תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האויל,הרע והמכוער/אורניום
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
טור מדהים של "אורניום" מהאתר "אדום עולה" שמתאר את כל מה שאני באופן אישי וללא כל צל של ספק גם רבים מכם.

קישור לטור:
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3104

הטור עצמו:
מערכה ראשונה: כמו ב"תעלת בלאומילך", הכל מתחיל באיזה מוגבל, שבפרצוף של מפגר וריר ניגר מפיו, מחליט לגוון את הרפרטואר הרגיל שלו על מוני פנאן, אובארוב, והשואה, בכתובת: "אבי כהן נאצי". הוא לא באמת יודע מה זה נאצי, מה המשמעות של זה לנו היהודים, מה זה שואה, ומה זה טרבלינקה. הוא הרי דביל מוצהר, עם תעודות רשמיות ומדבקה צהובה כזאת שמאפשרת לו חניה חינם ליד כל בית חולים פסיכיאטרי. הוא אוהד הפועל תל-אביב, השד יודע למה, אולי בגלל שהיה נוהג לחטוף כאפות מאיזה שני ילדים מהשכונה שהיו אוהדי מכבי. עכשיו הוא מחפש להשאיר את טביעות אצבעותיו על קירו של עולם, למעשה קירו של בלומפילד. זה לא שהוא מומחה לשואה ויחסים בינלאומיים, הוא בקושי קורא וכותב, אבל דבר אחד מוחו המנוון כבר הבין: המילה "שואה" גורמת לעולם שסביבו לבעור. וזה כל מה שהוא צריך לדעת. אם הוא יכול בעזרת מילה להצית את עולם הספורט בישראל, הרי שנמצאה דרכו אל תהילת עולם. עכשיו כל מה שצריך זה להניף את היד עם שרביט המנצחים, וכמו זובין מהטה מול הפילהרמונית - לתת את האות לתזמורת להתחיל לנגן.

@

מערכה שניה: מישהו רואה את הכתובות. וואו! הוא "מזדעזע". ה"אוהדים של הפועל" כתבו על מכבי שהם נאצים! וואו! תחילתה של מלחמת עולם בין בני האור לבני החושך. אז מה יעשה אותו אחד שראה ראשון את הכתובות? ינגב אותן? לא. ימחוק? לא. ירסס עליהן כך שלא יראו מה כתוב? לא. הוא לא ייתן להזדמנות לחמוק. הוא מייד הולך ומקים קול צעקה בתקשורת. והתקשורת? היא מתה על דברים כאלה! רק תנו להם איזו כתובת שכתב המפגר מהמערכה הראשונה - והם כבר ממלאים על זה תכניות שלמות. ופרימו והקוף כבר צורחים "כל הכדורגל זה פרטיה!", והקוסם מטיף מוסר כמו בוגר הפקולטה להתנהגות הולמת, ואופירע כבר לוקחת תגובות מכל מי שרוצה להשמיץ את הקהל של הפועל, כאילו שהיא יותר טובה מאחרון הערסים ביציע, וכל מי שרואה את עצמו חלק מהספורט הישראלי מצטרף לחגיגת הגינוי כנגד "הקהל של הפועל", כאילו שאריק איינשטיין ויוני רכטר כתבו את הכתובות במו ידיהם.

@

מערכה שלישית: אוי, הגענו לגועל האמיתי. אשתו של אבי כהן: "בכיתי כל היום", גם הבן תמיר מוצא לנכון להטיף מוסר. אוי, שני מגעילים שכמותכם! על מה בכית, גברת כהן? גילית פתאום שבעלך חי חיים כפולים ובחלק מהזמן היה נאצי? באיזו רמה נמוכה את צריכה להיות כדי "לבכות כל היום" בגין איזה קישקוש אינפנטילי שאין לו שום משמעות? זה מזכיר איזו נפילה גרנדיוזית של יואב זיו כשמישהו נוגע בו ללא כדור, בנסיון ליצור רושם כאילו הוא חטף מהלומה שזרקה אותו לקרשים. ככה זה נראה!

עם בעלה המנוח יצא לי פעם לשוחח. למעשה לא בדיוק לשוחח. לאבי כהן יש דירה שרכש בת"א, אך כהן סירב לשלם דמי ועד בית בטענה ששאר השכנים מנסים לדפוק אותו, כשקבעו שהתשלום יהיה לפי מ"ר ולא לפי יחידת דיור. כשהתקשרתי אליו לבדוק אם אפשר להגיע לסיכום או שיש צורך בהליכים משפטיים, הספקתי רק להציג את עצמי, ואז שמעתי עשר דקות של אדם משתולל ויוצא מדעתו בלי שליטה. קפטן? אולי מטורף שברח מבית משוגעים!

ועכשיו אשתו גם היא ממשיכה במסורת, ומגלה קיצוניות מטורפת חסר פרופורציות, נטיות היעלבות מנותקות מהמציאות, פאניקה בלי כל קשר להגיון. האם היא "בכתה כל היום" בגלל שאיזה אחד ששייך ללא ספק לטמבליון העליון, כתב "נאצי" על בעלה? אוף, ההתחסדות, ההתחסדות, לפעמים יותר גרועה מטיפשות.

@

מערכה רביעית: בית הדין. איך מענישים קבוצה, כשברור לכל שהיא אינה יכולה לשמור על עשרת אלפים פיות, ועל עשרים אלף זרועות? כיצד מענישים קבוצה, אך מבלי להעניש עשרות אלפים חפים מפשע בשל פרי באוש אחד? איך מענישים קבוצה אבל מבלי לפגוע בספורטיביות ובענף כולו?

יש כל מיני עונשים אפשריים. למשל: לאסור להיכנס לשער חמש עם חולצה אדומה. לאסור למכור כרטיסים לילדים ונשים ולאפשר להם כניסה חינם. לחייב את הקבוצה להופיע בבגדים צהובים במשחק הבא. כל מיני שיטות.

אבל בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בחרו בדרך הקלה והלא נכונה: א. קנס כספי שלא הולך לתרומה למטרה חברתית, אלא לקופת ההתאחדות. למה לא להשקיע את הכסף במשהו חינוכי? הרי העונש של הקבוצה לא צריך להיות הפרס לגוף המעניש! ב. הורדת נקודות על תנאי: מה הקשר? תוצאות צריכות להיקבע על המגרש ולא בשירותים של היציע! השתגעתם? אליפויות יוכרעו בבית הדין בהתאם לפרשנות הניתנת למעשיו של איזה דביל אנונימי? ג. הרחקה על תנאי, שממנה הקבוצה תוכל לחמוק רק אם תהפוך פתאום למשטרה ותתפוס את הפושעים. אולי מהיום כל קבוצת כדורגל צריכה להעסיק משטרה פרטית משלה? ד. סגירת שערים 4-5 ופגיעה באנשים שרכשו את הזכות לראות משחק כדורגל, ואילוצם לשלם פעמיים כדי לראות משחק. ארבעה עונשים חסרי הגיון!

@

מגיבור המערכה הראשונה אין לי ציפיות. מדובר באדם שבילדותו לא חיבקו אותו מספיק, וכיום זקוק לעזרה ולרחמים. בשלב מסויים הוא בוודאי יידקר במועדון, יסתבך עם השוק האפור, יתמכר לסמים, או ייהרג בתאונת דרכים, זכר "צדיק" לברכה.

טענותיי הן לתזמורת שפוצחת בנגינתה לפי הסימן שעלוב נפש זה נותן לה. לזה שבמקום למחוק את הכתובות רץ לפרסם את הדבר בתקשורת, לעיתונאים שהופכים את זה לכותרות ראשיות שליליות על קהל מצויין כשלנו, לאלה ש"צוללים ברחבה" כמו בני משפחת כהן המהוללים, הממהרים להעצים את הארוע ולהעמיד פני נפגעים - ובכך הופכים ללא פחות גרועים מהפרובוקטור עצמו. ויותר מהכל אני כועס על אנשי בית הדין של ההתאחדות, שלא מבחינים בין עיקר לטפל, בין רוב למיעוט, בין קהל שלם לעבריין בודד, בין אחריות של קבוצה לאחריות של משטרה, בין אמצעי לחימה שהורגים ופוצעים - לבין כתיבת מלל חסר משמעות, בין צעד שיש מאחוריו כוונה - לבין מעשה פרובוקציה הנובע ממצוקה אישית ומקריאה לתשומת לב.

אלה גיבורי המחזה בין ארבע המערכות, מחזה שנחתם בשירנו המפורסם: "ואיזה מסכנים האוהדים".

פעמים רבות אמרתי דברים בגנותו של אתר "אדום עולה",טענתי שהם מתנהגים כמו אותם אתרי ספורט רדודים וצבועים שכולנו מכירים.
בימים האחרונים הם מציגים באופן ברור את חוסר הצדק שנעשה לנו כקהל.
אני באמת רוצה להתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האויל,הרע והמכוער/אורניום
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 11:17 
היתרון הבולט של התור שצורף : הוא מאד שימושי ואיננו מוגבל לאוהדי הפועל ת"א. מעכשיו בבון של ביתר, קוף של חיפה, זונה של המחלה וחוליגן של הפועל ת"א יכול לקחת את המלל ולבצע כמה שינויים כדי להתאימו למציאות של קבוצתו.
הבבונים של ביתר כבר לא צריכים את סלים טועמה כדי להחלץ מתביעה בגין שירים גזענים. מעכשיו במקום הפועל ת"א יכתבו "ביתר" ובמקום מילת "שואה", יכתבו "ערבים מסריחים" וסבבה. כנ"ל שאר "הדבילים התמימים" מקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 11:32 
הפסקתי לקרוא בפסקה הראשונה.
רציתי להקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:20 
moshiko כתב:
היתרון הבולט של התור שצורף : הוא מאד שימושי ואיננו מוגבל לאוהדי הפועל ת"א. מעכשיו בבון של ביתר, קוף של חיפה, זונה של המחלה וחוליגן של הפועל ת"א יכול לקחת את המלל ולבצע כמה שינויים כדי להתאימו למציאות של קבוצתו.
הבבונים של ביתר כבר לא צריכים את סלים טועמה כדי להחלץ מתביעה בגין שירים גזענים. מעכשיו במקום הפועל ת"א יכתבו "ביתר" ובמקום מילת "שואה", יכתבו "ערבים מסריחים" וסבבה. כנ"ל שאר "הדבילים התמימים" מקבוצות אחרות.

עצם זה שאתה רושם בבון של ביתר זה אומר עליך שאתה בעצמך גזען ואתה עוד בא להטיף מוסר חחחחחח יצא המרצע מהשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 18:09 
איזה הבדל יש בין כתב וואן/ספורט5/אוהד מכבי לבין כותב הטור במערכה הראשונה?
מגוחך.
ברור שגם אני לא אוהב את הכתובות אבל אוהד הפועל שמצטרף לעליהום הוא לא פחות גרוע מאחרים שעושים את זה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 18:16 
Perlov כתב:
רציתי להקיא

כמו תמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 18:17 
המערכה השלישית הכי גרמה לי לרצות להקיא.
כותב אידיוט ואטום. לא מאחל לכותב הטור הזה לאבד אבא/בנזוג אהוב פתאום באמצע החיים בנסיבות כ"כ טרגיות, ואז לנסות להתמודד עם זה ועם ההשלכות הטראומטיות של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 18:25 
Perlov כתב:
רציתי להקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 19:29 
Red or Dead כתב:
מגוחך.
ברור שגם אני לא אוהב את הכתובות אבל אוהד הפועל שמצטרף לעליהום הוא לא פחות גרוע מאחרים שעושים את זה.

אז אם מישהו פה היה קורא מעבר לפסקה הראשונה הוא היה רואה שהטור הזה הוא נגד ההתאחדות נגד התקשורת ונגד חוליגן אחד שריסס צלבי קרס.
תודה עומרי קנדה על דוגמא נפלאה לאיך חלק מכותבי הפורום הזה בוחרים להגיב בלי לקרוא את מה שכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
תתעלמו לרגע מהתיאורים בחלק הראשון,גם לי הם לא באו טוב בעין.
תתעסקו בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האויל,הרע והמכוער/אורניום
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
הקאתי קצת בפה

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=32.017783,34.745470

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 23:36 
GATE7 כתב:
Red or Dead כתב:
מגוחך.

אז אם מישהו פה היה קורא מעבר לפסקה הראשונה הוא היה רואה שהטור הזה הוא נגד ההתאחדות נגד התקשורת ונגד חוליגן אחד שריסס צלבי קרס.
תודה עומרי קנדה על דוגמא נפלאה לאיך חלק מכותבי הפורום הזה בוחרים להגיב בלי לקרוא את מה שכתוב.

אני קראתי את כל הטור לפני מה שכתבתי
יש לגנות ויש לצאת נגד בצורה שמתאימה לעיתונאים שמתסיסים נגד שער 5 או לאוהדי מכבי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: