Woody Allen כתב:
לא, לא הייתי בסוכה, ואני גם לא מתכוון להגיע, כי למען האמת, אני חושב שכולכם דרמטיים מדי.
מעריך מאוד את הדאגה שלכם להפועל, ובטוח שגם מעבר למחאות האלה חלקכם הגדול תורם הרבה להפועל, כנראה גם יותר ממני, אבל משפטים כמו "נלחמים על הקבוצה" נשמעים לי מוקצנים מדי, כאילו בכוח מחפשים על משהו להילחם.
ההתנהלות של טביב רחוקה מלהיות מושלמת, ובמקרים רבים היא באמת בזיונית, אבל מפה ועד לחשוב שהוא מנסה להרוס בכוונה את הקבוצה ושהוא לא רוצה להצליח המרחק גדול.
אני בעד למחות על מקרים נקודתיים, כמו במקרה שי אבוטבול למשל.
אבל מה לעשות, אני לא חושב שהקבוצה הולכת לאבדון עם טביב, ושצריך להעיף אותו בכוח מהקבוצה.
סך הכל עוד בעלים, שבטח גם יילך בשנים הקרובות, ואז יבוא מישהו אחר שגם אותו יקללו.
כמו שקיללו את סגול, את תאומים ואת הראל.
מקרה שי אבוטבול למשל, הוא חלק ממשהו יותר גדול. אותו דבר מקרה טועמה, ידין, השחקנים שעזבו ותובעים, החלב, החובות, השקרים, ההשפלות..
אתה מרוצה מההנהלה כיום?
אתה חושב שכל אלה מקרים נקודתיים?
טביב לא יעזוב לא מחר ולא מחרתיים. אבל אם היית בא לסוכה ומתעניין קצת(אני באמת לא שופט אותך) היית מגלה שיש אלטרנטיבות. אלטרנטיבה שאתה תהיה הבעלים של הקבוצה. אנשים נלחמים כי הם לא רוצים לראות את הקבוצה שלהם הופכת לפח אשפה, ובנתיים נראה שלכיוון הזה היא הולכת, ולא מבחינת נקודות בטבלה. אנשים לא רוצים להסתפק ב"יהיה בסדר" הזה, כי הם פוחדים בצדק לראות אותנו מגיעים למקומות חשוכים ביותר.
בשביל להבטיח שזה לא יקרה, אנחנו חייבים להמשיך את התנועה והאג'נדה שהתחילה בזמן האחרון (אם זה בסוכה, או בשירים).