GATE7 כתב:
שחר כתב:
התירוצים האלה הם עלבון לאינטילגנציה.
שחר אני מבין שהעובדה שקודם אמרתי משהו שלא ידעת ויצאת טמבל וסתרת אותי גורמת לך להרגיש רע אבל בוא ניכנס לפרופורציות.
דבר ראשון הם לא חברים שלי דבר שני אני כבר רואה שאני הרבה יותר אינטיליגנט ממך. אני לא אומר לך מה היה אני אומר לך מה יכול להיות שקרה אתה זה שקובע מה קרה בלי שאתה יודע כלום.
בהרבה קבוצות שחקנים נחתמים בימים האחרונים זה המו"מ שלוקח הרבה זמן ואם היית פותח את האוזניים שלך קצת היית שומע שהם דיברו עם כמה וכמה שחקנים שבסופו של דבר ביקשו מחיר מוגזם או לא רצו להגיע להפועל. אבל אתה כנראה כן שמעת על זה, זה יפריע לך להגיד מה שאתה רוצה ? לא.
זה כיף להיות בצד שממציא קונספירציות ושטויות תמיד אפשר למצוא עוד משהו להגיד.
אני גם מצטער בפני כל אלה שמתוסכלים מזה שאני מדבר כמו בן אדם הגיוני ולא ממציא שטויות והורס לכם את הפנטזיה שטביב הוא שד שהגיע מהגיהנום להרוג את כולנו.
פחחח מה בדיוק אמרת שלא ידעתי???
בוא נניח רגע את עניין האינטילגנציה, לא בכל יום אני זוכה להתדיין מעל דפי הפורום עם גאון כמוך. באמת איש מבריק עם טיעונים במשקל מאה טון בטון.
מה שמעניין אותי, זה לא מה שאתה או אני יודע אלא דבר אחד- עובדות.
בפועל מה שקרה זה שהפועל לא סיכמה עם שחקן בעמדה הזו במשך חודשיים תמימים, היא הציעה הצעה לשחקן, לא סיכמה ולא נעליים ואז קרה תרחיש בדיוני שטרף את כל הקלפים והימם את כולם- הוא סירב!
כן, בטח , הם היו עסוקים, חוזים, שתו לי אכלו לי , הכלבאכל את המחברת, שחקנים היו יקרים. בשורה התחתונה הגיע הנה שחקן בשנייה האחרונה בסכום עלוב וזניח ביחס למה שנכנס משחקנים שעזבו ומאירופה, למרות שהיה להם את כל הזמן בעולם ואת הכסף כבר הזכרתי, מצד שני אם הם מעסיקים טוקבקיסט בתשלום מביך כמוך, כבר שום דבר לא מפתיע.