תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תקשורת כמעצבת דעת קהל (מסי )
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
מה יש להסביר? מה בדיוק הסטסטיקה?

דר"א בזמנו היה באתר של אופ"א סטסטיקות אישיות של מספר מסירות ק"מ שכל שחקן עושה וכו' איפה זה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 23:44 
Red or Dead כתב:
הוא השחקן הכי טוב בעולם ובלעדיו ריאל לוקחת לבארסה הכל
והוא כבש את השער השני(ובישל את הרביעי להיגוואין)

אני מאד מבקש לא לבלבל ת'מוח עם עובדות. הפורום זה לא המקום לדקדק בעובדות.
ולגבי מסי: אינני יודע האם הוא הטוב ביותר אי פעם (איך בכלל אפשר להשוות שחקנים מתוקופות שונות?) אבל דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו בדומה לפלה : שמחת חיים. הכדורגל שלו גדוש בחיוכים ושמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 23:46 
el dudernio כתב:

דר"א בזמנו היה באתר של אופ"א סטסטיקות אישיות של מספר מסירות ק"מ שכל שחקן עושה וכו' איפה זה עכשיו?

לך תבדוק סטטיסטיקה.
תבדוק כמה שערים יש למסי.
אח"כ כמה בישולים יש למסי.
אח"כ מה בארסה עשתה במשחקים שהוא לא שיחק.
ואח"כ תגיד שאפשר להחליף אותו בקאקה, שלא פוגע בכדור כבר 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:

לך תבדוק סטטיסטיקה.
תבדוק כמה שערים יש למסי.
אח"כ כמה בישולים יש למסי.
אח"כ מה בארסה עשתה במשחקים שהוא לא שיחק.
ואח"כ תגיד שאפשר להחליף אותו בקאקה, שלא פוגע בכדור כבר 4 שנים.

תגיד אתה ילד בן 3? אתv שופט מי הכי טוב ומה החשיבות של שחקן למשחק לפי השערים שהוא מבקיע?
אין ספק שמסי הוא גאון והוא כנראה המוציא לפועל הטוב בעולם כרגע, איך זה קשור לדיון?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 09 אוקטובר 2011, 23:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
די כבר לבלבל תמוח, השחקן הכי טוב שהיה ויהיה.. שווה כל אות שנכתבת עליו בעיתון או מילה ברדיו או בטלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
כתור התחלה הוא בטוח לא הכי טוב שיהיה, וגם עד שהוא לא לוקח משהו לא עם ברצלונה אין סיכוי שהוא הכי טוב שהיה.

ושוב איך אתם בודקים מי הכי טוב רק ע"י שערים ומוערבות בשערים? אז שוער לא יכול להיות השחקן הטוב בעולם? ובלם?
זאת ראיה ממש רדודה שאין לה קשר לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:02 
ירושלים של זהבי כתב:
די כבר לבלבל תמוח, השחקן הכי טוב שהיה ויהיה.. שווה כל אות שנכתבת עליו בעיתון או מילה ברדיו או בטלוויזיה.

ציטוט:
כולם בבצפר מ*בי , ללכת כמו עדר זה קל !

צודק.

נערך לאחרונה על ידי ערן זהבי בתאריך 10 אוקטובר 2011, 00:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
כתור התחלה הוא בטוח לא הכי טוב שיהיה, וגם עד שהוא לא לוקח משהו לא עם ברצלונה אין סיכוי שהוא הכי טוב שהיה.

ושוב איך אתם בודקים מי הכי טוב רק ע"י שערים ומוערבות בשערים? אז שוער לא יכול להיות השחקן הטוב בעולם? ובלם?

אז איך אתה מודד? מספר מסירות? בנתיים מסי בעונה שעברה מלך הבישולים של הליגה הספרדית. וסגן המבקיעים, וזה בהתחשבות שבמטרה של ריאל ב3 המחזורים האחרונים זה שרונאלדו יעבור את מסי. כמו שציינתי, גם כשלמסי יש חרא משחק, והוא נוגע בכדור פעמיים, הוא עדיין מבשל וכובש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:04 
ערן זהבי כתב:
ירושלים של זהבי כתב:

ציטוט:

צודק.

מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
el dudernio כתב:

אז איך אתה מודד? מספר מסירות? בנתיים מסי בעונה שעברה מלך הבישולים של הליגה הספרדית. וסגן המבקיעים, וזה בהתחשבות שבמטרה של ריאל ב3 המחזורים האחרונים זה שרונאלדו יעבור את מסי. כמו שציינתי, גם כשלמסי יש חרא משחק, והוא נוגע בכדור פעמיים, הוא עדיין מבשל וכובש.

חילוצי כדור, תנועה על המגרש, מספר פעמים שהשחקן נוגע בכדור, אחוז הצלחה במסירות וכו', כדורגל זה הרבה דברים וברור שהשחקנים שמשחקים
מקדימה יבקיעו יותר ויהיו יותר מעורבים בהבקעת השערים.
חיפשתי עכשיו את הסטסטיקה שקרספו ביקש ממני.
ב ONE יש את הסטסטיקה רק לליגה אבל כתור התחלה זה גם משהו (אני מדבר על העונה שעברה).
עבור מסי:
אחוזי הצלחה : בהרכב - 83%, מחליף 100% לא שיחק 87%.
יחס שערים : משחק - 85:18 לא משחק 10:3.

עבור צ'אבי:
אחוזי הצלחה : בהרכב - 87% נכנס כמחליף 50% לא שיחק 81%.
יחס שערים : משחק - 68:17, לא משחק 27:4.

כלומר עם צ'אבי הקבוצה מצליחה יוצר מעם מסי ומסתדרת בלעדיו פחות מבלי מסי, למרות שעם מסי היא מבקיע יותר.
כמובן שהנתונים הללו לא אומרים יותר מידי כי אנחנו לא יודעים נגד מי הם שיחקו.

בכל מקרה במהלך החיפוש מצאתי נתון מענין, במשחק ההפסד של ברצלונה לארסנל 2:1 השלישיה המרכזית של ברצלונה
(צ'אבי, בוקסט אניסטה) מסרה 296 מסירות מדויקות (114 של צאבי) ב 93% (צ'אבי עם 94%) כאשר למסי נמסרו 71
כדורים וכולם הגיעו ליעד. בשום קבוצה אחרת בעולם לא יהיה לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
YardenDe כתב:
el dudernio כתב:

חילוצי כדור, תנועה על המגרש, מספר פעמים שהשחקן נוגע בכדור, אחוז הצלחה במסירות וכו', כדורגל זה הרבה דברים וברור שהשחקנים שמשחקים
מקדימה יבקיעו יותר ויהיו יותר מעורבים בהבקעת השערים.
חיפשתי עכשיו את הסטסטיקה שקרספו ביקש ממני.
ב ONE יש את הסטסטיקה רק לליגה אבל כתור התחלה זה גם משהו (אני מדבר על העונה שעברה).
עבור מסי:
אחוזי הצלחה : בהרכב - 83%, מחליף 100% לא שיחק 87%.
יחס שערים : משחק - 85:18 לא משחק 10:3.

עבור צ'אבי:
אחוזי הצלחה : בהרכב - 87% נכנס כמחליף 50% לא שיחק 81%.
יחס שערים : משחק - 68:17, לא משחק 27:4.

כלומר עם צ'אבי הקבוצה מצליחה יוצר מעם מסי ומסתדרת בלעדיו פחות מבלי מסי, למרות שעם מסי היא מבקיע יותר.
כמובן שהנתונים הללו לא אומרים יותר מידי כי אנחנו לא יודעים נגד מי הם שיחקו.

בכל מקרה במהלך החיפוש מצאתי נתון מענין, במשחק ההפסד של ברצלונה לארסנל 2:1 השלישיה המרכזית של ברצלונה
(צ'אבי, בוקסט אניסטה) מסרה 296 מסירות מדויקות (114 של צאבי) ב 93% (צ'אבי עם 94%) כאשר למסי נמסרו 71
כדורים וכולם הגיעו ליעד. בשום קבוצה אחרת בעולם לא יהיה לו את זה.

אני לא עירערתי על גדולתו של צ'אבי. הבחור ללא ספק אחד משחקני המפתח של ברצלונה, ומעניין מאוד מה הם יעשו שם כאשר הוא יפרוש.
אבל באמת שאי אפשר להשוות בין שניהם, ומי מהם תורם יותר לקבוצה. למסי יש את הטאצ'. אתה לא יכול להווכח על הדברים שהוא עושה עם הכדור.
וגם יש לו טאצ' מבריק במסירה, בעיקר מסירות אשר מיועדות לחתוך את ההגנה. הדבר היחיד שלדעתי הוא פחות טוב בו זה בעיטות חופשיות. צ'אבי עושה תפקיד שונה לחלוטין, הוא מנהל את המשחק, אין לו את הזוהר הזה ברגליים. הוא פשוט עושה את העבודה

אבל להגיד שמסי הוא שום דבר בלי צ'אבי ואינייסטה(שלדעתי הוא לא פחות טוב משניהם) זה שטויות. הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי, עם כמה שמסי שחקן טוב, בלי הכבוד שהוא מקבל משחקנים יריבים ומשופטים, הוא לא מה שהוא עכשיו.
כהמגן ששומר עליו לא מפחד ממנו ואפילו קצת אגרסיבי איתו, מסי יושב בפינה ובוכה כמו ילד קטן (למשל נגד צ'לסי לפני כמה שנים שבוסינגווה נכנס בו פעם אחת ומאז מסי לא נראה על המגרש)
אי אפשר להתווכח עם היכולות של מסי, יש לו זריזות מטורפת, הוא עושה 10 צעדים לפני שהיריב עושה 1 ואת כל זה אני אומר בתור השונא הכי גדול שלו, אבל בלי הכבוד שהוא מקבל מהיריביםם מהשופטים ומהתקשורת, הוא סתם שחקן טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:

אני לא עירערתי על גדולתו של צ'אבי. הבחור ללא ספק אחד משחקני המפתח של ברצלונה, ומעניין מאוד מה הם יעשו שם כאשר הוא יפרוש.
אבל באמת שאי אפשר להשוות בין שניהם, ומי מהם תורם יותר לקבוצה. למסי יש את הטאצ'. אתה לא יכול להווכח על הדברים שהוא עושה עם הכדור.
וגם יש לו טאצ' מבריק במסירה, בעיקר מסירות אשר מיועדות לחתוך את ההגנה. הדבר היחיד שלדעתי הוא פחות טוב בו זה בעיטות חופשיות. צ'אבי עושה תפקיד שונה לחלוטין, הוא מנהל את המשחק, אין לו את הזוהר הזה ברגליים. הוא פשוט עושה את העבודה

אבל להגיד שמסי הוא שום דבר בלי צ'אבי ואינייסטה(שלדעתי הוא לא פחות טוב משניהם) זה שטויות. הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום נקודה.

מה זה אי אפשר להשוות?
אם צ'אבי הוא מנהל המשחק של ברצלונה (ונבחרת ספרד) וברצלונה והיא הדבר שהכי קרוב לשלמות בכדורגל, אי אפשר להגיד שמנהל המשחק שלה הוא הכי גדול?
גם אם הוא לא כובש מבקיע או מלהטט בכדור כמו שעושה אחד השחקנים שלו בחלק הקדמי? הכדורגל של בארסה זה משחק המסירות, צ'אבי מוסר הכי הרבה בעולם
ועושה את זה במעל 90% שזה לא נתפס. אני לא חושב שיהיה עוד שחקן בעולם שימסור במשחק 177 כדורים מדוייקים, זה פשוט נתון לא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:54 
Gili כתב:
ערן זהבי כתב:
ירושלים של זהבי כתב:

ציטוט:

צודק.

מה הקשר?

הייתי צריך לצטט רק את החלק השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
YardenDe כתב:

מה זה אי אפשר להשוות?
אם צ'אבי הוא מנהל המשחק של ברצלונה (ונבחרת ספרד) וברצלונה והיא הדבר שהכי קרוב לשלמות בכדורגל, אי אפשר להגיד שמנהל המשחק שלה הוא הכי גדול?
גם אם הוא לא כובש מבקיע או מלהטט בכדור כמו שעושה אחד השחקנים שלו בחלק הקדמי? הכדורגל של בארסה זה משחק המסירות, צ'אבי מוסר הכי הרבה בעולם
ועושה את זה במעל 90% שזה לא נתפס. אני לא חושב שיהיה עוד שחקן בעולם שימסור במשחק 177 כדורים מדוייקים, זה פשוט נתון לא הגיוני.

שוב, לא אמרתי שצ'אבי לא שווה. אמרתי שאי אפשר להשוות אותם כי הם מתפקדים בתפקידים שונים לגמרי. העבודה היא (לפחות שאני מסתכל במשחקים של הקבוצה) ברצלונה מסתדרת בלי צ'אבי. פאברגס ואינייסטה ולפעמים אפילו טיאגו מצליחים לעשות את העבודה. כשברצלונה עם צ'אבי הקבוצה מתקתקת כמו שעון. בלעדיו, הם גם טובים (רוב הזמן). התפקיד של צ'אבי נובע מניסיון. מה שבמביא מסי, זה כישרון כמעט נטו. בסופו של דבר, מסי לוקח את הכדור ומשותף בחצי מהשערים של בארסה כיום (בערך). התפקיד של צ'אבי נובע מניסיון, חוכמה, וראיית משחק. מסי זה כישרון כישרון כישרון. והוא בסופו של יום עושה את השינוי.

והעובדה היא גם אם אתה לא מקבל את זה, ברצלונה בלי צ'אבי מסתדרת הרבה יותר טוב מאשר ברצלונה בלי מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
אלמלא יום הכיפורים לא הייתם יודעים את כל זה.

מה הוא רוצה?

להסביר לך מה שאני חשבתי לעצמי ברגע ששמעתי על זה שידיעות פוצצו את המוסף שלהם בטקסטים על מסי:
היו צריכים למלא מוסף ספורט ואף כתב לא עבד בסופ"ש. אז הכינו מאות ואלפי מילים מראש, ודחפו אותם מבעוד מועד כדי
שיהיה לך מה לקרוא בשירותים בבוקר.

מובן אך מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:16 
מסי הכי טוב בעולם כיום
(לא בכל הזמנים, אך מבין כל הכדרוגלנים המשחקים היום הוא היחיד שיש לו סיכוי להיות יום אחד הטוב בכל הזמנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
והעובדה היא גם אם אתה לא מקבל את זה, ברצלונה בלי צ'אבי מסתדרת הרבה יותר טוב מאשר ברצלונה בלי מסי.

אני מנסה להבין מה מקור הטענה הזאת ולא מצליח.
למשל ב 2:2 השנה בין ברצלונה לריאל (זה שריאל היו הרבה יותר טובים) צ'אבי לא שיחק, ואני חושב שזה היה המשחק הראשון מזה הרבה זמן שריאל היו עדיפים, אז נכון נגמר בתיקו בסוף, אבל האם מה שחשוב לנו זה רק השורה התחתונה? זאת לדעתי הדוגמא המובהקת למה זה ברצלונה עם צ'אבי ובלי צ'אבי.

דר"א ניסיתי לבדוק את הטענה שלכם לגבי השנה + האחרונה. הבדיקה נעשתה בכל משחקי הליגה של שנה שעברה ובכל המשחקים של ברצלונה השנה.
הסטטיסטיקה עבור צ'אבי:
פתח בהרכב 38 משחקים בהם לברצלונה היה 30 ניצחונות, 7 תוצאות תיקו והפסד בודד, סה"כ 97 נק מתוך 114 ו 85% הצלחה.
עלה כמחליף 3 משחקים בהם לברצלונה היה 2 ניצחונות, 0 תוצאות תיקו והפסד בודד, סה"כ 6 נק מתוך 9 ו67% הצלחה.
לא שיחק 8 משחקים בהם לברצלונה היה 5 ניצחונות, 3 תוצאות תיקו ו0 הפסדים, סה"כ 18 נק מתוך 24 ו75% הצלחה.

הסטטיסטיקה עבור מסי:
פתח בהרכב 41 משחקים בהם לברצלונה היה 31 ניצחונות, 8 תוצאות תיקו ו2 הפסדים, סה"כ 101 נק מתוך 123 ו 82% הצלחה.
עלה כמחליף 3 משחקים בהם לברצלונה היה 2 ניצחונות, 1 תוצאות תיקו ו 0 הפסדים, סה"כ 7 נק מתוך 9 ו78% הצלחה.
לא שיחק 5 משחקים בהם לברצלונה היה 4 ניצחונות, 1 תוצאות תיקו ו0 הפסדים, סה"כ 13 נק מתוך 15 ו87% הצלחה.

תסיקו אתם מה שאתם רוצים מהמספרים האלו.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 10 אוקטובר 2011, 09:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
אתה כול כך צודק
פשוט גועל נפש היה לקרוא תעיתון היום
8/9 עמודים על הכוסית מארגנטינה,שמעזים להשוות למראדונה.
הוא לא הגדול מכולם,ולדעתי הוא אפילו לא השני.אנשים שוכחים שחקנים מטורפים כמו קרויף,די סטפאנו,בקאנבאואר,פלה וישר רצים להלל את מי שהצליח לפרפר את ההגנות הנהדרות של אלמריה וחטאפה.נו באמת

שחקן גדול,יש לו עוד זמן
ושיוכיח משהו בלי צ'אבי או אייניסטה,כמו הצלחה עם הנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:42 
גילי בעונת הדאבל יותר טוב ממסי.
הפועל בעונת הדאבל מנצחת את ברצלונה בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
שחקן של פעם בדור. אני לא מבין מה אתם רוצים.
אז באיזה עיתון זניח במדינה זניחה כתבו עליו קצת יותר עמודים מהרגיל. העיתון גם ככה נראה אותו הדבר כבר בערך חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
שחקן של פעם בדור. אני לא מבין מה אתם רוצים.
אז באיזה עיתון זניח במדינה זניחה כתבו עליו קצת יותר עמודים מהרגיל. העיתון גם ככה נראה אותו הדבר כבר בערך חודשיים.

שיפנימו שהוא לא שחקן של פעם בדור, הוא שחקן ענק, אין ספק, הוא אחד מהמוציאים לפועל הגדולים שידע עולם הכדורגל,
אבל קאקא של מילאן לא נפל ממנו (והיה לא צוות משלים הרבה פחות טוב), מבחינת יכולת אישית נטו (עזוה קבוצתית שדופקת אותו) רונדאלדו
לא נופל ממנו, אותו דבר רונלדיניו בשיאו (שהאמת מה שהוא עשה על כדור לא ראיתי גם ממסי)
מסי מדהים אין ספק, מעטים מסוגלים לחשוב על הדברים שהוא עושה כאילו זה כלום, אבל גם לא צריך להגזים.

מדברים על המספרים האסטרונומים שהוא מספק, ורונאלדו לא היה רחוק מזה בריאל השנה,
לעומת זאת משחק עם 177 מסירות מדויקות כמו שהיה לצ'אבי זה נתון שאני לא חושב שהוא הגיוני,
זה אומר בגדול שצ'אבי מסר כ2 כדורים מדויקים בדקה, רק תחשוב כמה זמן מתוך המשחק הכדור
היה תחת מרותו, זה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:28 
א. כולם בבית ספר מכבי??????????. כבר שנים לא!!!
ב. מה כואב לפרגן לשחקן הכי טוב בעולם? על מה זה יושב לכם?
ג.....זה קצת מזכיר את אלו ביניכם שלא יכלו להנות מההצגות של הפועל בשנתיים הקודמות כי הם מתגעגעים ל1:0 קטן.
ד. להחליף את מסי וקאקה וכלום ישתנה בברצלונה?חחחחחחחחחחחחחחחחח,זה כמו להחליף את דאגלס בפרנסמן, את אניימה באדל,אהההה כן ולחשוב שאת גילי באלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:28 
נרי, אתה מתחיל להזכיר לי את שגיא כהן שבא עם תאוריה מהבית ועכשיו מחפש את הנתונים שיתאימו לה.

צ'אבי שחקן עצום, אין מחלוקת על כך, אבל לא צריך בשביל זה להמעיט בערכו של מסי. עד כמה שזכור לי, גם מסי נוגע לא מעט בכדור בבארסה, וגם הוא מחלק הרבה מאד מסירות מדוייקות. הוא המוציא לפועל של הקבוצה, אבל הוא לא רק מוציא לפועל, אלא הוא גם מייצר חלק משמעותי מאד במהלכי ההתקפה. מעבר לכך, ההגנות שמתרכזות בו מאפשרות לשחקנים אחרים של בארסה להנות מחופש התקפי גדול. כשיש לך שחקן שבכל דריבל צריכים לקפוץ עליו לפחות 3 שחקנים, והוא גם משחק בצורה קבוצתית ומשחרר כדור, אז גם לשחקנים כמו צ'אבי ואינייסטה הרבה יותר קל. הם נהנים ממסי לא פחות משהוא נהנה מהם.

לגבי רונאלדו, גם רונאלדו שחקן ענק וסקורר בלתי רגיל, אבל בשורה התחתונה, למרות שהוא משחק בקבוצה של כוכבים, כרגע הוא לא מצליח להביא את ריאל להישגים משמעותיים. לא אליפות ולא בליגת האלופות. מעבר לכך, הוא שחקן הרבה יותר אנוכי ממסי, והוא גם טיפוס די שחצן ומאוס. מסי לעומת זאת, תמיד נראה כמו הילד מהשכונה ומתנהג ככה, וזו סיבה נוספת מבחינתי להעדיף אותו על פני רונאלדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
נועם מה זה להצדיק את התאוריה שאני מביא מהבית? כאילו אלו שטוענים שמסי הוא השחקן הגדול בכל הזמנים לא באים עם "תאוריה מהבית"?
בוא נהיה רגע רציניים, אף אחד לא אמר שמסי לא ענק, מותר לי לחשוב שצ'אבי יותר, במיוחד שאני מגבה את זה באין ספור הוכחות ונימוקים,
שקשורים לכדורגל כמשחק כולל ולא רק ל "ראית כמה הוא מבקיע ומבשל?" הבעיה היא שאתם, אנשי "מסי הוא הגדול אי פעם" לא רואים שום
דבר מלבד ההבקעות והכיבושים וכאשר מנסים לדבר איתכם על גדורגל כמכלול אנחנו נתקעים.

לגבי המסירות הרצתי חיפוש מהיר בגוגל התוצאות הראשונות שמתקבלות הן אלו:
במשחק של ברצלונה אינטר מה 20 לאפריל 2010 צ'אבי מסר 93 מסירות מדויקות, מסי 41.
במשחק נגד ארסנל ב 6 לאפריל אותה שנה צ'אבי מסר 105 מסירות מדויקות, מסי 33.
במשחק נגד ארסנל ב 19 לפברואר 2011 צ'אבי מסר 114 מסירות מדויקות מסי 59.

סתם לידיעתך הכללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:03 
אני מאנשי "מסי הוא הגדול אי פעם"? תמיד טוב לגלות על עצמי דברים חדשים.

ובאופן כללי, אני מסכים איתך ששחקני התקפה באופן כללי תמיד מוערכים יותר מאשר שחקנים שעושים גם דברים אחרים שלא ניתן למצוא בסטטיסטיקה.

עדין, גם בקטגוריה הזו, של שחקני התקפה שנמדדים ביכולת כדרור, כישורי הבקעה, בישולים וכו', מסי הוא אחד הגדולים בתולדות המשחק. בתור בנאדם שרואה המון כדורגל בערך משנת 1982, אני מתקשה לזכור פנומן התקפי כמותו, חוץ ממראדונה.

אני עדין לא חושב שהוא הגדול מכולם, כי יש כמה פסגות שהוא עוד לא כבש וגם כי לא ראינו איך הוא מסתדר מחוץ לברצלונה, אבל אני חושב שאת הסופרלטיבים הרבים שהוא מקבלף הוא הרוויח ביושר ובטח לא בגלל התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
YardenDe כתב:

אני מנסה להבין מה מקור הטענה הזאת ולא מצליח.
למשל ב 2:2 השנה בין ברצלונה לריאל (זה שריאל היו הרבה יותר טובים) צ'אבי לא שיחק, ואני חושב שזה היה המשחק הראשון מזה הרבה זמן שריאל היו עדיפים, אז נכון נגמר בתיקו בסוף, אבל האם מה שחשוב לנו זה רק השורה התחתונה? זאת לדעתי הדוגמא המובהקת למה זה ברצלונה עם צ'אבי ובלי צ'אבי.

דר"א ניסיתי לבדוק את הטענה שלכם לגבי השנה + האחרונה. הבדיקה נעשתה בכל משחקי הליגה של שנה שעברה ובכל המשחקים של ברצלונה השנה.
הסטטיסטיקה עבור צ'אבי:
פתח בהרכב 38 משחקים בהם לברצלונה היה 30 ניצחונות, 7 תוצאות תיקו והפסד בודד, סה"כ 97 נק מתוך 114 ו 85% הצלחה.
עלה כמחליף 3 משחקים בהם לברצלונה היה 2 ניצחונות, 0 תוצאות תיקו והפסד בודד, סה"כ 6 נק מתוך 9 ו67% הצלחה.
לא שיחק 8 משחקים בהם לברצלונה היה 5 ניצחונות, 3 תוצאות תיקו ו0 הפסדים, סה"כ 18 נק מתוך 24 ו75% הצלחה.

הסטטיסטיקה עבור מסי:
פתח בהרכב 41 משחקים בהם לברצלונה היה 31 ניצחונות, 8 תוצאות תיקו ו2 הפסדים, סה"כ 101 נק מתוך 123 ו 82% הצלחה.
עלה כמחליף 3 משחקים בהם לברצלונה היה 2 ניצחונות, 1 תוצאות תיקו ו 0 הפסדים, סה"כ 7 נק מתוך 9 ו78% הצלחה.
לא שיחק 5 משחקים בהם לברצלונה היה 4 ניצחונות, 1 תוצאות תיקו ו0 הפסדים, סה"כ 13 נק מתוך 15 ו87% הצלחה.

תסיקו אתם מה שאתם רוצים מהמספרים האלו.

המשחק שתהזכרת (בעצם אני הזכרתי) במדריד בארסה שיחקו חרא. אכן צ'אבי היה גורם משמעותי לכך. אבל מה? מסי בישל והקביע משני מצבים של כלום ושום דבר. אחד נתן פס יפה וייה, של הרבה עושים את טוב(אבל וייה מקבל את הקרדיט על הגול ההוא) . בגול השני מסי עשה דאבל פס על 5 או6 שחקני ריאל הגיע עד לשער ונתן גול. בלעדיו הם היו מפסידים 2-0. מנהל משחק זה דבר חשוב, אבל לצטט את קשטן "הבט כדורגל זה משחק חשוב" וכמה פעמים ראינו שקבוצה טובה פי מאה מהקבוצה שמולה ולא מצליחה להבקיע. גם לברצלונה יש ימים כאלה. ומסי, הוא המוציא לפועל הטוב בעולם בוא נקרא לזה, וגם שמשחקים זבל וכלום לא עובד, איפה שקבוצה רגילה היית יוצאת עם נקודה, בארסה יוצאת עם 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי אליך אישית פשוט נכנסת שוטף לדיון בצד שמצודד בטענה זאת, עמך הסליחה.

לגבי כישוריו של מסי אני מסכים, ולרגע לא אמרתי שהוא לא ענק, רק אמרתי שענקים כמוהו יש עוד כמה,
רונאלדו למרות השינאה כלפיו הוא יצור מפחיד.
קאקא בשיאו במילאן היה דבר בלתי ניתן לעצירה בדיוק כמו מסי.
רונאלדיניו עשה דברים שמסי יכול רק לחלום עליהם (בישול על הגב ????)
אין ספק מבחינת הוצאה לפועל מסי כרגע הוא הגדול מכולם, אבל זה דגש על כרגע, ומחר יכל לקום פנומן אחר שילהטט במגרש כאהבת נפשו,
וכבר ראינו איך מלכים כאלו קמים ונופלים.
עם זאת אני מסכים איתך שאנחנו מאוהבים בשחקני ההתקפה בסגנון של מסי ומעריכים אותם הרבה יותר מאשר שחקנים מסוגו של צ'אבי,
ולכן אני לא מתכוון להגיד שמסי מוערך ית על המידה, אלא רק שצאבי מוערך פחות מידי והוא אמור להיות השחקן המוערך ביותר בעולם כיום =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לא התכוונתי אליך אישית פשוט נכנסת שוטף לדיון בצד שמצודד בטענה זאת, עמך הסליחה.

לגבי כישוריו של מסי אני מסכים, ולרגע לא אמרתי שהוא לא ענק, רק אמרתי שענקים כמוהו יש עוד כמה,
רונאלדו למרות השינאה כלפיו הוא יצור מפחיד.
קאקא בשיאו במילאן היה דבר בלתי ניתן לעצירה בדיוק כמו מסי.
רונאלדיניו עשה דברים שמסי יכול רק לחלום עליהם (בישול על הגב ????)
אין ספק מבחינת הוצאה לפועל מסי כרגע הוא הגדול מכולם, אבל זה דגש על כרגע, ומחר יכל לקום פנומן אחר שילהטט במגרש כאהבת נפשו,
וכבר ראינו איך מלכים כאלו קמים ונופלים.
עם זאת אני מסכים איתך שאנחנו מאוהבים בשחקני ההתקפה בסגנון של מסי ומעריכים אותם הרבה יותר מאשר שחקנים מסוגו של צ'אבי,
ולכן אני לא מתכוון להגיד שמסי מוערך ית על המידה, אלא רק שצאבי מוערך פחות מידי והוא אמור להיות השחקן המוערך ביותר בעולם כיום =)

יחסית הערכה לתפקיד שלו בשאר העולם, צ'אבי מוערך מאוד. לא תשמע אחד שלא אומר שהוא מביא מימיד שונה לברצלונה.

אתה יודע מי לדעתי באמת אנדרייטד בטירוף? אינייסטה :BOW: הקשר ההתקפי הכי טוב בעולם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי טוב שיצא מהכתבה הזו זה שכתבו פחות על הפועל ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: