Karl Marx כתב:
אדום אופטימי כתב:
Karl Marx כתב:
רוי האדום כתב:
הדבר היחיד שחבל הוא c שלא ניתן להיכנס עם גלומים של צבע לתוך היציע וצריך להסתפק בטושים .
חלאס כבר רוי. חלאס עם הגועל נפש הזה וחלאס עם הגישה המזוינת הזו. אתה יודע טוב מאוד מה אני חושב על הצביעות של כל העולם ואופטימיותו בנושא שירי שואה וכו', אבל לצייר צלבי קרס? פאקינג צלבי קרס? הלוואי שיגדעו את הידיים למי שעשה את זה.
גדל לנו דור של ילדי בית-שימוש .
מה זאת אומרת גדל לנו דור של ילדי בית שימוש ?
הדור הזה גדל תחת ההסתה של בני דורך שבמשך שנים הסיטו בפורומוים וביציע ובכל מקום אפשרי לשינאה.
את קוצר את פירות הבאושים שאתה ודומיך ה"נאורים והפלורליסטים" זרעתם.
המאונן הכפייתי הגיע. מדהים שלקח לך ארבעה עמודים עד שהגעת לרקוד על הדם. אתה מוכן להסביר את הטיעון שלך, או לפחות להביא לו תימוכין?
"בני דורי" עלק. אמר מחנך הדור.
פלורליסט ומסית,
הגעתי הביתה, אכלת יו התיישבתי מול המחשב. אני בארץ ולא בברלין. הייתי בבלומפילד, המקום בו התנהל המשחק הערב.
זו הסיבה שהגבתי רק כשהאשכול הגיע לעמוד הרבעי.
כמדומני שתגובתך נימצאת בעמוד השלישי ולכן לא היה מקום להגיב בעמודים שלפני כן, אבל אתה עסוק בקונספםירציית האוננות.
ובעיקר בעיקר הגבתי מאחר ואתה הזכרת אותי בתגובתך המתפתלת.
אתה רוי ועוד חברים שלכם בשך שנים , עקב רגשי נחיתות תמכתם בהלהטת השינאה. צחקתם שאין קשר בין אלימות מילולית למעשים. אתה גם טענת לא אחת ביחד עם חברך שלשימחתי כבר לא כותב בפורום- ניים שאין כזה דבר אלימות מילולית.
אז אתם קוצרים את פירות הבאושים שלכם. אנשים התלהבו מההסתה שלכם במשך שנים (כן בשנה האחרונה המעטתם בכתיבה והיה תענוג) .
האחריות שלך של רוי ודומיכם בני סוף העשרים ואולי עד אמצע השלושים הוא בהסתה.
אחריותכם לשינאה היא בהסתה המתמשת שלכם. בדיוק כמו שהיתה למנהיגי הליכוד אחריות בהסתה נגד רבין.
את קם לו אחד יגאל אמיר וביצע מעשה רצח. וקם לא אחר או אחרים שציירו צלבי קרס בשער 11.
בשני המקרים מדובר באנשים שחיו בסביבה מסיתה.
הסתת תמיד לשינאה.
תמכת בעבר באלימות פיזית במסווה של הגנה על אוהדי מפני תקיפת אוהדי בית"ר.
כמו שביבי , שרון וחבריהם אחראים להסתה לרצח רבין כך אתה וחבירך אחרים להסתה לשינאה.
קיצוניים בשני הצדדים מסוכנים באותה מידה.