טיש כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:
חבורה של יצורים. פעם הייתי מדבר על הקהל של הפועל כקהל הכי טוב בארץ, היום הם המיץ של הזבל. לא כולם כמובן, הגוש של האפסים שמייצגים אותנו כביכול. היום אני אוהב את הקבוצה שונא את הקהל. שער 5 להתפוצץ...
שער 5 להתפוצץ ויושבי שער 2 ו7 קדימה להנהיג את הקהל ולהניע את הקבוצה.
אתם יודעים לדבר יופי, אתם יודעים לשרוק בוז בשירים לא נחמדים, אתם יודעים להרים שלטים גדולים של "שער 5 לא מייצג את הפועל". כל הכבוד.
אבל כשאנחנו בפיגור אתם לא תוכלו להרים את התחת השמן שלכם אפילו לא לשניה ולפתוח ת'פה. אתם תשבו עד סוף המשחק ואז, בדקה 82, כשאתם כבר בדרככם לצאת מהאצטדיון תשירו "אלי גוטמן".
אתם פשוט חבורה של ילדים חצופים זבי חוטם ועלובי נפש שחושבים שהם המציאו את הפועל או את הקהל של הפועל או את העידוד בכלל. אז תקרא טוב יא טמבל למרות שסביר להניח שלא תבין. יושבים בשערים בבלומפילד אנשים שכבר שלושים או ארבעים או אפילו חמישים שנה מלווים את הקבוצה, רובם נתנו את שלהם בשלב זה או אחר, כל אחד היה פעם בן 15-23 ועמד וצרח ושר כמו משוגע. אבל מה לעשות מטבע הדברים זה עניין לאנשים צעירים והם תמיד אלה שהובילו את השירה. אני למשל רצתי אחרי הקבוצה לחורים בארצית שאתה לא יודע שהם קיימים בכלל ועודדתי בלי גרון בעונות שאלוהים ישמור.
עכשיו תורכם רק מה אתם חושבים שהשמש זורחת לכם מהתחת ושכל בלומפילד צריך להצדיע לחבורת פישרים שמטנפים קהל שלם רק כי אתם מואילים בטובכם לשיר ולעודד במשחקים.
מצטער מאוד, אבל כרגע מה שמשנה זה מי שמעודד. כן אני בן 15-23 וכן ביכולתי לעמוד לצרוח ולשיר כמו משוגע.
אתה מסכים איתי שגם מי שעבר את גיל 23 לא ב10 לא ב20 ולא ב30 שנה יכול סך הכל לשיר ולמחוא כפיים? לא לעמוד, לא לצרוח, לא לשיר כמו משוגע.
לשיר בצורה דיי חזקה ולמחוא כפיים. מאמין שלא צריך בשביל זה כושר של ילד ב18.
אני לא חושב שאני המצאתי את הפועל, אני חושב שהפועל מרגשת אותי והמינימום שאני מוכן לעשות בשבילה זה להגיע לכל משחק ולעודד.
ובשבילי, מי שמזיק להפועל בכך שהוא לא מעודד, מקלל את השחקנים, את קשטן.. לא מעניין אותי אם הוא "רץ אחרי הקבוצה לחורים בארצית" שאני לא יודע שהם קיימים או מישהו שקיבל כרטיס חינם למשחק. שניהם על הזין שלי באותה מידה.
תודה רבה על השנים היפות שנתת להפועל, אבל כרגע, אם אין לך איך לתרום לקבוצה וכל מה שאתה עושה זה מקלל את השחקנים, מקלל את קשטן ומעביר ביקורת כזאת על האנשים שמניעים את הגוש המעודד של הפועל.. לי אישית לא תיהיה בעיה לא לראות אותך יותר בבלומפילד.
כמובן ש"אותך" מכוון לכל מי שמתנהג בצורה שתראתי למעלה.