איזה אושר צרוף גרם לי לחפש כל קומבינציה אפשרית לכתבות על הבוררות בגוגל..תנסו בעצמכם..לא ידעתי מה לשים כאן מרוב המבחר.
בחולצה צהובה עם פסים ירוקים חשף אתמול עידן סרור, לראשונה מזה חודשיים, את פניו בדיון הבוררות בעניינו שהתקיים במשרדו של הבורר, עו"ד עדי זרנקין, בת"א. סרור הגיע כשבא כוחה של הפועל ת"א, עו"ד שחר בן־עמי, ותובע ההתאחדות לכדורגל, עו"ד שלום אבן־עזרא, כבר ישבו בחדר הדיונים. היו"ר מוני הראל היה אחרון המצטרפים. לשאלה היכן היה עד כה, ענה הקשר הצעיר: "במחתרת." הוא טען כי הוא שומר על כושר באימונים אישיים, ובתשובה לטענה כי חלק מאוהדי הפועל ת"א סולדים מהתנהגותו, ענה: "שיבואו בטענות להנהלה." בדיון חשפו נציגיו של סרור כי זרנקין טען בדיון בוררות לפני כשנה בעניינו של מאור בוזגלו ומכבי חיפה כי החוזה הרב־שנתי שחתם בוזגלו בחיפה בהיותו קטין, אינו חוקי. במשך שעתיים וחצי טענו העדים את טענותיהם. בן־עמי דרש כי סוכנו של סרור, ג'קי דהאן, לא יהיה נוכח במהלך עדותו של סרור, שכן עד אינו רשאי לשמוע את עדותו של עד שני. זרנקין הורה לדהאן לצאת מהחדר. סרור טען בעדותו כי "כל העניין נחת עליי בהפתעה" וכי אי־אפשר היה להכריח אותו לחתום כשיש לו כבר חוזה. "נתנו לי הסכם ביום ראשון ורצו שאחתום ביום שלישי. לא הסכמתי, אז למה להעניש."? הראל טען בעדותו מאוחר יותר: "סרור לא רצה לנסוע למחנה האימונים. לפני שהודענו לו, הוא הודיע לנו." סרור המשיך ואמר: "מי שמתנהג איתי ככה, אני לא רו־צה להיות אצלו. אני פגוע." הוא סיפר כי טענות הפועל ת"א על עזרה סוציאלית מופרזות: "קיבלתי בשנה הראשונה להסכם תלושי קנייה לשנה ב'חצי חינם' ב־1,500 שקל." בהפועל טענו מנגד כי התלושים היו בסך של 4,000 שקלים. דהאן טען בעדותו כי התכוון לכל מה שאמר בקלטת, בה הוקלט ע"י אוהד, וכי הוא עומד מאחורי המשפט: "אני לא רוצה לעבוד עם אנשים כמוכם." הפסיקה של זרנקין תינתן עד סוף החודש. בא כוחו של סרור, עו"ד יוסי גייר, אמר בסיום הדיון: "לי נראה שעידן סרור לא ישחק בהפועל ת"א."
פח אשפה,ומי שמוצא את הכתבה מספורט 5 שהוא מצוטט "החלום שלי זה לשחק במכבי עם אבי נמני" לפני הבוררות יוצא מלך
_________________ צריך לחדש ביטוח? פנה בפרטית וקבל הצעה אטרקטיבית ממשרד עם 40 שנות מוניטין,מקצועיות ומחירים ללא תחרות בשוק.
|