אדום נחמד כתב:
אני יכול רק להבטיח שה5 שעומדים לידי לא יעשו את זה. לכן, מספיק ש20 אחוז מהשער (בוא נגיד שהם לא מסודרים כמו שצריך, זה 40 אחוז) כמוני, ובא לציון גואל רצון. הילדים קשקשו כי הם חשבו שהם יהייו מגניבים בעיני חבריהם. זה עד כדי כך פשוט.
יש אנשים שמברכים על סגירת 4-5, כי הם לא קיבלו סיבה אחת לתמוך בהם. הם לא יודעים על כל מעללי טביב, הם רואים רכש יקר (גם אם לא מספק סחורה עדיין), הם רואים יכולת סבירה אבל מקום ראשון, והם רואים מלחמה של שער 4-5 בהם עם שירי השואה. למה שלא יברכו?
גם אני יכול להבטיח על אלה שעומדים לידי, זה לא עושה אותי פושע ולא צדיק, סתם אוהד רגיל שנפגע מהחלטה שבשורה התחתונה הקשר שלה בין הגנה על זכר השואה ועל רגשות האוהדים הוא מקרי בהחלט.
הסיבה היחידה שכל אוהד צריך בשביל להתנגד לסגירה של 4-5 היא סולידריות בסיסית. לא עם האולטראס, לא עם שירי שואה ולא עם מתנגדי טביב, אלא עם אוהדי הפועל שהם ברובם הגדול בסה"כ כמוהו, אוהבים את הקבוצה ומשלמים ממיטב כספם בשביל לראות אותה משחקת. הצעד שנעשה פה הוא צעד של הנהלה שהולכת ראש בראש מול האוהדים שלה, לא אישית נגד מתפרעים, אלא מול קבוצה מאוד גדולה ולא הומוגנית ומשתמשת בטקטיקות מאוד מלוכלות של הפרד ומשול. גם מי שתומך בהנהלה, אני עדיין מצפה ממנו שיגיד "עם כל הכבוד לויכוח הפנימי שמתנהל בקהל, זהו צעד שמהווה קו אדום ופוגע בכל האוהדים".
להגיד שבגלל שאני לא יושב בשער 5 זו לא הבעיה שלי, לא רק שזה לא נכון זה גם מסוכן.
תהייה נגד שירי שואה, תהייה בעד טביב, תוביל מלחמת חורמה בהגמוניה שיש לאולטראס על העידוד - לגיטימי. אבל לבוא ולהגיד שזה לגיטימי שההנהלה סוגרת שער שלם כי היא לא אוהבת לשמוע ביקורת עליה?
חבר, היום אני מחר אתה.