תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תופעת משתמשים חדשים...(עריכה: מה יש לנו נגד טביב)
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:16 
אני מבקש לפתוח על זה אשכול כי פשוט בלתי אפשר לעלות טיעונים בגובה של עמוד שלם בכל עמוד. זה פשוט לא פייר.

ציטוט:
אני לא יכול לתאר במילים

כמה זה מרגיז זה שמגיעים לפה אוהדים, גם אם ותיקים, שבמהלך כל השנים האחרונות היו מנותקים תקשורתית, תיואורתית ומעשית מהדברים שקורים מאחורי הקלעים של המועדון הזה, לא מעורבים, לא יודעים בדיוק מה קורה אלא רק ניזונים מעיתון אחד שהם מנויים אליו בבוקר.

פתאום הם מצאו את הפורום, הם לא מבינים על מה המהומה נגד טביב, כי במעריב אף פעם לא באמת ביקרו את הבריחה שלו בינואר, את השקרים שלו לאוהדים בנושא בלומפילד/רמת גן, את דו"ח ההכנסות מול הוצאות, את האיומים על אוהדים, את סתימת הפיות, ואף פעם לא הראו קשר ישיר או שאלו שאלות לגיטימיות איך זה שההנהלה הזאת חייבת כספים לכל מי שמתערבב איתה, כולל אנשי מועדון שלה ולא רק מועדונים אחרים.
מבחינתם הביאו להם בקיץ את דמארי, איגיבור, חוטבא, את הקרואטי, וגם את מחמוד עבאס. אז הם בטוחים שדרור קשטן (שהמינוי שלו הוא ביזיון) קיבל את כל מה שהוא ביקש (והוא לא קיבל) וההנהלה השקיע אין סוף כספים. עכשיו לך תסביר להם את כל ההתרחשויות והחישובים הכלכליים מה3 שנים האחרונות, שלאחר המכירות של הכוכבים פלוס הכסף מליגת האלופות המועדון הזה ברווח של 50 מליון שקל, אבל הוציא על רכש 20 מליון, תוך תירוצים ומריחת זמן בכל חלון ההעברות. היחיד שבאמת הושקע בו היא עסקה סיבובית נוטפת ריח רע עם משפחת לוזון.)
מכרנו את שכטר, זהבי, גילי, דגלאס ואנתכו, ובמקום להשקיע כסף בשחקנים מרכזיים בקבוצתם כדי שיצעידו את הפועל קדימה, ההנהלה חיפשה שחקנים חופשיים/ מסוכסכים או בגיל 30 שאפשר להביא בזול. מה עשיתם עם העודף התקציבי? איפה הכסף?

האוהד הזה אף פעם לא נתקל בכתבת תחקיר מעמיקה איך מועדון אחד מסתכסך גם עם זהבי, עם בונדר, עם סלים, עם שי אבוטבול, עם שכטר ואפילו עם אניימה שזה הבן אדם הכי נחמד בעולם. הוא לא קרא שאת אבוטבול ייבשו 3 שעות מחוץ למשרדים, ביטלו איתו פגישות, ואז הכריחו אותו להתנצל.

הוא לא תהה איך המועדון מצליח להאשים את כל השחקנים האלה רק לא את עצמו.

עכשיו לך תתווכח עם בן אדם שקורא לפועלים באדום בושה, בלי שיש לו מושג בכלל מה הארגון המדהים הזה ומה פועלו.
אנחנו מקום ראשון, הוא פתח במחאה בדיוק באותו זמן, אז הוא בושה.
מה זה משנה מה קורה מאחורה ושאנחנו בדרך להתרסקות. היה כתוב להם כמה פעמים שההנהלה החליטה להשקיע בנוער. אז אלי טביב הוא אלוהים.

נמאס. באמת נמאס.

ומעל הכל- העיתוי השקוף לצאת נגד שער 5 בקיראות השואה- למרות שזה קיים כבר שנים, וגם אם זה מצריך טיפול וצריך להפסיק עם זה, התירוץ לפלג את הקהל הוא פשוט עלוב. אנשים בטוחים שאת העונש האחרון קיבלנו בגלל קריאות שואה למרות שזה קרה נטו בגלל 3 טיפשים שהחליטו להביא טוש לאצטדיון, כמו שעושים בכל מקום כל הזמן. מי שמדביק את שירי השואה לשער 5 הוא צבוע. זאת הייתה תופעה בכל האצטדיון שלפעמים שירה של 10 אלף הרעידה אותו. אז אולי רובנו החליטו להפסיק איתה, וגם אני, אבל הבעלים שלכם יוצא פה נגד שער שלהם שקנה מנוי והחליט שהוא לא יכול לראות עוד את דרך ההתנהלות במועדון הזה. היום זה אנחנו, מחר זה אתם. חזרנו לימי סיני העליזים.

בבקשה לנעוץ, ולאפשר למשתמשים להוסיף חומר. אי אפשר להשתלט על מה שהולך פה, ואנחנו במאבק קיומי.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 22 אוקטובר 2011, 22:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תופעת משתמשים חדשים נגד מחאה/תומכי טביב
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
מסכים איתך בכל מילה.

לא יכול להיות שבפורום אוהדי הפועל ת"א, שהמטרה שלו היא יצירת דיון בענייני המועדון ושאר ירקות, יגיעו אוהדי הפועל עם דעה אחרת משל חלק מהאנשים פה.
לא פייר זו הגדרה נהדרת למה שקורה פה.

אני בעד שההרשמה לפורום תהיה כתלות בסקר שיערוך אדמין, ככה הוא יוכל לסנן לנו דעות אחרות. ונוכל רק לאונן אחד על השני פה יום וליל.

חוץ מזה, הדרך הכי טובה לנצח את אלי טביב במאבק היא להשאיר את המאבק בידי 150 איש בלבד, ולא לפנות לכלל הקהל, אפילו שחלקו טועה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:35 
האדס כתב:
מסכים איתך בכל מילה.

לא יכול להיות שבפורום אוהדי הפועל ת"א, שהמטרה שלו היא יצירת דיון בענייני המועדון ושאר ירקות, יגיעו אוהדי הפועל עם דעה אחרת משל חלק מהאנשים פה.
לא פייר זו הגדרה נהדרת למה שקורה פה.

אני בעד שההרשמה לפורום תהיה כתלות בסקר שיערוך אדמין, ככה הוא יוכל לסנן לנו דעות אחרות. ונוכל רק לאונן אחד על השני פה יום וליל.

חוץ מזה, הדרך הכי טובה לנצח את אלי טביב במאבק היא להשאיר את המאבק בידי 150 איש בלבד, ולא לפנות לכלל הקהל, אפילו שחלקו טועה.

כן. בדיוק בגלל זה פתחתי אשכול והשקעתי מזמני, כדי שהמאבק יישאר בידי 150 אנשים בלבד.
בגלל זה כתבתי כאן את כל מה כתבתי.

אתה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבתופעת המשתמשים החדשים שתומכים בטביב בפורום מעוררת דאגה.
צריך לבצע וועדת חקירה מעמיקה כנגד הנהלת הפורום, האדמין והגונדר.
יש מצב שכל המשתמשים החדשים שהם מאשרים מקבלים המלצה מטביב או מאוסידון והאדמין לא מעז לאשר משתמש חדש לפני קבלת אישור זה.

יש אולי מצב שהם שטביב ממן את פעילות הפורום תמורת שיתוף פעולה מצידו של האדמין.
אם טביב יודע להכניס אנשים בשכר ליציע למה שלא יצליח לעשות זאת גם בפורום זה.

אולי כדאי לאסוף כסף למימון בדיקה במכונת אמת של הנהלת הפורום כדי לוודא באופן מוחלט כי לטביב אין השפעה על האדמין ושותפיו ?
ד"א אם צריך לצורך גם להטיס לארץ אנשים , זה לא צריך להוות בעיה , התמודדנו עם משימות קשות מאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:37 
האדס כתב:
מסכים איתך בכל מילה.

:

והצגתי כאן בדיוק את הבעיה לפרטים.
90 % מתומכי טביב אלו אנשים שלא מתעכנים על בסיס יומי ושלא מבינים בכלל על מה יש לנו למחות. אז נתתי פירוט על מה אנחנו מוחים.
אין לי בעיה לנהל קרב של טענות, אבל אי אפשר לקיים אחד כזה כשמול עומד אוהד "בור" שלא מכיר את הפרטים מהשנים האחורנות.
לך תתווכח עם אחד שאומר לך ש"אנחנו מקום ראשון ומה לעזאזאל אתם רוצים".
אתה יכול להמשיך לסובב את זה כאילו זה נגרר מהיחס שלנו, אבל זה כמו להתווכח עם ילד בכיתה א' על החומר בכיתה ו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:39 
גם אם אני מסכים עם כל מה שאתה רשמת, ואני לא, עדיין, גם אתה לא מצליח להעביר את המסר המחאתי.
כל מה שאפשר להבין מדברייך, שקיימת בעיה:
1. עם הבעלים
2. עם התנהלות המועדון
3. עם שירי האוהדים
4. בין חלק מהאוהדים להנהלה
5. בין חלקים בקהל
6. שלך עם אוהדים אחרים (רמז: לא כל מי שמגיב לך הוא מושתל או חדש באזור. יש גם המון וותיקים, שאוהדים את הפועל כמו כולם, רק חושבים אחרת ממך. חובת ההסבר היא עלייך. הם לא חייבים להיכנס לקרביים של האוהדים. הם מסתפקים בפחות)
ביום שתפתור את סעיף 5 נוכל לפתור את כל הבעיות האחרות.
גם אם לא תפתור את סעיף 5, עדיין תצטרך להתנסח ולתת הסברים מעמיקים יותר למחאה שבדרך.
עד היום לא קם אחד שהפיק דף אחד בו מפורטים מטרות המחאה.
עד היום לא קם אחד שהפיק דף אחד בו מפורטים דרכי המחאה.

תתחיל מהדבר הפשוט הזה, אותו תחלק בבלומפילד ותפיץ לכלי התקשורת.
ביום שזה ייתרחש, תחזור לפה ותגן על העקרונות של המחאה.

אני יכול להתלונן על האולטראס עד מחר, ויש לי הרבה מה לאמר להם, אבל הם לפחות נאמנים לעקרונות שלהם ( זה גם הגול העצמי שלהם היום. המחלקה המדינית שלהן בנסיגה).

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שאני אחכה עוד כמה דקות,
כי בקצב הזה אתה עוד תספק לי תגובה עניינית.

ובכל מקרה,
ההודעה שלך היא אחת המטופשות שקראתי מאז שאני בפורום הזה,
אין לפורום הזה זכות קיום ביום שהוא יתחיל לחסום אוהדים ע"פ הדעה שלהם.
הפורום הזה תמיד הצטייר כבמה לכולם, כולל כולם.
אני לא מבין ממה אתה מופתע שדווקא שיש סכסוך בתוך הקהל שלנו, מתחילים להגיע לפה אנשים חדשים כדי להביע את דעתם.
זה רק טבעי שדבר כזה יקרה, אדון שרלוק.

והנה, אני אייעץ לך איך מתנהלים כשמדברים עם מישהו שהוא בור, ורואים שאין שום סיכוי לנהל איתו דיון.
פשוט לא מגיבים לו יותר.
וכך אעשה גם איתך.

יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:49 
איפה קראתי לחסימת אוהדים?
איפה כתבתי שזה לא בסדר שהצטרפו אלינו אוהדים חדשים?

להפך. אני תמיד מעודד אנשים להיכנס לפורום. לדעתי כמה שיותר פה זה יותר טוב.
אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיחס של התמיכה בטביב בקרב ה"חדשים" לבין ה"ותיקים" בפורום הוא שמיים וארץ.
אי אפשר להתעלם מזה ש80 % מתומכי טביב בפורום הם אנשים שהצטרפו בשנה האחרונה.

אולי זה נראה לכם לא רלוונטי, אבל אי אפשר לבטל את העובדה הזאת.

ואין על הקיצוניות שלך האדס,
בתחילת ההודעה אתה תחכה כמה דקות,
בסוף ההודעה אתה תעשה איתי כפי שצריך להתנהג עם "בור".
אחרי זה תדע להתנצח בציניות באוהדים שמבטלים אחרים כי הדעה שלהם שונה.
קריקטורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:53 
בלומי האדום כתב:
גם אם אני מסכים עם כל מה שאתה רשמת, ואני לא, עדיין, גם אתה לא מצליח להעביר את המסר המחאתי.
כל מה שאפשר להבין מדברייך, שקיימת בעיה:
1. עם הבעלים
2. עם התנהלות המועדון
3. עם שירי האוהדים
4. בין חלק מהאוהדים להנהלה
5. בין חלקים בקהל
6. שלך עם אוהדים אחרים (רמז: לא כל מי שמגיב לך הוא מושתל או חדש באזור. יש גם המון וותיקים, שאוהדים את הפועל כמו כולם, רק חושבים אחרת ממך. חובת ההסבר היא עלייך. הם לא חייבים להיכנס לקרביים של האוהדים. הם מסתפקים בפחות)
ביום שתפתור את סעיף 5 נוכל לפתור את כל הבעיות האחרות.
גם אם לא תפתור את סעיף 5, עדיין תצטרך להתנסח ולתת הסברים מעמיקים יותר למחאה שבדרך.
עד היום לא קם אחד שהפיק דף אחד בו מפורטים מטרות המחאה.
עד היום לא קם אחד שהפיק דף אחד בו מפורטים דרכי המחאה.

תתחיל מהדבר הפשוט הזה, אותו תחלק בבלומפילד ותפיץ לכלי התקשורת.
ביום שזה ייתרחש, תחזור לפה ותגן על העקרונות של המחאה.

אני יכול להתלונן על האולטראס עד מחר, ויש לי הרבה מה לאמר להם, אבל הם לפחות נאמנים לעקרונות שלהם ( זה גם הגול העצמי שלהם היום. המחלקה המדינית שלהן בנסיגה).

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

אני לא לוקח על עצמי להעביר את המסר המחאתי ובוודאי לא להנהיג. יכולת הניסוח שלי מוגבלת ואני יודע שאני לא מעביר את הדברים טוב כמו שאחרים יכולים לעשות. ההודעה הזאת לא הייתה צריכה לפתור את הסעיפים, אלא להציג עובדות שבגינם התפתח פה סוג של עליהום נגד הבעלים. (מיותר להגיד שאני חושב שהוא מוצדק).
ההודעה הזאת לא חידשה לך כלום, וגם להאדס היא לא חידשה, מהעובדה הפשוטה שאתם מכירים את כל הדברים האלה. היא הופנתה בעיקר לאלה שלא מכירים את הטענות האלה ולא מבינים את השורשים של הקרע בין חלק גדול בקהל לבין הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:56 
היחס הגיוני ביותר, אתה מקום ראשון ורוב המוחלט של האוהדים בעד טביב בגלל העובדה הזאת, אני אתה ועוד כמה משתמשים שקצת יותר מעורבים מבינים עם מי יש לנו עסק, אבל תפנים שזה קמצוץ מכלל האוהדים. אני בטוח שיש כמה שתולים, אבל הרוב הם אוהדים עם דיעה שונה, מבחינתי אען כאן בכלל בעיה, להפך צריך לעודד דיאלוג. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שהבעיה שלנו היתה כמה שתולים.
הבעיה האמיתית היא עם אלפי אוהדים אדישים יחסית ויחסית לא מודעים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:04 
Narcotika סבבה אני קיבלתי.
גם ככה נמאס לי להתווכח עם אנשים שחושבים שהם יודעים הכל. הרי זו בדיוק הבעיה שבן אדם בא כותב את הדעה שלו בפורום אבל מנקודת הפתיחה אתה כבר "יודע" כל כך הרבה שלמה שהוא אומר אין בכלל בסיס.
כל פעם אני מבקש הסברים וכל פעם אני מקבל את אותן כתבות מYnet או זריקות באוויר כמו "מכות לאוהדים" או שתסביר או שבאמת אין טעם לויכוחים האלה.
בכל מקרה, אני לא מתכוון להגיב יותר על העניינים האלה אם בכלל. תשקעו בחרא של עצמכם 50 אנשים בערך שחושבים שהם יעשו מהפכה ע"י - כן כן סתימת פיות.
נכנסתי לפורום בשביל להתחבר קצת לאוהדים הרציניים של הפועל אבל אני ראוה שזו טעות קשה. אני אמשיך ללכת לראות משחקים ולהנות מהפועל.
אני מקווה שתעיפו את טביב ואז תסתכלו אחורה על כל הנזק שעשיתם ותשאלו אם זה באמת היה שווה.

יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:30 
בכנות, לא ברור לי מה קיבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה כל האוהדים רוצים
זה בכלל מוני אשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:35 
אני חושב ששורש הבעיה היא במשפט שאני שומע בכל מקום -

"לא ברור לי מה יש לכם נגד טביב".
יכול להיות שאתם רואים הכל אחרת, יכול להיות שאתם מאמינים שהתוכניות והכוונות שלו טובות, יכול להיות שאתם חושבים שמה שהוא עשה בקיץ זה מספיק ויכול להיות גם שאתם חושבים שזה הבעלים הכי טוב בליגה,
מה שלא יכול להיות, זה שלא ברור לכם מה יש לנו כאוהדים נגדו. זה לא יכול להיות.
כי מי שלא יודע הוא או שלא מעודכן בגרוש, או שזה נטו בורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני חושב ששורש הבעיה היא במשפט שאני שומע בכל מקום -

"לא ברור לי מה יש לכם נגד טביב".
יכול להיות שאתם רואים הכל אחרת, יכול להיות שאתם מאמינים שהתוכניות והכוונות שלו טובות, יכול להיות שאתם חושבים שמה שהוא עשה בקיץ זה מספיק ויכול להיות גם שאתם חושבים שזה הבעלים הכי טוב בליגה,
מה שלא יכול להיות, זה שלא ברור לכם מה יש לנו כאוהדים נגדו. זה לא יכול להיות.
כי מי שלא יודע הוא או שלא מעודכן בגרוש, או שזה נטו בורות.

"לא מעודכן בגרוש" ו"נטו בורות" זה אותו דבר.
האופציה השנייה היא שאותם אוהדים מונעים מאינטרס אחר (שינאה לחלק "מסוים" בקהל, אהדה אישית ולא ברורה לטביב, וכו').

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרו הרבה לפני, יש בעיה הסברתית קשה.
אנשים לא מבינים שהפורום הוא ממש לא הבמה הציבורית בסה"כ מדובר באתר איזוטרי יחסית.
לפני כל מאבק שדורש התגייסות ציבורית צריך לעשות עבודת הכנה.
כל איש יח"צ ואסטרטגיה יודע את זה ויסביר לך את זה בפגישה הראשונה.
לפני שאתה יוצא באופן גילוי, אתה חייב ליצור איזה קליימקס, לחתור לנק' רתיחה.
אחרת אתה מתבשל עם עצמך באיזה פורום וכשאתה יוצא החוצה, אך אחד לא מבין מאיפה "נפלת" עליו

קח, לדוגמא, אפילו את מאבק הרופאים,
חודשים לפני שיצאו לשביתה הגדולה, "פתאום" באורח פלא, התחילו כל מיני כתבות וידיעות על העומס בתי החולים.
זכורה למשל תכנית של שעה שהיתה בערוץ שתיים שבה עמנואל רוזן ליווה שני מתמחים במשך לילה במחלקה.
ושוב, זה היה יותר מחודש לפני שהסכסוך פרץ החוצה.
אתה לא יכול לצאת למאבק לפני שהכנת את השטח.

במקרה שלנו פעלו לא נכון, גם לא טרחו לנקות שולחן ולסיים חילוקי דעות וסכסוכים ישנים ) שירי שואה( וגם לא התחילו להציף את הבעיות, אלא התבשלו איתן כאן בפורום מצומצם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
היחס לכל אוהד חדש שמביע דיעה קצת שונה מהלך הרוח בפורום כמושתל של טביב היא בסך הכל עוד תיאוריה לא מוכחת שנאחזים בה כעובדה, ועליה בונים עוד מגדלים וארמונות של דיעות. העובדה שהמשתמש הממוצע בפורום זועם הרבה יותר מהאוהד הממוצע בשער 7 היא בגלל שאנשים פה מלבים אחד את השני, זורקים תיאוריות לאוויר שלא הוכחה נכונותן ובסך הכל יש פה מירמור שמעצים את עצמו. יש מין פטנט כזה לחלק ממשתמשי הפורום שעל פיו כל תיאוריה/קומבינה שאפשר לחשוב עליה בראש ושיכולה להיות נכונה בתיאוריה - ודאי שהיא נכונה במציאות. אפשר לגנוב כסף מהקופה? בטוח גנבו. אפשר לעשות עסקת נדל"ן סיבובית עם לוזון? ודאי עשו. אפשר להכריח אנשים לקנות אצל דנה ולעשות אירועים באולם של טביב בתמורה לכל עסקה? בטוח עשו. אפשר לתת לאוסידון משכורת של 100,000 ש"ח ולקבל ממנו חצי מתחת לשולחן בחזרה? בטוח עשו.

זה לא שאין סיבות להתמרמר עליהן, זה לא שהניהול הוא לא שכונתי במקרה הטוב, אבל יש גם לא מעט דברים טובים שקורים. יכולים מהיום עד מחר לפמפם שמשקיעים בנוער, אבל אם לא הייתה לזה אחיזה במציאות אף אחד לא היה מתייחס לזה. לראיה, עד לפני שבוע הפועל הייתה מקום ראשון בכל מחלקות הנוער, ולמי שראה משחקי נוער העונה (ואני חושב שמספר האנשים שיצא להם לראות משחק נוער השנה הוא תקדימי) ברור שיש לא מעט שחקנים שאולי יום אחד יככבו בבוגרים, וזה משהו שלא ראינו פה כבר כמה וכמה שנים. לגבי הקבוצה הבוגרת ההנהלה אומרת שהסגל הוא הטוב בליגה וראוי לאליפות, וגם פה אפשר (ואולי צריך, כי אכן יש לא מעט חסרונות) ללעוג ולבנות תיאוריות אבל אני חושב שלא במקרה אנחנו במקום הראשון בזכות הפרש נקודות (וגם הפרש שערים אם רוצים). אפשר לבוא ולומר שחסרים בלמים, שפרנסמן חושך ומריו פיקציה, אבל עובדתית אנחנו ההגנה הכי טובה בליגה בפער.

שוב, אני לא אומר שהכל שקרים והמצאות, אני לא מאשים את מוני הראל או את צנציפר. יכול להיות שהכל נכון, שכל רעיון שחלף במוחו הקודח (ואני אומר זאת לחיוב) של סימרוטיץ' הוא אמת לאמיתה, יכול להיות שכפר סבא זה כאן. מנגד, מאוד יכול להיות שלא. מבחינת נתונים יבשים לפחות זה לא ככה, הובאו כמה שחקנים לא בזול (המשכורת של אדל, ההעברה של נוסא, ההעברה של דמארי), הקבוצה מביאה תוצאות (רבע גמר גביע שוקו, שלב בתים של הליגה האירופית, מקום ראשון בליגה), הנוער נראה פורח כמו שלא היה הרבה שנים. בלי כל הרעל שנשפך בפורום (ושוב, בתיאוריה יכול להיות שהכל נכון ויכול להיות שלא) האוהד הממוצע רואה את הדברים הללו לנגד עיניו, ולכן הוא ירגיש מאוד בנוח לשרוק בוז ליציע שנתפס כאנרכיסטי, ולכן גם אוהד חדש בפורום שלא נדבק בכל מה שנשפך פה יכול לבוא ולומר שהדברים לא גרועים כמו שיש מי שמנסה לצייר אותם, ובצדק מבחינתו. עם כל הכבוד נרקוטיקה, זה שאתה ואני משוטטים פה לאורך זמן, קוראים ומגיבים, לא הופך אותנו לחכמים יותר מכל אוהד אחר.

*כל הדברים האמורים לעיל לא מתייחסים למשתמשים חדשים בזויים כדוגמת פרוויס שורט, שהוא או טוקבקיסט בתשלום או פסיכופט.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לפתוח אשכול שרשור משתמשים כדי שבאמת נראה מי הרובוטים שמסתובבים פה.
יש פה מלא משתמשים שנכנסו ביוני 10 או קרוב לכך (ותחשבו לבד מי נכנס ביוני 10) ויש להם סה"כ 30 הודעות ש20 מהם נרשמו בשבוע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 15:34 
NARKOTIKA כתב:
בכנות, לא ברור לי מה קיבלת.

קיבלתי את מה שאתה אומר ואני לא אגיב לכם יותר על העניין הזה. שיהיה לכם רק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
פשוט כל מילה...כל מילה..
מקווה שאנשים פה באמת לוקחים את זה לתשומת לבם..פשוט תופעה מחליאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה חושב שהפורום קובע בכלל ?
יש פה 1681 משתמשים רשומים, תוריד רישומים כפולים, אוהדי קבוצות אחרות, כאלה שסתם נרשמו ויש לך הרבה פחות.
מתוך אלפים רבים של אוהדים, הפורום הזה מייצג בדיוק קמצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 17:06 
עזוב את הכל, מה הבעיה עם זה שיש פה מספר משתמשים חושבים אחרת?
ומה זה חושבים אחרת- זה כאלה ששמים קצת סימני שאלה, שלא הולכים על האוטומאט, שמעיזים לפקפק בקונצנזוס של הפורום.
אגב, לא ראיתי פה משתמש אחד שתומך ממש בטביב. אולי פרוויס אבל הוא סתם ליצן.
סה"כ מנסים להראות זווית אחרת על המציאות. זה אמור לתרום לדיון, תאורטית. אבל בתאוריה אין אגו.
אני לא אתחיל לנתח את הדברים מנקודת מבטי, אבל אני כן אומר שלדעתי הניתוח המצוי של המציאות הטביבית הוא לא פעם שטחי, מגמתי ויהיר.
לא, זה לא אומר שטביב הוא בעלים טוב. לדעתי הוא ממש לא.
אני מבין את התסכול שהאנשים שמנגד לא משתכנעים, אבל במקום להצביע עליהם ולהאשים אותם בעוורון אולי עדיף להסתכל על עצמנו ולהבין שכנראה בדרך הנוכחית מסתמן קושי לרתום ציבור מסויים ולנסות לחושב על טקטיקה אחרת.
אני שוב חוזר על המחשבה שלי שהבעיה היא שאנחנו ממוקדים ב"מה לא" במקום ב"מה כן" ושכלפי חוץ, נראה שהיעד של האוהדים הוא להעיף את טביב ולא להביא לניהול טוב יותר במועדון.
אני שוב מציע לשנות כיוון ולהתחיל בניסוח אמנה של אוהדים לניהול הוגן והתנהלות ראויה של הקבוצה.
להגדיר, לפרט, לנסח ולפרסם את האמנה גם להנהלה ולנסות להשפיע משם.
נדמה לי שבדרך הזאת יהיה קל יותר לרתום יותר אוהדים והיא תעורר הרבה פחות התנגדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ומה זה חושבים אחרת- זה כאלה ששמים קצת סימני שאלה, שלא הולכים על האוטומאט, שמעיזים לפקפק בקונצנזוס של הפורום.
סה"כ מנסים להראות זווית אחרת על המציאות. זה אמור לתרום לדיון, תאורטית. אבל בתאוריה אין אגו.
אני לא אתחיל לנתח את הדברים מנקודת מבטי, אבל אני כן אומר שלדעתי הניתוח המצוי של המציאות הטביבית הוא לא פעם שטחי, מגמתי ויהיר.
אני מבין את התסכול שהאנשים שמנגד לא משתכנעים, אבל במקום להצביע עליהם ולהאשים אותם בעוורון אולי עדיף להסתכל על עצמנו ולהבין שכנראה בדרך הנוכחית מסתמן קושי לרתום ציבור מסויים ולנסות לחושב על טקטיקה אחרת.
אני שוב חוזר על המחשבה שלי שהבעיה היא שאנחנו ממוקדים ב"מה לא" במקום ב"מה כן" ושכלפי חוץ, נראה שהיעד של האוהדים הוא להעיף את טביב ולא להביא לניהול טוב יותר במועדון.
אני שוב מציע לשנות כיוון ולהתחיל בניסוח אמנה של אוהדים לניהול הוגן והתנהלות ראויה של הקבוצה.

אבל יש כאן קבוצה של משתמשים חדשים שטוענים ששער 5 הוא קומץ חוליגנים שהורס את הפועל, תומך במאבק של טביב באוהדים ובעד הפעלה של עונשים כמה שיותר חמורים על כל היציע. כשמעזים להביע התנגדות לשנאה ולהסתה שלהם אז פתאום הם ועוד משתמשים פה קמים שיש סתימת פיות ופילוג של הקהל. סלח לי, אבל כשאיזה אפס פותח אשכול קללות לשער 5 ומציע לסגור אותו לחצי שנה, או כשאוהד אחר מציע לטפל בשער 5 כמו שמטפלים בחוליגנים אלימים שרוצחים אוהדים, או כשלאוהד אחר יש את החוצפה להגיד על עמותת פועלים באדום "בושה", אלה שונאי הפועל מן הזן הגרוע ביותר שצריך להוקיע ולהדיר.
ואני אגיד לך עוד משהו, אנשים כאלה לא תצליח לרתום למאבק גם עוד אלף שנה. מבחינתם, וחלקם גם הצהירו על כך, יותר חשוב להם להילחם בשער 5 מאשר להתנגד לטביב. כן, הם לא מוכנים לוותר על האגו שלהם לטובת הקבוצה. בדיוק כמו הטענות לאולטראס עד עכשיו. רק שלפי הלך הרוחות בימים האחרונים, יכול להיות באמת שהאולטראס הבין באיזו סיטואציה הוא נמצא והלך לעבר שאר הקהל (נראה היום אם יהיו קריאות שואה. ההימור שלי הוא שלא, לפחות לא עד שריקות הבוז שיהיו היום בזמן הקללות להנהלה וההימור שלי הוא שגם אחר כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 17:29 
מהאשכול ההוא של לסגור את שער חמש לחצי שנה נדף ריח של אשכול מטעם ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מהאשכול ההוא של לסגור את שער חמש לחצי שנה נדף ריח של אשכול מטעם ההנהלה.

הפחד שלי שאתה טועה. שיש אנשים אמיתיים בקהל שחושבים ככה. אם זה נכון, המצב גרוע בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 17:37 
יובל, אני מודה שלאשכולות האלה אני אפילו לא נכנס בד"כ.
מה שצריך לעשות עם אלה זה בדיוק מה שאני עושה כשהילדים שלי עושים ברדק: אני זוכר שכשאין קהל- אין הצגה. עובד תמיד. כל תגובה לאשכולות האלה היא טיפשות לשמה.
וכמובן שלא נצליח לרתום את כולם, אבל ברטוריקה השלטת אנשים פה מחפשים לבדל את עצמם ולהראות שהם יודעים יותר/הבינו קודם/היו ראשונים שאמרו וכו'. זו רטוריקה שמשמינה התנגדויות. אני מציע לעבור לכיוון של לחפש את המשותף לכולנו (אוקיי, רובנו)- טובת המועדון, במקום לחפש למי יש יותר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
וכמובן שלא נצליח לרתום את כולם, אבל ברטוריקה השלטת אנשים פה מחפשים לבדל את עצמם ולהראות שהם יודעים יותר/הבינו קודם/היו ראשונים שאמרו וכו'. זו רטוריקה שמשמינה התנגדויות. אני מציע לעבור לכיוון של לחפש את המשותף לכולנו (אוקיי, רובנו)- טובת המועדון, במקום לחפש למי יש יותר גדול.

אתה צודק בעניין הזה. חשוב לזנוח את מה שהיה עד עכשיו בין האוהדים, אם זה קריאות השואה או הפילוג (אגב, האולטראס ממש לא היו הראשונים, וגם הטריגר למחאה נמצא בסימן שאלה. אבל כמו שאמרנו, כל זה לא רלוונטי).
רק מה - זה לא נושא האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 17:56 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אבל יש כאן קבוצה של משתמשים חדשים שטוענים ששער 5 הוא קומץ חוליגנים שהורס את הפועל, תומך במאבק של טביב באוהדים ובעד הפעלה של עונשים כמה שיותר חמורים על כל היציע. כשמעזים להביע התנגדות לשנאה ולהסתה שלהם אז פתאום הם ועוד משתמשים פה קמים שיש סתימת פיות ופילוג של הקהל. סלח לי, אבל כשאיזה אפס פותח אשכול קללות לשער 5 ומציע לסגור אותו לחצי שנה, או כשאוהד אחר מציע לטפל בשער 5 כמו שמטפלים בחוליגנים אלימים שרוצחים אוהדים, או כשלאוהד אחר יש את החוצפה להגיד על עמותת פועלים באדום "בושה", אלה שונאי הפועל מן הזן הגרוע ביותר שצריך להוקיע ולהדיר.
ואני אגיד לך עוד משהו, אנשים כאלה לא תצליח לרתום למאבק גם עוד אלף שנה. מבחינתם, וחלקם גם הצהירו על כך, יותר חשוב להם להילחם בשער 5 מאשר להתנגד לטביב. כן, הם לא מוכנים לוותר על האגו שלהם לטובת הקבוצה. בדיוק כמו הטענות לאולטראס עד עכשיו. רק שלפי הלך הרוחות בימים האחרונים, יכול להיות באמת שהאולטראס הבין באיזו סיטואציה הוא נמצא והלך לעבר שאר הקהל (נראה היום אם יהיו קריאות שואה. ההימור שלי הוא שלא, לפחות לא עד שריקות הבוז שיהיו היום בזמן הקללות להנהלה וההימור שלי הוא שגם אחר כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 18:29 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: