תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "חולדאי קטסטרופה" תומר ש. מדבר (כדורסל ועוד משהו).
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 04:33 
"חולדאי קטסטרופה. הפועל ת"א בנוקיה לא ילך"
תומר שטיינהאור חוגג יום הולדת 45 ונזכר בימים בהם חטף מכות מהזרים בליגה, העישונים של תרדקיל ופרשת מוני פנאן
עירד צפריר, "עכבר העיר" ת"א 13.10.2011 00:17
- תומר, מזל טוב ליום הולדת 45. חגגו לך אותו יחד עם טקס פרישה במשחק של טבעון/עמק יזרעאל.

"תודה. לא שיחקתי בעונה האחרונה, אבל רצו להוקיר לי ולאורי כהן מינץ, אז עשו לי משהו נחמד, לפני משחק אימון נגד הפועל".

לעמוד הפייסבוק של ספורט הארץ

- רק בן 45, מה אתה ממהר לפרוש?

"סחבתי קריירה ארוכה. היה נחמד. זהו, מספיק".

- בארצית אפילו הגעת עם עמק יזרעאל להדר יוסף בדיוק במשחק העלייה של הפועל.

"יש יותר מרגש מלפגוש את הקהל הזה? הפועל החדשה זה אחד הדברים היפים שקרו פה. זה שלקחו את אדלשטיין ובונים קבוצה לטווח ארוך מראה שהם רציניים. הם יעלו כמו שצריך, ומהר מאוד יחזרו להיות הקבוצה מספר 2. בעיני ירושלים לא מילאה אף פעם את המשבצת הזו. רק צריך אולם. העירייה לא עומדת בהבטחות, צריך עוד מחאה. חולדאי קטסטרופה. הפועל בנוקיה לא הולך ולא ילך".

- אתה מספר 2 האולטימטבי של הכדורסל הישראלי - חמש פעמים הפסדת בגמר הפלייאוף.

"אני גאה בזה יותר מבאליפות שלקחתי עם מכבי. הדרך יותר חשובה מהתוצאה. להגיע לשם עם הפועל או עם רעננה או עם נהריה זה יותר מאליפות. עם הפועל היה פספוס כי הפסדנו לגליל, אבל זו טעות אופטית כי זה היה בלתי אפשרי לגנוב להם, הם היו אחת הקבוצות הטובות שהיו בארץ. במשחק הראשון בגמר מול גליל תרדקיל הגיע מסומם".

- זה בדוק שהוא הוא עישן?

"שמע, הוא הגיע רבע שעה לפני המשחק הפוך לגמרי. הוא היה מעשן הרבה, אבל באותו יום הוא ממש לא הופיע. רב עם רלף".

- זכורה תקרית האגרוף עם מרסר. הוא עשה תוקף, ניגשת אליו ואמרת לו משהו, רגע לפני החבטה.

"כל הסדרה התעללתי בו ובוורגאס, מכות וצביטות. זה היה טראש טוק רגיל, 'אתה פה, אתה שם', והם היו עוד טעונים מהמשחקים באוסישקין, ופתאום הוא הנחית את זה עלי בלי שהייתי מוכן, מול הפנים של וירובניק. והוא נתן לו פאול טכני. ראובן סחב את זה איתו כל השנים. לא יכולתי לראות אותו אחרי זה".

- דוד דגן איחל לך בפייסבוק "מזל טוב לבנאדם שאהב להתעלל בשופטים". היית מציק להם?

"היה ריספקט, אבל הייתי משגע אותם. היו הרבה דרבים שהוכרעו בצורה לא ספורטיבית, היה את המקרה של ארואסטי ולארגי, ואת ההוא עם נחמיאס וארל וויליאמס. אלה שנים שהשופטים באמת היו בעדם, אחר כך זה השתנה קצת".

- אבל עם מרסר אתה עשית את הפרובוקציה.

"אבל רק אני נדפקתי. הוא אפילו לא הורחק! אסכם בזה ששלוש השנים שלי בהפועל היו חוויה מדהימה, הקשר עם הקהל היה נדיר. אפילו רלף, המכביסט האולטימטיבי, התחבר לקבוצה. הגעתי למכבי אחר כך רק כי לא היתה לי אופציה, שאול היה חייב לי כסף ולא היה לי לאן לעבור. בסוף קיבלתי את החוב, אחרי שבע שנים בבית משפט, אבל אכלתי הרבה קש בדרך".

- שאול לא שילם שקל מהכיס שלו.

"לא, מה אכפת לו, ההסתדרות היתה ערבה. אותי מעניין דבר אחד, הכסף שקיבלו שם מהעירייה על פינוי אוסישקין. מה קרה איתו? לאן נעלם? איך לא מגלים? הבנאדם הזה נשאר שנים בתודעה, ועכשיו ב'בובה של לילה' מחזירים אותו עוד פעם".

- אבל צוחקים עליו שם.

"אני מבסוט מהדמות, אבל מעצבן שנותנים לו את הכבוד. איגוד הכדורסל זה בושה וחרפה, איך נותנים לו לרמות כל פעם מחדש? איך לא מפרקים כבר את האיגוד? באיגודים אחרים עשו את זה, רק שם לא".

- הזכרת את ארל וויליאמס. היה לך סיפור איתו.

"כן, כשהוא היה בהרצליה היו מכות, היתה לי היסטוריה איתו עוד מהימים במכבי חיפה, רדף אחרי כשהייתי ילד. הוא בא ואיים עלי, ובאתי אליו ככה בחזה. נאווי שם לו רגל כדי לעזור לי".

- היית קצת ילד כאפות בכדורסל הישראלי.

"נראה לך? לא פחדתי מאף אחד, גם לא מהזרים".

- אבל חטפת מהם.

"מה לעשות, שחקנים כאלה, כשאתה נתקל בהם...".

- יש פה עתיד בכדורסל?

"היום זה דור האינטרנט, ילדים לא גדלים ברחובות ואין להם את האינסטינקטים כמו שהיו לנו כשגדלנו. הם מבינים הרבה יותר טוב את המשחק ממה שאנחנו הבנו, אבל באים לקבוצות ועושים שם תרגילים, ועוד תרגילים, אין יכולת אישית. עובדים הפוך, ואתה רואה את הנבחרות - כולן בדרג ב'".

- הליגה נפתחת. הפערים אי פעם יימחקו, או שנראה עוד 20 שנה של אליפויות של מכבי?

"זה מה שנראה. כל עוד היחס הוא 15 מיליון דולר מול חמישית מזה, אתה יכול לעשות משהו רק בפיינל פור. בזה קופל צודק".

- הכרת את פנאן. מה חשבת כשהכל התפוצץ?

"הייתי בהלם, אבל ידענו. הוא התייחס אלי יפה למרות שלא הייתי מקורב אליו, אבל זה היה ברור שהוא מתעסק בחלפנות כספים ובריביות. כנראה זו אחת הסיבות שהוא לא היה בסוף מכבי, רק פדרמן ומזרחי יודעים את התשובה".

- הפרשה נקברה בבוידעם של רשות המס.

"זה מדהים באמת. כל כך הרבה מעורבים, כל כך הרבה אנשים שנפלו. פה גם לתקשורת יש חלק, שהיא הורידה את זה מסדר היום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: "חולדאי קטסטרופה" תומר ש. מדבר (כדורסל ועוד משהו).
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 05:41 
סמל אישי של המשתמש
במשפט אחד:מחשבותיו של אוהד הפועל וכל הדברים שאנחנו כבר יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר מעתיקים את כל הטקסט כולל ההפניה לפייסבוק של עיתון הארץ, אז למה לא לתת לינק?
http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.1521761

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
לתומר היו באמת 3 שנים נפלאות בהפועל אבל התירוץ שלו למעבר למכבי הוא מגוחך.
If you can't beat them - join them ?
למרות שנראה שהוא מחובר עדיין להפועל הוא יזכר כאחד שהעדיף להיות נער פוסטר במכבי תמורת בצע כסף.

אגב נוסטלגיה, למרות שסדרת הפלייאוף מול גליל ב-93 הייתה פספוס בגדול, חצי הגמר מול ירושלים (וגם זה בעונה שאחרי) היה פשוט אוסישקין במיטבו. שלושה משחקים בבית שכל אחד מהם היה חיים שלמים.

עד מתי קבוצה בלי בית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 10:03 
kobster כתב:
למרות שנראה שהוא מחובר עדיין להפועל הוא יזכר כאחד שהעדיף להיות נער פוסטר במכבי תמורת בצע כסף.

אגב נוסטלגיה, למרות שסדרת הפלייאוף מול גליל ב-93 הייתה פספוס בגדול, חצי הגמר מול ירושלים (וגם זה בעונה שאחרי) היה פשוט אוסישקין במיטבו. שלושה משחקים בבית שכל אחד מהם היה חיים שלמים.

עד מתי קבוצה בלי בית ?

העדיף להיות נער פוסטר במכבי? איזה קשקוש.

הוא היה אולי הראשון שעזב את מכבי אחרי שנה כשראה שהוא לא מקבל דקות משחק למרות שהיה לו חוזה גם לעונה שאחרי והיה יכול להשאר שם ולהמשיך לעשות הון תועפות בלי לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
kobster כתב:

עד מתי קבוצה בלי בית ?

העדיף להיות נער פוסטר במכבי? איזה קשקוש.

הוא היה אולי הראשון שעזב את מכבי אחרי שנה כשראה שהוא לא מקבל דקות משחק למרות שהיה לו חוזה גם לעונה שאחרי והיה יכול להשאר שם ולהמשיך לעשות הון תועפות בלי לשחק.

ואמר את המשפט האלמותי:"אני מגשים את החלום,משחק מחוץ למכבי ומקבל ממנה כסף"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
תןמר הלך אחרי הכסף כמו שיניב הלך אחרי הכסף וכמו שגרשון הלך אחרי הכסף וכמו ש-90% מהשחקנים המקצועיים היה עושה.

חדוות המשחק הייתה חשובה לו ולכן לאחר שנה הרים ידיים והעדיף להנות ולהרוויח פחות.
אי אפשר לדעת אם היה מקבל עוד כמה דקות בכל משחק מה היה קורה והאם לא היה פורש כקפטן מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 17:46 
אי אפשר לדעת שום דבר חוץ מהעובדות. והעובדות הן שהוא עזב אותם למרות שהיה יכול להישאר ולהרוויח יותר כסף אצלם.

תמיד אפשר להשמיץ ב"אם ואם ואם". העובדות הן שזה לא קרה והוא היה אמיץ וישר מספיק ללכת משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אי אפשר לדעת שום דבר חוץ מהעובדות. והעובדות הן שהוא עזב אותם למרות שהיה יכול להישאר ולהרוויח יותר כסף אצלם.

תמיד אפשר להשמיץ ב"אם ואם ואם". העובדות הן שזה לא קרה והוא היה אמיץ וישר מספיק ללכת משם.

נכון, הוא היה מספיק אמיץ לעזוב כלוב של זהב.
אבל הוא רץ אחרי הכסף כמו כולם.

אני מאמין שכולם זונות השאלה מה המחיר.
תומר היה שייך לאלה מהצמרת רצה כסף וגם מעמד. לא היה מוכן להיות רק עם הכסף.

ואני לא חושב שזו השמצה, אבל אני רגיל כבר לתגובות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 18:42 
לדבר על אם ואם כשבפועל קרה ההיפך זו התחכמות מהסוג האופייני לך.

רק אתה כנראה מבין את הצורך שלך לדחוף תמיד בכוח את המילה שלך כדי להראות שאתה יודע יותר טוב גם אם אין בזה שום תועלת לדיון חוץ מאיזה פרובוקציה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
קשה להגיד על תומר שהוא לא רדף אחרי הכסף. כשהוא חתם ל-3 שנים בהפועל היה לו את אחד החוזים הגבוהים בקבוצה, הוא עזב לחולון ולכסף של מנבר מאותה סיבה ומשם למכבי, שם בהחלט אפשר להגדיר שהוא היה נער פוסטר (מראש לא ממש התאים לסגנון של צביקה הרס"ר).
כנראה שבמכבי נפל לו האסימון והוא הושאל לרעננה וההמשך ידוע. עדיין, מה שעמד לנגד בעזיבה את הפועל ואת חולון היה כסף, שוב מבלי לגרוע בתקופה הבאמת נפלאה שהייתה לו אצלנו. החולצה הלבנה מתחת לגופית המשחק היה מחזה שובה לב בימים החמים באוסישקין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לדבר על אם ואם כשבפועל קרה ההיפך זו התחכמות מהסוג האופייני לך.

רק אתה כנראה מבין את הצורך שלך לדחוף תמיד בכוח את המילה שלך כדי להראות שאתה יודע יותר טוב גם אם אין בזה שום תועלת לדיון חוץ מאיזה פרובוקציה קטנה.

תודה על הניתוח הפסיכולוגי של אופיי.
אני חשבתי שאתה בעל השכלה פורמאלית במשפטים ולא בפסיכולוגיה.

עובדתית תומר רדף אחרי הכסף כמו כל השחקנים בכדורסל המקצועני.
הוא הגיע להפועל בגלל שהציע לו את ההצעה הטובה ביותר כספית.
הוא עבר לחולון , כמו שניכתב כאן בגלל כסף למרות שידע שרוב הסיכויים שינפנף שם מגבות.
הוא עבר למחלה בגלל כסף.

עשה 3 מהלכים שכולם כספיים. לי אין ביקורת עליו על כך.
מעש במחלה בגלל שנמאס לו לנפנף מגבות.
לאור העובדה שהוא רודף כסף מותר להניח שאם היה סובל קצת פחות על הספסל היה ממשיח להתבשם מריח הכסף, או שלחילופין אם היה מרוויח יותר כסף במחלה היה מתגבר על הקושי המנטאלי בניפנוף מגבות.

כי תומר כמו כולם הוא שחקן מקצוען שמשחק בעיקר עבור הכסף וזה שבשלב מסויים מאס בניפנוף המגבות ועזב לא נותן לו אף נקודת זכות.
נקודות הזכות הרבות שיש לו הן בתור שחקן טוב וחכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 08:01 
כדאי לדעת טיפה את ההיסטוריה לפני שכותבים.
תומר עבר למכבי מהפועל חולון, לא מהפועל תל אביב. והסיבה העיקרית שהוא עשה את זה היא לא "כסף". אלא מצבו של הכדורסל הישראלי באותו חלון זמן. המצב היה כזה קטסטרופלי, שגם אם תומר היה מוכן לוותר על כסף כדי לשחק, לא ממש הייתה לו אופציה, כי הפערים היו חסרי היגיון.
בסיום אותה עונה נשארו בכדורסל הישראלי שתי קבוצות שיכולות לשלם. הפועל ירושלים שבה מצבת הגבוהים הייה סגורה, ומכבי תל אביב. זהו. הפועל הייתה במצב גרוע כלכלית, גליל עליון גם לא היתה במצב מדהים, ולא היו קבוצות אחרות. ולכן הוא חתם במכבי. וכבר אחרי כמה מחזורים רצה לעזוב, והיה אפילו דיבור שיחזור להפועל שהייתה שקועה בתחתית. אבל שוב - לא הייתה שום אפשרות כלכלית לעשות את זה.
ברגע שעלתה רעננה, והייתה לו האפשרות לעזוב את מכבי ולקבל שכר לא רע, הוא עשה את זה. להשוות בין תומר ליניב גרין זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
תומר עבר למכבי מהפועל חולון, לא מהפועל תל אביב. והסיבה העיקרית שהוא עשה את זה היא לא "כסף". אלא מצבו של הכדורסל הישראלי באותו חלון זמן. המצב היה כזה קטסטרופלי, שגם אם תומר היה מוכן לוותר על כסף כדי לשחק, לא ממש הייתה לו אופציה, כי הפערים היו חסרי היגיון.
בסיום אותה עונה נשארו בכדורסל הישראלי שתי קבוצות שיכולות לשלם. הפועל ירושלים שבה מצבת הגבוהים הייה סגורה, ומכבי תל אביב. זהו. הפועל הייתה במצב גרוע כלכלית, גליל עליון גם לא היתה במצב מדהים, ולא היו קבוצות אחרות. ולכן הוא חתם במכבי. וכבר אחרי כמה מחזורים רצה לעזוב, והיה אפילו דיבור שיחזור להפועל שהייתה שקועה בתחתית. אבל שוב - לא הייתה שום אפשרות כלכלית לעשות את זה.
ברגע שעלתה רעננה, והייתה לו האפשרות לעזוב את מכבי ולקבל שכר לא רע, הוא עשה את זה. להשוות בין תומר ליניב גרין זה לא רציני.

רגע, רגע, רגע. הולד איט הולד איט!!
אתה אומר שאופטימי כותב דברים חסרי בסיס ועליהם מבסס תיאוריה כאילו מדובר בעובדות?!
אני פשוט ה-מ-ו-ם :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

מה זאת אומרת לא יכל לשחק בהפועל או בגליל או בקבוצה אחרת.
אף קבוצה לא היתה מוכנה לשלם לו משכורת של 1000$ לחודש ?
אם לאדון תומר לא היה איכפת מהכסף ורק הכדורסל היה חשוב לו הוא יכל להתפשר על השכר להרוויח מינימום בקבוצה אחרת.
אבל תומר, כמו כל כדורסלן מקצועני רצה להרוויח כמה שיותר, וזה לגיטימי.
ד"א לא כתבתי השום מקום שתומר במעבר למכבי רצה לשפר את שכרו ביחס לשכר שהרוויח קודם. בסה"כ הלך למקום ששילם לו הכי הרבה, בדיוק מהסיבה שהגיע להפועל.
והכל לגיטימי ואין לי ביקורת על תומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את אופטימי, מה גם ששמו של יניב גרין לא הוזכר ולו לרגע.
תומר קיבל את ההחלטות שלו עד לעזיבה את מכבי ע"ב שיקולים כלכליים, ולהגיד אחרת זה קצת עיוות היסטורי בעצמו.
הוא עבר לחולון לפרויקט "גלאקטיקוס" לכל דבר וכשזו קרסה בעקבות הבלגן בגמר הגביע ועזיבת מנבר, הוא דווקא לא חיכה כ"כ הרבה לפני שחתם במכבי. אין עוד אופציות ? עם כל הכבוד לתרומה הבאמת אדירה של תומר להפועל ולכדורסל הישראלי, סנטר במעמדו לא חותם במכבי בלית ברירה ומצטרף ל"כוחות האופל" בידיעה שהוא לא הולך לקבל הרבה דקות.
אני די בטוח שאם תשאל אותו, במבט לאחור הוא יודה שזו הייתה טעות שתיקן אותה מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: