תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 21:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 498 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל היום בביה"ד המשמעתי[יש החלטה]-2 נק' ע"ת וקנס 30000 ש"ח
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
טוב יאלה מי מוכר ניקוב ל-7 נגד ראשל"צ ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
או שמבחינתם אפשר להיכנס למשחק או שלא. אי אפשר לחייב אותנו עוד פעם על משהו שכבר שילמנו, אין מצב שזה חוקי ויש להם סמכות לכך.

חבר, אף אחד לא מחייב אותך כלום. פשוט מודיעים לך שהמנוי שלך לשער 5 לא מכובד במשחקים הקרובים. לזה יש להם סמכות. אף אחד לא מחייב אותך לקנות כרטיס נוסף.
וכן, גם אם אתה קונה כרטיס, יש לבעל הארוע את הסמכות לבטל לך את הכרטיס אם הוא רואה לנכון.
מצד שני, אם תבקש את הסכום היחסי חזרה, כלומר תגיש תביעה, יש סיכוי שתקבל את ה50 שקל האלה בחזרה.

אם אני קונה כרטיס, ופתאום בעל האירוע אומר לי שהוא לא תקף ואומר לי לקנות כרטיס נוסף, זה לא נשמע לי חוקי. ולבקש ממוסד אכיפה שלכאורה יכפה על המועדון לבטל את תקפות הכרטיס כדי שאצטרך לקנות כרטיס נוסף, גם נשמע לא חוקי.
ואני לא מקבל את הטענה שמגיע לי רק חלק יחסי מהתשלום. אם שילמתי תשלום של כמה מאות שקלים על שירות כלשהו, ובעקבות הונאה של נותן השירות קיבלתי שירות חלקי, אני לא בטוח שמגיע לי החזר רק על החלק היחסי מהשירות שאותו לא קיבלתי, ולא על כל השירות ופיצוי נוסף. ובכל מקרה, הטענה ששווי השירות ששילמתי עליו הוא המחיר ששילמתי חלקי מספר המשחקים היא לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
או שמבחינתם אפשר להיכנס למשחק או שלא. אי אפשר לחייב אותנו עוד פעם על משהו שכבר שילמנו, אין מצב שזה חוקי ויש להם סמכות לכך.

חבר, אף אחד לא מחייב אותך כלום. פשוט מודיעים לך שהמנוי שלך לשער 5 לא מכובד במשחקים הקרובים. לזה יש להם סמכות. אף אחד לא מחייב אותך לקנות כרטיס נוסף.
וכן, גם אם אתה קונה כרטיס, יש לבעל הארוע את הסמכות לבטל לך את הכרטיס אם הוא רואה לנכון.
מצד שני, אם תבקש את הסכום היחסי חזרה, כלומר תגיש תביעה, יש סיכוי שתקבל את ה50 שקל האלה בחזרה.
השווי של הניקוב גבוה יותר מחלקו היחסי במנוי. קודם כל משלמים מראש- יש היוון. שנית, לא יודעים מראש שיכולים להגיע לכל משחק- יש סיכוי סטטיסטי להפסדים, והתוחלת הזו גם צריכה להיכלל.
לדעתי הנזק יותר קרוב למחיר כרטיס מלא במשחק בודד מאשר לחלק היחסי במנוי. זו גם העלות שלך להיכנס למשחק אחרי שגנבו לך את הניקוב, לכן כך צריך להעריך את הנזק.
אם היית נענש על מעשה שעשית- ניחא, אבל עונש קולקטיבי אינו חוקי.

לגבי החלק הראשון, אתה רשאי להחזיק בדעה זו, ואם תתבע, שופט יכריע. במקרה אני לא מסכים איתך, אבל נו מילא.
לגבי החלק השני, עונש קולקטיבי הוא גם לסגור את המשחק לכל הקהל. חוקי או לא חוקי, זה קורה בארץ ובעולם ולא מהיום. ממליץ בחום לא למקד את המאבק בכיוון הזה. אין הבדל מהותי בין לסגור את כל האצטדיון או לסגור שערים ספציפיים. אבל שוב, אתה רשאי לתבוע אם בא לך.
אין לי בעיה עקרונית עם סגירת השערים, אבל את הכסף ששולם חייבים להחזיר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל. קודם כל תפסיק לומר שאתה 'צריך' לקנות כרטיס נוסף. אתה לא צריך. אתה יכול לא לבוא. כל מה שעושים זה מבטלים את התוקף של המנוי למשחק הקרוב
ואם אתה בא לארוע, ומקשקש בשירותים ועושה נזק תדמיתי או ממשי למקום, אני לא מבין מה הבעיה להעיף אותך משם קיבינימט. לך תקשקש על הקירות בחתונה הבאה שאתה הולך אליה, ונראה איך יתיחסו לזה.
לגבי הכסף שאתה יכול לקבל חזרה, הויכוח טפשי. לך תגיש תביעה, שופט יחליט מה מגיע לך. כולי תקוה שתקבל איזה סכום שתבקש. אני אמרתי רק את דעתי. כנ"ל לאיציק.

*אגב, אם חתונה זו דוגמא שלא מתאימה לך, תחשוב שאתה הולך לרופא ובתחילת הפגישה מתחיל לקלל אותו והוא שולח אותך הביתה. האם גם אז זה לא בסדר? האם גם אז מגיע לך הכסף חזרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד,מעניין איך היית מגיב אם היו סוגרים את 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל. קודם כל תפסיק לומר שאתה 'צריך' לקנות כרטיס נוסף. אתה לא צריך. אתה יכול לא לבוא. כל מה שעושים זה מבטלים את התוקף של המנוי למשחק הקרוב
ואם אתה בא לארוע, ומקשקש בשירותים ועושה נזק תדמיתי או ממשי למקום, אני לא מבין מה הבעיה להעיף אותך משם קיבינימט. לך תקשקש על הקירות בחתונה הבאה שאתה הולך אליה, ונראה איך יתיחסו לזה.
לגבי הכסף שאתה יכול לקבל חזרה, הויכוח טפשי. לך תגיש תביעה, שופט יחליט מה מגיע לך. כולי תקוה שתקבל איזה סכום שתבקש. אני אמרתי רק את דעתי. כנ"ל לאיציק.

*אגב, אם חתונה זו דוגמא שלא מתאימה לך, תחשוב שאתה הולך לרופא ובתחילת הפגישה מתחיל לקלל אותו והוא שולח אותך הביתה. האם גם אז זה לא בסדר? האם גם אז מגיע לך הכסף חזרה?
אם לא אני התפרעתי אלא מישהו אחר, אז בטח שאדרוש את הכסף ששילמתי על הפגישה שבוטלה עם הרופא (או לפחות פגישה חלופית באותו השווי).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
האם בהתאחדות לקחו בחשבון את דחיית משחק הבית נגד ראשון בחודשיים?
למעשה יש רק משחק בית אחד (רמת השרון) עד למשחק נגד חיפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ואם אתה בא לארוע, ומקשקש בשירותים ועושה נזק תדמיתי או ממשי למקום, אני לא מבין מה הבעיה להעיף אותך משם קיבינימט . לך תקשקש על הקירות בחתונה הבאה שאתה הולך אליה, ונראה איך יתיחסו לזה.

אמ, אז, איך לומר לך את זה. 3000 איש לא קישקשו את כל מה שהיה שם.
אומנם היו אולי 20-15 קשקושים, אבל אני לא חושב שכל בן אדם בשער חמש כתב עשירית אות מכל משפט.
נכון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אתה מסתמך בכל ההודעה שלך על הטענה שאני גרמתי נזק כלשהו. אתה חושב שכל החרטא הזה של עונש קולקטיבי יחזיק בבית ממשפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
כאילו היום בפעם הראשונה המציאו עונש קולקטיבי בהתאחדות לכדורגל.
אין מה לזיין בשכל על זה כל כך הרבה.
זה לא מפתיע אף אחד.
מי שלא יכול להשלים עם זה יותר ורוצה להילחם, שיתבע במוסדות הרלוונטים.
נגד הענישה הקולקטיבית ולפחות בעד החזר הכספי לבעלי המנויים.

ואם יהיה הימורים על זה, אני אשים כסף שהטענות לא יתקבלו.
אבל לפחות נוכל להגיד שהיה ניסיון, ונדע באופן רשמי מה דעתו שדל בית המשפט בסוגיה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:39 
דוגמאות חסרות בסיס, ומי זה "אתה"? שגורמי החוק יתפסו את ה"אתה" הזה ויגישו נגדו תלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:41 
אנטיגונה כתב:
כאילו היום בפעם הראשונה המציאו עונש קולקטיבי בהתאחדות לכדורגל.
אין מה לזיין בשכל על זה כל כך הרבה.
זה לא מפתיע אף אחד.
מי שלא יכול להשלים עם זה יותר ורוצה להילחם, שיתבע במוסדות הרלוונטים.
נגד הענישה הקולקטיבית ולפחות בעד החזר הכספי לבעלי המנויים.

ואם יהיה הימורים על זה, אני אשים כסף שהטענות לא יתקבלו.
אבל לפחות נוכל להגיד שהיה ניסיון, ונדע באופן רשמי מה דעתו שדל בית המשפט בסוגיה הזאת.

אני בשמחה אשים כסף שהטענות יתקבלו, עם כל סוללת העורכיד דין שהערס לוזון מתפאר בהם, פשוט אף אחד לא חשב להתארגן ולהגיש תביעה, וחבל שלא עושים זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:41 
Laudrup כתב:

לא דחו את המשחק מול ראשון פשוט שמו במקומו את גביע השוקו ודחו את כל מחזורי הליגה מחזור אחד קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
Laudrup כתב:

מי אמר שדוחים את המשחק הזה בחודשיים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
דעת הקהל והתקשורת שוב הזדעזעו השבוע: שלושה אוהדים של הפועל תל-אביב נתפסו כשהם מקשקשים גרפיטי בשירותים של בלומפילד: צלב קרס עם הכיתובים "שואה", "אבי כהן נאצי" וכדומה. כלי התקשורת דרשו נקמה והוקעה (בן כספית ברשת ב': "ההתאחדות צריכה לשבור להפועל את העצמות"), וכמה מהם יצאו למסע צלב קטן בארגון האוהדים אולטראס של הפועל תל-אביב, שהוכרז כמי שעומד מאחורי המעשה.

תחת הכותרת "חוליגנים אדומים" ניסו ב"ידיעות אחרונות" להבין מי אלו שנכללים בארגון האוהדים "החשאי ביותר בישראל" – מי שלטענת העיתון אחראי ל"צלבי קרס, כתובות נאצה ושירי שואה". יו"ר ההתאחדות, אבי לוזון, דרש יד קשה וענישה ללא פשרות. "שירי שואה יש רק בהפועל תל-אביב", נימק. כלל אוהדי הפועל תל-אביב הוכתמו בגלל שלושה נערים, וגם הביטוי "שירי שואה", שעד היום העלה על הדעת את "שריפה, אחים, שריפה" ודומיו בפלייליסט המסורתי, הופקע לטובת נהמות אספסוף שהקשר בינן ובין השואה היהודית מעוקם, מופרך ובעיקר אינפנטילי.

בבואם לסקר התנהגות של אוהדים, הולכים העיתונאים על חבל דק מאוד: האוהדים הם למעשה הלקוחות העיקריים שלהם. מכאן שכשכלי תקשורת מכנה את כלל אוהדיה של קבוצה אחת בכינוי גנאי בגלל מעשה נקודתי של אוהדים אחדים, הוא יורה לעצמו ברגל. גינוי של ציבור שלם בגלל מעשה של יחיד או בודדים הוא תמיד מהלך נפסד, על אחת כמה וכמה כשהמגונים שלא באשמתם עלולים להגיב בהחרמה של מי שמיהר להכתים אותם במעשה שלא ביצעו, ושרובם אף מואסים בו ובמבצעיו.

ציור גרפיטי בשירותים הוא מעשה של אדם אחד, או כמה אחדים לכל היותר. ונדליזם מכל סוג הוא נחלתם של מעטים. במקרה כזה יש להפנות את הזרקור אל המשטרה ולדרוש ממנה לאתר את העבריינים. אבל כש"קומץ" קורא "מוות לערבים" שוב ושוב במהלך משחקים רבים, ומי שאינו מצטרף אליו לא יוצא בהפגנתיות מהמגרש – אזי מדובר בתופעה רחבה, מנטלית, מסוכנת, שבגללה יש מקום להוקעה של כלל אוהדי הקבוצה.

כשאידיוט זורק רימון גז במגרש בבאר-שבע ומסכן את שלומם של השחקנים והצופים, כמו שקרה בשבת האחרונה, יש לעצור אותו מיד, ולהשעות גם את המאבטחים שהתרשלו בחיפוש על גופו. כך או כך – המלאכה העיקרית של התקשורת היא לעשות הבחנה מושכלת בין סוגי הבריונות ודרכי ההתמודדות עימם, ולא להיסחף להכללות ולהוסיף קיסמים פופוליסטיים למדורה.

חוץ מזה, הגיע הזמן לנער קצת את האבק מעל הכפתור האוטומטי שהתקשורת לוחצת עליו בכל מה שנוגע לאִזכור השואה או המלה "נאצים". מאחר שהשואה היא הטראומה הלאומית המכוננת בישראל – יהודים מכל העדות והסוגים – הגיוני לגמרי, ואת זה יאשר כל פסיכולוג או סוציולוג, שאנשי שוליים ישתמשו בז'רגון הטראומה הזאת כדי לבטא רגשות עזים שונים ומשונים.

סביר להניח שאף אחד, גם לא אוהדי הפועל, לא באמת חושב שמכבי תל-אביב מזכירה את שואת היהודים, או שמי מחברי האולטראס מצדיע במועל יד לתמונה של היטלר. אמנם מדובר בביזוי של "הזיכרון הלאומי", אבל לפני הכל מדובר בשימוש ילדותי, רפה-שכל, בביטויים טעונים שמסמנים במקומותינו אסון, קטסטרופה, "סוף הדרך", או במקרה של "נאצים" – יריב שנוא במיוחד (במקרה הזה, מכבי תל-אביב).

אין מדובר במכחישי שואה או בגלוחי ראש עבריים, אלא באנשים נמוכי איי.קיו, דלי יכולת הבעה, שמשתמשים במה שמסומן בחברה הישראלית כטאבו כדי לבטא את זעמם, או את תחושת נידחותם. זה אידיוטי, תפל ומטומטם, אולי מעורר רחמים, אבל לא הרבה יותר מזה. הניפוח המתפלץ של התקשורת הופך את האקטים הירודים האלה לנושאי משמעות – משמעות שאף עיתונאי לא נעצר לשאול מהי בכלל.

תקראו אולי זה ייעשה לכם משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בשל הרצון להפחית מהעומסים ולהקל על הקבוצות המשתתפות בתחרויות המאורגנות ע"י אופ"א ובעיות המגרשים המשמשים מספר קבוצות בשלב הנוכחי של העונה, החליטה הנהלת ההתאחדות לכדורגל לערוך שינוי בכל הקשור למחזור ליגת העל המתוכנן להיערך באמצע השבוע ה-25/26.10.2011.

במקום משחקי מחזור זה, ישובצו משחקי רבע גמר גביע הטוטו שתוכננו להיערך ב-27/28.12.2011 ואילו משחקי מחזור אמצע השבוע ישוחקו במועד הנ"ל שתוכנן עבור משחקי גביע הטוטו.

http://football.org.il/Archive/Articles ... .aspx.aspx

מכאן משתמע שמועדי המשחקים פשוט מתחלפים, אבל אין לדעת במקרה של ההתאחדות...

נערך לאחרונה על ידי Laudrup בתאריך 18 אוקטובר 2011, 23:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:49 
מתוך וואן בבוקר: "הדיון האחרון יהיה של מכבי חיפה, שתעמוד לדין באשמת קריאות גזעניות נגד שחקן מכבי ת"א, מוסא קונאטה והתפרעות אוהדים, דיון שנדחה משבוע שעבר. אין לקבוצה עונש על תנאי באשמות אלה."

תקראו לי בכיין, אבל איפה הפרופורציה בין הסיקור על מכבי חיפה(לא מוזכר בשום מקום חוץ מכתבות בוקר,אין לי שמץ מה נסגר איתם) לבין הקריאות הגזעניות שהשמענו כביכול כלפי שחקן הפועל חיפה קולי?
איך ייתכן שהם מקבלים עונש בפלייאוף על משחק ללא קהל בגביע הטוטו בעונה לאחר מכן במקום על המשחק שהיה אמור להתקיים ללא קהל בפלייאוף העליון?
איך ייתכן ששחקן שלנו נענש באופן תקדימי ומפסיד את המשחק הכי חשוב בעונה בגלל החלטה כזאת?
איפה זה ואיפה העונש המצחיק שנתנו לבית"ר בסיפור עם הפועל פתח תקווה?

אני יכול להמשיך מפה ועד הודעה חדשה, תקשורת אדומה.

נ.ב-אגב, אני קורא מפה למי שיכול לצלם את התמונות בשער 7 של צלבי הקרס שצוירו ע"י חיפה(לפי כמה מהמשתמשים פה). לא ייתכן שיירכבו על הקבוצה שלנו ככה בתקשורת ואנחנו נשתוק. נשבר כבר,נמאס כבר להתרגל לחוסר פרופורציה הזה.

נערך לאחרונה על ידי Berger בתאריך 18 אוקטובר 2011, 23:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:51 
ברגר, אתה חתיכת חוצפן.
למה נראה לך שיתעסקו עם הבייבי של המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
עזרן. הייתי מאוד מתעצבן. על ההתאחדות שהענישה בצורה חסרת תקדים קשקושים בשירותים, ועל האוהדים שקשקשו.
אבל אתם שואלים אם העונש לגיטימי. אז בוא נגיד שזה לא קשקושים אלא קריאות גזעניות, שעליהם כולכם נורא כועסים, ונניח שזה ביתר ולא הפועל.
אתם כל הזמן מתעלמים מהעובדה שגם משחק ללא קהל זה עונש קולקטיבי בו נענשים 99 אחוז חפים מפשע. זה קורה בארץ ובעולם, ולא המצאה שלנו.
אם אתה רוצה שדברים כאלה לא יקרו שוב, בבקשה. אל תגן על המקשקשים. אל תגן על זורקי הכוסות. אל תגן על שרי השואה.
זה לא רק אתה. זה כולם. כשבחור ירגיש שאין לו גב, הוא לא יעשה דברים כאלה.
וזה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עזרן. הייתי מאוד מתעצבן. על ההתאחדות שהענישה בצורה חסרת תקדים קשקושים בשירותים, ועל האוהדים שקשקשו.
אבל אתם שואלים אם העונש לגיטימי. אז בוא נגיד שזה לא קשקושים אלא קריאות גזעניות, שעליהם כולכם נורא כועסים, ונניח שזה ביתר ולא הפועל.
אתם כל הזמן מתעלמים מהעובדה שגם משחק ללא קהל זה עונש קולקטיבי בו נענשים 99 אחוז חפים מפשע. זה קורה בארץ ובעולם, ולא המצאה שלנו.
אם אתה רוצה שדברים כאלה לא יקרו שוב, בבקשה. אל תגן על המקשקשים. אל תגן על זורקי הכוסות. אל תגן על שרי השואה.
זה לא רק אתה. זה כולם. כשבחור ירגיש שאין לו גב, הוא לא יעשה דברים כאלה.
וזה כל הסיפור.

לא מגן עליהם. אבל בגלל 5 זבי חוטם אני צריך לשבת שני משחקים (עם אופצייה ל3) בחוץ?
ואם אני ארצה להכנס אני אצטרך לשלם על כך?מה מת העולם?
ועוד בגלל מה,גרפיטי לעזאזל!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
לא מגן עליהם. אבל בגלל 5 זבי חוטם אני צריך לשבת שני משחקים (עם אופצייה ל3) בחוץ?

אני אגיד מראש שאני מסכים איתך שהעונש לא פרופורציונאלי.
אבל אל תשכח שעל קריאות גזעניות בטדי, גם אם זה היה מ20 איש, אין לאף אחד פע בעיה לדרוש הפחתת נקודות, סגירת טדי, וראשים של אנשים.
תנסה להתנתק שניה ממה שאתה חושב על קריאות שואה (אני מסכים, זה לא מצדיק עונש), ותתמקד בעונש הקולקטיבי שכולם פה מבכים עליו.
עד שלא תבינו שאתם צריכים לגנות בזמן אמת אנשים שעושים דברים שפוגעים בנו, זה לא יגמר. ואני אומר אתם כי אתם בשער 5. לידי בשער 7 אף אחד לא יקשקש ואף אחד לא יזרוק כוס למגרש. סמוך עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
azran כתב:

אני אגיד מראש שאני מסכים איתך שהעונש לא פרופורציונאלי.
אבל אל תשכח שעל קריאות גזעניות בטדי, גם אם זה היה מ20 איש, אין לאף אחד פע בעיה לדרוש הפחתת נקודות, סגירת טדי, וראשים של אנשים.
תנסה להתנתק שניה ממה שאתה חושב על קריאות שואה (אני מסכים, זה לא מצדיק עונש), ותתמקד בעונש הקולקטיבי שכולם פה מבכים עליו.
עד שלא תבינו שאתם צריכים לגנות בזמן אמת אנשים שעושים דברים שפוגעים בנו, זה לא יגמר. ואני אומר אתם כי אתם בשער 5. לידי בשער 7 אף אחד לא יקשקש ואף אחד לא יזרוק כוס למגרש. סמוך עלי.

אני אגיד לך את האמת?אני ועוד כ1000 אדומים אחרים הגענו רק לקראת השעה 18:40 לאיצטדיון (בעקבות משחק הכדורסל) השעה הזו שנכנסתי הכל כבר היה כתוב ומרוסס,היו שומרים על כל קיר ואפילו בשירותים היה שומר.
אני ועוד כמהה מהחברים שלי לא יכולנו לגנות את זה,אני גם סבור שלא היו יותר מדי אוהדים בתוך הששירותים כאשר הם צויירו בשלב כל כך מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אני אגיד לך את האמת?אני ועוד כ1000 אדומים אחרים הגענו רק לקראת השעה 18:40 לאיצטדיון (בעקבות משחק הכדורסל) השעה הזו שנכנסתי הכל כבר היה כתוב ומרוסס,היו שומרים על כל קיר ואפילו בשירותים היה שומר.
אני ועוד כמהה מהחברים שלי לא יכולנו לגנות את זה,אני גם סבור שלא היו יותר מדי אוהדים בתוך הששירותים כאשר הם צויירו בשלב כל כך מוקדם.

אוף. עזרן. אני חוזר על זה שוב.
הכתובות זה רק תוצר שוליים של האוירה ותרבות ה'הכל מותר לנו' בשער 5. זה לא תהחיל בשעה 17:00 בשבת. זה התחיל לפני עשור.
אז, היו אנשים שפויים שידעו מה המטרה של השירים האלה, ומה המקום שלהם ברפרטואר השירים שלנו.
היום, אנשים חושבים שהמטרה היא לשיר שואה. האנשים האלה התבלבלו, ואף אחד לא מתקן אותם.
זה מצחיק, כי גם אני לא מבין מה הבעיה בלשיר שואה. אבל אני כן מבין שלכווווולם נמאס מאיתנו. וזה בא לידי ביטוי בדעת הקהל, ויותר גרוע בבית הדין.
אז קיבלנו עונש קולקטיבי. הבעיה היא שבכלל נענשנו, לא שהוא קולקטיבי. עם זה לאף אחד לא יכולה להיות בעיה. ועדיין לא קיבלתי תשובות למה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
אז לא הבנתי מה אתה רוצה
גם אני רוצה שיפסיקו עם השירים כל עוד זה פוגע בקבוצה או מפלג את הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אז לא הבנתי מה אתה רוצה
גם אני רוצה שיפסיקו עם השירים כל עוד זה פוגע בקבוצה או מפלג את הקהל

הייתי מאוד ברור
1. העונש לא פרופורציונאלי ואני בשוק שזה נראה להם הגיוני (מצד שני, לחץ הקהל היה אדיר, יותר מאשר כל ארוע אחר כולל תקיפת המנקים בטדי)
2. אין בעיה עם עונש קולקטיבי לצורך העניין. גם עם לסגור את כל האצטדיון, וגם אם לסגור את 4-5 בלי לכבד את המנוי באף שער אחר. מה שמצחיק זה שהטענה שטביב רוצה לזיין את האולטראס קיבלה מכה קשה כאשר הוא החליט להעביר את כולם לשער 10-11 ובכך לבטל לחלוטין את העונש. מה שקרה אחרי כולם יודעים, וזה לא אשמת טביב. גם אם טביב הוא זה שחשף את זה בשביל לזיין אותם, זה לא מוריד מכך שהוא התחשב בהם מאוד כשנתן להם להכנס בשבת האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 03:50 
אדום נחמד כתב:
לידי בשער 7 אף אחד לא יקשקש ואף אחד לא יזרוק כוס למגרש. סמוך עלי.

כן, אתה יכול לחתום על זה שמתוך 3000 איש, אין אפילו ילד אחד שאם תשים אותו בשער 11 הוא לא יחשוב לקשקש כל מיני קשקושים?
תהיה אמיתי.

יש פה כמה אנשים (ואתה דווקא לא ביניהם) שאשכרה מברכים על הסגירה של שער 4-5, כאילו זה סבבה שמרחיקים 2000 ומשהו אוהדים בשביל כמה קשקושים על הקירות (שאני אגב חושב שהם ממש מיותרים ומראים על חוסר כבוד בסיסי ובלי קשר לתוכן שלהם), ושמבחינתם הם עומדים לצדה של ההתאחדות וההנהלה בהחלטה הבזויה שלהם. העיקר שלהם לא יפריעו עם שירים שהם לא אוהבים.

צריך להבין, מה שדנו עליו בבית הדין היום לא היו שירי שואה ולא היו קשקושים על הקירות. אלו היו שירי "ההנהלה זונה", כל השאר זה סתם כיסוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 04:39 
teknoboy כתב:
GATE7 כתב:
teknoboy כתב:
Telkiyski כתב:

אני חוזר ושואל (ברצינות, אני רוצה לדעת), מאיפה יש לבית הדין של ההתאחדות סמכות להתנות את העונש בשינוי היחסים החוזיים בין המועדון למנויים?
ממתי בית דין משמעתי יכול בכלל לעסוק בנושא כזה?

תמשיך לטחון מים בזמן שהשאלה הרצינית באמת שאתה צריך לשאול זה -
למה אחרי שהענישו אותנו ואנחנו מרצים את העונש (שער 5 סגור) ממשיכים יושבי שער 5 לבדוק כמה בית הדין רציני בנושא הזה? כשבעצם שהם עושים את זה הם פוגעים בכל אחד שקנה מנוי ומעוניין לראות את הקבוצה שלו מצליחה ומתקדמת. אנחנו מדברים פה על ארגון השרופים של הפועל - פוגע בהפועל בכוונה (או בטיפשות גמורה)

לא הבנתי.
אתה מאשים אותי שאני פגעתי בכל מנויי הקבוצה בגלל שמישהו שיושב באותו שער כמוני גרם לזה שאני לא אוכל להיכנס למגרש?

ואם אפשר, אשמח לדעת למה השאלה שלי נראית לך כל כך לא לגיטימית.

אני לא מאשים אותך מן הסתם, אין לי מושג מה עשית ומה לא. אני מאשים את מי שממשיך לשיר שירי שואה למרות שבית הדין קבע שזה יגרור עונש.
והשאלה שלך מאוד לגיטימית אבל הסיכוי שמישהו יקח את זה ברצינות בבית דין מושחת שכזה הוא אפסי. אני לא מבין למה לתת להם את האפשרות בכלל לסגור את שער 5?
תכלס השיר המדובר הוא גאוני ואין דבר שעשה לי יותר טוב על הלב מלצעוק להם את זה ולראות אותם אשכרה נפגעים אבל זהו צריך לדעת להפסיק זה לא שווה משחק ללא קהל.

זה מה שנקרא להיות חכם ולא צודק. אי אפשר להיות צודק מול גוף רקוב מהיסוד.

ד"א לא שיש מה לעשות בקשר לזה עכשיו, אבל זה הכל התחיל מכמה אפסים שהתחילו לשרוק בוז על השירים האלה כי כנראה הפריע להם שהחברים המכביסטים שלהם בבית יורדים עליהם שהם לא יהודים.
אם כל האיצטדיון היה שר את זה כמו תמיד בית הדין לא היה מתיחס לזה בכלל. צריך להמציא שיר חדש בקיצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
ציטוט:
אין מדובר במכחישי שואה או בגלוחי ראש עבריים, אלא באנשים נמוכי איי.קיו, דלי יכולת הבעה, שמשתמשים במה שמסומן בחברה הישראלית כטאבו כדי לבטא את זעמם, או את תחושת נידחותם. זה אידיוטי, תפל ומטומטם, אולי מעורר רחמים, אבל לא הרבה יותר מזה.

תקראו אולי זה ייעשה לכם משהו

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 07:35 
כמה התממות באשכול אחד.
הכל שטויות. העניין הבעייתי באמת הוא שככל הנראה נפתחת חזית רצינית בין האולטראס לבין טביב. שני הצדדים רוצים את זה ולפי איך שזה נראה כרגע, הם לא הולכים לסגת כל כך מהר.

לפחות לא יהיה משעמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 07:35 
הניסוח רהוט התוכן גניבת דעת לשמה
עד שלא נכיר בעצמנו בכך שיש בעיה בהתנהלות שלנו כאוהדים תצוץ הבעיה מחדש ובכל פעם בדרגת חומרה גבוהה יותר
במקום לנצל את מה שקרה כדי לעשות חשבון נפש נוקב וכואב אנחנו שוקעים בביצה של תרוצים הכחשה ובעיקר התבכינות בלתי נסבלת
אין דבר, אולי בארוע הבא שיקרה והוא יקרה בודאות נעשה את מה שצריך וחייבים לעשות כדי להשריש את הנגע הזה מתוכנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 498 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: