קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
סרפיקו בכדורסל אנחנו המחליטים ועל פי מה שקראתי באחד העיתונים/אתרים יש הבנה בקרב חברי האולטראס שהשירים המיותרים יופסקו ועל כך אני יותר משמח.
מבחינתי שיוטלו על הקבוצה כמה שיותר קנסות אך שהאוהדים בעלי המינויים ב 4-5 (יש לי כמה חברים שם) לא ייפגעו. אין לכך שום הצדקה ושוב ההנהלה אשמה במקרה כמו שאם ייכנס מחבל דרך נתבג אז אבטחת נתבג תהיה אשמה , אם האוהדים שלנו מפגעים בטדי אז המשטרה או אבטחה אשמים - בשביל זה יש מאבטחים.
לגבי אדום אופטימי : ראשית אין לי שום קשר למוני הראל והוא (או בני משפחתו אינם מכירים אותי). תוכל לגלות בהיסטוריה את הביקורת שלי כלפי התנהלות ההנהלה עוד בעונה המופלאה וכבר ציינתי שבעיניי הוא האשם היחיד והעיקרי בכך שאלי טביב בקבוצה (גם הביא אותו וגם הצעה מגוכחת ומעליבה - הפועל שווה פחות מדמארי).
מה שכן במאבק בין הראל לטביב העדפתי את הראל שכן אותו באמת היה יותר קל להעיף היום (כך אני סבור).
למה לא רציתי את טביב חלק יותר גדול מהאוהדים מבינים היום - תחילה פילג את ההנהלה, אחרי זה את הקבוצה והיום את האוהדים. אגב אותו דבר עשה בכפר-סבר. לא מעט חברים שלי ליציעים אומרים לי שצדקתי.
וואללה יופי, גישה אגואיסטית,
בכדורסל בגלל שהקנסות יוצאות מהכיס של העמותה ומי שחבר עמותה מרגיש שזה יוצא מכיסו אז צריך להיזהר בלשונינו ובהיתנהגותינו. בכדורגל בגלל שזה יוצא מקופת המועדון או מכיסו של הבעלים אז חופשי. למי זה איכפת. אולי חלק ממלחמתך בטביב תהיה שיפריעו בכוונה ואז הקנסות יהיו בתדירות גבוהה יותר ובעלויות יקרות יותר. אחלה גישה.
רוב הכנסות המועדון הם מכיסם הפרטי של האוהדים.