Frank Serpico כתב:
אדום שרוף100 כתב:
Frank Serpico כתב:
דרך אגב, אני יכול להבין (להבין, לא לאהוב...) את ההחלטה שלא למכור בירה באולמות כדורסל. כמו שלא תמצאו בירה במזנון בבלומפילד (ולא יעלה על דעתכם להתקומם על כך) כך גם יש הגיון לא למכור משקאות אלכוהוליים באולמות כדורסל במהלך משחקים (ועוד להכנס איתם לאולם).
ברור שזה הגיוני, אבל חיבים לנצל את היותנו עדיין קבוצה קטנה ומרגשת בליגה הלאומית, שאם ימכרו במזנון המאולתר שלה בירות אף אחד לא יתרגש, אם אפשר אז למה לא.
מה שבאמת דחוף זה להחזיר את המחירים לנורמלים, כי המזנון הזה לא דורש כמעט תחזוקה, וההמבורגר הזה עולה במקסימום בכמות תעשייתית 3 שח להמבורגר, ו7 שח רווח על כל המבורגר זה מספיק, גם אם זה 6 או 5 אם אני לא מדייק..
אתה צודק. עדיפות ראשונה בחרם הצרכנים זה להחזיר את המחירים לקדמותם (השפוייה).
אבל אם אפשר, ככה על הדרך, להגניב לנו בחזרה את הבירות - אז עוד יותר טוב.
אני שוקל לפתוח לפני המשחק בית הבא אשכול קריאה לחרם במועצה ופה.
ואם אפשר גם לבקש מצחי או מישהו את המייל או מספר של האחראי על המזנון לדבר איתו או להודיע לו על החרם, זה מרתיע.
אם זה לא יקרה בזמן הקרוב זה כבר לא יקרה, ושנה הבאה שוב יעלו המחירים, וזה יהיה אבוד.
זה נשמע קצת קטנוני, אבל אין לכם מושג איזה טוב זה עושה על הנשמה להגיע להדר יוסף, עם 50 שקל, שבהם אפשר לקנות כרטיס ב25, במידה ואין לכם מנוי, המבורגר ב10 שתייה ב10 ועוד נשאר לך 5 שקל עודף לקרטיב בפנים או קסטה בחוץ, חייבים לשמור על זה.