אל באנדי כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
אל באנדי כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
או.קיי, אחלה סרט, אחלה מוזיקה, קטעי וידאו יפים, ומה הפואנטה?
טביב לא מעניין אותי בכלל, אבל יש לכם אופציה אחרת? משקיע בפתח? אז מה אתם מתלהבים. אתם רוצים שבאמת נגמור כמו כפר סבא? כי אם תמשיכו לעשות מהומות זה מה שיקרה.
ראבאק, אין אף אחד אחר. תפנימו את זה טוב טוב ותכניסו את זה למוח החורש מזימות שלכם.
תנו צ'אנס, תנו שקט לעבוד. עם כל הבלגן, ואי אפשר להקל בזה ראש, אנחנו מקום ראשון, עם הפסד אחד בלבד וספגנו, עם ההגנה הזוועתית והשוער בסימן שאלה, הכי מעט שערים בליגה.
והכי חשוב, די, כבר בא לי לבכות. לא ישנתי שלושה לילות ומתפוצץ לי הראש. תנו קצת שקט.

אתה צודק , נישאר עם טביב טוב להפועל.
כי מה יכול להיות רע בטביב ?
הכל היה בסדר , הכל יהיה בסדר
הכל עכשיו בסדר
טוב שיש כדורסל
תפסיקו כבר להתלהם. תחשבו טוב טוב ועוד פעם, לפני שאתם נוקטים בכל מיני צעדי מחאה. במקרה הזה, יהיה קשה מאוד להיאבק בטביב, ושוב, מה האלטרנטיבה?
תתמכו בקבוצה, תעודדו, כי מהקרבות האלה ביציעים לא יצא כלום.
אוקי קנית אותי
עכשיו אני בטוח שורמוט אשם , שכטר אשם , בונדר אשם , זהבי אשם , מוני אשם , נאתכו אשם , אבוטבול אשם , טועמה אשם , מורדי אשם , אבוקסיס אשם , משה הראל אשם , גבע אשם , הקומץ אשם , הנהלה של נתניה אשמה וגם של קריית שמונה.
איפה היית עד עכשיו ?
עכשיו אני יודע שטביב לא אשם !
שכולם אשמים רק לא הוא
פתחת לי את העיינים ,תודה רבה לך !
אתם יודעים מה?
אין כאן עם מי לדבר. אתם חבורה בלי רצון או כוונה לחשוב או להפעיל את הראש. רק מחפשים את הרע, ואם אין, חופרים יותר עמוק.
אשפי התנסחות בפורום, שועלי אשכולות וותיקים, סופרים, משוררים, הוגי דעות, מהפכנים, בעלי ניסיון, מחונני על, נואמים בחסד, סטאראפיסטים בשקל וחצי.
בקיצור, אנו, המבוגרים (או הבוגרים בנפשם), נמשיך בדרכנו השפויה, והיא זו שתנצח.
דבר בשם עצמך. לטעמי הדרך שלך היא הלא שפויה. לטמון את הראש בחול ולא לראות מטר קדימה זו הבעיה האמיתית.
אחד שהוא כבר לא ילד ומתקשה לקרוא לעצמו מבוגר.