שבתאי יחבס כתב:
RedAlert כתב:
שבתאי יחבס כתב:
RedAlert כתב:
צור ש. כתב:
דרור קשטן הוא בן זונה, תמיד היה ידוע שהוא אדם קטן ודוחה ונחמד שהוא דואג להזכיר לנו את זה,
לא מפתיע שהוא לא היסס לעבוד בסביבת הזבל האנושי של טביב ואנשיו.
ובכלל הייתי ממליץ
אחרי שטביב יעזוב את הפועל (במהרה בימינו, אמן), הוא יכול לקחת איתו את דרור ולעשות סיבוב זבל ברחבי תבל, להרוס קבוצות כדורגל נוספות, אחד מהצד הניהולי ואחד מהצד המקצועי.
הביטו, זה יהיה נפלא!
אתה אפס,ואני בשוק שאנשים פה פשוט עם אפס כבוד והערכה לדרור קשטן
עם כול מה שהוא נתן להפועל,מגיע לו הערכה פי כמה מאלי גוטמן.ולא משנה מה הולך עכשיו,לקלל אותו זה פשוט ביזיון לדעתי. ציטוט:
ואולי לנסות להבין למה השחקנים מדליפים ? אולי להבין שזאת הדרך שלהם לזעוק לעזרה ? שאין שיטה ? שאין דרך ? שהמועדון הולך לפח ?
כן,המאמן עושה בעיות,הוא גרוע
אנחנו נלך לאופריע ונספר לה כמה שהוא גרוע,ואז בטוח הכול ישתנה
יאללה כבר שיתרכזו בכדורגל ויפסיקו ללכת לעיתונים
דרור קשטן בהפועל: 7 עונות בהפועל-דאבל,גביע ורבע גמר אופ"א
אלי גוטמן בהפועל: 4 עונות בהפועל-דאבל,גביע וליגת אלופות
גוטמן בחצי מהזמן של קשטן עשה הישגים יותר גדולים עם כדורגל הרבה יותר מהנה ויפה לעין.
דרור קשטן עשה הרבה יותר מאלי גוטמן
למה?כי הוא הביא כול כך הרבה שחקנים מוכשרים ליכולת מדהימה,לעומת גוטמן שזכה להרבה כישרונות בקבוצתו
אני לא אומר שגוטמן לא מלך,ושאני לא אוהב אותו.אבל קשטן מאמן פי כמה וכמה עליו
ברמה העולמית,זה כמו אלה שמעזים להשוות את גווארדיולה למוריניו
חוץ מזה תפסיק להסתכל כבר על הקטע הזה של הכדורגל היפה
וואלה מבחינתי לנצח 1-0 כול משחק ולקחת אליפות,מאשר להביא חמישיות שישיות ולסיים מקום שני
כדורגל יפה עלאק
נהייתם מפונקים אחרי הדאבל,רוצים כדורגל יפה וזהו
מה אתה מבלבל לי את המוח?
גוטמן בעונת הדאבל שיחק עם זרים שלא שווים תחתית ליגת העל- מנטש וורוצ'ינה.
להזכירך שכטר שיחק לצידו של מהראן לאלה שהגיע בסה"כ מאחי נצרת המסכנה, וכבש את השער כנראה הכי משמעותי בדרך לאליפות.
לעומת גוטמן, קשטן בעונת הדאבל שלו שיחק עם הזרים הבאים: פישונט,רצ'וניצה,רופניק,אונישנקו וסימרוטיץ'. 4 מהם שחקני הרכב.
גוטמן שיחק עם 2 זרים בהרכב שאחד מהם שוער ואחד מהם בלם. זאת אומרת שחקני הגנה בלבד, ושנינו יכולים להסכים על זה שלא הייתה הגנת ברזל.
לקשטן היו שחקני על במונחים של אז בחלק ההתקפי כמו פישונט ורצ'וניצה. גוטמן עשה את שלו כאלה: את זהבי, ורמוט, שכטר וחצי עונה ביבראס. מה הם היו לפני גוטמן אתה זוכר? ערן זהבי מוכר בורקסים, ורמוט נותן משחק טוב פעם בסיבוב, שכטר נופל מכל דבר קטן וביבראס "לא מתאים להרכב".
מה לקשטן היה? שני מגנים שכל הליגה רדפה אחריהם(אנטבי ובכר) בלם אחד שכולם ידעו כבר מה הוא שווה (שמעון גרשון) ו2 בלמים שהתחלפו ביניהם, אחד שהיה לא רע בכלל(ישראל כהן) ואחד בינוני מאוד(מוטי אוחיון). היה לקשטן חלוץ בשם רונן חרזי, אני חושב שעליו אין עוררין במה הוא היה שווה. כנ"ל לגבי סימרוטיץ', ראצ'ו ופישונט.
אתה לוקח מינוס של אלי גוטמן,הזרים הזבל שהוא מוצא,ועושה את זה כנגד דרור קשטן
דרור מצא את הזרים הנהדרים,דרור חיבר את הקבוצה.דרור הביא לנו דאבל מדהים,ומסע אירופי יותר מלהיב לפי דעתי מליגת האלופות.
אז אצל דרור לא היו חמישיות שישיות,ואני גם לא רציתי כאלה
לא רוצה להיראות כמו ברצלונה אבל לא להצליח,מבחינתי להיות אינטר ולהצליח.
אני לא מזלזל בגוטמן
ולכול השאר
דרור פשוט עשה כול כך הרבה בשביל הפועל,המסע האירופי שלו היה גדול יותר,והוא גילה שחקנים אדירים
עוד פעם,גוטמן נפל על שחקנים כמו שכטר,זהבי,ורמוט,דה סילבה,אניימה.הוא ידע לחבר ביניהם ועל כך מגיע לו הקרדיט.
ועוד פעם אני מסביר,שלהשוות בין גוטמן לקשטן,זה כמו השוואה בין גווארדיולה למוריניו,בקנה מידה עולמי.גווארדיולה קיבל קבוצת כוכבים וחיבר בינה,ויש כאלה שמעזים להשוות אותו בכלל למוריניו.
קשטן

גוטמן
אבל עדיין,קשטן עשה יותר ולקלל אותו זה פשוט בושה וחרפה , גועל נפש חד וחלק(לקרוא להתפטר זה לא לקלל,מן הסתם חח)
שלא להתחיל להגיד שהוא אדם מבוגר ולא ראוי ליחס שהוא מקבל לפעמים מהקהל.