RedFox כתב:
רועי כתב:
RedFox כתב:
רועי כתב:
RedFox כתב:
גועל נפש, אני יושב בשער 7 ופשוט נגעל מכל מי שסובב אותי.
עדיף לשבת בשער 2 או 13 תאמינו לי, גועל נפש אוהדים מגעילים.
ואני יושב בשער 7 ונגעל מכל האוהדים בשער 5 שהולכים עם ראש בקיר והפרנציפים שלהם גרמו להם לשכוח שטובת הקבוצה אמורה להיות בראש מעייניהם
איזה פרנציפ יש בלשיר ההנהלה זונה?
לא מדובר על האקט הזה. מדובר על השתיקה המופגנת בשאר המשחק וכששער 7 מתחיל לשיר
מדובר על קריאות השואה במכוון כדי לעשות "דווקא" ל
רוב הדומם של הקהל מתוך מחשבה שלשער 5 יש פריבילגיות נוספות והם יותר אוהדים משאר בלומפילד
מדובר על צלבי הקרס והטמטום שבהשחתת קירות של מכבי כשברור מה תהיה התגובה שלכם אם זה היה קורה הפוך
הפסילה של כל מי ששרק וצעק בוז (אני לא מהם אבל אני מבין מצויין את דעתם - במשחק מעודדים !!)
ובעיקר האטימות כלפי רצונו של שאר הקהל
בוא נעצור רגע ונשים בצד את כל החרא הזה של השואה שאין לי כוח להכנס אליו בכלל.
אני מדבר ספציפית על בוז ב"ההנהלה זונה", ברגע שהאוטיסטים בשער 7 עושים בוז לשיר כזה זה נותן לגיטימציה לטביב וככה הוא מרגיש שחלק גדול מהקהל איתו וזאת טעות קריטית, כל המאבק שלנו בטביב מבוסס על הסכמה רווחת שטביב רע להפועל וברגע ששורקים בוז (ולא זה לא מעניין אף אחד אם הבוז הזה מגיע בגלל שבמשחק מעודדים ולאו דווקא מאי הסכמה) הכל הולך לפח.
נעשתה טעות גורלית והיא ההחלטה על חוסר עידוד בלי לידע את שאר הקהל
כשהוחלט באופן יזום לקיים 8 דקות דומיה לזכר אוהד שנפטר ידענו על זה מראש ונרתמנו
אם היו מודיעים פה על דבר כזה מראש התגובה הייתה אחרת (כן כן צריך להודיע. יש לאולטרס מחוייבות והוא לא כל הקהל של הפועל)
מהצד זה היה נראה ככה: שער 5 שר נגד טביב שיר אחד וכולם מצטרפים. שער 5 שר שיר שואה כדי לגרום לקנס, שער 7 שורק להם בוז כי זה פוגע ברבים שיושבים בו.
שער 5 ממשיך לשתוק ומדי פעם צועק לעבר טביב. שער 7 מתחיל לשיר שירי עידוד לקבוצה, שער 5 לא משתתף ובמקביל מקלל את טביב
לי כיושב בשער 7 זה היה נראה כסוג של פרנציפ מתמשך - במשך כל המשחק שער 5 לא שר בגלל ששער 7 הלך נגדו וגם - רחמנא ליצלן - שר שירים למען הקבוצה
ככה זה נראה מהצד