תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 17:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 978 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  הבא

עסקה נכונה?
כן, לא מפקירים חייל בשטח 56%  56%  [ 96 ]
לא, אסור לשחרר 1000 מחבלים 28%  28%  [ 47 ]
נמנע 16%  16%  [ 27 ]
סך הכל הצבעות : 170
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הושג הסכם לשיחרור גלעד שליט
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 23:53 
סימרוטיץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:
טוב עכשיו עברת כבר לשלב הבורות , ארה"ב זו המדינה עם הכי הרבה בסיסים בעולם במדינות זרות ,וזה עוד ממלחמת העולם השנייה .
האפשרויות לחטוף חייל אמריקאי גבוהות בהרבה מלחטוף חייל ישראלי

אף אחד לא יתעסק עם ארה"ב. זה לא ישראל הקטנה שעל כל פלוץ מגנים אותה באו"ם.
תפסיקו להשוות בין ישראל וארה"ב הגדולה, אין שום קשר בינינו.

מה נסגר אייתך ? רק בעשור האחרון נחטפו יותר חיילים אמריקאים מכל החיילים הישראליים אי פעם , מה זה לא יתעסקו אייתה ?

ומה היה דינם של כל החיילים האמריקאים שנחטפו? באמת אני שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 23:55 
עד המ!!ת הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:
טוב עכשיו עברת כבר לשלב הבורות , ארה"ב זו המדינה עם הכי הרבה בסיסים בעולם במדינות זרות ,וזה עוד ממלחמת העולם השנייה .

מה נסגר אייתך ? רק בעשור האחרון נחטפו יותר חיילים אמריקאים מכל החיילים הישראליים אי פעם , מה זה לא יתעסקו אייתה ?

לרובם נערף הראש .
קשה לי לקחת צד בכל הסיפור הזה ,אך בכל זאת צריך לדייק בעובדות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:01 
סימרוטיץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:

לרובם נערף הראש .
קשה לי לקחת צד בכל הסיפור הזה ,אך בכל זאת צריך לדייק בעובדות .

אני בטוח ששנינו לא היינו רוצים שדינו של גלעד יהיה כמו דינם של החיילים האלה.
אין מה לעשות, צריך לשלם מחיר וכשאתה עומד מול ארגון טרור שחיי אדם בשבילו זה אפס, אין לך ברירה אלא להיכנע לדרישות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:02 
הבנתי שמשחררים 280 (!!!) רוצחים. כל האסירות שבידי ישראל, כולל הרוצחות, משוחררות. אסירים ערביי ישראל גם במשוחררים (פעם מזמן העמדה הישראלית הייתה שאין מה לדבר עם חמא"ס על ערביי ישראל כי אין לחמא"ס שום זכות ושום זיקה ואין ליצור לו זיקה לאזרחי ישראל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
330 רוצחים.
שישה ערבים ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
קשקשן שמדבר בסיסמאות חביבי זה אתה.
יש פה עובדות,80%מהמשוחררים חוזרים לרצוח.
אתה לא רואה הבדל ? מאחל לך מכל הלב שתשתה קפה או תסע לך באוטובוס ולא יתפוצץ לך איזה מחבל בפנים וככה לעולם לא תבין מה את ההבדל בין המספר 1 ל-3 ול-1000.

איזו סיסמא אמרתי?
אתה כנראה מתבלבל. המחיר הוא לא הגיוני. דומה למליון וחצי יורו על חצי דמארי. אבל זה המחיר שאתה משלם כשאתה ממש רוצה משהו ויודעים כמה אתה רוצה אותו.
לצערנו, ערך חיי האדם של אותם אסירים פלסטינים נמוך מאוד אצל החמאס. מצידם, הם יכולים להרקב שם. אצלנו זה טיפה שונה ועל כך אתה משלם.
ואם זה לא היה אלף אלא 500, זה היה הופך משהו לטוב יותר?
או 100?
שוב, יש בגדה וברצועה הרבה יותר מאלף מרצחים. עוד טיפה בים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:27 
אני פשוט לא יודע מה לומר. שחרור של מאות מפלצות, מחבלים רוצחים לחפשי, לקול תרועת ההמונים יתרום בוודאי לטרור ויביא לנרצחים יהודים רבים. מן הסתם הוא גם יעודד חטיפת חילים ואזרחים נוספים ולכן זה נורא וגרוע ומזעזע. אבל המחשבה שנראה את גלעד חי בביתו מעבירה בי צמרמורת ממש והתרגשות אדירה שאני כנראה הייתי מאשר את העסקה הזאת וכנראה גם גרועות ממנה כי אח הוא לי. אם זאת ההחלטה הנכונה? כנראה שלא.

לצערי, שרשרת מחדלים, התרפסויות וכניעות למול האוייבים ימח שמם וזכרם, כולל שחרור מחבלים סיטונאי כמחווה בשנים האחרונות וכולל מתן תנאי לוקסוס לרוצחים ימח שמם, וכולל אי מתן עונש מוות למחבלים רוצחים מביא אותנו למצב הזה היום.
אם נגזר עליי למות בפיגוע שייצר המחבל שישוחרר היום אני מקבל עליי את רוע הגזרה, למענך גלעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:32 
קומוניסים כתב:
אני פשוט לא יודע מה לומר. שחרור של מאות מפלצות, מחבלים רוצחים לחפשי, לקול תרועת ההמונים יתרום בוודאי לטרור ויביא לנרצחים יהודים רבים. מן הסתם הוא גם יעודד חטיפת חילים ואזרחים נוספים ולכן זה נורא וגרוע ומזעזע. אבל המחשבה שנראה את גלעד חי בביתו מעבירה בי צמרמורת ממש והתרגשות אדירה שאני כנראה הייתי מאשר את העסקה הזאת וכנראה גם גרועות ממנה כי אח הוא לי. אם זאת ההחלטה הנכונה? כנראה שלא.

לצערי, שרשרת מחדלים, התרפסויות וכניעות למול האוייבים ימח שמם וזכרם, כולל שחרור מחבלים סיטונאי כמחווה בשנים האחרונות וכולל מתן תנאי לוקסוס לרוצחים ימח שמם, וכולל אי מתן עונש מוות למחבלים רוצחים מביא אותנו למצב הזה היום.
אם נגזר עליי למות בפיגוע שייצר המחבל שישוחרר היום אני מקבל עליי את רוע הגזרה, למענך גלעד.

איך זה יהיה למענו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:40 
מה העסקה האחרונה ששוחרר בה חייל חי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
לאן הגענו, כשאנשים פה מעדיפים לצטט את המקור ה"אמין" הקול היהודי ולא נניח את ראשי זרועות הביטחון של מדינת ישראל כמו הרמטכ"ל או ראש המוסד או אפילו את ראש השב"כ שתומכים בעיסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:54 
Kyahs כתב:
קומוניסים כתב:

איך זה יהיה למענו?

זה יהיה למענו כי אני בולע במודע (כמו כולנו) את העובדה שהמדינה מבצעת פעולה שבפירוש תשדרג את האוייב בכמה רמות והנזק הצפוי ממנה בעוד קברים יהודים חדשים הוא מובהק. כמו שזה נראה לצערי בקרוב מאוד גם יהיה גלעד שליט חדש , איזה מוטי אברמוב או יהודה וויס אחד שיום אחד יודיעו לנו להתחיל להתרגל לחטיפתו וייחלו המגעים לשחרורו...אותו סרט בדיוק. ושוב נגיע לאותה נקודה בה האוייב מזיין אותנו בתחת ולנו אין ברירה אלא להתכופף ולפשק. אז כן, אני מקבל את זה בשבילו. וכן, מוכן גם להיות זה שימות בפיגוע שבוודאי ייצר אותו רוצח שפל שישוחרר. (אם כי אני מבין מאוד לליבם של אלה שלא מוכנים לכך או לאלה שכבר איבדו את יקירהם בידיי אותם רוצחים שפלים. אני אפילו מסיבה לא ברורה שמח שמחה אמיתית. רק עצם המחשבה שאביבה שליט תחבק בעוד זמן קצר את גלעד. זה די גומר על כל דבר אחר. מה אני יעשה הלב שלי מדבר כרגע. לא הראש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 00:56 
אחד אדום כתב:
לאן הגענו, כשאנשים פה מעדיפים לצטט את המקור ה"אמין" הקול היהודי ולא נניח את ראשי זרועות הביטחון של מדינת ישראל כמו הרמטכ"ל או ראש המוסד או אפילו את ראש השב"כ שתומכים בעיסקה.

מי מראשי הזרועות האלו טען שמשוחררי עסקאות קודמות לא היו מעורבים בביצוע פיגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אושר.
שלושה צדיקים בסדום.
מי אמר שלא התקדמנו ב5000 שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:01 
אולי די עם המשוואה הפשטנית הזאת?
זה בערך כמו להגיד שאם 10 שחקנים בקבוצה פצועים, אתה עולה רק עם שחקן אחד. חלאס עם זה.
למעט מספר מצומצם של "כוכבים" (שאפשר לנטרל אותם), אתה אפילו לא יודע בוודאות אם המחליפים לא טובים יותר.
מעבא לכך, זה שאותם מחבלים ששוחררו היו מעורבים בפיגועים אומר בהכרח שאם הם לא היו משוחררים אז הפיגועים לא היו מתרחשים? באמת? מי שהמציא את הטיעון הזה בטוח מרצה ללוגיקה בטכניון

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 12 אוקטובר 2011, 01:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
26 שרים בעד, 3 נגד.העסקה אושרה ע"י הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:05 
עם כל המחיר הקשה שאנחנו משלמים,אין מנוס מהעסקה הזאת.

מה שכן,הריקודים ברחובות והשמחה המופרזת של כל האזרחים,קצת חורה לי.
זאת החלטה מאוד מאוד קשה ואני לא רוצה לדעת איך מרגישות המשפחות שרוצחי קרוביהם הולכים לצאת לחופשי. צריך לפחות לכבד אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:07 
אוגוסטוס היל כתב:
זה בערך כמו להגיד שאם 10 שחקנים בקבוצה פצועים, אתה עולה רק עם שחקן אחד. חלאס עם זה.
למעט מספר מצומצם של "כוכבים" (שאפשר לנטרל אותם), אתה אפילו לא יודע בוודאות אם המחליפים לא טובים יותר.
מעבא לכך, זה שאותם מחבלים ששוחררו היו מעורבים בפיגועים אומר בהכרח שאם הם לא היו משוחררים אז הפיגועים לא היו מתרחשים? באמת? מי שהמציא את הטיעון הזה בטוח מרצה ללוגיקה בטכניון

אם המחליפים טובים יותר אז למה המשוחררים מעסקאות עבר חזרו לביצוע פיגועים ולא נתנו למחליפים הטובים יותר לבצע את אותם פיגועים במקומם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:11 
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם המחליפים טובים יותר אז למה המשוחררים מעסקאות עבר חזרו לביצוע פיגועים ולא נתנו למחליפים הטובים יותר לבצע את אותם פיגועים במקומם?

מי אמר שבמקומם? הרי מחפשים רק את מה שרוצים למצוא. אולי מתוך שאר המחבלים שיעור המשתתפים בפעולות טרור היה בכלל גבוה יותר?
אבל זה נתון שאף אחד לא יכול לבדוק. הרי זה לא שיש פול של כל הפעילים הפוטנציאלים מדרג מקביל ואפשר לעשות בדיקה כזאת.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 12 אוקטובר 2011, 01:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
גיא האדום כתב:
האם פורסם מי במשוחררים באופן מסודר או שהכל בשלב זה מתבסס על שמועות מאיזה אחיין שמכיר מישהו שעבר ליד מטה השב"כ?

לפי אהוד יערי לא נדע את התמונה המדוייקת לפני שגלעד יהיה בארץ.
רוב המידע הוא מפירסומים בעיקר של החמאס + כל מיני הדלפות שאיני יודע מה מקורן.

אם ישראל מתיימרת להיות דמוקרטיה אז זאת שערוריה. אני מניח שהשמות יפורסמו לפני ביצוע העסקה.

כרגע,
הממשלה מסרבת לתת אפילו לתקשורת את השמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:12 
לא היה איזה עניין שחייבים לפרסם כדי לאפשר פניה לבג"צ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
אם אני שומע שוב את המושג "אביב ערבי" יש מצב שאני תולה את עצמי.

(ואז משהו טוב יצא מהעסקה הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
כשנגיע לגשר נחצה אותו, העיקר שגלעד חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
זה אפילו לא בערך כמעט אולי העיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
דיון רציני,
הוגשו השמות בלי שום פירוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
1. תמריץ לחטיפות? ממתי הם צריכים תמריץ? זה משנה אם הם עושים פיגוע במטרה לחטוף או להרוג?
2. לקח להם מעל 5 שנים לעסקה הזאת ובשנים האלה החמאס שילם לא מעט על החטיפה הזאת. זה לא שמחר הם חוטפים עוד חייל וישר מקבלים עוד אלף אסירים.
3. כל עוד אין הסדר ימשיכו להיות חטופים והרוגים בשני הצדדים. עם או בלי העסקה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
גדול,
נציג הממשלה אומר שלא היה יכול להיות דיון רציני כי לוח הזמנים קצר.

מדינה שהיא מערכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 01:37 
מתי יבינו שיש עוד 1000 בגדה כמו 1000 שנמצאים בישראל...?
וכל יום ל1000 שיש נוספים 1000......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 02:24 
הרמטכ"ל, ראש השב"כ וראש המוסד תמכו בעסקה, אלפקה, מסצ'רנו והבלונדיני (השם ישמור) התנגדו, יחד עם בוגי, ליברמן ולנדאו שעשו את זה בידיעה שיהיה רוב סוחף אז הרוויחו כמה נקודות אצל קהל המצביעים שלהם

ובנימה אישית, יום העבודה הכי ארוך ומרגש שהיה לי אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אחד אדום כתב:

הם לא טוענים את זה, מצד שני תלך אל המקור ה"אמין". תבדוק כמה מחבלים שחזרו לטרור באמת עשו פיגוע וכמה חוסלו כי בכוונתם היה עפ"י מקורות ישראלים לעשות פיגוע ולכן נחשבו שם כטרוריסטים בפועל. כמה היו ממעצר מנהלי בכלל ולא היו כאלה עם דם על הידיים אלא שבעייתי לשחרר אותם. כשאתה רוצה להראות נתונים בצורה מעוותת אתה תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 03:15 
אחד אדום כתב:
גיא האדום כתב:
אחד אדום כתב:

הם לא טוענים את זה, מצד שני תלך אל המקור ה"אמין". תבדוק כמה מחבלים שחזרו לטרור באמת עשו פיגוע וכמה חוסלו כי בכוונתם היה עפ"י מקורות ישראלים לעשות פיגוע ולכן נחשבו שם כטרוריסטים בפועל. כמה היו ממעצר מנהלי בכלל ולא היו כאלה עם דם על הידיים אלא שבעייתי לשחרר אותם. כשאתה רוצה להראות נתונים בצורה מעוותת אתה תצליח.

אני לא עסוק בספירת גופות מדוייקת. התמונה הכוללת היא עדיין ברורה. הרבה מאוד משוחררי עסקאות עבר עסקו בהרבה מאוד פיגועים בהם נהרגו הרבה מאוד ישראלים. זה לא קריטי בעיני אם איזה גוף קקיוני שיחק עם הנתונים כך שיצא ש60% מהמשוחררים שבו לרצוח יהודים לאחר השחרור כאשר למעשה מדובר על 25%. שני המספרים האלו גבוהים מאוד.
ואגב, בערוץ 10 אמרו כמדומני שראש השב"כ לא אמר שהוא תומך בעסקה פר-סה אלא שהוא לא חושב שאפשר יהיה להשיג עסקה טובה יותר. הוא גם ציין את המחירים האפשריים של העסקה אבל אמר שזאת הכרעת הממשלה אם המחיר הזה ראוי או שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 978 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: