yos כתב:
איזיביטו כתב:
אדום אופטימי כתב:
מדברים בהמון אשכולות על סולידריות. אפילו מקללים את מי שלא מוכן להיות סולידרי עם העמדה של האחר.
על סולידריות עם הדורשים הדחת טביב ואנשיו.
על סולידריות נגד "פשעי" המשטרע
על סולידריות נגד שירי שואה
מדברים בהרבה אשכולות על הגשת תביעה נגד ההנהלה, ההתאחדות ועכשיו נגד לאן.
חרטא, מי יגיש ? תמיד מצפים שיהיה זה האחר.
אך אחד לא מוכן לעשות את המאמץ המינימאלי ודואג קודם כל לעצמו, לנוחותו ולכיסו הפרטי.
לא מוכנים לעמוד חצי שעה בתור ולקנות בקופת הכרטיסים (ככה הם קוראים לזה באשדוד)
לא מוכנים לצאת חצי שעה קודם ולהגיע בזמן ולקנות כרטיס.
כל אחד מחפש לעצמו את הדרך הקלה, להבטיח לעצמו כרטיס במחיר המינימאלי האפשרי ( לא במקרה זה שלא דן בכרטיסי נוער)
אף אחד לא מוכן קצת לתת מעצמו למען מטרה מסויימת , אבל ליילל על כל העולם ואישתו... חופשי.
אופטימי, בא לך אולי לשים לי איזה משהו על האש?
ולעניין - אם מישהו יודע בוודאות שזו אכן עבירה,אשמח מאוד לדעת זאת. ותודה על הלינק של המועצה לצרכנות!
אני לא חושב שמישהו כאן יוכל להגיד לך אם זו עבירה או לא. אני גם לא בטוח שהמועצה לצרכנות, שהיא גוף ממשלתי בעל סמכויות ענישה, תוכל לתת תשובה מיידית.
אני מעריך שאם תגיש תלונה מסודרת אצלם, הם יפנו לקבוצה (מ.ס. אשדוד) לקבל את תגובתם ומשם ימשיכו.
אגב, מכיוון שתביעה היא לא אפשרות ריאלית (באמת מישהו יתבע על 8 ש"ח עמלה?) הסנקציה היחידה היא באמצעות משרד התמ"ס / המועצה לצרכנות.
אם בכל זאת אתה רוצה לנסות ולקבל יעוץ מקצועי, אתה יכול להעלות את הסוגיה בפורום צרכנות ב-Ynet:
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-883-274,00.htmlעורכת הפורום היא עו"ד יעל אונגר, שמתמחה בנושאי צרכנות.
תודה שוב, Yos
אני אגיש באמת תלונה במועצה לצרכנות. טרם עשיתי זאת כיוון שאין לי פה סורק כדי לצרף את הקבלה ואת צילום הכרטיסים -אעשה זאת בערב.
לגבי הפורום לצרכנות - אין לי יוזר שם ואני לא מתכוון לפנות לשם כרגע -אם אתה רוצה,עם אותו הסיפור,אתה יותר ממוזמן.
לדעתי אגב, זו עבירה בדיוק כמו שהיו מצרפים לי שוב מע"מ.
א. יש עסק מסוים שמוכר את הכרטיסים,וגובה עמלה - לא יתכן שעסק אחר יגבה עמלה משלו כי זה כמו ספסרות.
ב.זו לא פעם ראשונה שמשרד כרטיסים אחד מוכר עבור האחר - קרה עשרות פעמים עם בן-נאים הירושלמי ולאן,לדוגמא. אז,לא גבו עמלה נוספת.