תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב ומלחמתו באוהדי הפועל, מוקדש כחומר למחשבה לאוהדינו
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
יובל,

אתה מניח שכל מי שבמגרש יודע את מה שאתה יודע, זה לא נכון.
אתה מניח שכל מי שבמגרש ויודע את מה שאתה יודע צריך להגיב כמוך , זה גם לא נכון.

רוב האנשים לא חיים את הקבוצה, כל המידע שלהם הוא במקרה הטוב מכותרת בידיעות, קשקוש של אינשטיין ברדיו ומשהו שפשחצקי אמר בחדשות הספורט.
גם מי שייודע את כל הפרטים המפורסמים לא תמיד חושב כמוך, עד החרבת אוסישקין רבים מאוהדי הפועל התיחסו אל שאול כאל בעלים לגיטימי שלא תמיד מצליח לו... (נשמע מוכר ?).

קודם כל חיבים להחזיר את האמון בתוך הקהל.
נעשו המון שגיאות בשלוש שנים האחרונות, חובה לשים את האגו בצד ולהחזיר את האמון. אין כאן שאלה של מי צודק יותר או מי חזק יותר, יש כאן שאלה של מה טוב להפועל.

גם אחרי שתחזיר את האמון אין לך ביטוח שתקבל גיבוי לכל מחאה שנוביל, השאלה איך אתה מגיב למתנגדים. אם מייד תתקוף אותם חזרה תאבד אותם. אם תהיה סובלני ותחזור שוב ושוב על העובדות עד שיבינו שלמען הפועל הם חיבים להצטרף אלינו המאבק יצליח.

חשוב כמובן להוציא מהכלל את השונאים הקבועים של הקהל של הפועל שמובלים על ידי אגו ושנאה לכל מה שתואם את הסביבה בארץ (סוג של שינאה עצמית, גם אוהדי הפועל וגם שונאים את הקהל של הפועל).
צריך להציב מולם שוב ושוב את העובדות ולא להתרגש מכל שהם נגדך.

טוב, אתה אופטימי (ואני לא מתכוון לקלל, אנא סלח לי :) ), אני לא. ממה שראיתי עד עכשיו מהקהל של הפועל, לא האולטראס ולא החלק השקט בקהל מספיק בוגרים ואחראיים בשביל לוותר על האגו שלהם ולהתאחד למאבק נגד טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
יובל, כשהיה מסע הסברה, כשאמרו מה הבעיות, כשלא הסתירו דברים וזרקו אותם כבדרך אגב תוך כדי השמצת אוהדים אחרים המחאות קרמו עור וגידים.
כאשר עסוקים בלבכות שהסגל קצר, שהקבוצה לא מספיק טובה (כשהיא במקום הראשון וכו') זה נראה בכייני ולא יצור סחף אחרי המחאה.

צריכים לכתוב מנשר ברור של הבעיתיות, כזה שלא כולל ספקולציות, השארות ושאר "לכאורה", ועם זה לזרום הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
יש שתי ברירות, להאמין שאפשר לשנות ולהלחם ובכך להשאיר סיכוי לנצח, או לוותר ולהפסיד מראש.
הבחירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
יש שתי ברירות, להאמין שאפשר לשנות ולהלחם ובכך להשאיר סיכוי לנצח, או לוותר ולהפסיד מראש.
הבחירה שלך.

אני מתכוון לבוא לכל משחק ולקלל את ההנהלה, וגם לא לקרוא קריאות שואה ולהסביר לסובבים אותי במגרש שזה פוגע בנו. בתור אוהד מן השורה אני לא חושב שאני יכול לעשות יותר. אבל אני פסימי לגבי ההצטרפות של האולטראס מצד אחד, והקהל ביציעים האחרים מצד שני, למאבק מאוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאתה פסימי, אתה אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 19:02 
mkorman1 כתב:
דוד בן גוריון

ציטוט:
(איזה מנהיג ציוני לפני עשרות שנים שחשב גם ליישב ולפתח את הנגב)

הוא ידע את זה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: