תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "אין לנו מה למכור נגד אנדיוהבן"
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 07:30 
לתגובות של קשטן אני לא מתייחס מאז הקמפיין הקודם, לא מבין מה אתם מתרגשים מזה. לבן אדם יש חסך רגשי כלשהו.
לעניין- מעבר לשיטות המיושנות של קשטן, יש לנו בעיה קריטית במרכז השדה. שנה שעברה היה את ערן שהצליח לפתור אותה חלקית, השנה כרגע אין לנו פתרון.
נוסא לא שחקן אמצע. הוא שחקן מתחת לחלוץ או באגף ימין. בקשטניזם הוא צריך לשחק רק באגף.
אבוטבול פשוט לא מספיק טוב. כמה אפשר לצעוק את זה. גורדנה שחקן נחמד, אבל לא כשחקן שיוביל את האמצע. ידין, אם יחזור לכושר, הוא היחיד שאפשר לבנות עליו בקישור האחורי.
באגפים יש ברדק. כל משחק מחליפים צד ההוא משחק שם וזה שם. אי אפשר לבנות ככה קבוצה.

ובקטנה- חצי ראשון שלנו היה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 07:36 
העצוב הוא שהצלחנו להפסיד לקבוצה שלא באה בכלל לנצח,האמת שהיא אפילו לא ניסתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 07:44 
בוז כתב:

שטויות במיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 08:38 
redrony כתב:
המשחק היום היה פשוט תצוגת תכלית של קשטן. 90 דקות שמסכמות אותו בתור מאמן. פחדן, פאסיבי, חי בכדורגל של שנות ה-70.
ורק דבר אחד מדאיג אותי יותר מאיך שהפועל נראו היום ואלה הדברים שהוא אומר אחרי המשחק. הוא פשוט הזוי כמו מי שהביא אותו להפועל.
"הם לחצו אותנו". וואלה, לחצו אותך קשטן?
הפועל מדקה 3 מחכה להם 40 מטר מהשער, לא מנסים ללחוץ, מצלמים אותם מניעים כדור. לעשות כזה דבר נגד קבוצות כאלה זה כאילו לוותר על המשחק מראש.
ואחרי זה שאני קורא שהוא כותב ש"הוא יהיה מאוכזב אם לא נעלה", אני מבין שהוא בכלל ירד מהפסים. אז מילא ההרכב המוזר בלי קנדה וגורדנה. יכול להיות שגורדנה פצוע, יכול להיות שהוא נותן לקנדה לנוח. קלוש, אבל נותן לו להנות מהספק. איך אפשר לעשות משהו עם כדורגל כזה פאסיבי?
אני מעדיף קבוצה שתעלה למשחק כזה, תשחק את הכדורגל הכי טוב שהיא יכולה ותחטוף 4 חתיכות, מאשר תצוגת כודרגל כזו והפסד של 0:1. אני מעדיף את זה מסיבה פשוטה: באופציה הראשונה, אם לקבוצה יש פוטנציאל, אזז תמצה אותו מתישהו.
עם הכדוגל הזה של קשטן, רחוק לא נגיע. האחיזת עיניים של המקום הראשון לא תימשך הרבה זמן. מי שמדבר פה על חומר שחקנים מוזמן לראות את קלטת המשחק של קריית שמונה נגד מכבי. לא קבוצה עם חומר טוב יותר מאשר הפועל, תסכימו איתי, אבל משחקת כדורגל. בלי פחד. זה אנחנו ועם זה נצא למלחמה. נפסיד, אבל לפחות נדע שניסינו למצות את הפוטנציאל שלנו. קשטן היה מבסוט שלא ספג במחצית.

:ROSE:

מעבר לכך, זו פשוט הייתה תצוגה מביכה. שיחקנו בצורה מעוררת רחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
22.10.09 - הפועל משחקת בית מול ראפיד וינה

למי שלא זוכר - http://www.soccer360.co.uk/hapoel-tel-aviv-vs-rapid-vienna-football-live-streaming-match-highlights-and-goals-video-uefa-europa-league-group-c-22-10-09/

20.10.11 - הפועל משחקת בבית מול איינדהובן.

שמים וארץ, והכל מתחיל ונגמר בגישה של המאמן למשחק. אנחנו הפועל, בבית שלנו. למה בדיוק צריכים לשחק עם 3 שחקנים באמצע, אורמוש בתור שומר אישי, דמארי על קו שמאל, מגנים שלא עוברים את החצי, אבוטבול שכנראה קיבל הוראה לא לעבור את קו ה 40 מטר משער היריב. כל אלו בבירור הוראות של מאמן.
המקום הראשון בליגה זו חתיכת פיקציה. שיחקנו 8 משחקי ליגה, 6 מתוכם בבלומפילד. בפעם היחידה ששיחקנו בחוץ מול יריבה נורמאלית קיבלנו בראש. אולי כדאי לאפסן את הציפיות שלנו לכדורגל טוב לעונה הקרובה ולהסתפק בתוצאות שהלוואי ויגיעו. זו הפועל של היום, אין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 10:02 
בוז כתב:

מזכיר במשהו את המשחק של מנצ'סטר יונייטד נגד אוצלול. שם זה היה יותר בולט עד כדי מוגזם כשרק במחצית השנייה השחקנים הועילו להוריד את קורי השינה ועברו להילוך שני.

לפני המשחק אמרו באיינדהובן שמשחקים על תיקו או נצחון. נראה שמאוד בטוחים במקום הראשון בבית ומתרכזים (או, כמו היונייטד, מסוגלים להתרכז), בדברים חשובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 10:04 
מה שהכי מסמל את רוח התקופה ,בהנהגתו של קשטן ,זה החילופים , למה לעזאזל לא לעשות חילוף אחרי הפנדל ? דקה 70 ספגנו ,מה לא מנסים להשוות ?
למה לעשות חילוף בדקה ה83 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 14:10 
"הפועל של הדאבל" זו קבוצה שנגמרה באמצע העונה הקודמת, זה היסטוריה.
להפועל הנוכחית, זו ששיחקה אתמול, נגמר האויר כבר אחרי מחצית אחת, וגם במחצית הראשונה ראו איזה פערי כושר גופני יש בין השחקנים שלנו להולנדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

למי שלא זוכר - http://www.soccer360.co.uk/hapoel-tel-aviv-vs-rapid-vienna-football-live-streaming-match-highlights-and-goals-video-uefa-europa-league-group-c-22-10-09/

שמים וארץ, והכל מתחיל ונגמר בגישה של המאמן למשחק. אנחנו הפועל, בבית שלנו. למה בדיוק צריכים לשחק עם 3 שחקנים באמצע, אורמוש בתור שומר אישי, דמארי על קו שמאל, מגנים שלא עוברים את החצי, אבוטבול שכנראה קיבל הוראה לא לעבור את קו ה 40 מטר משער היריב. כל אלו בבירור הוראות של מאמן.
המקום הראשון בליגה זו חתיכת פיקציה. שיחקנו 8 משחקי ליגה, 6 מתוכם בבלומפילד. בפעם היחידה ששיחקנו בחוץ מול יריבה נורמאלית קיבלנו בראש. אולי כדאי לאפסן את הציפיות שלנו לכדורגל טוב לעונה הקרובה ולהסתפק בתוצאות שהלוואי ויגיעו. זו הפועל של היום, אין מה לעשות.

לא קראתי אחרי התאריכים - אבל למה אתה לא מדבר על משחק שהתרחש בדיוק שנה לפני המשחק אתמול ?
ב- 20.10.2010 התרפסנו בגלזנקירשן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו כבר לזיין את השכל על עידן גוטמן
זה לא גוטמן שעשה את הקסם

זה פאקינג זהבי,ורמוט,אניימה ושכטר
זה שחקנים פי 7 על מה שיש לנו היום בקבוצה
אתם יכולים להשוות את אדל לאניימה?
את זהבי לאיגיבור?
את ורמוט לאלרואי?
אפילו את דה סילבה לפרנסמן?

גוטמן מאמן אחלה ,אבל לא נוגע בקצות אצבעותיו של קשטן ,וגוטמן עזב ספינה טובעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:21 
RedAlert כתב:
זה לא גוטמן שעשה את הקסם

את זהבי לאיגיבור?
את ורמוט לאלרואי?

גוטמן פוטר ולא עזב.
על השחקנים יש 2 אחראים:
גוטמן שבחר ובעיקר השביח שחקנים. למעשה כמעט שחקן, שחקן קבוצה שלמה. זוכרים את טוטו שמן ובנוער ? זוכרים את מתיאוס מבשר לשכטר שיגיע לאירופה כ...תייר.
חוץ מזה חלק מהשחקנים של הסגל הנוכחי אינם חומר גלם להשבחה ועל זה אחראי טביב.

בכלל, לא הבנתי איך שוב שורבב גוטמן. אבל, אם כבר הסדר הוא גוטמן בראש, קשטן במקום סביר וטביב בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
כתור התחלה אני ממש לא מסכים שאין לנו מה לחפש, השאלה היא מה מחפשים ואיך רוצים למצוא אותו.

זה מאוד נחמד שקשטן לא חורג מהשיטה שלו ולא "מתרפס" בפני היריבות אבל אם קבוע בתחילת החצי השני
אנחנו מאבדים את השליטה בכדו לחלוטין (גם אתמול וגם נגד ורשה) רצוי לשנות מערך, לשנות שחקנים...
הפציעה של אגיבור הצילה אותנו מספיגה מוקדמת כי גורדנה נכנס והוסיף "דם חדש" למרכז המגרש, אבל במקום
לעבות אותו להחזיר את הכדור להפועל קשטן פשוט המשיך ב"רדיפה" אחרי ההולנדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:42 
רועי כתב:
kobster כתב:

לא קראתי אחרי התאריכים - אבל למה אתה לא מדבר על משחק שהתרחש בדיוק שנה לפני המשחק אתמול ?

למה להשוות משחק בית למשחק חוץ? תשווה משחק בית לפני שנה למשחק של אתמול, אם כבר עושים השוואות.
אה, פירקנו את בנפיקה ושאלקה סחטה כאן תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:52 
להגיד "פיקרנו את בנפיקה" מתוך ניסיון להראות שהיינו קבוצה טובה יותר מהיום זו גניבת דעת מטורפת.

אחד המשחקים ההזויים שראיתי מבחינת הקשר שבין היכולת לבין התוצאה. אם נלך על פי החוקיות אל אותו משחק, היינו צריכים לנצח אתמול 7:0 לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:53 
לגבי בנפיקה פה, התוצאה גרמה לאנשים לשכוח שלפי ההתפתחויות במגרש המשחק הזה היה צריך להסתיים 8:3 לבנפיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:56 
מסכים שזו גניבת דעת, אבל מסתכלים תמיד על שורה תחתונה. אם 3-0 זה לא לפרק, אני לא יודע מה כן.
גם אתמול היינו שווים שער לפי כמה דעות של אנשים (לא שלי), אבל הפסדנו. זה אומר שתיקו לא היה משקף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 17:03 
הפועל של עונה קודמת עם זהבי ורמוט שכטר דה סילבה ואניימה נותנת להם 3 בראש.

אבל זה תקופה אחרת,תבינו.

ועם הקבוצה הזאת נלחם ועם הקבוצה הזאת נשמח ועם הקבוצה הזאת נעודד ועם הקבוצה הזאת נהיה עצובים.

אי אפשר בכל שנה להצליח באירופה.

ולדעתי היה לנו מה למכור נגדם,במחצית הראשונה היינו שווים לדעתי גול.

השחקנים לא רגילים לשחק בקצב אירופאי ובצדק,כי אין להם הכנה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 17:08 
קשטן כבר הוכיח בעבר הלא רחוק שהוא מסוגל לתת פייט באירופה כשיש לו סגל ראוי.
השנה, הסגל לא ראוי. לא לליגה ובטח שלא לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
RedAlert כתב:
זה לא גוטמן שעשה את הקסם

את זהבי לאיגיבור?
את ורמוט לאלרואי?

גוטמן פוטר ולא עזב.
על השחקנים יש 2 אחראים:
גוטמן שבחר ובעיקר השביח שחקנים. למעשה כמעט שחקן, שחקן קבוצה שלמה. זוכרים את טוטו שמן ובנוער ? זוכרים את מתיאוס מבשר לשכטר שיגיע לאירופה כ...תייר.

בכלל, לא הבנתי איך שוב שורבב גוטמן. אבל, אם כבר הסדר הוא גוטמן בראש, קשטן במקום סביר וטביב בסוף.

מה פתאום
גוטמן עזב את הקבוצה,לדעתי נגמר לו החוזה והוא לא חידש
הוא ממש אבל ממש לא פוטר
הוא עזב ספינה שוקעת בתקווה ללכת לנבחרת או לעבור לאירופה אל תזבל תשכל

אחינו קשטן מאמן ע-נ-ק,וגם אם לא יילך לו השנה הוא הרבה יותר גדול מגוטמן
אין מישהו אחר שמתאים להפועל כרגע
אחרי גוטמן זה הבחירה הטבעית שהייתה לפי דעתי

בקלות שחכת לגוטמן טעויות
הוא זה שהביא את פרנסמן שאתם כול כך כועסים עליו,הוא זה שלא נתן הזדמניות לשיש אחרי שלכולם כבר נשבר מדדי
הוא גם זה שנכשל עם לא מעט זרים,בדוגמת ורוצ'ינה ומנטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
RedAlert כתב:
זה לא גוטמן שעשה את הקסם

את זהבי לאיגיבור?
את ורמוט לאלרואי?

גוטמן פוטר ולא עזב.
על השחקנים יש 2 אחראים:

למיטב ידיעתי גוטמן היה צריך להחזיק חוזה ביד כדי שיוכלו לפטר אותו. אני שופט אותך לכף זכות ומניח שאתה יודע ממקור ראשון שגוטמן רצה להמשיך עוד שנים רבות בהפועל וטביב סירב בתוקף בטענה שאבוקסיס מאמן טוב יותר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני מאוהב בכדורגל של קשטן, אבל בחיאת תנוחו קצת.
פ.ס.ו קבוצה הרבה יותר טובה, בכל פרמטר שתרצו לבחור.
גם שהם שיחקו בהליכה הם הצליחו לגרום להפועל לא לעבור את החצי במשך מחצית שלמה בערך.

הפועל איבדה את כל יכולת ההפתעה שלה ברגע שדאמרי ואייגבור יצאו החוצה.

גם בשנה שעברה, בניצחון מול בנפיקה ובשאר המשחקים, הפועל יותר גנבה משיחקה כדורגל.
בכל משחק בית שאני ראיתי לפחות, הפועל הייתה צריכה להפסיד.
ליון ריחמה(וסיימה את זה רק ב3), שאלקה היססה ובנפיקה החמיצה בלי סוף.

לגבי שנה קודם?
המבורג היה משחק ללא משמעות, וינה קבוצה מאוד חלשה, וסלטיק? באמת הופתעתי ממה שקרה שם, אולי כי הסקוטים באו מאוד שחצנים, או שאולי פשוט ראינו את עוד אחד מרגעי הקסם שגילי התחיל לספק באותה עונה.

נערך לאחרונה על ידי האדס בתאריך 21 אוקטובר 2011, 22:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הגענו לאשכול השבועי עם המציצה הרגילה לגוטמן שבו ידיו הצליח להפסיד את האליפות שנה שעברה.
מציצה נעימה לכולם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:45 
פאביו כתב:
לדעתי הגענו לאשכול השבועי עם המציצה הרגילה לגוטמן שבו ידיו הצליח להפסיד את האליפות שנה שעברה.
מציצה נעימה לכולם.

זה מה שחבל, שחוסר התיפקוד של קשטן מתקשר ישר לאלי גוטמן. גוטמן לא רלוונטי עכשיו. הוא לא מאמן את הפועל.
יש כרגע מאמן והוא, כמו שאנחנו יודעים מצויין מ-10 שנות האימון האחרונות שלו פחות או יותר, מאמן פאסיבי, פחדן, שמתבטל בפני כל מה שקצת מאיים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:
מציצה נעימה לכולם.

זה מה שחבל, שחוסר התיפקוד של קשטן מתקשר ישר לאלי גוטמן. גוטמן לא רלוונטי עכשיו. הוא לא מאמן את הפועל.
יש כרגע מאמן והוא, כמו שאנחנו יודעים מצויין מ-10 שנות האימון האחרונות שלו פחות או יותר, מאמן פאסיבי, פחדן, שמתבטל בפני כל מה שקצת מאיים עליו.

לדעתי דרור לא מאמן פאסיבי ופחדן
הוא מאמן פשוט לא התקפי כמו גוטמן ואתה לא תראה את החמישיות שכול כך אהבת
אישית,לי חשוב עיקר הניצחון

הדרך מעניינת לי את הביצה כול עוד יש תוצאות טובות וסליחה על השפה (-:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וכולם יפסיקו לדבר על גוטמן , מתנגדי ותומכי קשטן כאחד. לא מדובר פה על הפרסונה אלא איך אנחנו, כמועדון שכבר עשה דבר או שניים באירופה, מגיעים בגישה הנכונה למשחק.
תסלח לי רועי אם לא הבהרתי את עצמי, אבל לכל משחק בית באירופה ובליגה כאחד, אנחנו צריכים לעלות כבעלי הבית ולא לתת לאף אחד להכתיב לנו את הקצב. לא יכול להיות שמגיעה קבוצה, שעם כל הכבוד היא לא ברמה של ברצלונה וריאל מדריד, ואנחנו מחכים להם על קו הארבעים שלנו עם 3 שחקנים באמצע, אחד מהם בכלל שומר אישית שלא מעורב במשחק (אורמוש) ומעיפים את הכדור קדימה לטוטו בתקווה שיצא מזה משהו.
הנצחון על בנפיקה היה וואחד גניבה אבל שמנו 3 גולים כי תקפנו גם כשתקפו אותנו והתסכלנו לקבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו בעיניים בלי להתגונן ובלי להתבנקר. איימאר נתן פה את אחד המשחקים הגדולים שאני זוכר משחקן כלשהו בבלומפילד, עדיין בכל פעם שהוא עשה את מה שעשה באמצע הוא קיבל קטנה מאחורה משי/ידין, דה סילבה יצא אליו בלי לראות בעיניים ובסופו של דבר הצלחנו לא רק שלא לספוג אלא להבקיע להם 3.
השורה התחתונה של נצחון כזה, כמו גם הנצחונות על סלטיק,ראפיד והמבורג, צריכים ליצור אפקט הרתעה שקבוצות יבואו אלינו ויקוו לצאת עם משהו ביד. משחקים כמו אתמול נותנים לגיטמיציה ללגיה ורשה לבוא לפה ב 15/12 ולחשוב שהם יכולים לנצח כי אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.
וכל זה מאמן, עזבו אותכם פס כזה או אחר של נוסא או עוד השתהות של שי או עוד הרמה לא מוצלחת של שיש. המערך והסגנון שאנחנו משחקים גורם לכל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
רועי כתב:
kobster כתב:

למה להשוות משחק בית למשחק חוץ? תשווה משחק בית לפני שנה למשחק של אתמול, אם כבר עושים השוואות.
אה, פירקנו את בנפיקה ושאלקה סחטה כאן תיקו.

פירקנו ?? מה ?
אחד משלושת המשחקים החלשים שהיו בשנה שעברה
ההפסד לאשדוד ארבעה ימים אח"כ היה ברצלונה לעומת ה- 3:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
המשחק נגד בנפיקה הפך למיתוס מופרך די מהר אני רואה. כן, רוב הזמן לא עברנו את החצי, הם שלטו לגמרי במשחק והיו להם 25 קרנות, אבל זה לא שהיו להם יותר מדי החמצות מטורפות. ויני אפילו לא היה צריך לתת את אחד המופעים שלו, כמו שהוא נתן בליון או נתן כל פעם בקריית אליעזר. מה לעשות שערן זהבי הוא אל והוא שווה יותר מכל בנפיקה ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 04:28 
RedAlert כתב:
זה לא גוטמן שעשה את הקסם

את זהבי לאיגיבור?
את ורמוט לאלרואי?

רק שהשחקנים האלו אצל קשטן היו נראים בדיוק כמו היום: אניימה היה בועט לשמיים כל כדור שמגיע אליו ולא מוסר לבלם כדי שיתחיל התקפה,זהבי היה רק מניע את הכדור ושייזהר לנסות לפרוץ או להעז כי אז הוא יפקיר את העמדה שלו,ורמוט נעלם בכל מצב אז נעזוב את הדוגמא ודה סילבה היה בועט למעלה,כי בלמים צריכים להגן על השער שלהם ולא קשורים להנעת כדור.
אבל העיקר שגוטמן לא נוגע בקצות אצבעותיו של קשטן,אין ספק שגם שיטת המשחק,הדרך,ובעיקר התנועה וההבנה בין שחקני הקבוצה לא נוגעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
RedAlert כתב:
זה לא גוטמן שעשה את הקסם

את זהבי לאיגיבור?
את ורמוט לאלרואי?

רק שהשחקנים האלו אצל קשטן היו נראים בדיוק כמו היום: אניימה היה בועט לשמיים כל כדור שמגיע אליו ולא מוסר לבלם כדי שיתחיל התקפה,זהבי היה רק מניע את הכדור ושייזהר לנסות לפרוץ או להעז כי אז הוא יפקיר את העמדה שלו,ורמוט נעלם בכל מצב אז נעזוב את הדוגמא ודה סילבה היה בועט למעלה,כי בלמים צריכים להגן על השער שלהם ולא קשורים להנעת כדור.
אבל העיקר שגוטמן לא נוגע בקצות אצבעותיו של קשטן,אין ספק שגם שיטת המשחק,הדרך,ובעיקר התנועה וההבנה בין שחקני הקבוצה לא נוגעים.

בהנחה שאתה נביא, וסוג של גאון, לויכוח הזה אין טעם.

ובכל זאת, אניימה היה בועט עשרות כדורים במשחק רחוק רחוק לשכטר או טוטו. גורדנה מנסה לעשות בדיוק את מה שזהבי עשה, ופצ'אלקה מנסה להניע משחק לפעמים (רק תזכר כמה פעמים הוא מצא את עצמו עמוק בחצי היריב).
לא יודע מי יותר טוב. אני יודע שאנשים פה נפלו על הראש.
ויובל, המשחק עם בנפיקה היה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 10:45 
אם המשחק מול בנפיקה שבו ניצחנו 3:0 היה מביך, אז איך תגדיר את המשחק מול איינדהובן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: