דל פיירו כתב:
why כתב:
L. Suarez כתב:
דל פיירו כתב:
לייחס את זה לקהל של חיפה זה כמו לייחס לקהל של הפועל את הריסוסים על הקברים של ההורים של חולדאי
ולא עשו לנו את זה?
עשו, אלא שאז מי שעשה את הפעולה עשה את זה כנקמה בשם אוהדי הפועל, הפעם הנקמה היא בשם העם היהודי והקשר ל"קופים הירוקים" באמת לא ברור. תהיה בטוח שאם היינו רואים שם "L.F" התקשורת הייתה מייחסת לזה הרבה יותר חשיבות, בגלל שהיה סיכוי גדול יותר שבאמת מדובר בפעולה של הארגון.
מה שהיה מתסכל במקרה של חולדאי זה שלך, לי וכמעט לכל מי שגולש כאן, אין ספק שהפעולה לא נעשתה על ידי מישהו מהאולטראס, וגם אם כן זה היה על דעת עצמו ולא פעולה בשם הארגון, אבל לך תשכנע את הציבור הרחב שבאמת אין קשר...
אין לי מושג דווקא באמת קלוש אם הפעולה אז בוצעה על ידי מישהו מהאולטראס כן או לא. וגם אם כן וגם אם לא זה עדיין לא פעולה שמייצגת את אוהדי הפועל. ומי שחושב שכן הוא סתם פופוליסט.
על זה אני לגמרי מסכים איתך. אבל צריך להבין שאת עורך החדשות של ערוץ 2 לדוגמא לא מעניין אם הוא הוגן לגמרי עם אוהדי הפועל או לא. יש מאבק נגד הריסת אוסישקין, הקברים של הורי חולדאי הושחטו על ידי אוהדי הפועל, זה מה שמעניין את הציבור וזה מה שיפורסם (בכלל, עד כמה שזכור לי הכתובת של האולטראס הוזכרה כאינדיקציה לכך שהמעשה בוצע על ידי אוהדי הפועל, לא זכור לי שהופנו אצבעות מאשימות לאולטראס).
במקרה הזה, אתה לא באמת מצפה שהכותרת תהיה "אוהדי מכבי חיפה חיללו קברים של ערבים מוסלמים ונוצרים ביפו". שוב, להערכתי תהיה אל זה התייחסות, אבל גם אם לא, זה לא בגלל שהתקשורת מעדיפה קבוצת כדורגל אחת או אחרת.