moshiko כתב:
קלינמן כתב:
זה לא שלא מוכנים לקבל דעה שונה,
פשוט במקרה הזה אין מקום לספק הכי קטן אפילו. מישהו פה באמת חושב עם יד הלב שטביב טוב להפועל?
מישהו באמת חושב שהוא לא בא לעשות סיבוב על הגב שלנו ולהשאיר אותנו בלי כלום?
מישהו באמת חושב שהגוש אשפה הזה בא עם ראש פתוח להקשיב לרעיונות הקהל ולשתף איתו פעולה?
עזבו בצד רגע את הכתובות הטיפשיות והמלחמה בשירי השואה, לזה יהיה לכם את כל הזמן שבעולם אם תרצו.
יש לנו עכשיו מטרת על שהגשמתה הכרחית לקיומו התקין של המועדון שאסור להזיז את העיניים ממנה אפילו לרגע. חייבים להעיף את הכלב הסרטן הזה מאיתנו.
אני חושב שטביב איננו טוב להפועל ת"א.
אני חושב שרוצה לעשות סיבוב עלנו.
אין לו ראש פתוח להכשיב לנו.
עד כה, אני אתך.
המאבק שנפתח נגד טביב מזמן איננו מאבק "תמים" לסילוקו של טביב. החל עם ביטויי שנאה וסלידה מקשטן. כולל מילות גנאי קשות נגדו. מכוון שאנו במקום גבוה בטבלה, ירדו מקשטן.
אחר כך בא הדמגוגיה של "תמו 100 ימי חסד". יום אחד של חסד לא היה. שום דבר לא השתנה. בדרך לתקוף א טביב מוכנים לרמוס כל חלקה טובה בקבוצה כולל התרסקות מקצועית עקב עונשים עקב התנהגות פסולה של חלק מהקהל. לא האולטרס ולא פועלים באדום מוכנים להכריז שיעשו כמיטב יכולתם כדי למגר את התופעה לש חוליגנים בקרבנו (תופעה שלא החלה לפני 110 ימים).
אתה בעצמך מכנה את טביב"כלב סרטן". האלימות פיזית וגם מילולית מובילה אותנו לקרסיה של המערכת. השנאה שאתה מציג והדרכים של טביב משולבים היטב. אחד לא יכול לחיות בלי השני.
עובדה מספר 1: האולטראס תמך באלי טביב לאחר שניצח בבמבי וקרא למוני לעזוב את הקבוצה.
עובדה מספר 2: האולטראס לא קילל את קשטן מעולם, היו מספר אוהדים קטן שעשו זאת אבל אין להם שום קשר לאולטראס.
עובדה מספר 3: האלטראס הבליג על כמה וכמה אירועים ולמרות מידע שנגלה לאוזניו לא יצא למחאה אלא רק פתח באזהרה.
עובדה מספר 4: האולטראס לא היה קשור לאף אחד מהעונשים שקיבלה הקבוצה- לא לגזענות ולא לכתובות בשער 11. הסיבה
היחידה שטביב החליט להכנס בהם היא בגלל שהוא הבין שהם הולכים למחות נגדו.
תלמדו להפריד בין דברים שהם לא בסדר ויש לטפל בהם ואני מאמין שהם יטופלו לבין ההתנהלות של טביב.