תודה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 11:45 
נועם , כל מילה
ורק לשם הבהרה תופעת השואה על נגזרותיה היא תופעה חדשה מבחינתי
לא יותר מ10 שנים
הסתדרנו לא רע בלעדיה והגיעה השעה שתעלם כלעומת שבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 11:52 
לצערי הרב התופעות האלה תמיד היו קיימות, אנחנו קהל גדול ויש כל מיני אנשים ביננו.
מה שדיי מעצבן זו ההכללה שכל מי ששורק בוז הוא בהכרח אוהד הצלחות, כל מי שנגד שואה הוא טרמפיסט וכו... שלא לדבר על זה שכולם צריכים להודות לדור הנוכחי על זה שהוא מואיל בטובו לעודד את הקבוצה ולייצר תפאורות.
יש הרבה אוהדים טובים ומסורים שלא סובלים את שירי השואה ולא מתחברים למחאה, אין בליבי שום דבר נגד מי ששורק בוז לשירי שואה אני מודה שלמרות שאני משתדל לא לשרוק בוז בכלל למה שקשור להפועל אני דיי על הסף בנושא הזה וגם דיי בטוח שבפעם הבאה אשרוק בוז לשירים האלה מה שלא עשיתי עד עכשיו. הקבוצה ששרה את שירי השואה מתוך אטימותה לתחושות של כלל הקהל הביאה את התופעה של שריקת בוז על עצמה וכרגע זה גולש לעוד מקומות והאחריות על כך היא של כולם.
עוד משהו שניסיתי להסביר כבר בעבר, פעם השירים היו עוברים וזה לא בגלל שכולם היו שמחים ומרוצים מכך תמיד היה חלק גדול שסלד מהם. יותר מזה יש גם אנשים שפעם שרו והצטרפו לשירים האלה והיום התבגרו או סתם שינו את דעתם וגם זה בסדר גמור. אני על עצמי יכול להעיד שמצאתי את עצמי בעבר מצטרף ואולי בגלל זה אני הכי מתנגד לשירים, הכי גרוע הרגשתי ברגע שהצטרפתי לשירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

1. הנסיון לעשות איזו חלוקה ברורה בין אוהד ההצלחות לאחרים לפי היחס שלהם למחאה או לשירי השואה. עובדתית אתה טועה, יש ביציע הרבה אוהדים מסורים ונאמנים - שלא מקללים, לא שורקים בוז לקבוצה וליוו אותה בתקופות הכי קשות - ושלא מתחברם למחאת טביב ומתנגדים לשירי השואה.

2. משפט נוסף שהפריע לי זה ביחס ל"כפיות טובה כלפי שער 5", עם כל הכבוד, אני לא חושב שבשער 5 צריכים לצפות להכרת תודה כלשהי.

הייתי גם מוסיף שיש המוני אוהדים שלא מעודדים כל המשחק ואפילו רבים שלא מתעניינים בתפאורות, בהישגי הקהל וכו', והם לא פחות אוהדי הפועל מכולנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:07 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:

הייתי גם מוסיף שיש המוני אוהדים שלא מעודדים כל המשחק ואפילו רבים שלא מתעניינים בתפאורות, בהישגי הקהל וכו', והם לא פחות אוהדי הפועל מכולנו.

היוזר המקורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:

היוזר המקורי?

שמעת ממני פעם ביקורת על אוהד שלא מעודד, או טענה שמי שלא גומר למראה דגל פריסה הוא פחות אוהד ממי שכן?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:

היוזר המקורי?

כנראה שהזיכרון אינה התכונה החזקה אצלך.
גם אני הרגשתי כמוך מקורמן ידידי,
אני יכול להעיד שזה היוזר המקורי.
פשוט בתקופה האחרונה עד שפירקו את הסוכה כתב כאן היוזר הלא מקורי, פירקו את הסוכה והמקורי חזר לכתוב.
זה כניראה מה שבלבל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:

היוזר המקורי?

פשוט בתקופה האחרונה עד שפירקו את הסוכה כתב כאן היוזר הלא מקורי, פירקו את הסוכה והמקורי חזר לכתוב.
זה כניראה מה שבלבל אותך.

די לזיין את המוח.
תביא ציטוטים שבהם כתבתי שמישהו "לא אוהד" כי הוא לא מתלהב מהדגלים או לא מעודד תשעים דקות.
לחילופין אתה יכול להתנצל על דבריך, או לבחור באופציה החביבה עליך - להתעלם מהמציאות ולהראות שוב שאתה סתם מטומטם שמונע אך ורק מאג'נדות (טוב, יש גם את עניין השדים הפנימיים, אבל אני לא פסיכיאטר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:24 
סתם תהיה
אין צורך לצאת חוצץ בענין זה
(אין מה להבהל לנוכח הביטויים שאני עושה בהם שימוש לאחרונה הבת שלי לומדת לפסיכומטרי וזה מה שמלמדים אותה בקורס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:

היוזר המקורי?

זה כניראה מה שבלבל אותך.

די לזיין את המוח.
תביא ציטוטים שבהם כתבתי שמישהו "לא אוהד" כי הוא לא מתלהב מהדגלים או לא מעודד תשעים דקות.
לחילופין אתה יכול להתנצל על דבריך, או לבחור באופציה החביבה עליך - להתעלם מהמציאות ולהראות שוב שאתה סתם מטומטם שמונע אך ורק מאג'נדות (טוב, יש גם את עניין השדים הפנימיים, אבל אני לא פסיכיאטר).

ממתי אני עובד אצלך וצריך להביא לך ציטוטים ? ככל שאני יודע אני עובד אצל מישהו אחר.
אי אפשר להביא ציטוטים למה שאמרתי. בתקופה האחרונה פשוט תקפת את כל מי שתקף את האידאולוגיה של שער 5, באופן מקרי ביותר. גם הורדת את המתקפות האישיות. ניסית להיות בקונצנזוס.
לכן, הזכרתי לקורמן שהוא טועה. בנושא זה במקור אתה מה שכתבת מעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סתם תהיה
אין צורך לצאת חוצץ בענין זה
(אין מה להבהל לנוכח הביטויים שאני עושה בהם שימוש לאחרונה הבת שלי לומדת לפסיכומטרי וזה מה שמלמדים אותה בקורס)

לתהייתך, חרף השקרים וההשמצות של אופטימי, מעולם לא סברתי אחרת.
נכון שבעבר כמעט ולא התבטאתי בנושא הזה לכאן או לכאן, אבל אם כבר התייחסתי אליו אני מבטיח לך נאמנה שמעולם לא טענתי שיש דרך לדרג את מידת האהדה של אוהדים או להדיר אוהדים על סמך קריטריונים כאלה ואחרים.
הוא פשוט טועה וחושב שכולם, כמותו, מונעים אך ורק מאג'נדה דוגמטית כלשהי (במקרה שלו מדובר גם בערימה של טמטום, אבל לא חשוב).

אגב, מרגש לראות עד כמה קשה לאופטימי להתמודד עם שינוי. השאלה היא אם קשה לו להתמודד עם שינויים באופן כללי (זה עשוי להסביר את העצבנות, התסכול והמרירות שלו, שאין להם סוף), או אולי רק עם שינויי שעוברים על משתמשים בפורום (כאן ההסבר הוא כנראה קנאה ביכולת המופלאה של אנשים מסוימים לחשוב, להסיק מסקנות ולצאת מהעמדה המאובנת שהם בחרו לעצמם כבר לפני עשרים שנה).

אגב 2, מרגש איך, כהרגלו בקודש, אופטימי הצליח להפוך עוד אשכול לאשכול על אופטימי. כנראה שחסרה לו תשומת לב בחיים האמיתיים (אולי זו הסיבה שאדם עם משפחה, עסק וחיי חברה פעילים - כולנו בטוחים בזה - מתכתש מעל דפי הפורום בשדים דמיוניים משך ימים שלמים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אתה לא עובד בשבילי (תודה לעז).
מצד שני, אם אתה זורק השמצות לאוויר ולא טורח לבסס אותן, אתה רק מוכיח שאתה מונע מאג'נדה פרטית ומשנאה אישית.
אני יודע שאתה כבר רגיל לזה, ולא אכפת לך שיודעים את זה (יכול להיות שגם בזה התגאית, אם כן פספסתי), אבל רק למקרה ששכחת חשבתי שכדאי להזכיר לך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אגב, מרגש לראות עד כמה קשה לאופטימי להתמודד עם שינוי. השאלה היא אם קשה לו להתמודד עם שינויים באופן כללי (זה עשוי להסביר את העצבנות, התסכול והמרירות שלו, שאין להם סוף), או אולי רק עם שינויי שעוברים על משתמשים בפורום (כאן ההסבר הוא כנראה קנאה ביכולת המופלאה של אנשים מסוימים לחשוב, להסיק מסקנות ולצאת מהעמדה המאובנת שהם בחרו לעצמם כבר לפני עשרים שנה).

אני מאוד מאוד מעריך אנשים שעושים שינוי. במיוחד בדעותיהם.
אני מאוד מאוד סולד מכאלה שמזגזגים בין עמדות בגלל שהם צבועים.

אני מאוד מאוד אוהב ומעריך את רומריו. בעיקר בעיקבות השינוי שעשה.
מי שלא יודע לקבל שינוי ולהעריך שינוי במקרה של רומריו ומנסה לזלזל בו זה אתה והאתאיסטים בפורום.
כמדומני שבשונה ממני הוא לא תוקף אותכם אלא עונה לכם בחן ואהבה.

teknoboy כתב:

אגב 2, מרגש איך, כהרגלו בקודש, אופטימי הצליח להפוך עוד אשכול לאשכול על אופטימי. כנראה שחסרה לו תשומת לב בחיים האמיתיים (אולי זו הסיבה שאדם עם משפחה, עסק וחיי חברה פעילים - כולנו בטוחים בזה - מתכתש מעל דפי הפורום בשדים דמיוניים משך ימים שלמים).

מילא אני חטיאר, שילדיו כבר גדולים ובקושי עומד לו שורץ בפורום משיעמום כי אף אחד לו נותן לו תשומת לב בחיים.
אבל אתה שכוחך אמור להיות במותניך בשיא האון הפיזי , היכולת לבלות ולקרוע את העיר שעלמות חן אינטיליגנטיות ויפות יפלו על צווארו ???
מה אתה עושה מול הפורום ימים כלילות ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מצד שני, אם אתה זורק השמצות לאוויר ולא טורח לבסס אותן, אתה רק מוכיח שאתה מונע מאג'נדה פרטית ומשנאה אישית.
אני יודע שאתה כבר רגיל לזה, ולא אכפת לך שיודעים את זה (יכול להיות שגם בזה התגאית, אם כן פספסתי), אבל רק למקרה ששכחת חשבתי שכדאי להזכיר לך.

אני פשוט לא אוהב צבועים שמזגזגים.
אני אוהב ומעריך מאוד אנשים שמשנים דעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 13:04 
אתה בעיקר פלצן מתייפיף שמשנה את המציאות במועדון ובקהל לפי הסכסוכים האישיים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה טוען שאני מזגזג?
תביא דוגמה.
דוגמה ממש, לא איזו השערה שאתה משער על סמך העמדות שבחרת לגבי כבר מזמן. ציטוט. משהו שמראה שיש בסיס לדבריך.

פחות או יותר כולם פה יודעים שיש בינינו "סכסוך" שלא התחיל אתמול. האשכול פה הוא לא הפעם הראשונה שחרבות מקלדותינו הצטלבו. עושה רושם שכולם יבינו שהקשקוש הזה שלך הוא עוד צעד (אווילי) במסגרת הקמפיין הזה.
במילים אחרות, I call your bluff.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מה אתה עושה מול הפורום ימים כלילות ???

כרגע, למשל, האשכול הזה משמש כהפוגה מבורכת בעבודה (כן, כן, קוס אוחתו, אני צריך לעבוד בשבת. מזל שזה בבית).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 13:09 
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

אני פשוט לא אוהב צבועים שמזגזגים.
אני אוהב ומעריך מאוד אנשים שמשנים דעות.

אולי נבקש מהאדמין שיעשה אשכול מודבק של מה אתה אוהב ומה אתה לא, במקום שכל אשכול שני בפורום יוחרב עם השטויות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: