פאביו כתב:
אל דוד
- העונש שטביב ואנשיו הציעו הוא במטרה לפלג את הקהל.
- בעיתונות נכתס שטביב שלח את אנשיו להוריד את השלט משער 5 וטרם נמסרה הכחשה מטעמו של טביב
- מעניין מר אל דוד,שאנחנו עושים עסקאות עם מכבי פת בלבד,לאחר שכמה קבוצות (נתניה+שרצקי) הודיעו חגיגית שעם טביב עסקים הם לא יעשו יותר,יש לך הסבר למה לא נוכל יותר לקבל שחקנים מק"ש ונתניה?!
- ומה עדיף ?אני אסביר לך מה עדיף:שטביב יילחם בבית הדין ולא יציע עונשים נגד אוהדי הפועל תל אביב.להאשים את הפועל בגזענות ולקבל את העונש של ההגלייה לשער 10-11 זו פארסה.
- אם אני ועוד מאות אוהדים חוששים שטביב הכריז עלינו מלחמה,אני "חושב" שיש דברים בגו:איני ממחנה כלשהוא (בדוק את הודעותיי) ותפסתי צד מאוד שלילי לגבי אדון טביב דווקא עם העלייה שלנו למקום הראשון.
אתה חושב שלא הכריזו עליך מלחמה? תהנה
"אתה לא רוצה את טביב בהפועל" אבל לא מוכן לצאת אפילו כנגדו אלא רק להגן עליו.
ואם אתה חושב שאווירת הנכאים שמצוייה בבלומפילד לא בגלל טביב אז אין לי אלא לאחל לך,שאתה טומן את ראשך בחול,שלא תיחנק לי.
טביב הוריד את השלט משער 5, ונתן אותו לאולטראס להניף השער 11, לא כזה נורא (למרות ששרתי יחד עם האולטראס הנהלה זונה כאשר השלט הורד. אבל עצם העברת השלט לשער 11 מראה שלא הייתה סתימת פיות הלכה למעשה.
לגבי ק"ש ונתניה, צר לי לאכזב אותך, אבל הם עלו על גל השנאה לטביב והבלגן שהיה בהפועל, בכל מקרה ברור שזה לא מוצדק אבל לא שירצקי ולא בלדב יכולים להגיד ידי לא במעל, אם נהיה הוגנים. מה גם שאני מבטיח לך שאם טביב שם על השולחן היו מליון דולר בינואר בן הרוש אצלינו, כי מהל לעשות נתניה צריכה את הכסף של הפועל יותר משהפועל את השחקנים של נתניה, אז צועקים, עושים קולות ובסוף גם יקחו כסף כשיציעו להם.
מעבר לזה שכאמור ההודעה שלך מסלפת את המציאות ושיקרית, לא טביב ולא אוסידון האשימו את אוהדי הפועל בגזענו, מי שעשה את זה זה בית הדין אחרי שחלק מהמוחיןם נגד טביב החליטו לשיר על השואה למורת רוחם שלמעל 70 אחוז מהקהל.
אז אולי העונה הוא במטרה לפלג את הקהל ואולי לא, לא ניתן לדבר על זה כי אנחנו מוסטים נגד טביב, אבל הפילוג לא חייב להתבצע, ואם זה יקרה האשמה
תהיה עלינו הקהל ולא על טביב.