פאביו כתב:
אבו-דגל כתב:
התגובות של טביב ואנשים מההנהלה ועוד אנשים וגם חלק מהפורום הזה יוצרות רושם אחד - קהל של ביתר.
כשאוהדי ביתר שרו מוות לערבים וכו' ואומרים שזה קומץ אז אצלנו זה שואה למכבי וזה קומץ.
כשאוהדי ביתר עושים גרפיטי אז זה אותו קומץ - ואצלנו?
נקודה למחשבה.
הקהל הזה מסוגל לייצר דברים מדהימים (כמו "פועלי כל העולם..." כדורי ים, nothing else matters וכו') למה לא להתרכז בהם?
איפה הקהל שמונע קודם כל מאהבת הקבוצה?
השנאה פוגעת בנו וזה מתחילת העונה, נניח שהיו עושים גרפיטי וכותבים על שער 11 "איצטדיון הפועל ע"ש האחים בלומפילד" בגדול ובענק ועל כל הגרפיטי שמכבי עשו (אם כבר רוצים בכוח לפגוע בהם) זה היה הרבה יותר חזק ועושה הרבה פחות נזק לנו כקהל ואתם יודעים מה, אולי גם יותר מעצבן את אוהדי מכבי אם זה מה שחיפשו כותבי הדברים.
תחשבו על זה, זה נוגע כל דבר שקורה היום בקבוצת הכדורגל שלנו.
לא מתאים לך אבו דגל שאת הודעותיך אני נהנה לקרוא.
ילד (ככי אני מהמר) בן 15 וחצי אולי, רשם עם טוש משהו שהיה לו פיפי מהביצים הקטנות שלו,וזה לא קומץ?
נו באמת.
אפשר לחשוב שאתמול שלט הפריסה היה מה שהיה כתוב בשירותים.
נו בחייאת
בקהל של 10,000 איש גם 1000 הם קומץ. אין לי שום ספק שהמעשה המיותר הזה נעשה על ידי מישהו אחד ויחיד אולי שניים שגילם אולי קטן אבל זה לא באמת משנה, מבחינת העולם החיצון זה שמסקר את הפועל וגם אלי טביב מדובר בשליח של "הקומץ".
אני שונא את המילה קומץ אני מעדיף לקרוא לזה הגרעין הקשה ולפחות דעתי היא שלא מדובר במעשה של "שליח" אולטראס כזה או אחר, הגרעין הקשה שלנו שר שירים הקשורים לגרפיטי וזה אליבי מעולה לתובע של ההתאחדות ולתקשורת.
אני חוזר להודעת המקור שלי שאומרת שאם הגרעין הקשה יתמקד קודם כל באהדת הקבוצה אז כולנו נהנה מכך.
כרגע מה שעובר לילד ב15 וחצי בראש זה אני יביא טושים ויצייר צלבי קרס בשירותים, אני מניח שאם רוח הדברים היתה לצייר את הפטיש מגל לאף אחד זה לא היה משנה חוץ מאוהדי מכבי שהיו מתעצבנים.
כל אחד ואחד מאיתנו חייב לשנות גישה אחרת כולנו נפגעים מהכדור שלג הזה שאנחנו מגלגלים וכל אחד מהצדדים בקהל מוסיף בין אם זה שואה,בוז או ציור בשירותים.
מספיק עם כל זה בואו נתרכז בשירים שמעודדים את הקבוצה וכשצריך גם להבהיר להנהלה מה אנחנו חושבים עליה.
יאללה