סימרוטיץ כתב:
JustZiv כתב:
חסך בפאתטיות שלך. כולם כולל אני סולדים מטביב ומתעבים את האיש. עדיין בנקודת הזמן ההיא וגם עכשיו למרות המגרעות שלו(ולא חסר), הוא עדיף על מוני בכל פרמטר(ולא, אהדת הקבוצה היא לא פרמטר).
אתה בכל ההודעות שלך מגדף את טביב מבלי להזכיר ולו במילה אחת את האיש שאחראי באותה מידה אם לא יותר, למצב שבוא הקבוצה נמצאת.
ואת זה לא רק אני טורח להזכיר לך.
צום מועיל
ממממ ,כן זה אכן מאפיין של חסך , מה הקשר מוני ? למה אני צריך להזכיר את מוני בכל הודעה כנגד טביב ?
וסליחה שאני מפריע לך עם האמת שלך ,אבל מה שעושה טביב בחודשיים מוני לא עשה בעשור ,אז עשה לי טובה על תכתוב על פתטיות .
ועכשיו במקום להסתתר אחרי משפטים שנאמרים רק כדי לאומרם , על אילו פרמטרים מדובר ? תוכיח את טיעונייך.
וכן אתה המאפיין של אשכול גנבת הדעת , זה מוני אשם ....
ממליץ לך להשתמש באמת ולא לכתוב דברים שקריים ,אם אתה לא יכול תוותר.
תגיד אשכול גניבת הדעת זה התנ"ך שלך? אני אגיד לך מה זה האשכול הזה, זה אשכול של ילדים בכיינים שלא מוכנים להרגיע קצת אחרי 7 מחזורים!
הדבר הכי מצחיק בכל העניין הזה זה שאתם לא רואים שהקבוצה הייתה הרוסה לפני שטביב קיבל את הבעלות המלאה. ואני מנסה להסביר לך שמוני הוא חלק גדול מהסיבה לכך.
אף אחד פה לא מעריץ של טביב אבל אני בניגוד אליך מסתכל על הדברים בצורה אובייקטיבית.
לי זה ברור שהבן אדם הסתנוור מהקלות ששחקנים צעירים נמכרים פה ומהמחירים ורצה לקנות עוד שחקנים צעירים בשביל למכור אותם מתוך חשיבה עסקית. נכון שזה לא הדבר הכי טוב להפועל אבל זה גם לא הופך אותו לקרימינל.
ומה בדיוק טביב עשה פה בחודשיים ? אתה רק זורק סיסמאות לאוויר כנראה דברים שראית באשכול גניבת הדעת וכל שאר האשכולים המתבכיינים פה.