נושא ההודעה: מבקש עזרה במציאת חומרים מהארכיון בנושא : הפועל - ארסנל
פורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:49
אני מבקש את עזרתכם בנושאים הבאים למטרה חשובה מאוד :
1. באילו שנים שיחקה הפועל עם הסמל של ארסנל על המדים? (תמונה שכבר ראיתי כאן, ממש תעזור...) 2.באיזו שנה היה משחק הידידות שלנו מולם ( המשחק הראשון ששוחק באנגליה בתאורת לילה?!?), גם כאן אני זוכר כמעט בוודאות שהעלתה תמונה של הכרוז למשחק.... 3.כול מידע של הקשר בין הפועל לארסנל בכלל - ממש ממש יעזור לי.
_________________ how strange it is to be anythingat all
נושא ההודעה: Re: מבקש עזרה במציאת חומרים מהארכיון בנושא : הפועל - ארסנל
פורסם: 21 אוקטובר 2011, 18:51
יובל כתב:
שניר כתב:
3.כול מידע של הקשר בין הפועל לארסנל בכלל - ממש ממש יעזור לי.
הפועל = ארסנל עוזר?
אני טוען את זה כבר שנים, אבל כולם מתעלמים ממני ומביאים את השדים ממנצ'סטר. ארסנל והפועל היו מאז ומעולם קבוצות גביע קלאסיות. שתי הקבוצות קידשו לאורך השנים את משחק ההגנה (עד שהגיעו הצרפתי וישראל גוטמן) 0-1 לאדומים זו לא המצאה של הפועל, ארסנל עשתה על התוצאה הזו קילומטרים בשנות ה-70 וה-80. בשנות ה-70 קשה היה להימנע מהכדורגל המשעמם של שתי הקבוצות. לארסנל אפילו המציאו את שיר היציע הנפלא, "Boring, Boring Arsenal" שיר נוסף שמראה על הדמיון בין שני המועדונים, ויכול היה בקלות לתפוס מקום של כבוד באיצטדיון על שם האחים בלומפילד הוא: "One-Nil to the Arsenal"
הפועל=ארסנל, יש לכך הוכחות במציאות, יותר מעוד שיר אוהדים מבלומפילד.
נושא ההודעה: Re: מבקש עזרה במציאת חומרים מהארכיון בנושא : הפועל - ארסנל
פורסם: 22 אוקטובר 2011, 17:51
r200 כתב:
מאיזה שנה התחילו לשחק עם כפפות שוער?
האם זוהי חובה?
גם בזמנו של חודורוב שיחקו עם כפפות. הכפפות לא היו "מתקדמות" כמו כיום. היו די דומות לכפפות רגילות מעור. השוער שקבע את "אופנת" השוערים דאז היה "העכביש השחור" לב יאסין. הוא היה משחק בלבוש כולו שחור, עם כפפות ובירכיות.
פרט מאד מעניין בתמונות: הקורות היו עגולות. רוב הקורות דאז היו "מרובעות". רק מאחר יותר החליפו את הקורות השטוחות בקורות מעוגלות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה