האדס כתב:
אני באמת ותמים לא יודע מי אתה, לא מי זה קלדרון, לא מי זה שחר, לא מי זה פואד, ולא מי 831 וכך הלאה.
זה ה"יופי" בפורום. אתה רוצה להיות פרנואיד ולחשוב שכל אחד שבעד אלי טביב במאבק הזה הוא שתול? בהצלחה.
אני מעדיף לנהל דיון ענייני.
מישהו אומר לך שאלי טביב טוב להפועל? תסביר לו למה הוא טועה.
אבל במקום זה, 90 אחוז מהמשתמשים פה בוחרים לנהל דיון בצורה הבאה:
תומך טביב: אלי טביב טוב להפועל. תראו, הוא הביא אליפות, גביע אלופות. את דמארי!
לא תומך בטביב:

/ יא טרול / תמשיכו לשכנע את עצמכם / עוד שתול של פוסידון
וככה נראה פורום שדים בחודשים האחרונים.
ועל כן איך אתה מסביר את ההתעוררות של המשתמשי "אני-אוהד-30-שנה-מנוי-ל5\2\7-טביב-הגבר-אולטראס-זונות-לסגור-את-שער-5" שנוצר פה?
אני יודע מי נמצא כאן הרבה זמן, ואני יודע מי מגיע עכשיו דווקא לסתור דיעה רווחתבכוונה.
אין לי כוח להתעמק בזה כי אני יכול להרוויח עוד 1000 מילים על הסיפור הזה.
אני לא טוען שיש כאן מיליארד שתולים, אני רק טוען שעדיף להשאר עם מה שיש פה בנתיים עד שהסיפור הזה ייגמר לכאן או לכאן.
ולתגובה הקודמת שלך בדיון ההוא שלא שווה אפילו לחפש אותה - הראתי שענישה של כל האצטדיון מול שער 5 זה קולקטיבי בדיוק כמו שענישה של כל שער 5 מול כמה ילדים זה קולקטיבי.
אבל אתה איש חכם תמשיך להגיב לי.
אתה יכול לקרוא לי פראנואיד, אבל אני יכול לקרוא לך תמים. זה הפיפטי סנטס שלי.
*נכון להיום יש רק משתמש אחד שאני באמת באמת תוהה אם הוא אמיתי. קרא באשכולות האחרונים אתה תמצא לבד.
כי אתם פשוט יוצאים עלובים במיוחד כשאתם זורקים את זה על כל בן אדם שהגיע לפורום. אני כבר קיבלתי פה 5 תגובות כאלה ולמה? כי אני די חדש בפורום ולא עשיתי
לכל תגובה שניה שכתבו פה. לא בא לי ללקק פה לאנשים שאני חושב שהם טועים ולא נראה לי
אומרים לי שתול ואוהד כפ"ס.
פשוט יוצאים פתטים.