שחר כתב:
יובל כתב:
רועי כתב:
שחר כתב:
מפתיע.
ברגע שהחלה השירה "הנהלה זונה" הצטרפתי בשער 7 ופתאום אני קולט שאני צועק כמעט לבד וכולם מסתכלים עליי בתמהון.
לדעתי יש פה איזושהי בעיה עם המסר, רוב האוהדים לא מבינים על מה התלונות. שריקות הבוז הם גועל נפש וטמטום. חבל שאנשים לא מבינים את ההבדל בין הסלידה מקריאות שואה לבין מחאה לגיטמית.
מה שהכי עצוב לי זה שהשערים האלה יצטרפו לשער 5 כשיגיעו התוצאות הרעות , הם לא מסתכלים קדימה, שוכחים מה היה לפני שבוע וחיים את הרגע.
מבאס..
לגבי שריקות הבוז משער 7
viewtopic.php?p=1149195#p1149195 אתה יכול לשים את הלינק לשטויות האלה כמה שאתה רוצה, העובדה שבאף אחד מהשערים לא הצטרפו לקריאות נגד ההנהלה בשום שלב כי רוב האוהדים שם הם אפסים שהדבר היחיד ששווה מבחינתם למחות עליו הוא קריאות שואה.
אבל זה מוזר, כי אני זוכר בתקופת הדריקטריון המקוללת וגם בשוד ההוא על מיני מנוי של אופ"א את כל האצטדיון מקלל את ההנהלה.
כנראה שקהל חשוב רק התוצאה והמיקום הנוכחי ולא שום דבר אחר מסביב.
לרוב הקהל חשוב שהקבוצה תצליח שחר וזה משהו שהוא די בסיסי אתה לא חושב?
כאשר הקהל מתעסק בהנהלה במקום לעודד את השחקנים איך אתה חושב שהשחקנים מרגישים? אולי לא חשובים? האם לא בשבילם אנחנו מגיעים למגרשים? .
כשהקבוצה מצליחה והצליחה בשנים האחרונות כולם כאן התגאו בכך שהקהל שלנו מביא נקודות וברור לגמרי שזה נכון, אך זה עובד גם לצד השני וברגע שהקהל בא כדי לקלל ולמחות זה מוריד מהשחקנים ויוצר אווירה לא נעימה וזה מגיע לדשא.
עכשיו תראה, לא רוצים את טביב סבבה(גם אני לא) , בוא נקרא לעונה הזאת עונת מחאה ונתעסק אך ורק במחאה, אז לפחות תרדו מקשטן ומאיך שהקבוצה נראית כי אי אפשר להחזיק את המקל משתי הקצוות , ועל הדרך גם נימנע כאן מאשכולות ״ מקצועיים״ על איך שהקבוצה נראית ועל כל שחקן ושחקן.
איך שאני רואה את זה אתם פשוט מרימים את טביב מעל המועדון בדיוק כמו שמעבר לכביש עשו עם נמני רק בהפוך על הפוך.
שוב, אפשר מותר וצריך למחות אך ברגע שזה הופך לעיקר ועל חשבון הקבוצה זה כבר אבסורד ואנטי אהדה.
לא עודדו את השחקנים? לא שרו להם שירים.
השירים היו רק נגד הההלה, לא נגד קשטן ולא נגד השחקנים, אני מעולם לא הייתי בעד דברים כאלה.
לחכות לכשלונות ואז למחות נגד טביב זה הכי מטומטם, הוא תמיד יכול לטעון שהבעיה זה המאמן או השחקנים ולזרוק אותם.
איך אפשר לשכוח מה שהלך בקבוצה בחודש האחרון? אי אפשר לעודד את הקבוצה ולהביע דעה על ההנהלה הזונה במקביל?