דור שלישי לאדומים כתב:
אמיר ונונו כתב:
סימרוטיץ כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
hapoel15 כתב:
*אני יודע שיש אשכול, אבל רציתי שכולם יראו את זה לא יכול להיות שכששרים הנהלה זונה יש אנשים ששורקים בוז.
מה אתם פאקינג לא מבינים? ה-ו-ר-ס-י-ם לכם את הקבוצה יא טמבלים.
משתינים עליכם ואתם משכנעים את עצמכם שזה גשם.
הוא גונב, גוזר קופונים, והכי גרוע- יוצא נגד הקהל שלו.
הבן של זונה הזה הולך למלחמה נגד הקהל, ואף הצהיר את זה. ואל תגידו אני לא שר שואה אז אני לא חלק..
הקהל של הפועל זה קהל אחד= גוף אחד.
טביב יהרוס לנו את הנשמה יא מטומטמים!!! מה אתם מרשים לעצמכם לשרוק בוז?!!
אתם לא רואים מה קורה פה? על מי אתם מנסים להגן?!!
חאלס כבר.
יש לנו כוח אדיר ואתם מחלישים אותנו עם הסמרטוטויות הזאת. תפתחו את העיניים ותראו מה עושים לכם. זאת קבוצה שלנו, לא שלו.
ש-ל-נ-ו.
הוא כלום, הוא אפס ואנחנו נזיין לו את הצורה בסוף (לא בצורה אלימה כמובן).
כולנו ביחד, חבר'ה. כ-ו-ל-נ-ו.
עכשיו תסבירו לכל החברים שלכם מכל היציעים את המצב הזה, המצב בו אנחנו נגד הנוכל הזה. כולנו נגדו.
אנחנו ננצח

הודעה ברוח דומה לזו שלך נכתבה לפני מספר חודשים באתר האוהדים של הפועל פתח תקווה, וזה גם הייתה האווירה ביציעים, וראה, כיצד התחילה פתח תקווה את העונה. הבעלים סולקו ואף אחד אחר לא בא, והם במינוס.
בחייאת אנשים, תרגיעו כבר. מה לעשות, אין לנו שחקנים כאלה טובים השנה, ובכל זאת, אנחנו מחזיקים מעמד. חלאס עם ההיסטריה.
לא אין דברים כאלה , אתה מביא את פ"ת כראיה לבעלים ! נשבע לך שאחרי הודעה כזו אפילו הודעות על שאול יתקבלו אצלי בברכה .
דור שלישי, זה לא אתה שאמר שאי אפשר לקחת דוגמה מכפ"ס?
מה בדיוק ההבדל בין כפ"ס ופ"ת?
העניין פשוט מאוד_
אם טביבי ירצה, יקום בסוף השנה, ייקח את הכסף ויילך. ואז, מי יבוא? איפלו על בית"ר, שלה הרבה יותר אוהדים והיא פופלרית הרבה יותר, אין קופצים על המציאה ובעלים באופק, אז מה הרעיון שלכם?
ואגב שאלתך ונונו, איני מכיר אותך אישית, אך כמדומני אתה מציג עצמך כאיש חינוך. סלח לי על השאלה, אך כיצד זה מתיישב עם הצהרותיך ותמיכתך במאבקים כנגד ההנהלה, כל עוד הם מתנהלים בדרך של אלימות מילולית?
בהערכה רבה,
אני אכן איש חינוך.
אם תרצה לדעת כיצד אני נאבק מול ההנהלה, אתה מוזמן לאחת הפעיליויות, לראות במו עיניך איך אפשר לנהל מאבק בלי שמץ של אלימות.
אם הכוונה לשירת "הנהלה זונה", אני אכן מחנך, אבל לא טיפש.
במגרש, המקו היחיד בו אנו יכולים (כרגע) להפגין את דעתנו במלוא העוצמה של אלפי אוהדים, קשה לי לכחכח בגרוני ולקרוא מניפסט מן הכתב. זו הדרך בה מתירים לנו להביע דעה.
הייתי בסוכה, כשטביב יצא, עשיתי כמיטב יכולתי כדי שיקבל הזדמנות לדבר ולהקשיב.
הוא בחר לדבר ולא להקשיב, וכשדיבר, מה שהיה לו לומר זה לקרוא לנו אינטרסנטים ומוסתים, לדבר על קשטן, כאילו זה קשור במשהו, ואז לרוץ לדבר עם עמיקם ולספר לו שקרים. כל זה, מעט לפני שהופיעו "תלונות אנונימיות" שהביאו לפינוי הסוכה ע"י המשטרה.
כשלא מקשיבים לך, אתה צועק. לא כדי שבן שיחך יקשיב - הוא לא - אלא כדי שאחרים כמוך ישמעו ויבואו לעזרתך. זה מה שקורה במקדש.
אפשרות שלישית היא שאתה מנסה לקשר לכאן את נושא שירי השואה והציורים. לזה אענה בפשטות - אין קשר, לא היה ולא יהיה קשר.
בתודה רבה על הערכתך.