עומרי קנדה כתב:
ספר לי באיזה שער אתה יושב.
נבוא כל החבר'ה בעלי המוסר הלקוי כדי לדאוג שגם לך ייסגרו את השער.
אתה פשוט עומד לצידו שאלי טביב.
חכה בעוד 5-6 שנים ותבכה.
אני לא נוהג להשתמש בביטויים קשים ולכן לא אחרוג ממנהגי גם הפעם.
במקום זה אני אנשוך שפתיים ואנסה לענות לך תשובה עניינית.
כמו שכבר כתבתי לך, אתה יוצא למאבק שאין לך שום מושג איך לנהל אותו. אתה רדוד כמו שטיח, בלי גרם חשיבה קדימה. אם היתה לך חשיבה כזו, היית דואג שאלי טביב לא יוכל לעשות את הספינים שהוא עושה עכשיו (בלי שום קשר לזה שבעקרון הוא צודק בזה שהוא רוצה שהדברים האלה לא יהיו חלק מהקבוצה. אם הייתי בעלים הייתי רוצה אותו דבר). היית הולך ויוצא נגד הדברים שעלולים להסית את המאבק שלך מהמקום שאתה רוצה שהוא יילך אליו.
אבל לא. אתה עסוק בלהיות בריון. "נבוא ונסגור לך את השער". אתה תסגור לי את השער? מי אתה בכלל?
אתה חושב שאני רוצה לראות את שערים 4-5 נסגרים? אני תמכתי בזה? אני כתבתי שאם הם ייסגרו, אוהדי הפועל אשמים בזה. גם מי שעשה את המעשה בפועל וגם אלה שהוא חונך על ברכיהם.
מה אתה חושב, 3 ילדים קמו איזה בוקר, באו לבלומפילד עם טושים וקשקשו על הקירות? יש להם לגיטימציה של שנאה שהולכת כמה וכמה שנים אחורה. הרבה לפני שאלי טביב בכלל חשב לבוא להפועל.
הטימטום הוא מחלה קשה. מי שהולך ועושה מה שעשו הילגים האלה הוא מטומטם, אין מילה אחרת. מי שמתנהג כמוך ונותן להם גם לגיטימציה בזה שהוא מסית את הדיון לאלי טביב, הוא חסר אחריות.
הפועל עומדים לדין היום לא בגלל אלי טביב. גם שעמדו לדין על זריקת רימון נגד בית"ר י-ם זה לא היה בגלל טביב וגם בעוד מקרים אחרים.
טביב הוא בעיה שצריכה להיפתר. אין לזה שום קשר להתנהגות של אוהדי הפועל לאורך כל השנים. התנהגות שהיא לעיתים בזויה, אכזרית וחוצה כל גבול טעם טוב. זה הדבר שאני יוצא נגדו לאורך כך השנים וזה שאלי טביב אולי מרוויח מזה במקרה עכשיו, לא יגרום לי להפסיק לכתוב נגד זה.
אלי טביב מרוויח מזה בגלל אנשים כמוך ולא בגלל אף אחד אחר. לא כי אתה כתבת את הכתובות האלה אלא כי אתה נותן לגיטימציה לזה שזה יקרה גם בעתיד.