תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בר טימור
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
מה התמונה הזו אמורה להביע?
(פרוייקט הצעירים של וואלה http://sports.walla.co.il/?w=/196/1866734 )

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בר טימור
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 14:37 
שהוא שחקן שמתאים לליגה הראשונה אבל לא משחק שם בגלל ריבוי הזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
שהוא שחקן שמתאים לליגה הראשונה אבל לא משחק שם בגלל ריבוי הזרים

יש לך חוש הבחנה נהדר, אני חייב לציין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
צפיתי בכל התמונות, והטקסט נראה בכולן מודבק בפוטושופ (גרוע למדי) על החולצה.
אז יכול להיות שהוא לא ידע בכלל שזה מה שיהיה כתוב, וזה קטע שוואלה שמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 14:47 
א', הטקסט בתמונות של כולם בפוטושופ, מביך ברובן.

ב', טקסט מצויין ואחלה מסר בכתבה, אין ספק שלבר טימור יש מקום בסגל של קבוצה מהליגת העל במצב נורמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
מהדיבורים כאן והראיון עם ארז עושה רושם שיותם שירן זה סטאר האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
החורים בכיסאות :HEART2:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 15:47 
מחר חותם במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
פוטושופ גרוע מאוד, כמו שניתן להבחין בבירור כאן:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 17:09 
הנושא עצמו יפה, אך קצת מעציב לראות כמה מעט שחקנים צעירים מוכשרים יש במדינה הזאת.
מתוך עשרת השחקנים שהוזכרו בכתבה, להערכתי רק ארבעה (לביא, טימור, טישמן ואולי אולי אריאלי) יכולים להשתלב כבר היום בליגת העל.
שאר השחקנים לא מתאימים כרגע, חלקם גם בעתיד לא יהיו מספיק טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 18:31 
יש המון ישראלים צעירים מוכשרים. הבעיה שעם 900 זרים בקבוצה הם לעולם לא יקבלו צ'אנס אמיתי להיות שחקנים מובילים.
סתם רשימה של שחקני לאומית שכולם צריכים לשחק בליגת העל, והם לא, בגלל כמות הזרים הנוראית:
מתן נאור, בר טימור, יותם שירן, גל איתן, יונתן שולדברנד, יועד בית יוסף, ניר גולן, אלעד הופמן, קובי אייזיק, ליאור שגב, דורי אסף, גיל אמיתי, דרור דווידי. ושוב - זו רק רשימה שקפצה לי לראש. יש עוד המון.
יש מספיק ישראלים טובים גם לליגה של 14 קבוצות. הבעיה שהכדורסל פה השתעבד לזרים, כשלמעשה כמות הזרים הגבוהה משרתת בדיוק קבוצה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 19:03 
purvis short כתב:
יש המון ישראלים צעירים מוכשרים. הבעיה שעם 900 זרים בקבוצה הם לעולם לא יקבלו צ'אנס אמיתי להיות שחקנים מובילים.
סתם רשימה של שחקני לאומית שכולם צריכים לשחק בליגת העל, והם לא, בגלל כמות הזרים הנוראית:
מתן נאור, בר טימור, יותם שירן, גל איתן, יונתן שולדברנד, יועד בית יוסף, ניר גולן, אלעד הופמן, קובי אייזיק, ליאור שגב, דורי אסף, גיל אמיתי, דרור דווידי. ושוב - זו רק רשימה שקפצה לי לראש. יש עוד המון.
יש מספיק ישראלים טובים גם לליגה של 14 קבוצות. הבעיה שהכדורסל פה השתעבד לזרים, כשלמעשה כמות הזרים הגבוהה משרתת בדיוק קבוצה אחת.

לא ממש מדויק מה שאתה אומר.
לגבי הרשימה, נאור משחק בלאומית מכיוון שכך החליט כמובן, דורי אסף עבר פציעה קשה ולא הצליח להתאושש, דוידי, שגב ואייזיק לא היו מספיק טובים בליגת העל, טימור עדיין צעיר מאוד וכו'.
מעבר לכך, יש שמות נוספים כמו עמית שמחון שלפני שנתיים בעונתו הראשונה בבוגרים סיים כמלך הסלים הישראלי של הליגה הלאומית, והעביר את מרבית העונה האחרונה על ספסליהם של קבוצות ליגת העל.
גם עודד ברנדוויין שהוא שחקן מצוין ברמת הליגה הלאומית לא בדיוק השאיר חותם בליגת העל.
שכחת גם לציין שיש לא מעט שחקנים בליגת העל שלא מתאימים (לפחות לא כרגע) לרמה הזאת והולכים לראות בעיקר ספסל העונה.

בקיצור, אמנם עדיף היה אילו הגבילו את כמות הזרים לשלושה בלבד בכל קבוצה, אבל עם כל הכבוד לא צריך לתלות בכך את כל בעיות הכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ', אין ספק שרמת הזרים היא יותר טובה מרמת הישראלים, אנחנו רואים את זה בשתי הליגות,
העניין הוא שאם אתה לוקח את רמת הישראלים שהיו בעבר בליגת העל, ואת רמת הישראלים שיש היום
בליגת העל אתה רואה שהרמה לא עלתה ואפילו ירדה, ועדין שחקנים ברמתם של בר טימור שבעבר היו
זוכים ללא מעט דקות בליגה הזאת נאלצים לשחק בלאומית. משמעות הדבר היה פשוטה, הזרים תופסים
מקום של ישראלים לטובת התחרות בגויים בליגות האירופאיות השונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 20:30 
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

לגבי הרשימה, נאור משחק בלאומית מכיוון שכך החליט כמובן, דורי אסף עבר פציעה קשה ולא הצליח להתאושש, דוידי, שגב ואייזיק לא היו מספיק טובים בליגת העל, טימור עדיין צעיר מאוד וכו'.
מעבר לכך, יש שמות נוספים כמו עמית שמחון שלפני שנתיים בעונתו הראשונה בבוגרים סיים כמלך הסלים הישראלי של הליגה הלאומית, והעביר את מרבית העונה האחרונה על ספסליהם של קבוצות ליגת העל.
גם עודד ברנדוויין שהוא שחקן מצוין ברמת הליגה הלאומית לא בדיוק השאיר חותם בליגת העל.
שכחת גם לציין שיש לא מעט שחקנים בליגת העל שלא מתאימים (לפחות לא כרגע) לרמה הזאת והולכים לראות בעיקר ספסל העונה.

בקיצור, אמנם עדיף היה אילו הגבילו את כמות הזרים לשלושה בלבד בכל קבוצה, אבל עם כל הכבוד לא צריך לתלות בכך את כל בעיות הכדורסל הישראלי.

כל מה שצריך זו הזדמנות.

שמחון לטעמי טוב יותר מ-90% מהישראלים שמשחקים בליגת העל. גם דוידי וגם ברנדווין טובין יותר מהרוב המוחלט של הגארדים הישראליים בליגת העל. צריך רק הזדמנות אמיתית לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 20:58 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

כל מה שצריך זו הזדמנות.

שמחון לטעמי טוב יותר מ-90% מהישראלים שמשחקים בליגת העל. גם דוידי וגם ברנדווין טובין יותר מהרוב המוחלט של הגארדים הישראליים בליגת העל. צריך רק הזדמנות אמיתית לשחק.

לפעמים ולפעמים לא. איך אמר ארז? יש שחקנים שהיו כוכבים בלאומית ולא מספיק טובים לליגת העל, ויש שחקנים שהיו רק טובים בלאומית וכן מתאימים. זה גם הרבה עניין של אופי.
אני מסכים איתך לגבי שמחון, לגבי דוידי וברדווין לא בטוח.

אל דוד, אני מסכים איתך שיש ירידה ברמת הישראלים אבל לתלות את זה אך ורק במספר הזרים (ויש אך ורק זר אחד יותר מדי בכל קבוצה) כשיש עוד כל כך הרבה רעות חולות בכדורסל הישראלי זה לא רציני.
בר טימור זוהי לא דוגמא טובה מכיוון שהוא סך הכל בן 19 ואין שום בעיה ששחקנים כאלו ירדו לעונת התחשלות בלאומית. כך עשו בני השרון עם גיא לביא (אגב, שחקן שמזכיר מאוד את טימור) ועכשיו הוא חזר ומרשים מאוד עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
בזמנו היו 2 זרים, כלומר 3 ישראלים ומעלה היו כל הזמן במגרש והיו צריכים כ 6-7 ישראלים לרוטציה.
היום יש לך 4 זרים, כלומר אתה צריך 4-5 ישראלים לרוטציה, 2 פחות ממה שהיה בעבר,
בעונה שעברה היו מספר לא מוגבל של זרים, והישראלים היו שחקנים משלמים ככה שהסתפקו ב 3-4 שבאמת שיחקו.
אם תרד ל 3 זרים, כמו שארז רוצה וכמו שצריך, הקבוצות יחויבו לתת במה ל 5-6 שחקנים ישראלים אלא אם ילכו
על רוטציה ממש קצרה של 7 שחקנים וגם אז יהיו 4 ישראלים בכירים בקבוצה, יותר ממה שיש היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
"בלאט: אני מקווה שלא אקנס, אני נגד חוק 4 הזרים"
בטח הצלחתה של הקבוצה של המדינה חשובה יותר מהצלחתם של הישראלים ונבחרתם.
ועוד אנשים שואלים למה אנחנו כל כך שונאים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
redgr כתב:
"בלאט: אני מקווה שלא אקנס, אני נגד חוק 4 הזרים"
בטח הצלחתה של הקבוצה של המדינה חשובה יותר מהצלחתם של הישראלים ונבחרתם.
ועוד אנשים שואלים למה אנחנו כל כך שונאים אותם.

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:23 
el dudernio כתב:
בזמנו היו 2 זרים, כלומר 3 ישראלים ומעלה היו כל הזמן במגרש והיו צריכים כ 6-7 ישראלים לרוטציה.
היום יש לך 4 זרים, כלומר אתה צריך 4-5 ישראלים לרוטציה, 2 פחות ממה שהיה בעבר,
בעונה שעברה היו מספר לא מוגבל של זרים, והישראלים היו שחקנים משלמים ככה שהסתפקו ב 3-4 שבאמת שיחקו.
אם תרד ל 3 זרים, כמו שארז רוצה וכמו שצריך, הקבוצות יחויבו לתת במה ל 5-6 שחקנים ישראלים אלא אם ילכו
על רוטציה ממש קצרה של 7 שחקנים וגם אז יהיו 4 ישראלים בכירים בקבוצה, יותר ממה שיש היום.

אתה משכנע את המשוכנע.
עוד כשהתחילו את השטות של החוק הרוסי טענתי שצריך להחזיר לשלושה זרים ואני חושב שזה יעשה רק טוב לליגה (כמובן לא למכבי).
אני רק אומר שיש עוד הרבה סיבות למה מצבו של הכדורסלן הישראלי בקאנטים מעבר למספר הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש הרבה גורמים, אבל ברגע שאתה מתחיל להתבסס על זרים כגרעין המרכזי של הקבוצה אז אין לך סיכוי לגדל שחקנים,
זה מחלחל לדור העתיד והאימונים והכל מושפע מזה. אם בזמנו בשביל לשחק בליגה הבחירה היית צריך להיות 1 מ 75, לאחרונה
אתה צריך להיות 1 מ מ 37 שזה מחצית מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: