mkorman1 כתב:
זאת אומרת שאם (בחלומות הלילה) טביב מסכים למינוי משקיף מטעם האוהדים שתנתן לו גישה לספרים
- משהו בסגנון של דירקטור מטעם הציבור
זה יניח את דעתך?
זו אכן מטרה ברת השגה ואפקטיבית שאגב ניתן לרתום להשגתה את כלל אוהדי הכדורגל בארץ
ראשית, ההתנהלות הכספית היא משנית בעיני. לא בגלל חוסר חשיבות, אלא בגלל העובדה שקיימים מוסדות חוקיים שאמורים לפקח עליה. עדיין, זו יכלה להיות מחווה נאה.
דירקטור מטעם הציבור בעל זכות וטו על דברים שרלוונטיים למהות של המועדון (למשל: העברת ביתיות, שינוי צבע החולצה, מערכת יחסים עם הקהל ועם הקהילה)יכול היה להניח את דעתי, ואני מניח שגם את דעתם של רבים אחרים, עד לפני חודש.
למה זכות וטו? כי השתתפות בישיבות הנהלה היא ריקה מתוכן. החלטות מתקבלות בפגישות פרטיות על כוס קפה או בטלפון. בלי זכות וטו (שוב - במגוון מצומצם ומוגדר של נושאים), מינוי כזה היה ריק מתוכן.
למה עד לפני חודש? כי מאז הראתה ההנהלה הנוכחית שאין דרך לתת אמון במילה שלה, באף תחום(רק דוגמה אחת: החוזה של אבוטבול). כי מאז הכריזה ההנהלה מלחמה גלויה על הקהל.
מי שרוצה לחנך ולתקן לא עושה זאת באמצעות מקל גדול, אלא בדיאלוג ובסבלנות. חלק מהמשתמשים כאן מוחים על שירי השואה כבר שנים, אבל טביב (שלוקח קרדיט על הישגי שלוש השנים האחרונות ולכן מאשר כי הוא מעורב בקבוצה כבר שלוש שנים) מעולם לא השמיע ציוץ של אי-שביעות רצון, עד שזיהה את הנושא כפוטנציאל לפילוג בקהל. הוא לא המציא את זה, אבל בהחלט השתמש בזה לטובתו ולרעת המועדון, כשיכל להשתמש בזה לטובתו ולטובת המועדון בו- זמנית.
אז לא, לדעתי כבר אין מקום לפשרות, אבל מה אני יודע? אולי יש הסדר אפשרי שימנע את הנזק שתגרום המלחמה הזו. אני מקווה שכן, למרות שבמבט מפוכח אני לא רואה את זה.