תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "אין לנו מה למכור נגד אנדיוהבן"
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:38 
יובל כתב:
גם אני שותף לתסכול ולבושה מהקמפיין עד עכשיו. אבל תזכרו שלפני עונה היינו בדיוק באותו מצב אחרי שלושה מחזורים, אמנם עם קבוצה הרבה יותר טובה אבל נגד שלוש מ-10 או 15 הקבוצות באירופה לאותה תקופה, ובסוף היינו רחוקים חמש דקות ואיבוד כדור מטופש מהישג היסטורי. נכון, הסיכויים לסיים את הקמפיין בצורה סבירה לא גבוהים (והסיכויים לעלות הם קלושים, וגם לא תלויים בנו), אבל לא צריך להספיד את עצמנו באמצע הדרך.

חמש דקות ממקום שלישי + נקודה משאלקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ציטוט:
, אמר בסיום דרור קשטן, "ברמה הזאת צריך לנצל את ההזדמנות. הם ניצלו את ההזדמנות היחידה שלהם וניצחו ".

:BOW: :BOW:

הוסיף ואמר שהוא יתאכזב אם לא נעלה שלב.
הבטטטטטטטטטט : אנחנו בדרך הבטוחה לכך

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יובל כתב:
גם אני שותף לתסכול ולבושה מהקמפיין עד עכשיו. אבל תזכרו שלפני עונה היינו בדיוק באותו מצב אחרי שלושה מחזורים, אמנם עם קבוצה הרבה יותר טובה אבל נגד שלוש מ-10 או 15 הקבוצות באירופה לאותה תקופה, ובסוף היינו רחוקים חמש דקות ואיבוד כדור מטופש מהישג היסטורי. נכון, הסיכויים לסיים את הקמפיין בצורה סבירה לא גבוהים (והסיכויים לעלות הם קלושים, וגם לא תלויים בנו), אבל לא צריך להספיד את עצמנו באמצע הדרך.

היה לך תיקו עם שאלקה

לא נכון. התיקו איתם היה בגומלין מולם (במחזור השלישי הפסדנו להם 3-1, ובמחזור הרביעי יצאנו איתם 0-0).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
לגוטמן היו שחקנים כמו דוגלס, שכטר, שהר, ביבראס, זהבי, גילי, ידין ואניימה. לקשטן לא. וזה לא מדובר כאן על תקציב אלא על מצאי שחקנים וצירוף מקרים. אין בכדורגל הישראלי כיום בארץ שחקנים שיכולים להיכנס לנעליים של אלה שעזבו וקשה מאד מאד להביא לישראל, גם במחיר גבוה, זרים ברמה של דוגלס או וינסנט.

מאכזב, אבל ידענו שזה יבוא מתישהו. צריך לקוות שנצליח עוד בעשור הנוכחי לבנות קבוצה שלפחות תזכיר את זו של השנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:43 
Charlie כתב:
לגוטמן היו שחקנים כמו דוגלס, שכטר, שהר, ביבראס, זהבי, גילי, ידין ואניימה. לקשטן לא. וזה לא מדובר כאן על תקציב אלא על מצאי שחקנים וצירוף מקרים. אין בכדורגל הישראלי כיום בארץ שחקנים שיכולים להיכנס לנעליים של אלה שעזבו וקשה מאד מאד להביא לישראל, גם במחיר גבוה, זרים ברמה של דוגלס או וינסנט.

מאכזב, אבל ידענו שזה יבוא מתישהו. צריך לקוות שנצליח עוד בעשור הנוכחי לבנות קבוצה שלפחות תזכיר את זו של השנתיים האחרונות.

להזכירך גוטמן בא לפה שהפועל הייתה מועמדת לירידה
ולא היה לה אף אחד מהשחקנים האלה ובנה את הכל מחדש
אם תקציב בהרבה יותר קטן משל קשטן

נערך לאחרונה על ידי ofir בתאריך 21 אוקטובר 2011, 00:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

זה חרטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:44 
שוהם יפת כתב:

שיהיה בריא קשטן,

שלא יהיה בריא. אני חוזר הביתה עצבני ובלי קול, וכל הסופש יהיה מעצבן ומחרפן. אם קשטן הגנב דעת השרלטן הזה יהיה חולה מאוד ולא יזכה להגיע לאשדוד, אני לפחות אשמח שיש קצת צדק בעולם.
עלק איינדהובן ניצלו הזדמנות אחת יא זקן שקרן ועיוור! השוער שלך הציל אותך מלספוג שלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:
שוהם יפת כתב:

שיהיה בריא קשטן,

שלא יהיה בריא. אני חוזר הביתה עצבני ובלי קול, וכל הסופש יהיה מעצבן ומחרפן. אם קשטן הגנב דעת השרלטן הזה יהיה חולה מאוד ולא יזכה להגיע לאשדוד, אני לפחות אשמח שיש קצת צדק בעולם.
עלק איינדהובן ניצלו הזדמנות אחת יא זקן שקרן ועיוור! השוער שלך הציל אותך מלספוג שלושה.

תגיד תודה, נוסף לכל מה שכתבת אני נאלץ להקשיב כל המשחק (כל משחק) לחבר שלך שמסביר לי שקשטן מאמן גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
לגוטמן היתה אינטליגנציה והוא גם טיפח את התבונה והיצירתיות של שחקניו. לכן, הפועל של לפני שנתיים היתה גירסה מקומית של ברסה, עם הצגות מדהימות.
הבעייה העיקרית של הקבוצה הנוכחית היא העדר מוחלט של אינטליגנציה, לא במגרש ולא בצידיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

לגוטמן לא היה את כל אלו
היה לו את וינסנט. דגלאס וידין היו שחקנים שקיבלנו בעסקה מפוקפקת מכפ"ס, האחד היה קשר אחורי שנחשב ל"בזבוז מקום של זר" והשני היה אמור להיות שחקן ספסל. שכטר היה שחקן עם פוטנציאל אבל עם אופי בעייתי מאוד. גילי היה שחקן ספסל בגנט. ביבראס היה שחקן עם פוטנציאל. זהבי היה שחקן שחזר מהשאלה בליגה השנייה ואמרו עליו שהוא אגואיסט.
הוא לקח את כל אלו ובנה מהם את הקבוצה הגדולה ביותר של הפועל בכל הזמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 01:01 
המשחק היום היה פשוט תצוגת תכלית של קשטן. 90 דקות שמסכמות אותו בתור מאמן. פחדן, פאסיבי, חי בכדורגל של שנות ה-70.
ורק דבר אחד מדאיג אותי יותר מאיך שהפועל נראו היום ואלה הדברים שהוא אומר אחרי המשחק. הוא פשוט הזוי כמו מי שהביא אותו להפועל.
"הם לחצו אותנו". וואלה, לחצו אותך קשטן?
הפועל מדקה 3 מחכה להם 40 מטר מהשער, לא מנסים ללחוץ, מצלמים אותם מניעים כדור. לעשות כזה דבר נגד קבוצות כאלה זה כאילו לוותר על המשחק מראש.
ואחרי זה שאני קורא שהוא כותב ש"הוא יהיה מאוכזב אם לא נעלה", אני מבין שהוא בכלל ירד מהפסים. אז מילא ההרכב המוזר בלי קנדה וגורדנה. יכול להיות שגורדנה פצוע, יכול להיות שהוא נותן לקנדה לנוח. קלוש, אבל נותן לו להנות מהספק. איך אפשר לעשות משהו עם כדורגל כזה פאסיבי?
אני מעדיף קבוצה שתעלה למשחק כזה, תשחק את הכדורגל הכי טוב שהיא יכולה ותחטוף 4 חתיכות, מאשר תצוגת כודרגל כזו והפסד של 0:1. אני מעדיף את זה מסיבה פשוטה: באופציה הראשונה, אם לקבוצה יש פוטנציאל, אזז תמצה אותו מתישהו.
עם הכדוגל הזה של קשטן, רחוק לא נגיע. האחיזת עיניים של המקום הראשון לא תימשך הרבה זמן. מי שמדבר פה על חומר שחקנים מוזמן לראות את קלטת המשחק של קריית שמונה נגד מכבי. לא קבוצה עם חומר טוב יותר מאשר הפועל, תסכימו איתי, אבל משחקת כדורגל. בלי פחד. זה אנחנו ועם זה נצא למלחמה. נפסיד, אבל לפחות נדע שניסינו למצות את הפוטנציאל שלנו. קשטן היה מבסוט שלא ספג במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:34 
זה נכון.
אין לנו מה למכור נגד קבוצות ברמה הזאת היום. גם לא ברמה יותר נמוכה כמו שראינו כבר השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:37 
ofiri5 כתב:
HEADSHOT כתב:
הקבוצה פשוט לא יודעת כדורגל,
זה מדהים.

*המאמן

כי חומר השחקנים הנוכחי שלנו זה ממש ריאל מדריד.
שחקנים כמו אלרואי כהן, גל שיש, פרנסמן, פצ'אלקה, אבוטבול, אורמוש, לאלה. לא בנויים לרמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל של הדאבל מנצחת את הקבוצה הבינונית מהולנד
הפועל של היום ניסתה, אבל פשוט לא מסוגלת
יש גם שנים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
ofiri5 כתב:
HEADSHOT כתב:
זה מדהים.

*המאמן

שחקנים כמו אלרואי כהן, גל שיש, פרנסמן, פצ'אלקה, אבוטבול, אורמוש, לאלה. לא בנויים לרמה הזאת.

באמת תעלומה איך עם קשטן והרשימה שהבאת אנחנו מקום ראשון (טוטו).... בכל מקרה, יש לי הרגשה
שעטר, רב"ש ואפילו אבוקסיס היו מוציאים יותר הסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:41 
YardenDe כתב:
אדום כתב:
ofiri5 כתב:
HEADSHOT כתב:
זה מדהים.

*המאמן

באמת תעלומה איך עם קשטן והרשימה שהבאת אנחנו מקום ראשון (טוטו).... בכל מקרה, יש לי הרגשה

כי הליגה שלנו מביכה ברמות ואנחנו בסה"כ במחזור ה-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
YardenDe כתב:
אדום כתב:
ofiri5 כתב:
HEADSHOT כתב:
זה מדהים.

*המאמן

כי הליגה שלנו מביכה ברמות ואנחנו בסה"כ במחזור ה-8.

בכל זאת בלי טוטו לא היינו עוברים את המקום השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:50 
סמל אישי של המשתמש
זה שילוב של שחקנים גרועים ברמות, ומאמן שלא יודע את המקצוע,
זה לא רק אחד מהם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
ofiri5 כתב:
HEADSHOT כתב:
זה מדהים.

*המאמן

גוטמן מסוגל להוציא מגל שיש, פצ'אלקה, אבוטבול, אורמוש ולאלא פי 5 ממה שהם עושים אצל קשטן. בערך המעלה הכי גדולה שלו. יש לנו את הסגל השני הכי טוב בליגה אחרי מכבי, ככה אנחנו גם צריכים להיראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה שאומרים קמפיין מביך, לצערי היום לא יצא לי לראות את המשחק אז לא יודע מה היה במשחק היום.
אבל בשני המשחקים האחרים, היינו יותר טובים מהיריבות שלנו, ורק בגלל חוסר מזל לא ניצחנו אותן, והן עדיין לא סנטה קולמה מי אנחנו בכלל שנדבר על הראפיד ולגיה ורשה, ובטח שבטח פ.ס.וו קבוצות לא פחות עם עבר עשיר באירופה, וברמה המקצועית לא נופלות מאיתנו, אם לא לדבר על עולות מאיתנו.
ובחינתי שנצא עם אפס נקודות מאירופה, כל עוד נמשיך לצבור נקודות בליגה, כי בסופו של דבר השחקנים יתחברו לשיטה של קשטן, ותהיה לנו קבוצה מצויינת כמו עם בני יהודה עונה שעברה, וכמו עם כל קבוצה של דרור קשטן לוקח להם קצת זמן להתחבר, אבל אז מאוד קשה לעצור אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:53 
HEADSHOT כתב:
זה לא רק אחד מהם..

בדיוק...

ושחם, לא ראיתי יכולת שונה מאבוטבול, שיש או לאלה כששיחקו אצל גוטמן, ככה שאני בספק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
HEADSHOT כתב:
זה לא רק אחד מהם..

בדיוק...

ושחם, לא ראיתי יכולת שונה מאבוטבול, שיש או לאלה כששיחקו אצל גוטמן, ככה שאני בספק...

אבוטבול, שיש ולאלה שיחקו ככה אצל גוטמן? איפה אתה חי?
אבוטבול יותר גרוע אפילו מהמאני טיים של הדאבל אחרי הפציעה שלו, לאלה אימפוטנט ושיש למל"מ(העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום כתב:
HEADSHOT כתב:
זה לא רק אחד מהם..

בדיוק...

אבוטבול יותר גרוע אפילו מהמאני טיים של הדאבל אחרי הפציעה שלו, לאלה אימפוטנט ושיש למל"מ(העונה).

שיש דווקא בסדר גמור. גם לאלה. שניהם לא מבריקים, ואני לא בטוח שהם מתאימים בסגל לאליפות, אבל הם יציבים ובסה"כ טובים.
במיוחד ביחס להרבה שחקנים אחרים אצלנו (פרנסמן,פאצ'לקה לפעמים,נוסא בכושר שהוא נמצא כרגע, כנ"ל שי..) , ולרוב הליגה המסריחה הזאת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
לא עברתי הודעה הודעה באשכול, אז תסלחו לי אם אני ממחזר, אבל-
אנחנו הורגלנו מהפועל (לאו דווקא של גוטמן), שהיא מוציאה מעצמה הרבה יותר ממה שהיא שווה. בעונות הרבה פחות טובות היו לנו תצוגות גדולות. גם עם לוזון וגם עם שום.
השנה, אנחנו מקבלים מהפועל פלוס מינוס מה שהיא שווה.
עם כל הכבוד להפועל (גם של גוטמן), איינדהובן קבוצה טובה יותר (ביום יחסית חלש).
עם גוטמן, היינו יכולים לנצח כי הפועל פשוט הביאה דברים שאין לה (ולכן לא לקחה אליפות).

אגב, מה שיש זה לאו דווקא רע. זה עדיין לא מספיק טוב, אבל זה גם לא רע. אז נתקדם לאט יותר ממה שציפינו, וזה אולי יעלה לנו בקמפיין גרוע באירופית (ואולי גולפיטק היחיד שזה מפריע לו יותר ממני), אבל בסוף נקבל קבוצה מאוזנת שמסוגלת לקחת אליפות.

אם חסר לי משהו בקבוצה הזו- זה בעיקר אמביציה. מחצית שניה היה נראה כאילו בא להם הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לא עברתי הודעה הודעה באשכול, אז תסלחו לי אם אני ממחזר, אבל-
אנחנו הורגלנו מהפועל (לאו דווקא של גוטמן), שהיא מוציאה מעצמה הרבה יותר ממה שהיא שווה. בעונות הרבה פחות טובות היו לנו תצוגות גדולות. גם עם לוזון וגם עם שום.
השנה, אנחנו מקבלים מהפועל פלוס מינוס מה שהיא שווה.
עם כל הכבוד להפועל (גם של גוטמן), איינדהובן קבוצה טובה יותר (ביום יחסית חלש).
עם גוטמן, היינו יכולים לנצח כי הפועל פשוט הביאה דברים שאין לה (ולכן לא לקחה אליפות).

אגב, מה שיש זה לאו דווקא רע. זה עדיין לא מספיק טוב, אבל זה גם לא רע. אז נתקדם לאט יותר ממה שציפינו, וזה אולי יעלה לנו בקמפיין גרוע באירופית (ואולי גולפיטק היחיד שזה מפריע לו יותר ממני), אבל בסוף נקבל קבוצה מאוזנת שמסוגלת לקחת אליפות.

אם חסר לי משהו בקבוצה הזו- זה בעיקר אמביציה. מחצית שניה היה נראה כאילו בא להם הביתה.

בגלל זה המצב כל כך מעצבן. אם יחד עם האין-שיטה של קשטן אנחנו מצליחים להיות מקום ראשון, וכמעט להוציא תיקו מאיינדהובן( עזוב שהיה לה יום חלש),
תאר לעצמך אם היה לנו מאמן נורמאלי עם שיטה ודרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:10 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
בגלל זה המצב כל כך מעצבן. אם יחד עם האין-שיטה של קשטן אנחנו מצליחים להיות מקום ראשון, וכמעט להוציא תיקו מאיינדהובן( עזוב שהיה לה יום חלש),
תאר לעצמך אם היה לנו מאמן נורמאלי עם שיטה ודרך.

לא בטוח שקשטן הוא הבעיה.
דווקא במחצית הראשונה ראיתי קבוצה שמניעה כדור יפה ומביאה את עצמה למצבים (חלקם טובים יותר וחלקם פחות-אבל כולם מחוץ למסגרות, דבר שחובה לעבוד עליו).
מחצית שניה כבר לא היה להם כח לעשות לחץ על שחקני האמצע של פסוו וככה זה גם נראה. הגול היה באויר.
לא יודע מה הופך את הקבוצה הזו לאפרוריות הזו שהיא, אבל קשטן מקבל המון כסף בשביל לגלות את זה, ולא לשקר בראיון ולומר שהם הגיעו למצב אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:12 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן מת! אין גוטמן!
די כבר אכלתם תראש איתו! (אחד שלא מחבב בכלל בכלל את קשטן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:21 
סמל אישי של המשתמש
אתם חיים בסרט שזה או גוטמן או קשטן,
או עונת דאבל 2010 או הקבוצה של עכשיו,
יש אשמים ברורים מאוד למצב הזה ותאמינו לי שראיתי מספיק קבוצות של הפועל שהיו בתחתית או במרכז טבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:40 
Shacham כתב:
אדום כתב:
HEADSHOT כתב:
זה לא רק אחד מהם..

בדיוק...

לאבוטבול גם בעונה הקודמת היו תקופות. פעם הוא טוב ופעם פחות טוב.
לאלה לא השתנה בכלום יחסית לעונה הקודמת. למזלנו היו לנו 3 חלוצים טובים יותר בסגל. וגם בעונת הדאבל, מבלי לגרוע ממנו (ומהשער החשוב בקללה) הוא כבש בסה"כ 5 שערי ליגה בקבוצה עם יחס שערים מטורף.
שיש למל"מ? ובעונה שעברה הוא היה רוברטו קרלוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 03:56 
מאמן הפועל תל אביב דרור קשטן אמר בסיום: "אני חושב שהפסדנו במשחק בגלל שגיאה אחת. נכון שפ.ס.וו שלטה במשחק, היא קבוצה פיזית, טכנית וממושמעת. עד לבעיטת הפנדל הם לא הגיעו לסיכון ממשי אחד. נכון שאנחנו יותר הסתגרנו, אבל באירופה כשאתה מגיע לשני מצבים יוצאים מן הכלל אתה חייב לנצל אותם. פ.ס.וו ניצלה את ההזדמנות שלה ולקחה את שלוש הנקודות".

זה מדהים. באמת.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: