YardenDe כתב:
Fez כתב:
קהל מפולג לא יכול להוביל מאבק
קהל שלא יכול להיכנס למשחקים (כי מענישים לו את התחת ברדיוסים) לא יכול להוביל מאבק
קהל שלא מאמין בארגון שלו לא יכול להוביל מאבק
קהל שעסוק במריבות ובפרנציפים לא יכול להוביל מאבק
האולטראס לא יכול יום אחד ללכת נגד שאר הקהל ויום אחר כך לנסות לרתום אותו למאבק משותף
אם הארגון הזה רוצה להנהיג ולהשפיע, שיתחיל להתנהג בהתאם
ולא, לנסח הודעות בצורה יפה זה לא נקרא להנהיג ולהשפיע
מה גם שיש תחושה קשה מדי שהמאבק הזה נובע הרבה יותר מההתנגחויות האחרונות עם האולטראס (המאורע בפולין, ההשלמה עם סגירת שער 5, סיפור השלט אתמול והגינויים היום) מאשר מהכשלים הניהוליים במועדון
ואני מהמאבקים שלכם על "חופש הביטוי", לוחמי צדק יקרים שלי, כבר מזמן, אבל מזמן הפסקתי להתרגש
מצטער שאני לא שותף לפרחים וללבבות
viewtopic.php?f=4&t=66171 שמע גבר, אני הכי בעד שבעולם
וגם אני חושב שטביב זה סרטן בגוף הקבוצה
והלוואי שהקהל שלנו היה במצב לצאת למחאה כלשהי
כרגע, לצערי, יש לנו מספיק בעיות מבית לטפל בהן לפני כן
הייתי רוצה לראות מהאולטראס מינימום הליכה לקראת שאר הקהל (אפילו לא לקראתי - לי באמת שלא כל כך אכפת, אני רק רוצה שנפסיק להיות כאלה מביכים) למען האיחוד והכוח שלנו כקהל לפני שהם מפרסמים לי הודעות כאלה
בינתיים בתקופה האחרונה הארגון הזה בעיקר עסוק במאבקים מיותרים על חופש הביטוי ועל הזכות לקרוא קריאות מסוימות ולשיר שירים מסוימים, תוך כדי שהוא שם את טובת הפועל בצד
אותי זה לא מעניין יותר מדי, מצטער
ברגע שאני אשתכנע שהארגון הזה מעוניין לייצג את הקהל ומעוניין בטובת הפועל מעל הכל, אני אהיה הראשון לתת פרחים ולבבות וגם להצטרף במגרש
אני לא יכול להגיד לך בבירור, אבל לפי ההרגשה שלי, זה הולך בכיוון הזה. ההרגשה בשער 11 הייתה כל כך מגעילה. זה דבר שחילחל לרוב האנשים שהיו סביבי, ואני חושב ומקווה, שגם לחלק מהאולטראס.