תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תקשורת כמעצבת דעת קהל (מסי )
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
אניסטה ממש לא אנדריטד, הוא פשוט בצל של צ'אבי =)

חוץ מזה מה זה יחסית לתפקיד? כמו שאמרתי כצ'אבי משחק הוא בעל הבית על המגרש, והמשחק מתנהל לפי שיטתו.
הוא אמור להיות השחקן הכי מוערך בעולם.
שחקן שכתור בעל הבית במגרש הביא את קבוצתו לזכות בכל תואר אפשרי.
את הנבחרת שלו לזכות בכלן תואר אפשרי.
כרגע הוא השחקן הראשון שהייתי לוקח בשביל לבנות קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:05 
למען הסדר הטוב,
מסי ללא ספק השחקן הכי גדול שראיתי במו עייני ואני רואה כדורגל יום ולילה, כנראה גם השחקן הכי טוב שהיה אי פעם.
אם נניח מסי נמצא בדרג ראשון של השחקנים כרגע, אז רולנדו יותר קרוב להיות דרג שני מאשר להיות קרוב לרמה של מסי (באמת ששתי השחקנים האלה הם לא באותה קטגוריה בכלל)
צ'אבי קשר מדהים אבל מסי הוא ההבדל בין אליפות ללא אליפות, בין ליגת אלופות ללא ליגת אלופות וההבדל בין תארים ללא תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
רומן איך נבחרת ספרד מסתדרת לך עם הטיעונים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:16 
el dudernio כתב:
רומן איך נבחרת ספרד מסתדרת לך עם הטיעונים האלו?

נבחרת ספרד מושלמת על כל חלקיה ואין שם עמדה שאין להם שחקן ברמה העולמת הגבוהה ביותר, נבחרת ספרד משחקת כדורגל סגנון ברסה אבל היא הרבה פחות קטלנית בגלל החיסרון של שחקן סטייל מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
נכון, ועדין היא שולטת לגמרה בכל הנעשה במגרש.
אחוזי השליטה בכדור שלה דומים מאוד לאלו של ברצלונה,
מספר המסירות שהיא מבצעת הוא הגבוהה בין הנבחרות.
צ'אבי עדין הוא השחקן הדומיננטי במרכז המגרש, והמשחק מתנהל לפיו.

כלומר כל הטיעונים שלך נכונים ועדין אנחנו מדברים על אותו בעל בית בשני המקרים, והוא לא מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:39 
לרגע אני לא מוריד מהערך של צ'אבי שהוא באמת הפליימייקר הכי טוב בעולם, ואין ספק שזה מאוד עוזר למסיבה וגם לכל החמולה הסביבו, אבל וזהו אבל גדול צ'אבי היה בברסה גם הרבה שנים לפני השיטה שלהם עכשיו, גם אז הוא היה מעולה אבל ברסה של אז (זמני רונלדיניו) לא היית קרוב להיראות ככה והייתה הרבה יותר פגיעה, ללא ספק לגווארדיולה יש קרדיט עצום בקפיצת מדרגה שעשה צ'אבי אבל אי אפשר להתעלם מההבדלים של ברסה של אז לברסה של היום בעיקר ביכולת ההתקפית שלה ובעיקר ביכולת של מסי. אפשר שנים לקחת את הוויכוח לכיוון של עמדות שונות ואין ספק שגם בפה אתה יכול להכניס בלמים, שוערים, מגינים וכל תפקיד שתרצה. אבל השחקן המושלם ביותר בעולם כרגע מבחינת מכלול היכולות, (שליטה בכדור, דריבל, מהירות, יכולת מסירה, סיומת, ועוד כל נתון שתרצה להוסיף) עדיין מסי עולה על צ'אבי במכלול.
ואני שוב לא מדבר על רונלדו שדיי רחוק מהרמה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אתה טועה בענק אבל לא ניכנס לזה.
בחילוץ כדורים? סגירת שטח? ראית משחק הגנתית? ניידות?
בכל אלו ובעוד הרבה דברים אחרים צ'אבי עולה בהרבה על מסי.
דר"א בתקופה של רונלדיניו הקבוצה היתה לו לא של צ'אבי, שיטת המשחק צורת המשחק הכל היה רונלדיניו,
היום הכל צ'אבי.

הראיה הטובה ביותר לכך היא שבכל מקום שנותנים לצ'אבי להיות בעל הבית הקבוצה משחקת אותו דברף לעומת זה
מסי הוא "נספח" ולכן בארגנטינה המשחק שלו שונה מהותית.

דר"א בלי קשר הטענה שלי שהקבוצה נראה לפי האיש שותנים לו את המפתחות נוגעת גם להפועל, אחת הטענות המרכזיות שלי
לכך שנראנו הרבה פחות טוב שנה שעברה היא העובדה שנהפכנו מקבוצה של שכטר וורמוט לקבוצה של זהבי ותמוז,
ואם אתה רוצה לצמצם נהפכנו מקבוצה של ורמוט לקבוצה של זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
ערן זהבי כתב:
Gili כתב:
ערן זהבי כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
די כבר לבלבל תמוח, השחקן הכי טוב שהיה ויהיה.. שווה כל אות שנכתבת עליו בעיתון או מילה ברדיו או בטלוויזיה.

ציטוט:
כולם בבצפר מ*בי , ללכת כמו עדר זה קל !

צודק.

מה הקשר?

הייתי צריך לצטט רק את החלק השני.

נו באמת, הוא שחקן ענק, אולי הכי ענק שהיה , ואני לא מבין למה להמעיט ככה בערכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:37 
נרי - מכיוון שאתה מזכיר פה את רונאלדיניו וקאקה, יש אלמנט אחד חשוב שצריך להביא בחשבון, וזה אלמנט היציבות ביכולת.

מסי להזכירך, הוא בחור די צעיר, שכבר 3-4 שנים ברציפות מבקיע ומבשל בלי הפסקה. רונאלדיניו בגילו יש על הספסל בפ.ס.ז', ואת ההצגות שלו בבארסה נתן בערך לשנתיים ודעך. גם קאקה נתן 2-3 עונות ודעך, וגם הוא לא ממש עשה גדולות ונצורות בנבחרת ברזיל.

בכלל, אם תשים לב, ברזיל של השנים האחרונות רחוקה מלהבריק או להצליח בטורנירים, ככה שלתקוף את מסי על הרקע הזה זה לא לענין.

אגב, גם צ'אבי בגילו של מסי היה שחקן ספסל שנלחם על מעמדו בבארסה. חומר למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
שחם אני בהחלט זוכר את ענין ההמשכיות, לרונדליניו היה המשכיות את ההצגות הוא נתן גם בצרפת ואחרי זה גם בברצלונה, ולמען האמת במעט שיצא
לי לראות את מילאן איתו בערוב ימיו הוא עדין תענוג לעין. לגבי קאקא אתה צודק אבל זה גם העניין, כרגע משבכים ומכתרים את מסי , אבל זה לא בטוח
ימשך מעבר לשנה שנתיים הבאות. אין ספק שכרגע מסי הוא שחקן ההתקפה הטוב בעולם, אני לא חושב שמישהו חולק על זה, לפני שנתיים למשל היו לא
מעט שחשבו שזה רונאלדו שגם הוא נותן כבר לא מעט שנים שורה סטטיסטית חלומית, לפני 5 שנים לא היה ספק שזה קאקה,לכן אני אומר שזה מאוד נזיל.
לגבי מי ישב על הספסל ומתי זה לא משנה, יכול להיות שעוד 3-4 שנים מסי יהיה השחקן הכי דומיננטי בעולם, כרגע זה לא המצב וצ'אבי הוא השחקן הזה,
זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
עוד משהו, אי אפשר להשוות את היכולת של ספרד לברצלונה. את מסי מחליפים שחקני ההתקפה הכי טובים בעולם ובכל זאת המשחק שלה לא מתקרב לברצלונה, והיא לקחה תארים עם 1-0 קטן רק בגלל הקישור וההגנה שלה שיותר חזקים משל ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל אני לא משווה ברמת המשחק, אין ספק שהם לא מתקרבים לברצלונה.
אני משווה בשיטת המשחק ובדומיננטיות של צ'אבי.
שחקני ההתקפה של ספרד מצליחים לנצל את ה 70% שליטה בכדור של צ'אבי ל 2: או 1:0,
מבי עושה מזה 4 ו 5. זה עדין לא משנה את העובדה שהנתון הכי משמעותי מתחיל ונגמר בצ'אבי.
פאברגס, אניסטה הם היורשים שלו ומחליפים ראויים אבל צ'אבי הוא אבי הכדורגל של ברצלונה מבחינת איכויות
השחקן והבנת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שמה שאל דוד מתכוון לומר, זה שצ'אבי היה לוקח את אליפות ספרד ואת ליגת האלופות גם עם חלוצים טובים אחרים.
כמו שעשה עם אטו ורונאלדיניו. וכמו שהוא עושה עם חלוצי ספרד.
אם היום מסי עובר לראל, וכריסטיאנו עושה את הדרך ההפוכה, אין ספק שהאליפות נשארת אצל ברצלונה.
לעומת זאת אם צ'אבי מחליף צ'אבי אחר בריאל, אני לא בטוח בכלל איך העונה הזו תגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
איכס ההשתלטות של ברצלונה על כול ישראל מגעילה אותי
היום אני רואה ילד בן 3 הולך עם חולצה של מסי,הורסים אותו מהילדות
קבוצה מגעילה לטעמי,מחזיקה מעצמה טהורה עם הקטע שבניגוד לריאל היא לא מבזבזת כסף,וכדורגל שאני לא יכול לסבול(מה לעשות,אוהד נבחרת איטליה,את הפועל של ה1:0 וגם אפשר לומר צ'לסי למרות שהיא כבר פחות הגנתית).

אגב לגבי הדיון אם מסי הגדול ביותר בכול הזמנים
לדעתי לא רק שהוא לא הגדול ביותר,הוא גם לא ה-2 וגם לא ה-3 הגדולים ביותר.אנשים שוכחים שחקנים מטורפים כמו קרויף,פלה,מראדונה,בקנבאואר,די סטפאנו,שחקנים מדהימים.מסי עוד לא הוכיח את עצמו במסגרת הבינלאומית וחוץ מזה חצי מהיכולת שלו לדעתי בזכות צ'אבי ואייניסטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
בגלל מסי בארסה בין השאר העיפו את אטו ואח"כ את זלטן.
א' כי אטו רצה לבעוט את הפנדלים והיה סוג של תחרות למסי על מלכות השערים.
ב. זלטן לא הסתדר עם מסי בתיאום ובשבל זה הביאו את ויה שעושה את העבודה השחורה באגף הרבה יותר מאשר מתפקד כחלוץ, וכל זה כדי שמסי יהיה מרוצה... הדבר הזה עלה להם בערך 70-80 מיליון יורו.
הם גם ויתרו בקלות יתרה על רונאלדיניו, שחקן שזכה שנה או שנתיים לפני בתואר השחקן הטוב בעולם.
כן הוא הסתכסך עם רייקרד לפני כן, אבל הוא הועזב בתקופה של גאוורדיולה.
הם שמו את כל הכסף שלהם והתקוות שלהם על מסי ומכרו את השחקן שהיה בין הטובים בעולם תמורת 15 מיליון יורו.
אם שחקן כמו אפליי ואחרים שווים 25 מיליון יורו, גם רונאלדינו בגיל 29 אז שווה לא פחות מזה.
רונאלדיניו הפך לעגלה רק במילאן, לטעון שכאילו הוא התחיל בדעיכה שלו עוד בבארסה ובגלל זה נמכר בכזה סכום מצחיק זה בולשיט.
ואגב לא סתם רונאלידיניו נבחר לשחקן הטוב בעולם באותה תקופה, הוא באמת היה הכי טוב בעולם וכשהוא לא שיחק בארסה נראתה אחרת לגמרי.
את גמר הצ'מפיוניס בתקופותו הם לקחו בלי צ'אבי.
עד רונאלדיניו בארסה נראתה כמו כלום, זה שהמחליף שלו הוא מסי זה לא מעיד על צ'אבי אלא על מסי.

צ'אבי לא סקורר ברמה של מסי זה ידוע, אבל הוא גם לא מבשל שערים ברמה של מסי.
על מסי שומרים 2-3 שחקנים, על צ'אבי ואינייסטה 1.
נראה את צ'אבי או אינייסטה מדייקים במסירות שלהם באותו אחוז כשההגנה מתרכזת בהם בכזו אינטנסיביות.
כל השיטה של גווארדיולה בנויה היום על מסי, לא במקרה אצלו הוא פורח אפילו יותר מאשר בעונות קודמות.
אין עוד שחקן ב-בארסה שמקבל שבחים מגווארדיולה עצמו כמו מסי.

לגבי ההישגים בנבחרות ? נבחרת ספרד היא הנבחרת המושלמת פחות או יותר.
מדובר בנבחרת עם ההגנה הטובה ביותר בפער על הנבחרות האחרות והנבחרת עם הקישור הטוב ביותר גם בלי צ'אבי היפוטתית אלא עם פברגס או תיאגו במקומו.
ועד החלוצים ושחקני האגף.

פיקה,פויול, קסיאס וראמוס - אין אף נבחרת עם כ"כ הרבה שחקני הגנה ברמה הזאת, גם קפדוילה לא קוטל קנים.

בקישור האחורי? לכמה נבחרות יש שחקנים כמו בוסקטס ואלונסו באותה נבחרת?
ליד צ'אבי יש את אינייסטה ובאגפים יש לך כ"כ הרבה כשרון ו-ורסטיליות.
מפדרו, דרך נבאס וסילבה ומאטה ואחרים.
טורס, ויה, יורנטה כחלוצים וכו' וכו' אין עוד נבחרת עם כזה תלכיד.

ועדיין נבחרת ספרד זו בארסה מינוס מסי ואלבז פחות או יותר.
נבחרת שמשחקת כדורגל אפור ומשעמם אבל מכריעה משחקים בגלל השיטה והתלכיד.
בארסה לא רק שמשיגה תארים אלא על הדרך נותנת הצגות כדורגל, למרות שמשחקת באותה השיטה בה משחקת נבחרת ספרד.

אין שחקן אחד בעולם שבכלל קרוב למסי היום.
אני בספק אם מארדונה השמנמן של שנות ה80' רלוונטי בהשוואה הזאת כשהיום מסי מתמודד מול אתלטים מטורפים שמכסים את המגרש בהרבה יותר יעילות ומהירות כשכל בלם לא רק יותר חזק אלא גם יותר מהיר פי 2 מהבלם הכי טוב שהיה אז.
מארדונה היה קטן ומוכשר, יחסית לתקופתו, לא עד כדי כך קטן.
לעומת זאת בין מסי לספסמנטים הפיזיים שמשחקים היום כדורגל ההבדל הוא עצום, הבן אדם מגרד את ה1.70 מלמטה.
ומתמודד עם אתלטים שמראדונה או פלה מעולם לא התמודדו איתם, עם כל הכבוד.
שחקנים כמו פרדיננד, טרי, פפה, פיקה ואחרים - עם השילוב הזה של הגודל, האתטליות, המהירות והזריזות לא היו בתקופתם של מראדונה ופלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 22:34 
אין ספק, מסי הוא מוציא לפועל אדיר. שחקן לא משהו, אבל מוציא לפועל אדיר.
יא טמבל. הוא מלך הבישולים של ברצלונה בפער גדול מצ'אבי. מלך הבישולים. אז מה מוציא לפועל בדיוק?
גם לבוסקטס, לפני שהפך להיות בלם, יש יותר מסירות מדויקות ממסי, אז גם הוא שחקן טוב יותר?
ברור שאם אתה משחק באמצע של ברצלונה, שרוב המשחק שלה מתנהל שם, אז אתה תמסור הרבה מסירות מדויקות.
בסופו של דבר, מסי אחראי על 70% מהגולים של ברצלונה. אתה יכול לטעון עד מחר שאם תשים מישהו במקומו, הגולים האלה היו מובקעים בכל זאת. גם אפשר להגיד שאם תום אלמדון היה עומד בשער במקום אניימה, אז הוא היה עוצר את אותם כדורים. המקלדת סובלת הכל.
והכי מצחיק שאת התיאוריה המפגרת שלך, שנובעת מהמון קנאה ותסכול, אתה כותב כבר כמה שנים רצוף ובכל שנה מסי רק שובר את השיאים של עצמו וסותם לך את הפה. לכל העולם, כולל צ'אבי ואינייסטה שטוענים את זה, ברור שהוא הכי טוב בעולם, אבל רק אל דודרינו חושב שהוא בסה"כ מוציא לפועל.
אתה מזכיר לי את אוהדי מכבי שכמה מכות שהם לא יקבלו וכמה שהם לא יושפלו, הם תמיד יתחילו את העונה הבאה עם האף למעלה כאילו שום דבר לא קרה.
מסי יכול להבקיע 70 גולים בעונה, אבל ביום שהוא לא יהיה טוב, אתה תזיין כאן את השכל על כמה שהוא רחוק מלהיות הכי טוב.
עד שמסי הגיע, צ'אבי היה עוד שחקן בעולם.
מה שכן, אני מוכן שאם מסי נפצע לכמה חודשים, להתערב איתך על 20,000 שקל שבארסה לא לוקחת אליפות בספרד. הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 22:41 
האדס כתב:
נראה לי שמה שאל דוד מתכוון לומר, זה שצ'אבי היה לוקח את אליפות ספרד ואת ליגת האלופות גם עם חלוצים טובים אחרים.
כמו שעשה עם אטו ורונאלדיניו. וכמו שהוא עושה עם חלוצי ספרד.
אם היום מסי עובר לראל, וכריסטיאנו עושה את הדרך ההפוכה, אין ספק שהאליפות נשארת אצל ברצלונה.
לעומת זאת אם צ'אבי מחליף צ'אבי אחר בריאל, אני לא בטוח בכלל איך העונה הזו תגמר.

כן אין ספק שאם תקח את ה- 70 גולים שמסי אחראי עליהם בשנה, יבוא חלוץ אחר וישים אותם.
כשצ'אבי לא משחק, בארסה משחקת אותו כדורגל. כשמסי לא משחק, בארסה לא מגיעה לשער.איך אתה בכלל משווה את בארסה שלםני מסי לבארסה של מסי? עם רונאלדיניו, צ'אבי ואטו. אפילו לא קרוב למה שקורה עכשיו.
בקיצור, כנראה שנקבל תשובה כמסי יפצע. אותן שטויות אתם גם אומרים על אינייסטה, למרות שהוא יותר פצוע ממשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 23:14 
נראה לי שהדבר היחיד שיותר מעצבן ממגמת "לשנוא את בארסה כי כולם התחילו לאהוב אותה" זו מגמת ה"מסי לא שווה כלום בלי צ'אבי ואינייסטה"

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 07:41 
זה דיון שכבר נתקלתי בו בעבר. עיתונאים שטענו שבוסטון של בירד בעצם נראית ככה בגלל קווין מקהייל. וששיקגו של ג'ורדן, בעצם מתבססת על סקוטי פיפן.
מסי, הוא ללא ספק השחקן הגדול ביותר שאני ראיתי בחיי, ואני הספקתי לראות גם את מרדונה.
בזמנו של מרדונה, מצד אחד כיסחו בלי בושה, ומצד שני השמירות היו פחות הדוקות. אני חושב שיש לשניהם מזל שהם לא החליפו זמנים, כי מסי לפני 20-30 שנה היה גומר את הקריירה אחרי עונה אחת עם הכסחנים שהיו אז, ושמרדונה היה אמנם שחקן גדול גם כיום, אבל לא השחקן הטוב בעולם שהוא היה בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 08:14 
עוד כמה הערות לגבי דברים שנכתבו פה:
1. הרבה יותר קל להיות עם אחוז גבוה של השלמת מסירות כשאתה משחק באמצע, מאשר כשאתה משחק בצד. פשוט יש לך הרבה יותר אופציות מסירה. כמובן גם יותר קל להיות עם אחוז גבוה של השלמת מסירות כשאתה משחק מעט מאחור, מאשר כשאתה משחק מקדימה, כי שם יש פחות צפיפות בהגנה. אני לא ממעיט ביכולת של צ'אבי, שהוא כנראה אחד משלושת הקשרים הטובים בעולם כיום, אבל צריך לזכור שהוא גם משחק בקבוצה שהשחקנים שלה כל הזמן בתנועה, ופותחים קווי מסירה. כך שזה לא רק שצ'אבי עושה את ברצלונה גדולה, אלא גם שברצלונה עושה את צ'אבי גדול.
2. לגבי מה שאדום טורקי כתב על הדעיכה של רונלדיניו. הדעיכה שלו התחילה עוד במונדיאל של 2006. בעונה שאחרי המונדיאל הוא עוד המשיך להבקיע ולבשל בליגה, אבל דעך בליגת האלופות, ובעונה שאחריה הוא דעך גם בליגה. אגב, למרות שבשיא גדולתו הוא לא הגיע קרוב אפילו למספרים של מסי, היה לי הרבה יותר כיף לראות אותו משחק בשיאו. היה בו ניצוץ של גאונות, שגרם לי יותר הנאה יותר מהמבצעים המדהימים של מסי.
3. המספרים של מסי אגב באמת מדהימים, והדבר שעוד יותר מדהים מהם זה שהוא עוד משפר אותם כמעט כל עונה. סטטיסטיקות של שערים ובישולים:
07/08 מעורב בממוצע ב-0.725 שערים בממוצע למשחק.
08/09 מעורב בממוצע ב-1.098 שערים בממוצע למשחק.
09/10 מעורב בממוצע ב-1.094 שערים בממוצע למשחק.
10/11 מעורב בממוצע ב-1.4 שערים בממוצע למשחק.
ועד עכשיו העונה מעורב בממוצע ב-2.181 שערים בממוצע למשחק, או במספרים 14 שערים ו-10 בישולים ב-11 משחקים.
רונלדיניו, אגב בעונתו הגדולה ביותר לא התקרב למספרים של מסי בשלוש העונות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 08:15 
וולטון היה שם את זה כתב:
זה דיון שכבר נתקלתי בו בעבר. עיתונאים שטענו שבוסטון של בירד בעצם נראית ככה בגלל קווין מקהייל. וששיקגו של ג'ורדן, בעצם מתבססת על סקוטי פיפן.
מסי, הוא ללא ספק השחקן הגדול ביותר שאני ראיתי בחיי, ואני הספקתי לראות גם את מרדונה.
בזמנו של מרדונה, מצד אחד כיסחו בלי בושה, ומצד שני השמירות היו פחות הדוקות. אני חושב שיש לשניהם מזל שהם לא החליפו זמנים, כי מסי לפני 20-30 שנה היה גומר את הקריירה אחרי עונה אחת עם הכסחנים שהיו אז, ושמרדונה היה אמנם שחקן גדול גם כיום, אבל לא השחקן הטוב בעולם שהוא היה בזמנו.

גם אני ראיתי את שניהם. מרדונה לקח תארים (קבוצות ונבחרת) כאשר לקח על כתפיו את נטל ההוכחה. מסי סוג שונה לחלוטין של שחקן. הוא חלק מפאזל. משחק כאשר מסביבו, בברצלונה, אוסף נדיר של כשרונות. מרדונה היה אחד שסביבו בונים הצלחה. מסי לא כזה, עד כה. בנקודה הזו פלה מאד דומה למסי. פלה שיחק עם הרכבים מעולים הן בנבחרת והן בסנטוס. מישהו זוכר כאן שמות של חמישה שחקנים שיחקו יחד עם מרדונה בנפולי או בנבחרת ארגנטינה אלופת העולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 09:35 
שוב חוזרים לנקודה של נאפולי. נאפולי היתה קבוצה קטנה לפני מרדונה, וקבוצה קטנה אחרי מרדונה. אבל היא לא היתה קבוצה קטנה בזמן שמרדונה היה שם. קבוצה קטנה לא עושה את ההעברה היקרה ביותר שבוצעה עד אז וקונה את השחקן שנחשב כבר אז הטוב בעולם מקבוצה גדולה כמו ברצלונה. נאפולי בתקופת מרדונה היתה כמו צ'לסי או מנצ'סטר סיטי אחרי שהן נרכשו ע"י מיליארדרים. גם נבחרת ארגנטינה בזמנו של מרדונה לא היתה נבחרת חלשה. אמנם לא היו שם הרבה סופרסטארים, אבל ממש לא נבחרת של נגרים כמו שעשו ממנה. אגב, מרדונה במונדיאל הראשון שלו ב-1982 היה מבוגר בשנה ממסי במונדיאל הראשון שלו ב-2008, וגם לא ממש הצטיין בו. זה נכון שמסי עוד צריך להכיח את עצמו בנבחרת, אבל מה שמסי עושה עד עכשיו הרבה יותר מרשים ממה שמרדונה עשה עד גיל 24. כמובן שאם הקריירה של מסי היתה נעצרת היום, הוא לא היה נחשב לגדול ממרדונה, אבל אם הוא ימשיך בקצב הנוכחי עוד כמה שנים, אין לי ספק, שהוא יחשב לגדול מכולם.

עריכה: טעות שלי: המונדיאל היה ב-2010 ומסי היה מבוגר בשנה ממרדונה ב-1982.

נערך לאחרונה על ידי וולטון היה שם את זה בתאריך 11 אוקטובר 2011, 10:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 10:07 
וולטון היה שם את זה כתב:
שוב חוזרים לנקודה של נאפולי. נאפולי היתה קבוצה קטנה לפני מרדונה, וקבוצה קטנה אחרי מרדונה. אבל היא לא היתה קבוצה קטנה בזמן שמרדונה היה שם. קבוצה קטנה לא עושה את ההעברה היקרה ביותר שבוצעה עד אז וקונה את השחקן שנחשב כבר אז הטוב בעולם מקבוצה גדולה כמו ברצלונה. נאפולי בתקופת מרדונה היתה כמו צ'לסי או מנצ'סטר סיטי אחרי שהן נרכשו ע"י מיליארדרים. גם נבחרת ארגנטינה בזמנו של מרדונה לא היתה נבחרת חלשה. אמנם לא היו שם הרבה סופרסטארים, אבל ממש לא נבחרת של נגרים כמו שעשו ממנה. אגב, מרדונה במונדיאל הראשון שלו ב-1982 היה מבוגר בשנה ממסי במונדיאל הראשון שלו ב-2008, וגם לא ממש הצטיין בו. זה נכון שמסי עוד צריך להכיח את עצמו בנבחרת, אבל מה שמסי עושה עד עכשיו הרבה יותר מרשים ממה שמרדונה עשה עד גיל 24. כמובן שאם הקריירה של מסי היתה נעצרת היום, הוא לא היה נחשב לגדול ממרדונה, אבל אם הוא ימשיך בקצב הנוכחי עוד כמה שנים, אין לי ספק, שהוא יחשב לגדול מכולם.

האמת שבנושא מרדונה ב1982 אני חייב לחלוק איתך, מרדונה היה מצוין במשחקים עד שפגשו את איטליה שבמעשה שהיה חוקי בזמנו שמו עליו שמירה אישית וטקטיקת עבירות כשחקן שאני לא זוכר את שמו ביצע עליו מעל ל20 עבירות במשחק ההוא וקיבל צהוב רק לקראת סוף המשחק. (בימינו לבצע 3-4 עבירות, קטנות ככל שיהיו יזכו אותך בכרטיס לרוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 10:18 
הייתי בן 9 במונדיאל הזה, אז יכול להיות שאני טועה, אבל אני זוכר שהוא אמנם עשה כמה דברים יפים במונדיאל הזה. אבל גם מול ההגנה העלובה של ברזיל הוא לא הצליח יותר מדי, והורחק בסוף המשחק. זה נכון שבשנות ה-80 היתה פחות הגנה על שחקנים מטקטיקות של נטרול אלים של שחקנים ממה שיש היום. מצד שני, ברוב הזמן, נתנו לשחקנים הרבה יותר ספייס ממה שיש היום.
אין לי ספק שאם מסי היה משחק בזמנו של מרדונה, הוא היה מבלה חלק גדול מהקריירה שלו עם פציעות. מצד שני, אם מרדונה היה משחק כיום, היה לו הרבה יותר קשה להפגין את היכולות שהוא הפגין בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:21 
moshiko כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

גם אני ראיתי את שניהם. מרדונה לקח תארים (קבוצות ונבחרת) כאשר לקח על כתפיו את נטל ההוכחה. מסי סוג שונה לחלוטין של שחקן. הוא חלק מפאזל. משחק כאשר מסביבו, בברצלונה, אוסף נדיר של כשרונות. מרדונה היה אחד שסביבו בונים הצלחה. מסי לא כזה, עד כה. בנקודה הזו פלה מאד דומה למסי. פלה שיחק עם הרכבים מעולים הן בנבחרת והן בסנטוס. מישהו זוכר כאן שמות של חמישה שחקנים שיחקו יחד עם מרדונה בנפולי או בנבחרת ארגנטינה אלופת העולם?

בנאפולי אני זוכר את קארקה, אלמאו, פרננדו דה נפולי וג'ובאני גאלי (שהיה גם שוער נבחרת איטליה).

בנבחרת ארגנטינה - חורחה ולדאנו, חוסה לואיס בראון, בורוצ'אגה, קאניג'ה, פומפידו.

:D

אבל ברמה העקרונית אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:22 
Roman כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

האמת שבנושא מרדונה ב1982 אני חייב לחלוק איתך, מרדונה היה מצוין במשחקים עד שפגשו את איטליה שבמעשה שהיה חוקי בזמנו שמו עליו שמירה אישית וטקטיקת עבירות כשחקן שאני לא זוכר את שמו ביצע עליו מעל ל20 עבירות במשחק ההוא וקיבל צהוב רק לקראת סוף המשחק. (בימינו לבצע 3-4 עבירות, קטנות ככל שיהיו יזכו אותך בכרטיס לרוב)

הם לא עפו נגד ברזיל בכלל ב-82? (ומראדונה קיבל אדום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 12:26 
גם אם יבקיע 1000 שערים ויקח 10 טרפלים כל עוד הוא לא יצליח עם הנבחרת אין בכלל מה לדבר אם הוא השחקן הכי טוב אי-פעם או לא כי הוא אפילו לא מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 13:13 
נועם שחם כתב:
Roman כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

הם לא עפו נגד ברזיל בכלל ב-82? (ומראדונה קיבל אדום).

זה היה בשיטה של בית של 3 קבוצות, ארגנטינה, ברזיל ואיטליה, במשחק הראשון נגד איטליה קרה מה שתיארתי מקודם ומאראדונה עלה פצוע נגד ברזיל, והם הפסידו 3-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
יש כאן אנשים שמדברים על מגמת "מסי לא שווה כלום בלי צ'אבי ואניסטה",
רק שלא ברור לי מאעיפה הם המציאו אצת המגמה הזאת. לא נראה לי שיש כאן מישהו שטוען
שמסי הוא לא שחקן ענק בכל קנה מידה אפשרי. יש כאן רק מחלוקת על האם הוא הטוב בעולם,
כאשר יש כאלו הטוענים, ואני בינהם, שהוא אפילו לא הטוב בברצלונה.

וולטון, קרספו ושות', שיטתהמשחק של ברצלונה (וספרד) מתבססת על הנעת הכדור והמסירות הקצרות
והמרובות באמצע. השיטה הזאת בנויה על שחקנים כמו צ'אבי, או יותר נכון על צ'אבי. בתקופתו של
רונלדיניו ואפילו ניבאלדו הדגש היה על החלק הקשרים התקפיים, שם ברצלונה הכריעה את המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
גם אם יבקיע 1000 שערים ויקח 10 טרפלים כל עוד הוא לא יצליח עם הנבחרת אין בכלל מה לדבר אם הוא השחקן הכי טוב אי-פעם או לא כי הוא אפילו לא מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: