תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אורמוש
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 08:58 
ולי קשה להאמין ששילמו ללוזון 3 מיליון אירו על דמארי בעסקה חוקית, קשה להאמין גם שיש אוהדים שמרוצים מההתנהלות של אלי טביב, אבל אם אתה מבסוט אני מאחל לך הנאה מהקבוצה שלך מקווה שבסוף כולנו נאכל את הכובע ובסוף נראה שטביב הקים מחלקות נוער לפחות כמו חיפה, ששחקנים רוצים להגיע להפועל ונהנים, שחיזוק יעשה תמיד בזמן ושהמילארדר יוציא כסף מהכיס שלו מדי פעם, ושנילחם על האליפות כל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 09:26 
גבעתיים כתב:
שחר כתב:
בקיצור, gate7 זה סוג של 831 הדור הבא. מיותר לבזבז אנרגיות.

יש הבדל בין בעל כיוון מובהק ובין משתמש שמתקשים להתמודד אתו עניינית.
אתה דווקא יכול, ועדין לא נעים / קשה בעיקר כי צריך לקבל שלפעמים אתה צודק ולפעמים הצד השני צודק.
אשמח שתגיב עניינית. אבל אין לי בעיה עם חוסר תגובה כי הכתיבה נועדה למשתמשים הרבים של הפורום ולא למספר מהם שמרבים לכתוב.

אגב, האם אתה עדין חושב שקאריק וסניידר הם על אותה עמדה - קשר אחורי ?

אל תהיה ריגשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 10:56 
GATE7 כתב:
ודווקא הוא חושב בדיוק כמוך

לא דברתי על העמדה, אני ממש לא חושב שכולם צריכים לחשוב כמוני, אלא על סוג הדיאלוג. יש לכם הרבה מהמשותף, לדעתי אתם צריכים להכיר טוב יותר אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:24 
מה אתם מדברים.
gate7 הוא טרול אחורי, גבעתיים הוא תמהוני 50/50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:35 
שחר כתב:
GATE7 כתב:

לא דברתי על העמדה, אני ממש לא חושב שכולם צריכים לחשוב כמוני, אלא על סוג הדיאלוג. יש לכם הרבה מהמשותף, לדעתי אתם צריכים להכיר טוב יותר אחד את השני.

חבל שגם אחד מהמובילים בפורום נגרר להפניה לרגשי הנמוך במקום לענות כמו לשאלה הקודמת. ובכלל התייחסות עניינית מול תגובותי.
גם עזרת חבר, רגשית כמובן, לא עוזרת. וברור שיש לך הרבה חברים בפורום.
בגלל זה, גלישה מיותרת לרגשי במקום דיון ענייני, הפורום נמצא במקום שבו הוא נמצא כמו אבחון מיהו טביב באיחור של קרוב לשנתיים.

אני שמח שאתה בפורום. אם אני כל כך "לא שווה" אל תכתוב דברים פוגעים בי בלי שכתבתי כלפיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:37 
גבעתיים כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:

חבל שגם אחד מהמובילים בפורום נגרר להפניה לרגשי הנמוך במקום לענות כמו לשאלה הקודמת. ובכלל התייחסות עניינית מול תגובותי.
בגלל זה, גלישה מיותרת לרגשי במקום דיון ענייני, הפורום נמצא במקום שבו הוא נמצא כמו אבחון מיהו טביב באיחור של קרוב לשנתיים.

אני שמח שאתה בפורום. אם אני כל כך "לא שווה" אל תכתוב דברים פוגעים בי בלי שכתבתי כלפיך.

מצטער אם נפגעת (בשיא הכנות) לא הייתי צריך לערב אותך בדיון הזה. מסכים עם ההערה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:52 
אדום כתב:
מה אתם מדברים.
gate7 הוא טרול אחורי, גבעתיים הוא תמהוני 50/50.

אוי, כמה אתה צודק.
הרבה קידמה נראתה תמהונית עד שנעשתה MAIN STREAM. כמו רוב ההצהרות התמהוניות שלי בפורום.
תחשוב כרצונך בכייף, ונחסוך מהפורום רשימה ארוכה ומכובדת להפליא של סימוכין.
לא תאמין עד כמה אני נהנה לדבר עם משתמש שאומר דעה, גם אם נגדי, בלי להיות פגוע ממני או להוציא משקעים אישיים שאני מעורר בו.

אגב, זה מסביר את שינויי הכינוי שלי בפורום.
בהתחלה השם שלי היה דומה לשם המלא שלי במציאות.
מהר נוכחתי שמתרוצצות אנרגיות פסיכוטיות ורציתי להתרחק מהן. הפכתי למספר, 831 (קשור ליום ההולדת שלי) כדי להיות הכי רחוק.
אחרי הפסקה חזרתי כ-831. אבל היה נראה לי שאפשר להיפתח מעט יותר וכתבתי שם שאני מחובר אליו, ואני מתכוון בעיקר לגבעתיים של פעם. ההפך מבית"ר ירושלים ומתועב בעיני מכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:54 
שחר כתב:
גבעתיים כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:

מצטער אם נפגעת (בשיא הכנות) לא הייתי צריך לערב אותך בדיון הזה. מסכים עם ההערה שלך.

תודה.
ואם אני כתבי משהו לא ראוי מצטער גם כן. זה תמיד כי לפחות תפסתי שכתבו כלפי משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: