תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקירות בשער 11 היום
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
ramig76 כתב:
להכניס את האפסים שעשו את זה (ריססו צלבי קרס) לכלא עם קנסות של מאות אלפי שקלים. חבורה של חלאות אדם.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

YardenDe כתב:
תכלס, איפה היו הסדרים ואבטחה בשביל זה? זה לא היה תפקידם לשמור שזה לא יקרה?
זה נכון ש20 או משהו ילדים האלה בסוף אלו שעשו את המעשה, אבל זה מה שיש. זה הכדורגל, זה הקהל שלנו, וזה לא פעם ראשונה שמשהו מסוג כזה קורה.
אני זוכר גם ששרו לאהובה תומר (לא שאני משווה חלילה)
אבל לחלק מהאנשים אין גבול. אלו בסופו של דבר אוהדי כדורגל, לא צריך לצפה מהם ליותר טוב. גם אם הם של הפועל.

2 אנשים שרו לאהובה תומר, כוסאומו. 2 אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
YardenDe כתב:
זה נכון ש20 או משהו ילדים האלה בסוף אלו שעשו את המעשה, אבל זה מה שיש. זה הכדורגל, זה הקהל שלנו, וזה לא פעם ראשונה שמשהו מסוג כזה קורה.
אבל לחלק מהאנשים אין גבול. אלו בסופו של דבר אוהדי כדורגל, לא צריך לצפה מהם ליותר טוב. גם אם הם של הפועל.

איש אחד,
השני הגן עליו ונעצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:17 
קלינמן כתב:
ofri כתב:
קלינמן כתב:
ofri כתב:
ואחר כך מתפלאים למה לאף אחד לא אכפת שהותקפנו בפולין

יאללה שתוק כבר ילד זין אי אפשר לשמוע אותך

דבר יפה אין לי עצבים לדיבור הנגוע שלך

אני אדבר אליך איך שבזין שלי לדבר ולא אכפת לי אם יש לך או אין לך עצבים, הבנת ילד?
נשבר הזין מהתגובות של טמבל שלא מבין מהחיים שלו שאתה כותב.

שמור על הפה יא זין נראה לי שאתה זה שלא מבין מהחיים שלו מקלל מישהו שלא יכול להגיב לו חתיכת מסכן[/quote]

מקלל גם כאלה שיכולים להגיב, לזה אל תדאג.[/quote]
וואלה איזה גבר אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:18 
HEADSHOT כתב:
Noam כתב:
YardenDe כתב:

איש אחד,
השני הגן עליו ונעצר.

מחדד עוד יותר את הנקודה
אם יגלו שיגאל עמיר (לצורך העניין) היה אוהד הפועל אז התקשורת הייתה אומרת שאוהדי הפועל רצחו את רבין, ואתם משתפים עם זה פעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:19 
YardenDe כתב:
gigs כתב:
שיסגרו את שער 5 לכמה משחקים שרוצים, ושלא יתנו למנויים שם להכנס למשחקים.
אבל למה אנחנו יושבי שער 7 צריכים לסבול בגלל כמה ילדים מפגרים שלא מתבגרים והורסים לקבוצה!!
גם היום במקום לעודד מתעסקים בשטויות, הלוואי שיתפסו אותכם וישלחו אותכם לכלא!!

זה אולי הכי מעצבן. שערים 2ו-7 חושבים שהם הגו את רעיון הפטיש והמגל. תגידו תודה שיש לכם אירגון שכל משחק עושה לכם תפאורה חדשה ומקורית, וממציא לכם שירים חדשים כל שנה. אתה אחראים לפילוג בדיוק כמו הטמבלים שציירו את הכתובות.

אנשים מפונקים.

לא אתם חמישים פישרים שמנסים לשחק אותה "גברים" ועוד מאתיים ילדים נגררים אתם המצאתם את הפועל.
שלושים וחמש שנה אני בבלומפילד ואת הגרון שלי נתתי בתקופות קצת יותר מסריחות מהיום, תנסה לעמוד ב 4-0 למכבי ולעודד כמו משוגע רק בשביל שעשרים שנה אח"כ יבואו כמה חסרי חינוך יזהמו לך את הקבוצה ועוד יעזו לקרוא לך מפונק.
תשירו שירי שואה, תצדיקו נהמות, תרססו צלבי קרס, תזלזלו בכל מה שהקבוצה הזאת מייצגת רק אל תצפו בבקשה שגם נשב ונשתוק על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:20 
רוי האדום כתב:
הדבר היחיד שחבל הוא c שלא ניתן להיכנס עם גלומים של צבע לתוך היציע וצריך להסתפק בטושים .

איזה הודעה מבולבלת... עוד הפעם לקחת סמים???

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
ofri וקלינמן, בא לכם לקחת את זה לפרטי ?
זה עבר את גבול הטעם הטוב. חלאס.
להזכירכם, זה פורום פתוח וכל אחד יכול לקרוא מה שנרשם כאן. אחרי הביזיון של היום, אתם ממש לא תורמים לאיך שהקהל של הפועל נראה בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:22 
Noam כתב:
HEADSHOT כתב:
Noam כתב:
YardenDe כתב:

איש אחד,
השני הגן עליו ונעצר.

מחדד עוד יותר את הנקודה
אם יגלו שיגאל עמיר (לצורך העניין) היה אוהד הפועל אז התקשורת הייתה אומרת שאוהדי הפועל רצחו את רבין, ואתם משתפים עם זה פעולה

דוגמא מעולה!!!
יגאל עמיר הוא יציר של התלהמות חסרת מעצורים שלא זכתה לשום גינוי אמיתי ממנהיגי הימין ולכן אני אומר הימין רצח את רבין!
גם שרי השירים לאהובה תומר, מרססי צלבי הקרס והנוהמים הם תוצר של אוירה שקיימת בקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
YardenDe כתב:
gigs כתב:
אבל למה אנחנו יושבי שער 7 צריכים לסבול בגלל כמה ילדים מפגרים שלא מתבגרים והורסים לקבוצה!!

זה אולי הכי מעצבן. שערים 2ו-7 חושבים שהם הגו את רעיון הפטיש והמגל. תגידו תודה שיש לכם אירגון שכל משחק עושה לכם תפאורה חדשה ומקורית, וממציא לכם שירים חדשים כל שנה. אתה אחראים לפילוג בדיוק כמו הטמבלים שציירו את הכתובות.

אנשים מפונקים.

לא אתם חמישים פישרים שמנסים לשחק אותה "גברים" ועוד מאתיים ילדים נגררים אתם המצאתם את הפועל.
שלושים וחמש שנה אני בבלומפילד ואת הגרון שלי נתתי בתקופות קצת יותר מסריחות מהיום, תנסה לעמוד ב 4-0 למכבי ולעודד כמו משוגע רק בשביל שעשרים שנה אח"כ יבואו כמה חסרי חינוך יזהמו לך את הקבוצה ועוד יעזו לקרוא לך מפונק.
תשירו שירי שואה, תצדיקו נהמות, תרססו צלבי קרס, תזלזלו בכל מה שהקבוצה הזאת מייצגת רק אל תצפו בבקשה שגם נשב ונשתוק על זה.

כל הדברים שציינת, אני מוחה נגדם. לא הצדקתי אותם. אמרתי שנמאס שמתייחסים לשער 5 ולאירגון כאילו הם פשע וצריכים להרחיק אותם מהקבוצה.
הכתובות היום נראה לי באמת היו הקש ששבר את גב הגמל. שזה כנראה היו בערך 10 איש, מה3000 או משהו שהיו שם. כמה שנאה באותו קהל כמה.

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 16 אוקטובר 2011, 00:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:26 
טיש כתב:
Noam כתב:
HEADSHOT כתב:
Noam כתב:
YardenDe כתב:

איש אחד,
השני הגן עליו ונעצר.

מחדד עוד יותר את הנקודה

דוגמא מעולה!!!
יגאל עמיר הוא יציר של התלהמות חסרת מעצורים שלא זכתה לשום גינוי אמיתי ממנהיגי הימין ולכן אני אומר הימין רצח את רבין!
גם שרי השירים לאהובה תומר, מרססי צלבי הקרס והנוהמים הם תוצר של אוירה שקיימת בקהל של הפועל.

אתה לוקח דוגמא שנתתי כדי להדגים איך התקשורת משקרת ועושה מניפולציות כמו במקרה אהובה תומר, מעוות אותה ומשתמש בה לדבר שונה לגמרי תוך כדי שאתה משתמש באותה מניפולציה של התקשורת ומדבר על אהובה תומר
האמת שזה סוג של אומנות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:27 
YardenDe כתב:
טיש כתב:
YardenDe כתב:
gigs כתב:

אנשים מפונקים.

כל הדברים שציינת, אני מוחה נגדם. לא הצדקתי אותם. אמרתי שנמאס שמתייחסים לשער 5 ולאירגון כאילו הם פשע וצריכים להרחיק אותם מהקבוצה.

שהארגון יתפוס אחריות, יגנה את מי שצריך וישנה את האוירה ביציע, כל הדברים האלה הם תוצאה ישירה של אוירה שמצדיקה אותם ומעודדת אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:30 
אדום כתב:
"אבי כהן נאצי".
להקיא על מי שכתב את זה.

מה אתה מתעצבן??? אבי כהן כבר לא יכול להיות נאצי,הוא נפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:31 
כל עוד האוירה ביציע היא כזאת שנותנת גיבוי למעשים כאלה אז אולי העסק הוא לא מניפולציה של התקשורת.
עזוב את מקרה אהובה תומר לרגע, במקרה של היום רוססו צלבי קרס ע"יי בודדים אבל מאות צעקו ביציע "שתהיה שואה למכבי" אין קשר בין הדברים? אין אחריות למי שמתעקש לא להסיר את השואה מהלקסיקון של אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:32 
טיש כתב:
YardenDe כתב:
טיש כתב:
YardenDe כתב:
gigs כתב:

אנשים מפונקים.

שהארגון יתפוס אחריות, יגנה את מי שצריך וישנה את האוירה ביציע, כל הדברים האלה הם תוצאה ישירה של אוירה שמצדיקה אותם ומעודדת אותם.

צודק!! כמו שכתבו עובדה שבכדורסל אנשים מבינים שאין מקום לדברים מסוימים ולו רק בגלל שזה פוגע בקבוצה!!
בזמן האחרון אנשים בשער 5 עושים דווקא ככה זה נראה מהצד, וקוראים קריאות שואה ונאצים רק כדי לעשות בכוונה מול
שער 7 ויתר הקהל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:33 
טיש כתב:
כל עוד האוירה ביציע היא כזאת שנותנת גיבוי למעשים כאלה אז אולי העסק הוא לא מניפולציה של התקשורת.
עזוב את מקרה אהובה תומר לרגע, במקרה של היום רוססו צלבי קרס ע"יי בודדים אבל מאות צעקו ביציע "שתהיה שואה למכבי " אין קשר בין הדברים? אין אחריות למי שמתעקש לא להסיר את השואה מהלקסיקון של אוהדי הפועל?

הפעם אנחנו לא אשמים... ברגע ששמים את שער 5 בשער 11 זה נהיה דבר שמתבקש...

זה כמו לעשן סיגריה אחרי זיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:35 
עד שלא יבינו שיש בקרבנו חוליגנים לא שונים מאחיהם מביתר או מכבי ת"א, תהנה עוד ועוד תופעות מגעילות כמו שהיו במשחק של היום.
זה יגמר רע. כבר כעת זה רע מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
טוב, כתוצאה מהתגובות פה, הגעתי לשתי אופציות שיכולות לקרות.

1. כאוס ושנאה מולחטת בין הקהלים. כמעט כל מילה של 5 מקבלת שריקות בוז מכל השערים. אין חיבור, הקהל שלנו יהפוך לבין הגרועים בארץ(מבחינת הקבוצות הגדולות). דבר שיבריח חלק גדול מאוד ממה שבכלל רוצה לאהוד את הפועל.

2. שני הצדדים ירפו קצת מהאגו המסריח שלהם, ויתרכזו בקבוצה לשם שינוי. שער 5 לא יעורר פורבוקציות ולא יעשה "דווקא", והקומץ אשר עושה מעשים כאלה ואחרים יטופל כמו הקומץ שהוא. מצד שני, השערים האחרים לא ישרקו בוז על כל שטות, ויתעלמו על ה"שואה למכבי" שנקווה שיגיע לא יותר מפעמיים בשנה בדרבים.

האמת ? לא כזה קשה. למען האמת זה היה בדיוק המצב לפני שנה שנתיים שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:37 
kobster כתב:
ofri וקלינמן, בא לכם לקחת את זה לפרטי ?
זה עבר את גבול הטעם הטוב. חלאס.
להזכירכם, זה פורום פתוח וכל אחד יכול לקרוא מה שנרשם כאן. אחרי הביזיון של היום, אתם ממש לא תורמים לאיך שהקהל של הפועל נראה בחוץ.

אין בעיה אני סיימתי לדבר לא יפה פשוט לא מוכן שהוא יקלל אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
טוב, כתוצאה מהתגובות פה, הגעתי לשתי אופציות שיכולות לקרות.

1. כאוס ושנאה מולחטת בין הקהלים. כמעט כל מילה של 5 מקבלת שריקות בוז מכל השערים. אין חיבור, הקהל שלנו יהפוך לבין הגרועים בארץ(מבחינת הקבוצות הגדולות). דבר שיבריח חלק גדול מאוד ממה שבכלל רוצה לאהוד את הפועל.

2. שני הצדדים ירפו קצת מהאגו המסריח שלהם, ויתרכזו בקבוצה לשם שינוי. שער 5 לא יעורר פורבוקציות ולא יעשה "דווקא", והקומץ אשר עושה מעשים כאלה ואחרים יטופל כמו הקומץ שהוא. מצד שני, השערים האחרים לא ישרקו בוז על כל שטות, ויתעלמו על ה"שואה למכבי" שנקווה שיגיע לא יותר מפעמיים בשנה בדרבים.

האמת ? לא כזה קשה. למען האמת זה היה בדיוק המצב לפני שנה שנתיים שלוש.

אם צד א' יפסיק להתעסק בשטויות(=יפסיק לשיר שואה למכבי),
אתה לא תצטרך לבקש מצד ב' להפסיק לשרוק בוז, כי לא יהיה לו על מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:50 
Laudrup כתב:
ברגר, גם את הציורים.
ב"שער השבת" הראו את כל הגועל.

שלא תתבלבל, אני הוא הברגר המקורי.

לעניין, יש כמה אנשים בקהל שמוכנים לעשות הכל כדי ליצור הד וחשיפה. חבל, יצאנו טמבלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:57 
טיש כתב:
עזוב את מקרה אהובה תומר לרגע, במקרה של היום רוססו צלבי קרס ע"יי בודדים אבל מאות צעקו ביציע "שתהיה שואה למכבי" אין קשר בין הדברים? אין אחריות למי שמתעקש לא להסיר את השואה מהלקסיקון של אוהדי הפועל?

תשמע, אני בעבר תמכתי ב"שתהיה שואה למכבי". היום כבר לא, אבל לא בגלל שאני חושב שזה לא לגיטימי אלא מסיבות לא רלוונטיות לדיון, גם כשתמכתי וגם כשאני שר דברים אחרים עם קונוטציות של הנאצים, לא עלה בדעתי אי פעם לעשות גרפיטי של צלבי קרס או של שום דבר שדומה, וכמוני גם אחרים היו צריכים לדעת לשים לעצמם גבולות ולדעת מה בתוך הגבול ובעיקר מה מעבר לגבול, ואני לא מדבר אפילו על האזכורים של אבי כהן ומני לוי שהם דוחים בפני עצמם ולא קשורים לשואה (לא מדבר על זה שכתבו אבי כהן נאצי. אם היו כותבים אבי נמני נאצי כנראה שלא הייתה לי בעיה, הבעיה היא עם האבי כהן)

ולהוא שאמר שזה היה מתבקש, תזכרו את זה שזה היה מתבקש בעוד שבועיים כשאלוהים יודע מה האוהדים של מכבי יעוללו לנו בשער 5, ותדעו שהבאתם את זה על עצמכם וגם עלינו. בכל זאת אנחנו לא ילדים בני 3 ואנחנו יודעים לעשות 1+1 ולדעת שזה יחזור אלינו כמו בומרנג. בעצם, כנראה שלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:59 
אני יכול להבין את הקללות נגד מכבי
אבל איפה כבוד המת יא חבורה של בני זונות איפה הכבוד שלכם?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כדורגל זה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Raizi כתב:
לא נשאר הרבה זמן עד הפילוג.
זה התחיל בשירי שואה( הסלידה מובנת) , נמשך בקריאות להנהלה ( מה אתם צועקים בוז ישרמוטות?), עובר דרך כתובות הנאצה שיביאו לנו עונש כבד לכאלו שלא קשורים למעשה ומסתיים בזה שקומץ קטן ימשיך לזרוק זין על שאר האוהדים.
לא רחוקים מהצד השני של הכביש, ונראה לי שבקצב הזה גם נהיה גרועים מהם.
אנחנו הורגים את הקבוצה.

:ROSE: :ROSE: חבר שלי :)
למרות שאולי אתה לא מסכים עם כל הדברים שעשיתי היום..
אנשים נתפסים פה לדבר נורא ספציפי כאילו הוא זה שיהרוג את הקהל, כאילו לפני שכמה אנשים ציירו בטושים הכל היה בסדר והקהל היה מאוחד. זה שקר

מספיק לטחון מים, שבוע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
טיש כתב:

תשמע, אני בעבר תמכתי ב"שתהיה שואה למכבי". היום כבר לא, אבל לא בגלל שאני חושב שזה לא לגיטימי אלא מסיבות לא רלוונטיות לדיון, גם כשתמכתי וגם כשאני שר דברים אחרים עם קונוטציות של הנאצים, לא עלה בדעתי אי פעם לעשות גרפיטי של צלבי קרס או של שום דבר שדומה, וכמוני גם אחרים היו צריכים לדעת לשים לעצמם גבולות ולדעת מה בתוך הגבול ובעיקר מה מעבר לגבול, ואני לא מדבר אפילו על האזכורים של אבי כהן ומני לוי שהם דוחים בפני עצמם ולא קשורים לשואה (לא מדבר על זה שכתבו אבי כהן נאצי. אם היו כותבים אבי נמני נאצי כנראה שלא הייתה לי בעיה, הבעיה היא עם האבי כהן)

ולהוא שאמר שזה היה מתבקש, תזכרו את זה שזה היה מתבקש בעוד שבועיים כשאלוהים יודע מה האוהדים של מכבי יעוללו לנו בשער 5, ותדעו שהבאתם את זה על עצמכם וגם עלינו. בכל זאת אנחנו לא ילדים בני 3 ואנחנו יודעים לעשות 1+1 ולדעת שזה יחזור אלינו כמו בומרנג. בעצם, כנראה שלא...

צודק מאה אחוז. מזה אני הכי מפחד. אל תגידו שלא אמרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 01:01 
זה מעצבן אותי לא פחות מהצלבי קרס. הטמטום, הטמטום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי מכבי לא יעוללו כלום בשער 5.
וזה משתי סיבות:
האחת היא שכנראה מערך ההאבטחה יתוגבר בנושא הזה.
והשניה היא כי יש להם מספיק שכל לא לעשות את מה שאנחנו עשינו. כי הם יודעים שזה יפגע גם בהם(רדיוס) ובעיקר בעיקר בקבוצה שלהם.
והיו להם הרבה יותר הזדמנויות מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו זכוכיות על הציורים
בשירותים שיעשו מה שבא להם,
בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 01:03 
היו להם הזדמנויות, אבל הם לא עשו את זה כי לא הייתה להם סיבה
מה שהיה היום זה קטליזטור רציני ביותר, והם ועוד איך יעשו את זה. ואם תהיה אבטחה אז הם יעשו את זה בפעם הבאה.
וזכוכיות על הציורים? על הציור בכניסה אני לא בטוח שיש זכוכית, וגם אם כן, זה לא נורא משנה

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 16 אוקטובר 2011, 01:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: